Πετρουπολιώτη εκτός από φοβερός αρθρογράφος είσαι όντως Πετρουπολιώτης Αττικής;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
καλα, το αν εχουμε η οχι, θα το κρινει ο προπονητης νομιζω. εκτιμηση κανω, οτι αυτοι που εχουμε, δεν του κανουν.
-
dimitris7777
Κουίζ: από τους 3 πιτσιρικάδες στόπερ που θα είναι σήμερα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (Απατσιονάκ, Μπαταούλας, Κωττάς), ποιός πιστεύετε ότι θα παραμείνει στην Α ομάδα;.....εγώ το ευρώ μου το βάζω στον Κωττά (μου άρεσε αρκετά πέρσι που τον έβλεπα στον ΠΑΟΚ Β και μάλιστα τον έβαζαν αριστερό στόπερ για να βολεύονται οι άλλοι 2 ως δεξιοί)....
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- Metagrafakias
ειπωθηκε οτι εχει χαρακτηρα τυπου Κουτσια
εχω δει μονο τον Παβελ το λευκορωσο, ειμαι 50-50, θελει δουλιτσα για σουπερ λιγκ
εχω δει μονο τον Παβελ το λευκορωσο, ειμαι 50-50, θελει δουλιτσα για σουπερ λιγκ
-
anaximandros4
Μπαταουλας νομίζω θα εγκρίνει ο Τζάρεντ
Κωττα είχανε γράψει και εδώ ότι είναι λίγο δύσκολος τύπος
Απατσιονακ ?
Κωττα είχανε γράψει και εδώ ότι είναι λίγο δύσκολος τύπος
Απατσιονακ ?
Αν μένεις και εκεί να ξέρεις μένουμε δίπλα δίπλα. Άμα πάρουμε Μαρτίνεθ ετοιμάσου για κοντοσούβλι στο Ιόνιο..
Πραγματικά ρε φίλε είσαι φοβερός τύπος, αυτό στο δίνωAthens έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 12:21 εναν επρεπε να παρει πετυχημενο με καριερα στην ευρωπη και παλαιο παικτη, τον Κονσεισαο...τους μαζευει ολους εκτος απο αυτον που επρεπε
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
- sourmenetes
- Moderator
Μπορείτε να κατέβετε και πιο νότια…marsantos έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 12:39Αν μένεις και εκεί να ξέρεις μένουμε δίπλα δίπλα. Άμα πάρουμε Μαρτίνεθ ετοιμάσου για κοντοσούβλι στο Ιόνιο..
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- rockcity4
Ενας μένει για να ολοκληρωθεί το reunion. Μητσαρα τελείωνε ρε μαλακα!!Maklaz έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:46 Σκέψεις για επιστροφή του Αφάνα στο προπονητικό επιτελείο της Κ19 δίνει το πορτοκαλί.
Τι μάζωξη είναι αυτή ρε;