Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Μου δημιουργεί μια τεράστια απορία ή πολιτική μας;...
Υπογράψαμε τους πάντες με Διετή τουλάχιστον συμβόλαια.
Του χρόνου που στοχεύεις είσοδο Γιουρολίγκα, και θα θες μεγαλύτερο μπάτζετ των φετινών 10Μ, Θα θες 15-25 για να σταθείς κι ίσως να μπεις playoffs... τους παίκτες αυτούς τι θα τους κάνεις;
Του χρόνου που στοχεύεις είσοδο Γιουρολίγκα, και θα θες μεγαλύτερο μπάτζετ των φετινών 10Μ, Θα θες 15-25 για να σταθείς κι ίσως να μπεις playoffs... τους παίκτες αυτούς τι θα τους κάνεις;
Με αυτούς που μπορούν να βάλουν 3ποντο μην έχει μόνο ο Αντρέα γιατί δεν έχουμε και πολλούς σουτέρ φέτος
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Unpsofable78
- Maurice_Escargot
Νομιζω ειναι περισσοτερο σχετικο στην προηγουμενη μας κατασταση το κομματι ετων συμβολαιου και του εαν παιζει πολυ μεγαλο ρολο η οχι, με εξαιρεση καποιες περιπτωσεις οπως ο Μπαζινας - ο Φοστερ πχ 2ετες ειχε με την Χαποελ αλλα το πηρε το Γιουροκαπ την 1η χρονια και μετα πηρε ποδι. Οταν οι ομαδες φτανουν σε αυτο το σημειο, απλα αποφασιζουν ποιους θελουν η οχι για το επομενο βημα. Αυτο δημιουργει ενα παραπανω κινητρο στους παικτες να παιξουν πολυ καλα τον 1ο χρονο για να μεινουν και τον δευτερο. Ομαδα και καλυτερο συμβολαιο λογικα θα βρουν εαν ειναι να φυγουν οντας πρωταθλητες Eurocup.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 17:34 Μου δημιουργεί μια τεράστια απορία ή πολιτική μας;...
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- GianD, Kostas_FI
Χατζινς, Φοστερ, Ταίρι, Ναζ, το τριάρι, ΧουγκαζDamoN έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 17:36 Με αυτούς που μπορούν να βάλουν 3ποντο μην έχει μόνο ο Αντρέα γιατί δεν έχουμε και πολλούς σουτέρ φέτος
Πόσους σουτέρ 3 πόντων χρειαζόμαστε. Δεν σου βάζω τον περσιδη που έχει πολύ αξιόπιστο σουτ (δεν ξέρω βέβαια σε επίπεδο γιουροκαπ πως θα είναι)
Χατζινς δεν ξέρω Ελπίζω
Φοστερ ναι
Μετά για το πάνω επίπεδο σουτέρ δεν βλέπω .
Δεν έχω καταλάβει ακόμα το χαιπ για Χουγκαζ.
Φοστερ ναι
Μετά για το πάνω επίπεδο σουτέρ δεν βλέπω .
Δεν έχω καταλάβει ακόμα το χαιπ για Χουγκαζ.
Ο Χουγκαζ έπαιζε σε εμάς τον είδα πέρυσι . Και ξαναλέω δεν καταλαβαίνω το χαιπ
Χουγκαζ φοβερό σουτ και ριμπάουντ .Αλληλοσυμπληρωνει τον Γκρέι .Υγιής να είναι
- These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
- Michalios92, paok-porter1337
-
Michalios92
Παιδιά από τον Χουγκαζ ίσα ίσα 2 καλά παιχνίδια είδαμε μέχρι να τραυματιστεί.DamoN έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 17:59 Ο Χουγκαζ έπαιζε σε εμάς τον είδα πέρυσι . Και ξαναλέω δεν καταλαβαίνω το χαιπ
Εγώ λέω δείτε τον σαν μεταγραφή γιατί το παιδί όντως ειναι καλή περίπτωση στο 4. Με αρκετά καλό σουτ!
- These users thanked the author Michalios92 for the post:
- DamoN
-
john4serres
Ούτε καν . Μετριότατος …
Αλεξαντερ δεν ξέρω αλλά μπιρτς κλαιν μαιν
Αλεξαντερ δεν ξέρω αλλά μπιρτς κλαιν μαιν