Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από SCIFO »

paok-porter1337 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 20:50
Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 18:29 Το usate rate του Angola στην ASVEL ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο αυτο του Shields στην Armani στην περσινη regular season της Euroleague και ως καθαρο τριαρι (?) στον ΠΑΟΚ μου φαινεται οτι δεν ταιριαζει οταν εχουμε ηδη αυτην την περιφερειακη γραμμη. Ο ανθρωπος θα ταιριαζε σε μια Partizan ετσι οπως τον βλεπω.

Εφυγε απο την Βιλερμπαν πριν λιγες μερες επισημα.
Δυνατός ναι και καλός στην άμυνα. Θέλει όμως την μπάλα στα χέρια του και δεν ξέρω πως θα δουλέψει αυτό με Φοστερ ή Ταιρι μαζί μέσα.

Ο Ρετρό είπε του κάναμε πρόταση, ας έρθει και είναι και ανώτερος από Μοκοκα/Μοργκαν
Εφοσον του Σιλντς ίσχυε και μαλλον ναι, ταυτόχρονα ακούστηκε ο Μακίσικ, και τώρα που προέκυψε το ονομα του Αγκολά, μαλλον σημαίνει οτι ο Τρινκιέρι αυτού του είδους παίκτη ψάχνει.
Δηλαδη έναν 3.2(1) που να χειρίζεται την μπάλα και να πασάρει μαζί με τον ασσο και το 2, να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση, να έχει το drive στο καλάθι, και να αμύνεται σε πολλές διαφορετικές θέσεις της περιφέρειας δλδ και στο κλασικο scoring 3, έχοντας βέβαια επιπλεον απο τον ασσο και το 2 και τα αθλητικά προσόντα να το κάνει αυτό. Νομιζω στο τελευταίο ο Αγκολα υπερισχύει του Σιλντς που μας αρεσε γενικώς.
Αρα φαίνεται οτι ο Τρινκιερι ψάχνει για τωρα τουλαχιστον περισσοτερο ενα Small forward με στοιχεία Point Forward (3.2/1) πάρα εναν παραδοσιακό κλασσικό Scoring Forward (3) και σιγουρα αντί έναν Combo Forward (3.4) που να συνδυάζει στοιχεία Power Forward.
Αν και πολλοι μπορεί να έχουμε άλλη άποψη και συμφωνώ, αυτο δεν σημαίνει οτι στο σχεδιασμό της ομάδας δεν υπάρχει ένας τέτοιος παικτης (3.4). Ενδεχομένως να έχουν σκοπό για εννιά ξενους και ακούσουμε πιο μετά τετοιο όνομα.
Ή ο Τρινκιέρι να θεωρεί οτι είναι καλυμμένος μέχρι και το φθινόπωρο απο το ροστερ αυτο, και αφήνει τον παίκτη για αργότερα οταν θα εχουν γεμίσει πχ οι επιλογές απο Αμερική. Μπορεί και ένας και δύο ξενοι παίκτες του ροστερ να εχουν απο τώρα προϋπολογιστει οτι θα αντικατασταθουν αργότερα μέσα στη χρονιά. Υπάρχουν πολλές παράμετροι και τακτικές μέσα σε εναν σχεδιασμό.
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
katafraktos, paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Αν στο 3 καταλήξουμε με πρώτο βιολί παίκτη επιπέδου Angola, είναι αποτυχία με τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί.
These users thanked the author paokkerkir for the post (total 3):
Ally Samagoal, Hayate, Franky
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Διαφωνώ. Μία χαρά παίκτης είναι και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο και με μία σχετικά κακή ομάδα
Αν πάντως ισχύουν οι περιπτώσεις και του ασπίδα και του Αγκολα, φαίνεται ότι ο ιταλός ψάχνει κάτι του στιλ secondary creator και όχι κάποιον που απλά θα δώσεις σουτ από τις γωνίες
Είναι σημαντικό να έχεις όσο μπορείς περισσότερους παίκτες που αν η μπάλα έρθει σε αυτούς να μπορούνε να δημιουργήσουνε και για τον εαυτό τους αλλά και για τους άλλους.
Στα 198 cm και 203 άνοιγμα χεριών δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην άμυνα... δεν θα έχει δα και τον lebron james στα prime του να αντιμετωπίσει

