Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Maklaz

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 12:58 .....
Ο τελης βέβαια δεν έχει καμία επιχείρηση. Δεν είναι επιχειρηματίας. Ο τελης είναι ένα τεράστιο επενδυτικό κεφάλαιο.
.....
Έλα βρε πασά μου, ένα exit έκανε.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτό είναι παρεξηγήσιμο πλέον ως έκφραση. Προσπάθησα να το πω αλλιώς
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 12:58 Το λάθος όλων αυτών ( δε μιλάω για τα τρολ) που επιθυμούν αλλαγή στην ΠΑΕ γιατί φαντάζονται δεν ξέρω τι φαντάζονται είναι ότι ενώ μπορούν να έχουν 2000 επιχειρήματα χρησιμοποιούν μόνο αυτά που αν και κάνουν ντόρο δε στέκουν. Γιατί αυτοί που τα μοιράζουν ως γνώση συνήθως δεν έχουν ούτε οι ίδιοι ιδέα.
Υπάρχει μια σιγουριά ότι ο τελης θα τα καταφέρει απλά γιατί έχει λεφτά. Ο τελης βέβαια δεν έχει καμία επιχείρηση. Δεν είναι επιχειρηματίας. Ο τελης είναι ένα τεράστιο επενδυτικό κεφάλαιο. Από την άλλη ο Σαββιδης είναι επιχειρηματίας. Εσειβπροσωπικο έχει επιχειρήσεις παράγει προϊόντα πουλάει υπηρεσίες, και επενδύει κιόλας. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ο τελης δηλαδή είναι ότι και ο σιαο απλά ο τελης είναι με δικά του χρήματα.
ΕΝΑΣ που θέλει τον σαββιδη έχει μια δεδομένη επένδυση 220 εκ στην ΠΑΕ, μια πορεία με επιτυχίες και αποτυχίες, μια πορεία επιχειρηματική στην πόλη και την περιοχή άνω του ενοσ Δις ευρώ με τεράστια απήχηση στα νοικοκυριά, αυτός που θέλει απλά τον τέλη, υποψιάζεται ότι ο τελης θα ρίξει πολλά λεφτά και θα επιτύχει γιατί πέτυχε ο ίδιος ο στέλεχος εταιρίας και αργότερα ως επενδυτής σε εταιρίες άλλων.
Είναι σεβαστά και τα δύο μοντέλα. Εγω πάλι θέλω τον τέλη στο μπάσκετ και τον Νίκο σαββιδη στην μπάλα. Και θέλω τον τέλη τον ματσο γιατί προς το παρόν αυτά που έχει μοιράσει ως πληροφορίες μέσω συνδεσμιτών νυν και πρώην είναι κυρίως παχιά λόγια την ίδια ώρα που παζαρεύει για 60 χιλ το χρόνο την προίκα των αδερφών δεδεογλου και το όραμα του Νίκου βεζυρτζη για νέο γήπεδο. Τον οποίο βεζυρτζη έβαλαν μπροστά όταν εμφανίστηκαν γιατί τον χρειαζόντουσαν , και τώρα τον δείχνουν με το δάκτυλο όλοι αυτοί που ανέβαζαν φωτό τους μαζί του στα σοσιαλ στη νέα εποχή.
Ο σπέσιαλ λοιπόν είναι οπαδακι. Κοντά σε συγκεκριμένο σύνδεσμο ππυ είναι γνωστή η θέση του. Και γι αυτά μάχεται έστω και λάθος. Δεν μπορεί να μπει στην ίδια θέση με διάφορα τρολ. Ότι του μεταδίδουν αναπαράγει και καλά κάνει
Πάντα εύστοχος…

« Ο σπέσιαλ λοιπόν είναι οπαδακι. Και γι αυτά μάχεται έστω και λάθος. Δεν μπορεί να μπει στην ίδια θέση με διάφορα τρολ.» Κάτι τέτοιο ήθελα να πω με το σχόλιο μου.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τα τρολ έχουν μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνουν και την κάνουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Η δικαιολογία των οπαδών ποια είναι;
These users thanked the author tolis14 for the post:
gervasio artigas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”