Λογικό. Κλείνεις θέση για την Νέα Τούμπα.gpap5 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 05:15 ακούγεται πως τα διαρκείας θα έχουν μια αύξηση γύρω στα 30% φέτος.
Αν είναι να αυξηθούν 30% τα διαρκείας, για να βλέπω τον Τσάλοφ να μπουρδουκλώνεται μόνος τους,
να μου λείπει.
Φέρτε επιθετικΟΥΣ.
Γανιάσαμε.
9. Fedor Chalov
-
john4serres
Re: 9. Fedor Chalov
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- Aigle_Noir, Special 4
Ότι και να είναι ή να μην είναι ο Τσάλοφ (που προφανώς είναι από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές της εποχής Σαββίδη), με τι σκεπτικό πιστεύετε ότι ο Πέλκας ή ο Ντεσπόντοφ θα αποδόσουν καλύτερα σαν φορ? Και λέω ειδικά για αυτούς τους 2 γιατί είναι καλοί ΜΟΝΟ σε ένα πράγμα ο καθένας τους μέσα στο γήπεδο. Και βέβαια χρειάζεται φορ ο ΠΑΟΚ, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά να λέμε "φέρτε ένα παίχτη από άλλη γραμμή, καλύτερος θα είναι" δεν ισχύει ποτέ.
-
τσιριγωτης
30% πάνω ? Δεν το πιστεύω αυτό. Με ποια αιτιολογία δηλαδή ?gpap5 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 05:15 ακούγεται πως τα διαρκείας θα έχουν μια αύξηση γύρω στα 30% φέτος.
Αν είναι να αυξηθούν 30% τα διαρκείας, για να βλέπω τον Τσάλοφ να μπουρδουκλώνεται μόνος τους,
να μου λείπει.
Φέρτε επιθετικΟΥΣ.
Γανιάσαμε.
Λες και θα γινουν soldout τα διαρκειας.john4serres έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 09:48Λογικό. Κλείνεις θέση για την Νέα Τούμπα.gpap5 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 05:15 ακούγεται πως τα διαρκείας θα έχουν μια αύξηση γύρω στα 30% φέτος.
να μου λείπει.
Φέρτε επιθετικΟΥΣ.
Γανιάσαμε.
Γενικά με τι σκεπτικό πιστεύετε ότι ο Πέλκας και ο Ντεσπότοφ θα αποδόσουν γενικά σε επίπεδο ΠΑΟΚ Σαββίδη.zissos έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 09:56 Ότι και να είναι ή να μην είναι ο Τσάλοφ (που προφανώς είναι από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές της εποχής Σαββίδη), με τι σκεπτικό πιστεύετε ότι ο Πέλκας ή ο Ντεσπόντοφ θα αποδόσουν καλύτερα σαν φορ? Και λέω ειδικά για αυτούς τους 2 γιατί είναι καλοί ΜΟΝΟ σε ένα πράγμα ο καθένας τους μέσα στο γήπεδο. Και βέβαια χρειάζεται φορ ο ΠΑΟΚ, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά να λέμε "φέρτε ένα παίχτη από άλλη γραμμή, καλύτερος θα είναι" δεν ισχύει ποτέ.
Δεν υπάρχει καμία αύξηση 30%.john4serres έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 09:48Λογικό. Κλείνεις θέση για την Νέα Τούμπα.gpap5 έγραψε: Κυρ 28 Ιουν 2026, 05:15 ακούγεται πως τα διαρκείας θα έχουν μια αύξηση γύρω στα 30% φέτος.
να μου λείπει.
Φέρτε επιθετικΟΥΣ.
Γανιάσαμε.