FIFA World Cup 2026

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: FIFA World Cup 2026

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

gk.box16 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:52 Έχει μόνο μία σημαντική επιτυχία στην καριέρα του (με τους Newell's Old Boys στις αρχές της δεκαετίας του '90)

- Δεν έχει κερδίσει τίτλο (στην πρώτη κατηγορία, με ανδρική ομάδα) από το 1998

- Έχει μόνο 3 τίτλους στην καριέρα του. 2 με τους Newell's Old Boys, 1 με την Vélez Sarsfield (κέρδισε επίσης τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα U-23 της Αργεντινής το 2004 και τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με τη Leeds το 2019)

- Κατάφερε να αποκλείσει την Αργεντινή στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002

- Επίσης με την Αργεντινή, έχασε το Copa América από την τρίτη ομάδα της Βραζιλίας το 2004

- Η τελευταία του σχετικά «καλή» δουλειά ήταν πριν από μια δεκαετία (τέταρτη θέση με την Olympique Marseille στη Ligue 1 το 2014/15)

- Οι περισσότερες από τις δουλειές του σε συλλόγους έχουν ποσοστό νικών κάτω του 50%

- Κατάφερε να αποκλείσει την Ουρουγουάη στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε έναν όμιλο με το Πράσινο Ακρωτήριο και τη Σαουδική Αραβία

- Θεωρείται από μερικούς ιδιοφυΐα

Ο Marcelo Bielsa, ο πιο υπερεκτιμημένος προπονητής στο ποδόσφαιρο.

Δεν εχω καποια πολυ ουσιαστικη αποψη, απλα το ποδοσφαιρο της Εθνικης Χιλης απο το 2008 εως και το Παγκοσμιο του 2010 - με μια ομολογουμενως φανταστικη φουρνια παικτων (Κοντρερας μεσα) ηταν εξαιρετικο!
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

gk.box16 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:52 Έχει μόνο μία σημαντική επιτυχία στην καριέρα του (με τους Newell's Old Boys στις αρχές της δεκαετίας του '90)

- Δεν έχει κερδίσει τίτλο (στην πρώτη κατηγορία, με ανδρική ομάδα) από το 1998

- Έχει μόνο 3 τίτλους στην καριέρα του. 2 με τους Newell's Old Boys, 1 με την Vélez Sarsfield (κέρδισε επίσης τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα U-23 της Αργεντινής το 2004 και τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με τη Leeds το 2019)

- Κατάφερε να αποκλείσει την Αργεντινή στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002

- Επίσης με την Αργεντινή, έχασε το Copa América από την τρίτη ομάδα της Βραζιλίας το 2004

- Η τελευταία του σχετικά «καλή» δουλειά ήταν πριν από μια δεκαετία (τέταρτη θέση με την Olympique Marseille στη Ligue 1 το 2014/15)

- Οι περισσότερες από τις δουλειές του σε συλλόγους έχουν ποσοστό νικών κάτω του 50%

- Κατάφερε να αποκλείσει την Ουρουγουάη στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε έναν όμιλο με το Πράσινο Ακρωτήριο και τη Σαουδική Αραβία

- Θεωρείται από μερικούς ιδιοφυΐα

Ξεχνάς τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ όλων των εποχών: Gandalf the white!
black death

Δημοσίευση από black death »

gk.box16 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:52
Ο μπιελσα ειναι σαν καλλιτέχνης του καλλιτέχνη. Οταν τον λεει ο γκουαρδιολα ιδιοφυία, ποιοι είμαστε εμείς να μιλήσουμε.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο Μπιέλσα είναι ιδιοφυία είναι και ο Πέπ, ο οποίος τον έχει χαρακτηρίσει "τον μεγαλύτερο προπονητή" που έχει γνωρίσει. Αν θέλει να γνωρίσει κανείς καλύτερα τον τρελο-Μπιέλσα, μπορεί να ανατρέξει στο ιντερνετ και να διαβάσει την συνάντησή τους το 2006 όταν ο Πέπος ήθελε να γίνει προπονητής και πήγε να τον γνωρίσει, καθώς και το περιστατικό μετά από ένα αγώνα Μπαρτσελόνα - Ατλέτικ όταν ο Μπιέλσα του χάρισε ένα ντοσιέ που είχε "ακτινογραφία" την Μπαρτσελόνα και το πως παίζει, αφήνοντας τον Γκουαρντιόλα να λέει: o Μπιέλσα ξέρει περισσότερα για την ομάδα μου, από ότι εγώ που είμαι προπονητής της. Ο Πέπος επίσης έχει πει: «Δώσε στον Μπιέλσα τη δική μου Μπαρτσελόνα και θα δεις πόσα τρόπαια θα πάρει. Δώσε μου εμένα τη Λιντς του και το πιθανότερο είναι πως ακόμα θα έπαιζα στην Τσάμπιονσιπ»

Είναι καλό να μην κρίνουμε μόνο από τα αποτελέσματα και τις κατακτήσεις τίτλων, αλλά από την καινοτομία που φέρνουν στο ποδόσφαιρο κάποιοι προπονητές. Για παράδειγμα η Αταλάντα του Γκασπερίνι δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα γιατί είναι η Ατάλάντα και όχι η Γιουβέντους. Αλλά ο Γκασπερίνι θεωρείται πλέον τοπ προπονητής.
These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
rockcity4
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

σωστά την αντιμετώπισε την ισπανία..όμως όταν ο τερματοφύλακας ευθύνεται σε όλα τα γκόλ, δεν μπορεί να κάνεις και πολλά περισσότερα
βέβαια έχει και αυτός τα κολλήματά του..έπρεπε να φάει άλλο ένα για τον καθίσει στον πάγκο

μήπως έφτασε η ώρα του Πάμπλο Γκαρσία?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα μεσάνυχτα είμαστε με τη Γκάνα;
Θέλουμε να συνεχίσει ο Baba;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Περασμένη είναι η Γκάνα χάσει κερδίσει
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τελικός Μεξικό-Γκάνα , πουλάμε Μπάμπα, Σάντσεζ και φέρνουμε Τζόλη, Κουλιεράκη!!!!
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πιο πολυ με ενδιαφερει να μη περασει το Κονγκο,ζαχαρωνω τον αρχηγο της,θα ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ για την αμυνα μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τρόμος έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 20:23 Τελικός Μεξικό-Γκάνα , πουλάμε Μπάμπα, Σάντσεζ και φέρνουμε Τζόλη, Κουλιεράκη!!!!
Κουλιεράκη; Θα είναι οπισθοχώρηση στην καριέρα του. Εξάλλου έχω Αβράμπο να προωθήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”