Υγ νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα ανταποκριθεί στο upgrade της ομάδας και των στόχων ο Ταιρι.
Ο οποίος παρεμπιπτόντος εμφανίστηκε με τεράστια αυτοπεποίθηση στην τελευταία του συνέντευξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 30 Ιουν 2026, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
GianD, palok
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Berliner έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 18:29 https://www.sport24.gr/basket/fisixe-va ... salonikis/
ΑΡΗΣ
PG: Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς*, Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, Στέλιος Πουλιανίτης
SG: Ματ Μόργκαν*, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου
SF: Άνταμ Μοκόκα*, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος*
PF: Αμίν Νουά, Έρικ Τζέιμς Λιντέλ
C: Κεμ Μπιρτς, Κώστας Αντετοκούνμπο*, Γιώργος Τανούλης
Προπονητής: Βασίλης Σπανούλης

ΠΑΟΚ
PG: Νικ Καλάθης, Τρέβορ Χάτζινς, Νάσος Μπαζίνας
SG: Μάρκους Φόστερ, Μπριν Ταϊρί*, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SF: Νίκος Περσίδης
PF: ΡαϊΚουάν Γκρέι, Νίκος Χουγκάζ
C: Κάιλ Αλεξάντερ, Μπεν Μουρ, Κλίφορντ Ομορούγι*, Δημήτρης Κακλαμανάκης
Προπονητής: Αντρέα Τρινκιέρι
Στην πραγματικότητα λοιπόν ο Άρης έχει καλή ομάδα, αλλά και δημοσιογραφική αβάντα, για εμένα (προφανώς εγώ γράφω), η ομάδα μας είναι πιο έτοιμη πιο ισσοροπημένη, πιο scalable σε διορθωσεις και με πιο πολλα play πποθ μπορουν να πεχτούν.

Επίσης οι στοιχηματικές έπαιζαν εκ των κορυφαίων για κατάκτηση τον 'Αρη και πέρυσι όταν ήρθε ο Σιαο, άρα μικρό καλάθι για όλους και εμάς συμπελαμβανομένων και ημών.

Μια χαρά πάμε, όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε.
Λογικά ο Νουα θα φύγει από Αρη και θα πάρουν έναν από NBA.
Και λογικά θα πάει εκεί και ο Θανάσης.

Στηρίζονται πολύ στο ότι αυτοί που θα έρθουν από NBA θα τους βγουν.
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

renegade έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 00:04
Υγ νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα ανταποκριθεί στο upgrade της ομάδας και των στόχων ο Ταιρι.
Ο οποίος παρεμπιπτόντος εμφανίστηκε με τεράστια αυτοπεποίθηση στην τελευταία του συνέντευξη
Μεγάλη υπόθεση να έχεις στην ομάδα παίκτες που πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν αυτοπεποίθηση

Για αυτό ο Ταιρι θα ανταποκριθεί στο παραπάνω επίπεδο
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν τον ξέρω καν τον Angola.
Αλλά.. Κολομβιανός μπασκετμπολίστας;; :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Και ο Σιλντς από την μπασκετομανα δανια είναι πάντως
These users thanked the author GianD for the post:
Unpsofable78
john4serres

Μισός Δανός αλλά στις ΗΠΑ έπαιξε μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Και ο Μοντερο απο την εξωτικη Δομηνικανη δημοκρατια...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

john4serres έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 08:01 Μισός Δανός αλλά στις ΗΠΑ έπαιξε μπάσκετ.
Τώρα σοβαρά κάνουμε ανάλυση για τις εθνικότητες μπασκετμπολιστών;
These users thanked the author GianD for the post:
freemind
john4serres

Number 6 με τα λευκά
These users thanked the author john4serres for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aμα τον θελει ο Τρινκιερι εμας δεν μας πεφτει λογος..
Δεν ειναι τυχαιος παικτης παιδες, Ευρωλιγκα επαιζε και ειχε αξιολογα νουμερα,για Γιουροκαπ θα ειναι σουπερ...
Ενας καθαρος σκορερ ειναι,που σκοραρει με καθε τροπο...Αμυντικα δεν ειναι τρυπα,αξιοπρεπεστατος αλλωστε δεν θα ειχε συμβολαιο στη Γιουρολιγκ...
Εγω θα τολμησω να πω οτι μετα τον Ανγκολα,περιμενω κι αλλο μπαμ στους ψηλους..
Το ενστικτο μου λεει οτι τον Ομορουγι θα τον δωσουν δανεικο και θα παρουν ακομα εναν Σεντερ!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Δεν θα μου κάνει εντύπωση να έρθει ένα σεντερ από ΝΒΑ τον Σεπτέμβριο
john4serres

Τέλη, σου δίνω ένα χρόνο διορία να φέρεις Schröder. Ειδάλλως αλλάζω ομάδα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μονο Tatum τιποτα αλλο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”