11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Μια χαρά ήταν και θα είναι ο Ταισον. Το ότι έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια δεν έφταιγε αυτός. Για μένα αν φέρουν ενα καλό εξτρεμ, νέο, και, φυσικά αν χρειάζεται, δηλαδή αν δεν το πάμε σε 3 5 2, και, παραμείνει ο σχηματισμός μας παρόμοιος, τότε ως 2η επιλογή, μπορεί να δώσει απίστευτες λύσεις. Ο ξεκούραστος Ταισον δεν παίζεται. Επίσης, ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα του κάνει.
- Metagrafakias
Eννοειται οτι επιβαλλοταν να μεινει...
Απο τους καλυτερους περυσι..
Αν παιζει ετσι ας ανανεωνει μεχρι τα 50!!
Θελει μια καλυψη ομως,να μην αναγκαζεται να κανει 50 ματς καθε χρονια..
Ελπιζω φετος να αποκτηθει καποιος, που οταν αποχωρησει ο Ταισον θα μπορεσει να μπει στα παπουτσια του!!!
Απο τους καλυτερους περυσι..
Αν παιζει ετσι ας ανανεωνει μεχρι τα 50!!
Θελει μια καλυψη ομως,να μην αναγκαζεται να κανει 50 ματς καθε χρονια..
Ελπιζω φετος να αποκτηθει καποιος, που οταν αποχωρησει ο Ταισον θα μπορεσει να μπει στα παπουτσια του!!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ρε μαλακα μην βιάζεσαι,κάτσε ακόμα μια βδομαδιτσα στις παραλίες
Εξάλλου μετά ξέρεις ότι δεν έχει χαλάρωση για τον παππού
- These users thanked the author renegade for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
εγω όταν διαβάζω οτι ειναι σκληρός διαπραγματευτης ξενερώνω...ναι ειναι η δουλεια του αλλα ηταν τελειωμένος ξανάνιωσε εδω εχει φτάσει σε μια ηλικία που 99 τα εκατό θα είχε σταματησει το ποδόσφαιρο νομίζω οτι εχει δημιουργήσει προβλήματα σε στιγμές που δεν έπαιζε η που γινόταν αλλαγή και μου δείχνει μια έλλειψη σεβασμού προς την ομαδα όλο αυτο.. οπως και το "ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ" που πλασαρει με την συμπεριφορά και το χρηματικό δεν κολλάνε...και αυτο ειναι μια καλή υπενθύμιση οτι μονο εμείς πάντα θα είμαστε εκει είτε ψηλά είτε χαμηλά είτε στα κακά είτε στα άσχημα....
renegade έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:39 Ρε μαλακα μην βιάζεσαι,κάτσε ακόμα μια βδομαδιτσα στις παραλίες
Σόρρυ δηλαδή αλλά όπως τον έχετε κόψει τον Τάισον, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι προτιμάει να κάνει διακοπές αντί για προπόνηση;
Το παιδί είναι από άλλο πλανήτη
Θα βγει στη σύνταξη και θα σκάει μύτη προπονητικό κάθε μέρα για να οργώνει το χορταρι
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Panostas1995
Μάλλον δεν έχεις ιδέα από Βραζιλιάνους....το 90% είναι μεγάλοι φραγκοφονιαδες και λογικό αν σκεφτείς το που μεγαλώνουνjuvepaok4 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:42 εγω όταν διαβάζω οτι ειναι σκληρός διαπραγματευτης ξενερώνω...ναι ειναι η δουλεια του αλλα ηταν τελειωμένος ξανάνιωσε εδω εχει φτάσει σε μια ηλικία που 99 τα εκατό θα είχε σταματησει το ποδόσφαιρο νομίζω οτι εχει δημιουργήσει προβλήματα σε στιγμές που δεν έπαιζε η που γινόταν αλλαγή και μου δείχνει μια έλλειψη σεβασμού προς την ομαδα όλο αυτο.. οπως και το "ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ" που πλασαρει με την συμπεριφορά και το χρηματικό δεν κολλάνε...και αυτο ειναι μια καλή υπενθύμιση οτι μονο εμείς πάντα θα είμαστε εκει είτε ψηλά είτε χαμηλά είτε στα κακά είτε στα άσχημα....
Δηλαδή απαιτείς από έναν παίχτη να παίξει με λιγότερα χρήματα επειδή πουλάει οπαδιλικι; τουλάχιστον ο Ταισον μπορεί να πληρωνε και καμιά συνδρομή στο ΠΑΟΚ TV αντί να ψάχνει για πειρατικά.juvepaok4 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:42 εγω όταν διαβάζω οτι ειναι σκληρός διαπραγματευτης ξενερώνω...ναι ειναι η δουλεια του αλλα ηταν τελειωμένος ξανάνιωσε εδω εχει φτάσει σε μια ηλικία που 99 τα εκατό θα είχε σταματησει το ποδόσφαιρο νομίζω οτι εχει δημιουργήσει προβλήματα σε στιγμές που δεν έπαιζε η που γινόταν αλλαγή και μου δείχνει μια έλλειψη σεβασμού προς την ομαδα όλο αυτο.. οπως και το "ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ" που πλασαρει με την συμπεριφορά και το χρηματικό δεν κολλάνε...και αυτο ειναι μια καλή υπενθύμιση οτι μονο εμείς πάντα θα είμαστε εκει είτε ψηλά είτε χαμηλά είτε στα κακά είτε στα άσχημα....
