απαντηση σε αλλη αναρτηση ηταν.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ενδιαφέρον ότι ο γαύρος παρόλο που το παίζει πολύ άπλας σε άλλες υποθέσεις (και γενικώς), και χρειάζεται ελληνες, φαίνεται να χάνει τον παίκτη από τον βαζελο.
Σωστός Ριαν..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 08:46 Αν και είναι νωρίς ακόμα, τον φετινό Παναθηναϊκό τον φοβάμαι πιο πολύ από την ΑΕΚ.
Το πακέτο εξω-εσω αγωνιστικών δείχνει πως η ώρα του παο πλησιάζει.
Για τη δε αεκ νομίζω ποτέ και κανένας δεν έχει να φοβάται κάτι από αυτούς..
Δεύτερη φορά η χελώνα δεν τα καταφέρνει.
Εκτός κι αν είναι και οι άλλοι χελώνες..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
- ΑποστόληςΑ
Δεν φοβόμαστε κανέναν
κι ας μας πάνε φυλακή...
(παλιό σύνθημα)
κι ας μας πάνε φυλακή...
(παλιό σύνθημα)
Σε άλλα νέα είδα η αεχ πάει βόλτα το "μάγκικο" ανά την Ελλάδα. Τι φάση; Γιατί; Επίσης "μάγκικο" κ το κλεμμένο πλέον. Ουστ ρε ...
- abc_o_ karpouzas
astral έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 13:41 Ενδιαφέρον ότι ο γαύρος παρόλο που το παίζει πολύ άπλας σε άλλες υποθέσεις (και γενικώς), και χρειάζεται ελληνες, φαίνεται να χάνει τον παίκτη από τον βαζελο.
Δεν τον χάνει...φιλε...
Απλα δεν το κοιτάει...συνηθισμένος...παικτης είναι..
Και δεν είναι...εντελώς...μικρος
25 ειναι
συμφωνά με τους ρεπορτερς τους τον κοιτούσε και μάλιστα σοβαρά. Έκαναν και πρόταση.
Για εμάς είναι αρκετά άκυρη κουβέντα αυτή τή στιγμή, αλλά για τον γαύρο υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον τελευταία
Για εμάς είναι αρκετά άκυρη κουβέντα αυτή τή στιγμή, αλλά για τον γαύρο υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον τελευταία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 22 Ιουν 2026, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λίσ-οφ!Equalizer έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:38 Έχει πολύ ενδιαφέρον που η ΑΕΚ εδώ και τρία χρόνια πουλάει και αγοράζει σχεδόν συνεχεια από Ρωσία, αλλά για κάποιο λόγο γκρινιάζουμε στο Σαββίδη οτι συνέχεια κοιτάει να φέρει παίκτες και στελέχη που τελειώνουν σε -οφ
Και πολύ καλά κάνει. Το επόμενο θα το δει μια άλλη γενιά, μετά από 35 χρόνια! Ας χαρούν τώρα!Patron έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 14:05 Σε άλλα νέα είδα η αεχ πάει βόλτα το "μάγκικο" ανά την Ελλάδα. Τι φάση; Γιατί; Επίσης "μάγκικο" κ το κλεμμένο πλέον. Ουστ ρε ...
- These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Επίσης αυτό το μοντέλο που ακολουθούσαμε εμείς με τους 30αρηδες από Ανατολική Ευρώπη θα την οδηγήσει κι αυτήν σε χαμηλά ταβάνια. Αν είναι να δώσεις λεφτά για χαφ, χίλιες φορές να πάνε στον Καμαρά του ΠΑΟ παρά στον Ρώσο που θέλει η ΑΕΚ.marsantos έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 13:49Σωστός Ριαν..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 08:46 Αν και είναι νωρίς ακόμα, τον φετινό Παναθηναϊκό τον φοβάμαι πιο πολύ από την ΑΕΚ.
Το πακέτο εξω-εσω αγωνιστικών δείχνει πως η ώρα του παο πλησιάζει.
Για τη δε αεκ νομίζω ποτέ και κανένας δεν έχει να φοβάται κάτι από αυτούς..
Δεύτερη φορά η χελώνα δεν τα καταφέρνει.
Εκτός κι αν είναι και οι άλλοι χελώνες..
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
Έγραψες οτι ο παίχτης αυτός αξίζει τα 2,5 και οτι είναι έτοιμος για βασικός,όταν εμείς έχουμε πάρει ήδη παίχτη εκεί με τα ίδια χρήματα.delos15 έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 08:53 Ο Τσαπρας ειναι στην τέλεια ηλικία για να παίξει βασικος σε μεγάλη ελληνική ομάδα.
Αφού επιλέξαμε τον Μεξικάνο και εσύ θεωρείς οτι είναι καλύτερος του Τσαπρα ,γιατί αρχίζεις την υπεράσπιση της μεταγραφής και του κόστους αυτής, στον βάζελο;
Με το τσιγκέλι θα στα βγάλω;
Απο κάτω με αφορμή τα ποστ σου ,άρχισαν να σιγοντάρουν.
Έλα τώρα που μου το παίζεις και θιγμένος.
Στο τοπικ νέα και άρθρα για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες,μπορώ να γραψω την άποψη μου ότι ο Τσαπρας είναι ένας παίκτης που κάνει 2,5 εκατομμύρια και μπορεί να παίξει βασικός σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Αυτή είναι η άποψη μου.
ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΣ.
Και να σέβεσε περισσότερο τους συνομιλητές σου. Εγώ δεν μιλάω έτσι σε κανέναν. Μπορώ και εγώ να γίνω τοξικός αν θέλω.
ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΣ.
Και να σέβεσε περισσότερο τους συνομιλητές σου. Εγώ δεν μιλάω έτσι σε κανέναν. Μπορώ και εγώ να γίνω τοξικός αν θέλω.
Εντάξει φίλε μου,ζητάω συγνώμη.
Γράψε λάθος.
Γράψε λάθος.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
- geobila, paokkerkir, vasgias
Είσαι ωραίος και αρσενικός.
- These users thanked the author delos15 for the post (total 3):
- geobila, paokkerkir, vasgias