Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 14:41
Απο αυτονομα ατομα δημοσιογραφοι η μη, δυο εχουν βγει να πουν δημοσια οτι πηραν πληροφορια απο ατομο/α κοντα η μεσα στην ομαδα. Ο Κλειτος κι ο Ρετρο. Και δεν εχω κανενα προβλημα η ενσταση που τα ειπαν ακομη κι εαν ο δευτερος εχει μαλλον πολυ λαθος πληροφοριες (Φοστερ λελ) και μια ταση να θελει να αβανταρει τις καταστασεις περισσοτερο απο οσο εχουν δωθει δικαιωματα.
Οι 24/today/inpaok/forza/grpoint κλπ βγαζουν τα ιδια και τα ιδια σχεδον κοπι-πειστ και για τους 2ους περισσοτερο γλυψιμο το μεταφραζω παρα... διαρροες και τα σχετικα.
Οι Αθηναιοι κανουν το δικο τους κομματι αυτονομα.
Οι ξενοι χαραζουν μια γραμμη καπου αναμεσα στους Αθηναιους και τους δικους μας. Φετος εχουμε πολλες περιπτωσεις... ΠΑΟΚ.
Μπεσικτας, Τραμπζονσπορ, Μπαχτσεσεχιρ, Αρης, Χαποελ Ιερουσαλημ, ομαδες που ξεπεταγονται με αναγεννησεις, προθυμες να γινουν franchise. Ενω εμεις βγηκαμε στο προσκηνιο πρωτοι, το μομεντουμ μας εχει ξεφτυσει.
Το επικοινωνιακο ως ευθυνη της δικης μας ΚΑΕ ξεκινησε απο τις πρωτες ημερες. Ποιες πρωτες? Πριν καν ερθουν - λογια Βεζυρτζη τον Νοεμβριο του 2025. 'Εχω τρεις παικτες κλεισμενους στην τσεπη μου ετοιμοι να ερθουν' εως και το "αν οχι φετος, απο του χρονου σιγουρα Ευρωλιγκα ο ΠΑΟΚ" Απο τοτε, δεν εχει καλυτερευσει το πραγμα κι ο καθενας μπορει να κανει παρτυ με προσδοκιες, πηχεις, αερολογιες.
Να σαι καλά φίλε γιατί θα ξεχάσουμε κ αυτά που ζήσαμε . Κ όχι, δεν εννοεί κανείς τον Pilouri. Προσωπικά εγώ κ σταματάω το quote εννοώ τον Ρετρό που του έκανα κ κριτική για αυτά που έκανε κ με έκανε μπλοκ λες κ είναι παιδάκι. Που έβγαζε τις ημέρες … Χεζονια για βόμβες κ αεροδρόμια. Για το 24 today που δεν σταμάτησαν να ταΐζουν σανό κ τώρα συνεχίζουν άλλοι
Τώρα, για τα αγωνιστικά κ τους δίπλα . Θα ξαναγράψω αυτά που γράφω ανά 2 σελιδες κ όποιος θέλει , καταλαβαινει. Δεν είναι απλό θέμα που έπαιζε κάποιος αλλά τι έκανε εκεί που έπαιζε, κ τι ρόλο είχε. Στον μόνο που υπερτερούμε είναι στον Καλαθη που είναι μια κατηγορία μόνος του. Κ όχι ο Αλαξανδερ δεν είναι καλύτερος του Μπιρτς. ΑΚΟΜΑ! Αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο Μπιρτς θα είναι ο πρώτος τους … Αν είναι ο δεύτερος ψηλός τους , τότε πρέπει να κάνουμε ξανά σύγκριση.
Κ όπως είχα ξαναγράψει, δεν είναι θέμα χρημάτων (όλοι έχουν σε αυτό το επίπεδο) αλλά επιλογών κ στυλ παιχνιδιού. Ο Τρινκο φαίνεται να πηγαίνει σε μια όχι τόσο αθλητική ομάδα. Για το σύγχρονο μπάσκετ κ τον ανταγωνισμό . Μάλλον θα πάμε για χαμηλότερες κατοχές από ό,τι κάνουν οι σύγχρονες ομάδες. Εχει μανιασει η γλώσσα μ να λέει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν υπάρχει ένας δρόμος μόνο για την αποτυχία κ συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και ναι, τρελάθηκα με ΜακΚισικ γιατί δεν κολλούσε πουθενά . Λογικά θα πάνε για κάτι καλό στο 3 . Αλλά δεν παύει να είναι στην Ελλάδα η 4η μέχρι στιγμής σε αθλητικότητα. Μπορεί όμως να θέλει να φτιάξει κάτι πιο αμυντικό με πολύ iso από Φοστερ και Ταίρι (φαντάζομαι κ το 3 που θα έρθει) κ από κει κ πέρα ξύλο στην άμυνα . Κ δε θα καθησω να κάνω ανάλυση των δίπλα αλλά όποιος θέλει πραγματικά να δει, βλέπει. Παρόλα αυτά, τι θα βγει στο παρκέ κανείς δεν το ξέρει
Αλλα αυτά είναι τα αγωνιστικά. Τα εξωαγωνιστικά είναι αυτά που τρέλαναν πολλούς κ εμένα προσωπικά. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το όφελος όλης αυτής της καταιγίδας κ της πλήρης απουσίας ενημέρωσης για πλάνο, επενδυτικό πλάνο , στοχοθεσία , χρέη . Γιατί ναι, αυτήν την στιγμή η ΚΑΕ έχει χρέη ακόμα. Σε κακούς ανθρώπους; Να σε πω εγώ , χείριστους που θέλουν το κακό της ομάδας. Που δεν ισχύει αλλά πες ναι. Ε , ρε φίλε δεν είναι απλή ιδιωτική υπόθεση. Είναι η ομάδα μας. Κάποιος ας ενημερώσει. Θα περιμένω τώρα από το Ραπτόπουλο να δω αν τα βρήκαν ;