επαγγελματίας είναι φίλε μου και σίγουρα θα μπορούσε να βρει και αλλού συμβόλαιο. Ήταν τελειωμένος και τον κάναμε εμείς να ξανανιώσει ή η προπόνηση που ρίχνει;
- These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
- margas, ΚΩΣΤΑΣ2019
o Πελε δεν ηταν παντωςPanostas1995 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:48Μάλλον δεν έχεις ιδέα από Βραζιλιάνους....το 90% είναι μεγάλοι φραγκοφονιαδες και λογικό αν σκεφτείς το που μεγαλώνουνjuvepaok4 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:42 εγω όταν διαβάζω οτι ειναι σκληρός διαπραγματευτης ξενερώνω...ναι ειναι η δουλεια του αλλα ηταν τελειωμένος ξανάνιωσε εδω εχει φτάσει σε μια ηλικία που 99 τα εκατό θα είχε σταματησει το ποδόσφαιρο νομίζω οτι εχει δημιουργήσει προβλήματα σε στιγμές που δεν έπαιζε η που γινόταν αλλαγή και μου δείχνει μια έλλειψη σεβασμού προς την ομαδα όλο αυτο.. οπως και το "ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ" που πλασαρει με την συμπεριφορά και το χρηματικό δεν κολλάνε...και αυτο ειναι μια καλή υπενθύμιση οτι μονο εμείς πάντα θα είμαστε εκει είτε ψηλά είτε χαμηλά είτε στα κακά είτε στα άσχημα....
Το τελευταίο του συμβόλαιο είναι ρε αδερφέ, τι θες να κάνει, να πει πληρώστε μου το ενοίκιο και μένω; Ή τελευταία του δουλειά θα είναι και με ότι βγάλει θα ζήσει μέχρι να πεθάνει, καλά κάνει και διαπραγματεύεται.juvepaok4 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:42 εγω όταν διαβάζω οτι ειναι σκληρός διαπραγματευτης ξενερώνω...ναι ειναι η δουλεια του αλλα ηταν τελειωμένος ξανάνιωσε εδω εχει φτάσει σε μια ηλικία που 99 τα εκατό θα είχε σταματησει το ποδόσφαιρο νομίζω οτι εχει δημιουργήσει προβλήματα σε στιγμές που δεν έπαιζε η που γινόταν αλλαγή και μου δείχνει μια έλλειψη σεβασμού προς την ομαδα όλο αυτο.. οπως και το "ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ" που πλασαρει με την συμπεριφορά και το χρηματικό δεν κολλάνε...και αυτο ειναι μια καλή υπενθύμιση οτι μονο εμείς πάντα θα είμαστε εκει είτε ψηλά είτε χαμηλά είτε στα κακά είτε στα άσχημα....
τεραστια η προσφορα του ο τελευταιος χορος να ειναι ο καλλιτερος....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- SCIFO, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο Πελέ ήταν ο πρώτος διδαξαςAntreasG4 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 22:26o Πελε δεν ηταν παντωςPanostas1995 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:48Μάλλον δεν έχεις ιδέα από Βραζιλιάνους....το 90% είναι μεγάλοι φραγκοφονιαδες και λογικό αν σκεφτείς το που μεγαλώνουνjuvepaok4 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 21:42 εγω όταν διαβάζω οτι ειναι σκληρός διαπραγματευτης ξενερώνω...ναι ειναι η δουλεια του αλλα ηταν τελειωμένος ξανάνιωσε εδω εχει φτάσει σε μια ηλικία που 99 τα εκατό θα είχε σταματησει το ποδόσφαιρο νομίζω οτι εχει δημιουργήσει προβλήματα σε στιγμές που δεν έπαιζε η που γινόταν αλλαγή και μου δείχνει μια έλλειψη σεβασμού προς την ομαδα όλο αυτο.. οπως και το "ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ" που πλασαρει με την συμπεριφορά και το χρηματικό δεν κολλάνε...και αυτο ειναι μια καλή υπενθύμιση οτι μονο εμείς πάντα θα είμαστε εκει είτε ψηλά είτε χαμηλά είτε στα κακά είτε στα άσχημα....
- These users thanked the author gk.box16 for the post (total 3):
- obanebane, paokkerkir, paok apo epilogi
Αν και διαφωνω με την ανανεωση, ο Ταισον ανετα εβρισκε θεση σχεδον σε ολο το big 4