Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Michalios92
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Οσο δεν βγαίνουν να μιλήσουν με μια συνέντευξη τύπου τόσο εμείς θα μαλώνουμε μεταξύ μας.
Η έλλειψη επικοινωνίας για τα ΠΑΝΤΑ είναι αυτή που δημιουργεί αυτή την ανησυχία και κατάσταση.
Όσο είχε αγώνες η ομάδα, ξεχνιόμασταν και λιγάκι, τώρα όμως;
Επιβάλλεται συνέντευξη τύπου !!!
Η έλλειψη επικοινωνίας για τα ΠΑΝΤΑ είναι αυτή που δημιουργεί αυτή την ανησυχία και κατάσταση.
Όσο είχε αγώνες η ομάδα, ξεχνιόμασταν και λιγάκι, τώρα όμως;
Επιβάλλεται συνέντευξη τύπου !!!
ξέρει κανεις σε τί κατάσταση είανι ο κανααν? δλδ ειναι για να μπει σε προετοιμασια ή θελει μηνες ακομα μονος του αποθεραπεια? επισης ειναι σιγουρο αν θα ξαναπαιξει?
PS: είναι καψούρα (γενικά τέτοιοι παίκτες με τόσο γρήγορο release)
PS: είναι καψούρα (γενικά τέτοιοι παίκτες με τόσο γρήγορο release)
Ω ρε φίλε. Κι εδώ γκρίνια.
Παντού γκρίνια.
Κυνηγοί ευθυνών παντού γύρω μας.
Τουλάχιστον κάντε το με λίγο χιούμορ.
Γκρινια γκρινια γκρινια.
Φταίτε φταίτε φταίτε.
Ολοι φταίνε. Όλοι κακοί.
Όλα στραβά όλα σκατά.
Μεσημεριατικα καλοκαιριάτικα ρε πούστη μου, γκρίνια.
Βάλτε μπαχτσέ να σκάβετε όλη μέρα να μη γκρινιάζετε.
Παντού γκρίνια.
Κυνηγοί ευθυνών παντού γύρω μας.
Τουλάχιστον κάντε το με λίγο χιούμορ.
Γκρινια γκρινια γκρινια.
Φταίτε φταίτε φταίτε.
Ολοι φταίνε. Όλοι κακοί.
Όλα στραβά όλα σκατά.
Μεσημεριατικα καλοκαιριάτικα ρε πούστη μου, γκρίνια.
Βάλτε μπαχτσέ να σκάβετε όλη μέρα να μη γκρινιάζετε.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 4):
- paok-porter1337, Psagmenos4, gervasio artigas, Gregk19262000
ΕΛΑ ρε σπέσιαλ δεν μπορώ να σε βλέπω να κάνεις τον τυφλοπόντικας. Ποιος στερεί την ΚΑΕ από έσοδα ο Χατζόπουλος; Ήρθε η bmw να γίνει χορηγός και είπε όχι δε μπορώ γιατί έχετε άλλους χορηγούς. Μη λέμε ιστορίες. Απλά καλλιεργήθηκε ενθουσιασμός για άπειρα λεφτά παγκόσμια σε ένα άθλημα χωρίς ffp για ανακαίνιση γηπέδου , το οποίο είναι δύο μήνες κολημμενο γιατί δεν δέχεται ο ας ΠΑΟΚ ψίχουλα. Προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα. Ο τελης είναι ένα τεράστιο μέγεθος επενδυτικό. Δεν είναι επιχειρηματίας δεν έχει εταιρίες. Μετοχές παίρνει και real estate. Το έχω λεφτά δε σημαίνει ότι τα πετάω. Η ομάδα χτίζεται ωραία και είναι καλά όλοι αυτοί αρδ συνδεσμιτες και στελέχη που φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου για άλλους λόγους να πάρουν πόδι
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- nunies4, Unpsofable78
Το θέμα Shields λογικά έληξε, για να δούμε πως θα κινηθούμε τώρα.
- Shivaspace
αυτός είναι καψούρα και πρέπει να μάθουμε αν μπορεί να ξαναπαίξει
1.96!!
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- rockcity4
Πιστεύω ότι αφού δεν έκατσε του Σιλντς δυστυχώς, τώρα θα πάρουμε τον χρόνο μας για το 3 μέχρι αρχές-μέσα Αυγούστου. Δεν χρειάζεται βιασύνη
- These users thanked the author GianD for the post:
- paok-porter1337
-
Psagmenos4
Τι εγινε καταστράφηκε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ? Πήραν οι δίπλα τον παντερ η τον Μάικ Τζέιμς? Τι εννοείς πήραν τον Μπιρτσ και κλαίμε? Ανέλαβε την ομάδα ο Δρόσος? Η μήπως μας βρήκε κάνα κακό και κατέστρεψαν την υπερομαδα του Χατζόπουλου με κάτι Ταίρι και κάτι Χουγκαζ?
Πήρε άλλη ομάδα το γιουροκαπ, η ξεκίνησε και τα πάμε χάλια?βγήκαμε 5οι?
