Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
1. για να κανει συνεντευξη πρεπει να μαθει να μιλαει, ειπε ηδη ο ανθρωπος οτι δεν ξερει να μιλαει. παμε παρακατω.
2. για να διευθετησει το γηπεδικο πρεπει να τα βρει με τον ΑΣ - ειναι σα να λεμε να βγαλουν ακρη κοκακιας με πρεζακι
3. αυτο μπορει να γινει και ελπιζω οτι θα γινει, ανεξαρτητα απ τα (1),(2)
2. για να διευθετησει το γηπεδικο πρεπει να τα βρει με τον ΑΣ - ειναι σα να λεμε να βγαλουν ακρη κοκακιας με πρεζακι
3. αυτο μπορει να γινει και ελπιζω οτι θα γινει, ανεξαρτητα απ τα (1),(2)
Λογικά το αγωνιστικό μπατζετ της ομάδας θα είναι 10εκ με το 3αρι που περιμένουμε, ίσως να φτάσει τα 12εκ αν γίνει υπέρβαση στο 3 και έρθει και 9ος αμερικανός για ροτεσιον.
Δεν νομίζω ότι τα χαρτιά έχουν τόσο μεγάλο μπατζετ, για τον Ρούλη δε ξέρω γιατί μου την έχει δώσει το όλο προμοσιον με τους αγιετοκουμπο και τον βηματουλη. Επίσης παρασκηνιακά έκαναν πολύ περισσότερες κινήσεις από εμάς για Ευρωλίγκα που δεν βγήκαν προς τα εξω.
Δεν νομίζω ότι τα χαρτιά έχουν τόσο μεγάλο μπατζετ, για τον Ρούλη δε ξέρω γιατί μου την έχει δώσει το όλο προμοσιον με τους αγιετοκουμπο και τον βηματουλη. Επίσης παρασκηνιακά έκαναν πολύ περισσότερες κινήσεις από εμάς για Ευρωλίγκα που δεν βγήκαν προς τα εξω.
- Metagrafakias
2,5εκ ειναι το μπατζετ παλευεις με την αεχ,μη σου πω εχει και παραπανω...Мир έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:33 Λογικά το αγωνιστικό μπατζετ της ομάδας θα είναι 10εκ με το 3αρι που περιμένουμε, ίσως να φτάσει τα 12εκ αν γίνει υπέρβαση στο 3 και έρθει και 9ος αμερικανός για ροτεσιον.
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- Polichni1926
- paok_athens_g4
- Metagrafakias
μερικα σχολια πιο πανω το αναλυω...paok_athens_g4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 18:17 Για πες μας αναλυτικά τα ποσά, να δούμε πως το βγαλες 2,5...
- WestBlock4
700κ εχεις , μαλλον εμεινες κανα 2 χρονια πισωMetagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 18:082,5εκ ειναι το μπατζετ παλευεις με την αεχ,μη σου πω εχει και παραπανω...Мир έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:33 Λογικά το αγωνιστικό μπατζετ της ομάδας θα είναι 10εκ με το 3αρι που περιμένουμε, ίσως να φτάσει τα 12εκ αν γίνει υπέρβαση στο 3 και έρθει και 9ος αμερικανός για ροτεσιον.
- Metagrafakias
Το 5ο μπατζετ έχουμε κάτω απο την αεχ…WestBlock4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 19:34700κ εχεις , μαλλον εμεινες κανα 2 χρονια πισωMetagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 18:082,5εκ ειναι το μπατζετ παλευεις με την αεχ,μη σου πω εχει και παραπανω...Мир έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:33 Λογικά το αγωνιστικό μπατζετ της ομάδας θα είναι 10εκ με το 3αρι που περιμένουμε, ίσως να φτάσει τα 12εκ αν γίνει υπέρβαση στο 3 και έρθει και 9ος αμερικανός για ροτεσιον.
Αναλύω πιο πάνω τα συμβόλαια…
Αν δεν βαριέστε κάντε τον κόπο να τα δείτε
- KalamarGiannis
φίλε μπερδεύτηκες ή μας δουλεύεις;
εκτός οτι τα χονδρικά σου νούμερα δεν είναι ακριβή, βγάζεις το μπάτζετ στα 8.5 και με τον προπονητή στα 9.5 ...
