Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
st4this

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από st4this »

Καλημέρα στη παρέα, ο Κλειτος έγραψε πως υπάρχει μέλος στο ΔΣ που αργεί τις μεταγραφές. Ποιοι είναι αυτή τη στιγμή στη ΚΑΕ ακριβώς ξέρουμε; Αφήστε το kyroskylo, ήταν απάντηση δεν γινόταν να τη στείλω σκέτη :lol:

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με ανατροπή παραμονής Ταιρί - Ομορούγι και απόκτηση Σιλντς, Μακίσικ, Φαλ είμαστε ευχαριστημένοι ?
Ιδανικό θα ήταν πχ. ανανέωση τριετής των Ταιρί και Ομορούγι και δανεισμός τους σε ομάδες του Euro Cup που θα έχουν βασικό ρόλο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πολλα τα ΑΝ
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Θα είναι μεγάλο λαθος η μη ανανέωση Ταϊρι. Είναι παίκτης που έδειξε οτι ειναι ετοιμος για το στεπ απ.
Πιστεύω αξίζει να ρισκάρουμε (αν το βλεπουν ως ρίσκο). Είναι πιθανό να εξελιχθεί σε παικτη Ευρωλίγκας (χφτου ειπα την φράση που σιχαίνομαι)
Είναι μεγάλη υπόθεση να δημιουργήσεις εσυ εναν τέτοιο.

Με Ταϊρι, Σιλντς, Φαλ κλείνει το ροστερ και ειναι τουμπανο.
Απο Έλληνες πέρα απο Κακλαμανάκη (Δεν εχει υπογραψει ακομα ε?) θα ήθελα άλλον ενα αλλα δεν ξέρω τι υπάρχει διαθέσιμο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

PAOK Telasolica όπως Tau Ceramica :D

θα νομίζει οτι πρόκειται για χορηγό..κι απ αυτούς περιμένουμε ειδήσεις!
These users thanked the author Shivaspace for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Σύμπτυξη του Τέλης Θεσσαλονικεύς είναι
These users thanked the author Tolaros for the post (total 7):
tsachou, paok-porter1337, paokkerkir, Unpsofable78, katafraktos, Ally Samagoal, fkar
Franky

Δημοσίευση από Franky »

makispaspartou έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 10:17Με ανατροπή παραμονής Ταιρί - Ομορούγι και απόκτηση Σιλντς, Μακίσικ, Φαλ είμαστε ευχαριστημένοι ?
Ιδανικό θα ήταν πχ. ανανέωση τριετής των Ταιρί και Ομορούγι και δανεισμός τους σε ομάδες του Euro Cup που θα έχουν βασικό ρόλο.
Οχι, περιμενω καποιον καλυτερο του Σιλντς, απο το ΝΒΑ. Καθως και μια ακομη εκπληξη.

Μ'αρεσει ο Ομπρουγι, ο αλλος εμπεριεχει μεγαλο ρισκο. Ειμαστε πολυ καλα στο 5. Προτιμω Ταιρι. Αυτους τους δυο τους θεωρω πολυ ψαγμενες κινησεις που τις πιστωνονται Μπουντουρης Βεζυρτζης.
These users thanked the author Franky for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ποιος φαλ και ποιος μακίσικ ρε αλάνια..μόνο εμένα πιάνει αλλεργία μ αυτα τα ονόματα?, ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους με τον μπριν γιατί είμαι σίγουρος πως θα τον γλυκο κοιτούν οι γιουρολιγκάτοι τρομάρα τους, κάτι ναν και λοιπούς δεν τους έβλεπε φέτος
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

Ποιος Ντιλικίνα ρε Κλείτο ειδικά σε σχέση με τον τουρμποκίνητο Tyree

Κατι τέτοια ακούω και καραφλίαζω ακόμα παραπάνω.
These users thanked the author Michalios92 for the post (total 3):
john78, rockcity4, Franky
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Malakai ελα στο Τελασολικα!

Κι εγω ειμαι ξεκαθαρα υπερ παραμονης Tyree. Και προφανως εχει ενεργοποιηθει η οψιον και υπαρχει συμβολαιο, εκτος εαν στην ΚΑΕ δεν μπορεσαν να διεκπεραιωσουν κι αυτο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχω την αίσθηση ότι το γεγονός ότι το σκουλήκι έκλεισε Σπανούλη και αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ κάπως μας μπέρδεψε και το ότι κινηθήκαμε γρήγορα και σχεδόν κλείσαμε το ρόστερ φαίνεται τώρα σαν να βιαστήκαμε.
Δε συμφωνώ αν γίνονται τέτοιες δεύτερες σκέψεις, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει αυτό που θέλει ο Τρινκιέρι.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
freemind
Michalios92

makispaspartou έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 11:25 Έχω την αίσθηση ότι το γεγονός ότι το σκουλήκι έκλεισε Σπανούλη και αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ κάπως μας μπέρδεψε και το ότι κινηθήκαμε γρήγορα και σχεδόν κλείσαμε το ρόστερ φαίνεται τώρα σαν να βιαστήκαμε.
Δε συμφωνώ αν γίνονται τέτοιες δεύτερες σκέψεις, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει αυτό που θέλει ο Τρινκιέρι.
Ισως για αυτο να αργήσαν και οι ανακοινώσεις;

Δεν ξέρω μια σκέψη κάνω
Michalios92

https://x.com/Real_JimmyGreen/status/20 ... 14642?s=20

Ψίλο παπατζής φαίνεται αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...

Για Μακίσικ τι λέτε?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ο ομάδα κινείται μεταγραφικά χωρίς να βλέπει αντιπάλους.Τι μας νοιάζει ποιον θα πάρει ο ρούλης.Ας γυρίσει ο Γκάλης και ο Γιαννάκης.Εμεις έχουμε κάνει προετοιμασία μήνες τώρα για την επιστροφή μας,με coach παρών στο γήπεδο πριν αναλάβει,με επιλεκτικές μεταγραφές ,ένας και ένας ,παίκτες πολυσύνθετους,με χτίσιμο ελληνικού κορμού.Τωρα μένει το "κερασάκι" ή και δύο-τρια.Ισως όχι όλα τώρα καθώς αλλαγές επιτρέπονται πολλές.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Δε νομίζω να μπερδεύτηκαν ή βιάστηκαν, έπρεπε να είχανε γίνει 1-2 πιο ποιοτικές και δυνατές κινήσεις στα γκαρντ, με εξαίρεση φυσικά τον Καλάθη που είναι δυνατή κίνηση. O Tyree έτσι όπως είναι η ομάδα, είναι απαραίτητος. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Εκτός, αν φέρουν κάποιον απο το ΝΒΑ στη θέση του. Αλλά αυτό έπρεπε να γίνει στα υπόλοιπα γκαρντ που ήρθανε, οχι για τον Tyree.

Ξαφνιάζομαι με το ξάφνιασμά σας για την "αμπαλοσύνη" Influencers, ΥouTubers... Τα ίδια και στα υπόλοιπα αθλήματα, ειδικά στο ποδόσφαιρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”