65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
Мир

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Мир »

Θυμάμαι που κάποτε πανηγυρίσαμε όταν ο Μπαμπά είχε αποφασίσει να μην ακολουθήσει την εθνική του.

¨Η όταν ο πεφτουνης έκοψε εθνική γιατί έτρωγε στη μάπα μπακαπεφτα-μανταλο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ενας φιλος πιο πισω μου εκανε εντυπωση που ειπε συγκεκριμενα οτι θα σταματησει στα 27...
Ας μας εξηγησει γιατι συγκεκριμενα στα 27; Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος η απλος επειδη τελειωνει το συμβολαιο του το 2029...δλδ στα 27 του;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θα έχει πάρει τσουλου με τον ΠΑΟΚ και μετά θα αράξει.
Θα έχει άλλα 4 παιδιά
These users thanked the author DamoN for the post (total 8):
Equalizer, aivas19, Azrael, Maklaz, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kenny4, Montrealiotis, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Mathmak

Δημοσίευση από Mathmak »

Πριν περιπου 1 χρονο (παρα κάτι μήνες) είχα γράψει γιατί θεωρώ ότι ο Ντέλιας δε πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα ποτέ.
Βλέπω ένα 23χρονο παιδί που αντί να σκέφτεται να πιάσει τη ζωή, που του ανοίγεται διάπλατα μπροστά του, από τα @@ και να τη στήψει λειτουργεί σαν κάνας 40άρης που θέλει να είναι σπίτι με τα παιδιά και την οικογένεια του, ήρεμη ζωή, χωρίς βαβούρες χωρίς τπτ.
Βλέπω έναν παίκτη που δε τον πολυενδιαφέρει η καριέρα του, απλά να χαίρεται το ποδόσφαιρο σα μικρό παιδί. Μπράβο του (και δε τον κατηγορώ) γι' αυτό, αλλά σαν Παοκτσής που θέλω το καλό της ομάδας μου και αυτό δε θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ποτέ.
Όσοι λετε μακάρι να μέινει εδώ και να γίνει ο νέος Κούδας του ΠΑΟΚ, είστε γελασμένοι, γιατί δε θα γίνει ποτέ. Δε ζούμε το 70, δε παίζεται το ποδόσφαιρο του 70 και όσο περνάνε τα χρόνια, με τη νοοτροπία που έχει θα γίνεται όλο και χειρότερος.
Δικο μας παιδί ναι, αλλα θα καταλήξετε οι περισσότεροι να τον βλέπετε να κάνει κανα μαγικο με καμία Λαμία και Τρίπολη και θα λέτε δες ο μάγος τι κάνει, αλλά στη τελική θα είναι μέχρι εκεί. Θα περνάνε οι αγώνες θα λέμε τώρα θα κάνει, τώρα θα ανέβει, τώρα θα τους πατήσει αλλά στο τέλος τπτ. Τα ζήσαμε οι περισσότεροι με τον Αθανασιάδη (που για άλλους λόγους δεν έκανε τη καριέρα που μπορούσε). Στο τέλος θα λέμε όλοι what if...
Όλο αυτό το θέμα με την εθνική δεν είναι όπως προανέφερε ένας πιο πάνω, εκδίκηση στο ΠΟΚ, επανάσταση, κ.τ.λ, αλλά δείχνει τη νοοτροπία ενός ανθρώπου που δε καίγετε και πολύ να βελτιωθεί, να πάει να κατακτήσει τίτλους, να κάνει ακόμη μεγαλύτερο όνομα με τις εμφανίσεις του. Εγώ προσωπικά αν ήμουν ξενερωμένος από το χρόνο παιχνιδιού που έχω στην εθνική, θα πήγαινα και θα φρόντιζα κάθε φορά που έμπαινα να βγάλω μάτια ώστε να τον κάνω ρεζίλι.
Κάποιος είπε για τον μαθηματικό του πιο πάνω, εγώ που είμαι ο ίδιος μαθηματικός λέω τα παιδιά μου: Ποτέ δε θα λέτε θέλω 15, όχι παραπάνω, γιατί στο τέλος επαναπαύεστε και δε θα έρθει ούτε αυτό. Στοχεύετε πάντα το 20, πολεμάτε για το 20 και θα έρθει η επιτυχία.
Μακάρι ο άνθρωπος να είναι καλά, να κάνει 3 4 14 παιδιά να είναι ευτιχισμένος να δει τη ζωή του να πηγαίνει όπως θέλει, αλλά αν δεν αλλάξει τρόπο σκέψης, αν δεν γίνει ¨αχόρταγος¨, δε θα δούμε ποτέ τίποτα παραπάνω.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν ήθελε να αρπάξει την ζωή και την στύψει θα είχε φύγει προ πολλού
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
paok apo epilogi, Azrael, Montrealiotis
Gladiator4