Τι ακριβώς έχει γίνει και 5 σελίδες με πρωτοστατη τον admin διαβάζουμε off topic σχολια( σε άλλα topic πέφτουν μπάν) για γήπεδα που καμία σχέση δεν έχουν με τις μετςγραφες μπάσκετ? Για σώστες η μη συμπεριφορες κτλπ?
Γιατί και εμένα με πειράζει που οι δωρεές γίνανε δάνεια με τόκο αλλά δεν βγάζω εδώ τα προβλήματα μου γιατί θέλω να διαβάσω γισ καμία μεταγραφή η να αναλύσουμε ομάδες να δούμε ποιες είναι όλες αυτές οι ομαδαρες και τι κακό ροστερ έφτιαξε ο Τελης
Το πιο αστείο είναι οι μεταγραφες "Χατζόπουλου " που λέτε και ξανά λέτε, λες και μόνο εγώ ξεχνάω ότι Έλληνα δεν περνάμε ούτε για πλάκα και τώρα έχουμε Καλαθη,μπαζινα,ΝαζΜητρουΛονγκ,Περσιδη,Χουγκαζ, Κακλαμανακη
Πήρε άλλη ομάδα το γιουροκαπ, η ξεκίνησε και τα πάμε χάλια?βγήκαμε 5οι?
Τι ακριβώς έχει γίνει και 5 σελίδες με πρωτοστατη τον admin διαβάζουμε off topic σχολια( σε άλλα topic πέφτουν μπάν) για γήπεδα που καμία σχέση δεν έχουν με τις μετςγραφες μπάσκετ? Για σώστες η μη συμπεριφορες κτλπ?
Γιατί και εμένα με πειράζει που οι δωρεές γίνανε δάνεια με τόκο αλλά δεν βγάζω εδώ τα προβλήματα μου γιατί θέλω να διαβάσω γισ καμία μεταγραφή η να αναλύσουμε ομάδες να δούμε ποιες είναι όλες αυτές οι ομαδαρες και τι κακό ροστερ έφτιαξε ο Τελης
Το πιο αστείο είναι οι μεταγραφες "Χατζόπουλου " που λέτε και ξανά λέτε, λες και μόνο εγώ ξεχνάω ότι Έλληνα δεν περνάμε ούτε για πλάκα και τώρα έχουμε Καλαθη,μπαζινα,ΝαζΜητρουΛονγκ,Περσιδη,Χουγκαζ, Κακλαμανακη
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
- xpek20, Panx Romana, Gregk19262000, Hayate
Έδωσε ο Μυστακίδης 1 εκατομμύριο συμβόλαιο στον Τρινκερι για να τον έχει αυτοφορακια.
Για να παίζει με Μπαζινες και Κακλαμανακιδες.
Φέρε Χεζονια αλλιώς πουλα.
Φέρε Χεζονια αλλιώς πουλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Πέμ 25 Ιουν 2026, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author markos4 for the post:
- Gregk19262000
- WestBlock4
Πραγματικά υπάρχουν ακομη ατομα που περιμενουν χεζονια να ερθει? Ρε σοβαροί να ειμαστε.
Η απόκτηση στο 3 θελει χρονο κ υπομονή.
Ακόμη κ αν ο Κινέζος εκανε μεταγραφες εντυπωσιασμου ολα θα φανούν στο παρκέ.
Ο τρινκιερι δεν ειναι χαζος κ σιγουρα δεν ειναι φελλός. Ξέρει τι θα παρει κ ποτε θα το ζητησει
Η απόκτηση στο 3 θελει χρονο κ υπομονή.
Ακόμη κ αν ο Κινέζος εκανε μεταγραφες εντυπωσιασμου ολα θα φανούν στο παρκέ.
Ο τρινκιερι δεν ειναι χαζος κ σιγουρα δεν ειναι φελλός. Ξέρει τι θα παρει κ ποτε θα το ζητησει
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 4):
- markos4, GianD, Kostas_FI, katafraktos
ΠΡΟΣΟΧΗ
Κανείς ποτέ δεν είπε ή δεν θα έπρεπε να πει οτι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση εξάρτησης οποιουδήποτε
Δεν αφορά αυτό η συζήτηση, δεν το δεχόμαστε και δεν το υπονοούμε
Μη μπερδεύεστε και μη μας μπερδεύετε!
- WestBlock4
Τους αλλους που πηραμε τους ξέχασες...... η μηπως τους παίρναμε κ παλια ?markos4 έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 16:42 Έδωσε ο Μυστακίδης 1 εκατομμύριο συμβόλαιο στον Τρινκερι για να τον έχει αυτοφορακια.
Φέρε Χεζονια αλλιώς πουλά.
Προφανώς ρε φίλε και το σχόλιο είναι ειρωνικό..
Για τους πιο πάνω το έγραψα.
Για τους πιο πάνω το έγραψα.
- These users thanked the author markos4 for the post:
- WestBlock4
- Shivaspace
σταμάτησε το μπάσκετ και ο γιαννόπουλος..ευτυχώς απ αυτόν την "γλυτώναμε" διαχρονικά