Alessio Lisci
-
john4serres
Re: Alessio Lisci
Αλεσιο Λισι και Μάριο Μπερετα είναι οι μοναδικοί προπονητές του ΠΑΟΚ που δεν έχουν ιστορικό ως επαγγελματίες παίκτες.
(έψαξα μόνο τα τελευταία 30 χρόνια)
Επίσης είναι οι μοναδικοί Ιταλοί προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.
Δυο κοινά στοιχεία, δεν επιθυμούμε να μοιραστούν και το τρίτο μοιραίο στοιχειό.
(έψαξα μόνο τα τελευταία 30 χρόνια)
Επίσης είναι οι μοναδικοί Ιταλοί προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.
Δυο κοινά στοιχεία, δεν επιθυμούμε να μοιραστούν και το τρίτο μοιραίο στοιχειό.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- rockcity4, Montrealiotis
- Shivaspace
να ρωτήσω τους έχοντες καλύτερη μνήμη..
ποιοι είναι οι 40άρηδες προπονητές, νέοι, φερέλπιδες, που "έπιασαν" στο ελληνικό πρωτάθλημα?
με το "έπιασαν" αναφέρομαι στο να άφησαν τίτλους και καλές εντυπώσεις, πχ λουτσέσκου, σάντος, μεντιλίμπαρ, σίλβα, βαλβέρδε, μπάγιεβιτς
ποιοι είναι οι 40άρηδες προπονητές, νέοι, φερέλπιδες, που "έπιασαν" στο ελληνικό πρωτάθλημα?
με το "έπιασαν" αναφέρομαι στο να άφησαν τίτλους και καλές εντυπώσεις, πχ λουτσέσκου, σάντος, μεντιλίμπαρ, σίλβα, βαλβέρδε, μπάγιεβιτς
- Shivaspace
εγώ θυμάμαι δύο που πέρασαν απ την ομάδα μας μάλιστα, τώρα για τις εντυπώσεις διίστανται οι απόψεις
, από έναν τίτλο άφησαν πάντως
Καταρχάς πρώτα πρέπει να βρούμε ποιοι και πόσοι ήταν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα προπονητές σε μεγάλες ομάδες.
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι ο Βλάνταν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένος...και είμαι σίγουρος ότι αν όταν δούλευε σε εμάς υπήρχαν οι ανάλογες συνθήκες σε ΕΠΟ,διαιτησία,βάρ κτλ θα είχε πάρει άνετα πρωτάθλημα
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι ο Βλάνταν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένος...και είμαι σίγουρος ότι αν όταν δούλευε σε εμάς υπήρχαν οι ανάλογες συνθήκες σε ΕΠΟ,διαιτησία,βάρ κτλ θα είχε πάρει άνετα πρωτάθλημα
- Shivaspace
διοικητική όσο και οπαδική στήριξη χρειάζονται οι νέοι προπονητές και να μην είναι προιόντα συστημικού αβανταρίσματος
νέοι ήταν και ο γιαννίκης, ο δώνης, ο πρώτος απ τη μεγάλη σχολή της κολωνίας, ο δεύτερος ο καλύτερος έλληνας προπονητής..κοινό τους γνώρισμα το έντονο συστημικό όσο και δημοσιογραφικό πουσάρισμα
νέοι ήταν και ο γιαννίκης, ο δώνης, ο πρώτος απ τη μεγάλη σχολή της κολωνίας, ο δεύτερος ο καλύτερος έλληνας προπονητής..κοινό τους γνώρισμα το έντονο συστημικό όσο και δημοσιογραφικό πουσάρισμα
- ToMousiTouCrespo
- Shivaspace
- Montrealiotis
Μετά την πενταετία Λουτσεσκου φοβάμαι να απογαλακτιστώ και φοβάμαι ότι δεν θα πετύχει ο Λισι
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Με την βοήθεια που (δεν)του έχει δώσει ο Ιβάν έως τώρα το μόνο σίγουρο. Ακόμα και ο Klopp δεν θα είχε ελπίδα να κάνει πρωταθλητισμό
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Kenny4