Δημοσίευση από Gladiator4 »

kokoblokos έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 16:14 Πριν μερικά χρόνια ο μπακασετας έπαιζε στην Τραμπζονσπόρ. Την Τραπεζούντα. Από εκεί που έχουν ρίζες ουκ ολίγοι φίλαθλοι ολων των ομάδων , δεν έχει σημασία ποιας ομάδας περισσότερο.
Σε κάποιον αγώνα, τους ντυσανε με στρατιωτική στολή κατα την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και χαιρέτησαν στρατιωτικά.
Τι έκανε ο τασουλης; Ακολούθησε το πρωτόκολλο και είπε δόξα στον πατέρα μας Κεμάλ.
Αυτο να πείτε σε όσους αρχίζουν να σκέφτονται σημαίες, Χριστούς, Παναγίες, και άλλα τέτοια. Εξάλλου τι να τον κάνουμε τον Ντελια στην εθνική.
Έχουμε τον Μπουπλη, τον Walkup, τον Ζεκα, τον Στεργακο, τον Κουρτ Ραμπιδη, και ένα σωρό νατουραλιζε(ακου λέξη που βρήκαμε, νατουραλιζε) να επανδρώνουν τις εθνικές μας ομάδες.
Να αγιάσει το στομα σου φίλε μου.

Υ.Γ. ΠΑΟΚ εσύ, εσύ, .... την Εθνική έχει πει κάποτε ο σοφότατος λαός του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hasio_john έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 17:06 Πάντως στα media παιδιά, γίνεται ένας ΠΑΝΙΚΟΣ με την είδηση που εννοείται συνοδεύεται με απίστευτη χολή και χλευασμό προς τον Γιάννη!
Ελπίζω να το διαχειριστεί ήρεμα όλο αυτό και να μην τον πάρει από κάτω, θα πρέπει ΆΜΕΣΑ όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ να τον προστατέψει.... ΆΜΕΣΑ!!
Πρέπει να προστατέψουμε το παιδί
These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
Azrael, george188, paoki19, DamoN, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

H απόφαση του , είτε είναι για τους λόγους που ανακοινώνει ο ίδιος , είτε επειδή τον επηρεάζει ο περίγυρος του, είτε λόγω θρησκεύματος,
έχει προσωρινό χαρακτήρα.

Το αν επιβεβαιωθεί το περίφημο "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" μένει να επιβεβαιωθεί , μέχρι τότε όμως επειδή πρόκεται για έναν θαυμάσιο παίκτη μακριά απο τοξικότητες, του αξίζει το benefit of the doubt που λένε και οι Άγγλοι και να αρκεστούμε στο ότι η απόφαση του δεν πρόκειται να επηρρεάσει περαιτέρω τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωνσταντέλια και το μέλλον του στην ομάδα μας, για όσο καιρό θα την κοσμεί.
These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Jamaican

Δημοσίευση από Jamaican »

Στην γωνία περίμεναν όλοι που δεν άντεχαν την καθολική αποθέωση, και στάζουν χολή. Μη μασάς Γιανναρά, για πάντα και μόνο στον ΠΑΟΚ, μακριά από αυτούς και την εθνική τους.