..τέλος πάντων το σωστο μπάτζετ το έχουν υπολογίσει άλλα παιδιά
εκτός οτι τα χονδρικά σου νούμερα δεν είναι ακριβή, βγάζεις το μπάτζετ στα 8.5 και με τον προπονητή στα 9.5 ...
-
Michalios92
- WestBlock4
Γραφεις οτι εχουμε 2.5 εκ μπατζετ κ θελεις να μιλήσουμε σοβαρά τωρα? Καμια λογικήMetagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 20:55Το 5ο μπατζετ έχουμε κάτω απο την αεχ…WestBlock4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 19:34700κ εχεις , μαλλον εμεινες κανα 2 χρονια πισωMetagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 18:08
2,5εκ ειναι το μπατζετ παλευεις με την αεχ,μη σου πω εχει και παραπανω...
Αναλύω πιο πάνω τα συμβόλαια…
Αν δεν βαριέστε κάντε τον κόπο να τα δείτε
-
Polichni1926
νομίζω κοροϊδεύει ο μεταγραφακιας μην αρπάζεστε . επίσης στο αγωνιστικό μπατζετ πάντα μπαίνει και του προπονητή όπως τα σκουλίκια βάζουν του βηματουλη που τους παίρνει 2 χαρτιά γελάω !!
- paok_athens_g4
Ρε φιλε μάλλον ανακάλυψες νέο ,δικο σου, μαθηματικο θεώρημα...μπορείς να μας πεις απο που προκύπτει το 2,5, όταν οι μισθοί ειναι 9,5;;;
- Metagrafakias
Μα την πηρα την απαντηση πιο κατω απο εναν φιλο..Παλευουμε με την αεκ λεει για το 4ο μπατζετ..τι να πω εγω παραπανω??
- Metagrafakias
Ειπα μπορει πιο πανω μπορει πιο κατω,για καποιους παικτες εχει δοθει και buy out...Αλλα καπου εκει κοντα...Και ναι εννοειται στο μπατζετ μπαινει και ο προπονητης,τζαμπα ηρθε??KalamarGiannis έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 21:03 φίλε μπερδεύτηκες ή μας δουλεύεις;
Με διαφορα εχουμε και θα εχουμε και στο τελος το 3ο μπατζετ της κατηγοριας και αναμενεται ακομα εναν μπαμ στη θεση 3 που μπορει να ειναι παικτης του εκατομυριου,μπορει και παραπανω θα δειξει...
Tωρα αν καποιοι περιμεναν μπατζετ 40εκ στο Γιουροκαπ τι να πω??Ειναι αδυνατο και να θες να γινει...Το πιστευω οτι προσεγγισμε πολλους ευρωλιγκατους παικτες και φαγαμε ακυρο....Ειμαστε στο τοπ3 του Γιουροκαπ ομως ,εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!!
-
Michalios92
Λογικά τις επόμενες μέρες θα βγει ανακοίνωση για την συμφωνία με τον ΑΣ.
Ελπιζω δηλαδή γιατί δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία σαν ΚΑΕ.
Περιμένουμε να δούμε πόσο «ισχυρή» είναι η συμφωνία και τι περιλαμβάνει. Τα έργα στα αποδυτήρια θα γίνονταν ούτως ή άλλως.
Για το προπονητικό που έβγαλε ο Ρετρό ότι θα γίνει μέσα στον Αύγουστο, το βρίσκω δύσκολο τόσο σύντομα.
Πάντως έχει σχέση με την χρήση του γηπέδου.
Ελπιζω δηλαδή γιατί δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία σαν ΚΑΕ.
Περιμένουμε να δούμε πόσο «ισχυρή» είναι η συμφωνία και τι περιλαμβάνει. Τα έργα στα αποδυτήρια θα γίνονταν ούτως ή άλλως.
Για το προπονητικό που έβγαλε ο Ρετρό ότι θα γίνει μέσα στον Αύγουστο, το βρίσκω δύσκολο τόσο σύντομα.
Πάντως έχει σχέση με την χρήση του γηπέδου.
- These users thanked the author Michalios92 for the post:
- GianD