Επισημα, μονο τον Ραπτοπουλο εχω καταλαβει να επικαλειται κατι τετοιο, ο οποιος και προφανως ειναι παρανομος και καταπτυστος.
Οι υπολοιποι, δεν εχω δει να αναφερονται σχετικα.
Για οικογενεια λενε, για Καρβελα λενε, τετοια.
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η αναφορα σε θρησκευτικες αντιληψεις και η κριτικη απεναντι σε αυτο το θεμα ναι ειναι λασπολογια. Οταν ο ιδιος ο Ντελιας εκανε δημοσιο ποστ λεγοντας τον λογο, τοτε ειναι λασπολογια και ψεμματα οτιδηποτε αλλο. Μεχρι και ρατσιστικο.xrisitsapa έγραψε: Παρ 26 Ιουν 2026, 13:04 Λασπολογια ποια ειναι; η φημολογια περι των θρησκευτικων του πεποιθησεων;
-
xrisitsapa
Εχετε δικιο, δεν ειχα αντιληφθει οτι ακουγεται γενικα κατι τετοιο ( πλην ραπτοπουλου).
Ισως επειδη δεν με ενδιαφερει σε τι πιστευει ο καθενας !
Ισως επειδη δεν με ενδιαφερει σε τι πιστευει ο καθενας !
Σαφώς και δεν γνωρίζω πόσοι και ποιοί έχουν αναφερθεί προφορικά ή γραπτά στο συγκεκριμένο θέμα.xrisitsapa έγραψε: Παρ 26 Ιουν 2026, 13:11 Επισημα, μονο τον Ραπτοπουλο εχω καταλαβει να επικαλειται κατι τετοιο, ο οποιος και προφανως ειναι παρανομος και καταπτυστος.
Οι υπολοιποι, δεν εχω δει να αναφερονται σχετικα.
Για οικογενεια λενε, για Καρβελα λενε, τετοια.
Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό.
Ούτε μπορώ να ακούω ή να διαβάζω τι γράφεται όλη μέρα.
Το ότι έγιναν κακόβουλες αναφορές από συγκεκριμένα πρόσωπα, το γνωρίζουμε όμως όλοι.
Στην Ελλάδα είσαι.
Σε έναν θα σκίσει τον πάτο το νομικό τμήμα της ΠΑΕ, αν ασχοληθεί και μετά όλοι οι υπόλοιποι θα λουφάξουν.
Ο κλασικός ο μλκας ο θρασύδειλος ο αίλλεινας έτσι κάνει.
Έναν θα "πηδήξουν" και οι υπόλοιποι θα τουμπεκιαστούν και θα μάθουν να σέβονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και να μην αναφέρονται σε αυτά.
- These users thanked the author Special 4 for the post:
- MrSam1926apc
Μήπως να μπεις στο team Κουβεντίδη;Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 26 Ιουν 2026, 13:00"Όποιος πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ και οποιονδήποτε άνθρωπο ή θεσμό ανήκει στην ασπρόμαυρη οικογένεια, από εδώ και πέρα καλά θα κάνει να το σκέφτεται διπλά. Η προσωπική ζωή του Γιάννη Κωνσταντέλια (και του οποιουδήποτε αθλητή ή στελέχους του ΠΑΟΚ) δεν είναι μία ακόμα θεματολογία στις φθηνιάρικες εκπομπές σας, για να έχετε να τις γεμίσετε σε περιόδους σταστιμότητας στην επικαιρότητα.xrisitsapa έγραψε: Παρ 26 Ιουν 2026, 09:22Ρωταω σοβαρα, χωρις καμια διαθεση ειρωνειας ή κατι τετοιο...Μπαρκαρούτσος έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 21:25 Ένας ποδοσφαιριστής μας, το χρυσό μας παιδί, το καμάρι μας, χτυπιέται αλύπητα από τον Αξιότιμο Κύριο Κωνσταντίνο Ραπτόπουλο και τα αθηνοκεντρικά ΜΜΕ.
Εντάξει, την ΠΑΕ την ξέρουμε, σοβιετία, πατερούλης, Ιγκαντίεβιτς και ελικόπτερα.
Οι θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ο ίδιος, δηλαδή ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ, γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση να τον υπερασπιστούν;
Τι ακριβως επρεπε να κανει η ΠΑΕ ή οι συνδεσμοι;
Από εδώ και στο εξής, οποιοσδήποτε λασπολογεί ή εκθέτει προσωπικά δεδομένα αθλητών ή/και στελεχών του ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες. Η σιωπή μας, κακώς έχει παρερμηνευτεί ως αδυναμία."
Αυτό το κείμενο μπορεί να είναι κοινό για την ΠΑΕ και τους ΣΦ.
Η ΠΑΕ θα κλείσει με:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νομικό της τμήμα, επιφυλάσσονται επί παντός νομίμου δικαιώματος, για την προστασία της τιμής και της υπόληψης των αθλητών και των στελεχών μας. Έχουμε τα αυτιά και τα μάτια μας ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Οι ΣΦ κλείνουν με:
Σας έχουμε αφήσει λάσκα πολύ καιρό. Κάποια βόλτα διά ζώσης ίσως σας έπειθε να σέβεστε τον ΠΑΟΚ περισσότερο.
Αλοίμονο σε αυτούς που θα είναι εχθροί μας.
ΣΦ ΠΑΟΚ
- Shivaspace
παράπονα τώρα για τον ραπτόπουλο, όμως εγώ τον τύπο αυτόν απο εδώ μέσα τον γνώρισα..μπουγατσοτυρόπιτες, μαρμίτες , φούλ διαφήμιση εδώ στο φόρουμ χρόνια τώρα, είχαν πολύυυυυ πλάκα αυτές οι εκπομπές, τώρα τι έγινε δεν έχει και τόσο πλάκα πια? είχε γέλιο το σκουλήκι..κι όλοι αυτοί που μάζευε γύρω του