Καιρό είχα να χαρώ με είδηση το τελευταίο διάστημα.
These users thanked the author Jamaican for the post (total 8):
Azrael, paoki19, paok apo epilogi, Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kenny4, astral, paokspren
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Πήρε ο άνθρωπος μια προσωπική απόφαση όπως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει και πέσανε όλοι να τον φάνε.
Από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να πάει στη εθνική δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε.
Και σίγουρα δεν χρειάζεται να βγαίνουν όλοι(και εδώ μέσα) σαν φωστήρες και να μιλάνε για τον χαρακτήρα του,για το μέλλον και για το τι σκέφτεται λες και είναι ο ίδιος.
Πήρε μια απόφαση και τέλος.
Ούτε το φαι από το πιάτο σας πήρε ούτε σκότωσε κανέναν..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
Dimitris_L4, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Πριν πει ο καθένας την σοφία του , να σκεφτεί πως μιλάει για έναν παίχτη που εκτός του ότι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου προσωποποιημένη , κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος , και τα στατιστικά του ανεβαίνουν .
Εγώ χαίρομαι που αυτό το παιδί δεν τρώει το παραμύθι της "επιτυχίας" , Δεν με ενδιαφέρουν οι φιλοδοξίες ούτε σαν φίλαθλο ούτε σαν Παοκτζή . Με νοιάζει αυτό το παιδί να γουστάρει να παίζει μπάλα για την πάρτη του , και μακάρι όλοι οι ακριβοπληρωμένοι φιλόδοξοι που θα παίζουν στον ΠΑΟΚ μας να έχουν την μισή αξία του
These users thanked the author DIAMANTIS99 for the post (total 6):
vasgias, paok apo epilogi, Maxpaok, ΚΩΣΤΑΣ2019, Nassos, magdy
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ο Γιάννης όπως και κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει την ευχέρεια να επιλέγει το μονοπάτι της ζωής του.
Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι άνθρωποι το καταφέρνουν.
Οι περισσότεροι οδηγούμαστε εκεί που προτάσσει το συμφέρον, η ανάγκη, η οικογενειακή και κοινωνική χειραγώγηση.
Εάν ο Γιάννης έχει επιλέξει να μείνει εκεί και να μην καίγεται να αρπάξει από τα γίδια την ζωή του...., μια χαρά γιατί θα είναι η δική του προσωπική επιλογή.
Το εάν θα είναι αρκετή η προσφορά του με δύο τρείς φανταζί προσπάθειες κι όχι ο παίκτης που θα κλειδώνει ματς θα το κρίνει η εκάστοτε διεύθυνση.
Εάν εκείνος έχει επιλέξει να ισορροπεί μεταξύ ποδοσφαίρου και οικογένειας με όποια επιθυμητή σειρά είναι δικό του δικαίωμα.
Άλλοι επέλεξαν αεροπλάνα, σπουδές ή μέχρι και την αγάπη τους προς την γη, την ύπαιθρο.

Κάποια μέρα έκανα μια ερώτηση σε έναν επιχειρηματία της εστίασης.
"Τόση δουλειά στο μαγαζί σου κι επιλέγεις να το κρατάς κλειστό τις Κυριακές. Δεν σκέφτεσαι ότι έτσι θα οδηγήσεις κάποιους πελάτες σου στον ανταγωνισμό?"
Η απάντηση του: "δεν με νοιάζει.... εκείνη την ημέρα είμαι με την οικογένειά μου. Μια φορά στην ζωή μου θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ το μεγάλωμα των παιδιών μου και δεν θέλω να το χάσω..."
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
DIAMANTIS99, ΚΩΣΤΑΣ2019
paok apo epilogi

Δημοσίευση από paok apo epilogi »

Εισαι μεγαλος παικτης εντος κ εκτος γηπεδων.Αυτο που εκανες θελει κατι αρκιντια να.

Πιστευω οτι ο λογος που αναφερεις ειναι ο πραγματικος λογος κ οχι καποια δικιολογια.
Στις μερες μας ομως η φιλοδοξια καποιου να γινει οσο καλυτερος γονιος μπορει(απαραιτητος ο χρονος με το παιδι) ακουγεται σαν ψευτικη δικιολογια.

ΥΓ το γεγονος οτι οση ενεργεια εχεις θα πηγαινει στον ΠΑΟΚ με χαροποιει ιδιαιτερα.

ΥΓ2 η ταινια που προτεινε ο αδερφος ΑΜΠΑΛΑΕΑ ειναι γαματη...και ταιριαζει και με την περισταση.

ΥΓ3 ελπιζω να σε θαυμαζουμε κ μετα τα 27
These users thanked the author paok apo epilogi for the post (total 5):
DamoN, DIAMANTIS99, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, PAOKAPOMONOSMOY
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είσαι ωραίος
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
paok apo epilogi, DIAMANTIS99, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, paokspren
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 13:59 Αυτο ειναι το μονο που και εμενα με ξενισε. Το οτι προτασει την "δυσκολια" του να μεγαλωνεις οικογενεια , οταν εξω στην κοινωνια γινεται μακελειο απο ανθρωπους που παλευουν νυχτα μερα για το μεροκαματο για να ζησουν τις οικογενειες τους
Ας ελεγε δεν γουσταρω αλλο. Θα καραγουσταρα
Ο πραγματικός λόγος είναι αυτός που λες, αλλά δεν ήταν δυνατόν να το πει αυτό επίσημα. Αναγκαστικά έπρεπε να πει κάποια κλασσική, ουδέτερη και αόριστη δικαιολογία που χρησιμοποιουν σχεδόν όλοι σε ανάλογες περιπτώσεις. Οικογενειακοί λόγοι....
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”