Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
ΑΑΑαα. Σουσου κανουμε οκ. Το ξαναεγραψα εμενα το ΦΟΡ ΜΠΑΡΟΥΤΙ-Μυθου-Γκουσταβο το υπογραφω και με τα ποδια αμα χρειαστει. Ψηνομαι φουλ.
Κάτι είδα για Pablo Martinez
Και ας το έβγαλε το μέτροσπορ (sic) εγώ θα πω όχι απλά φέρε, ΚΑΡΑΦΕΡΕ! Κομβικός μέχρι να τραυματιστεί στην Λεβάντε για έναν μήνα φετος ο αρχηγός της! Τον έχω ψάξει πολύ και μπορεί να παίξει 8 10 και αριστερό εξτρέμ. Αν κλείσει θα πω περισσότερα, για μένα είναι λαβράκι! 
- These users thanked the author rockcity4 for the post (total 6):
- Maklaz, marsantos, Logistis, Unpsofable78, sakis_the_fraud, navigator11
Απο οτι ακουγεται (οι πηγες ελεγχονται) δανεισμος με ρητρα.embuji έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:53 Παιδια με τι καθεστος παμε να παρουμε τον Γκουσταβο; ΑΝ παμε οντως
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- embuji, Unpsofable78, Gregk19262000, sakis_the_fraud
Ρε ποιος Βαρέλα και ποιος Μαρτινεθ
Ρε σεις
ΡΕ!
Γυρνάει ο Λύρατζης ρε!
ΠΥ ΠΥ ΠΥΡΑΥΛΟΣ η δεξιά γραμμή!
Ρε σεις
ΡΕ!
Γυρνάει ο Λύρατζης ρε!
- Metagrafakias
To αρθρο που διαβασα ελεγε για δανεισμο..embuji έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:53 Παιδια με τι καθεστος παμε να παρουμε τον Γκουσταβο; ΑΝ παμε οντως
Αν τον πιστευουν ας τον αγορασουν,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μιλαμε για δανεισμο για εναν παικτη 21 χρονων,που μπαινει στις ευρωπαικες λιστες σαν γηγενης??
Ποσο κοστιζει δλδ???
Στον αντιλογο εφοσον μπορουν να τον παρουν δανεικο να τον δουν και να αποφασισουν εαν αξιζει να δωθει η ρητρα; Δηλαδη γιατι να δωσεις πχ 3 μπαμ και να τον φερεις και να μην βαλεις την ρητρα 3 και αν μεσα στην σεζον δειξει οτι το παιδι εχει μεγαλη προοπτικη να πεις παρτα.Metagrafakias έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:04To αρθρο που διαβασα ελεγε για δανεισμο..embuji έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:53 Παιδια με τι καθεστος παμε να παρουμε τον Γκουσταβο; ΑΝ παμε οντως
Αν τον πιστευουν ας τον αγορασουν,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μιλαμε για δανεισμο για εναν παικτη 21 χρονων,που μπαινει στις ευρωπαικες λιστες σαν γηγενης??
Ποσο κοστιζει δλδ???
- These users thanked the author embuji for the post:
- sakis_the_fraud
Μια 4αρα διαβασαMetagrafakias έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:04To αρθρο που διαβασα ελεγε για δανεισμο..embuji έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:53 Παιδια με τι καθεστος παμε να παρουμε τον Γκουσταβο; ΑΝ παμε οντως
Ποσο κοστιζει δλδ???
Μουρικι 32 ετων στην Φενερ για 15 εκατ. €.
Ετσι απλα για τις ηλικιες που λεγαμε.
Αν και την ετοιμη απαντηση την ξερω. Τουτκικες ομαδες ξεπλενουν χρημα κτλ.
Παπαριες.
Ετσι απλα για τις ηλικιες που λεγαμε.
Αν και την ετοιμη απαντηση την ξερω. Τουτκικες ομαδες ξεπλενουν χρημα κτλ.
Παπαριες.
Ο Λευτεράκης μεγάλη συμπάθεια.Equalizer έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:03 Ρε ποιος Βαρέλα και ποιος Μαρτινεθ
Ρε σεις
ΡΕ!
Γυρνάει ο Λύρατζης ρε!
Αν δεν του τύχαινε εκείνη η καταραμένη χρονιά με τους 3 συνεχόμενους τραυματισμούς είχαμε κλείσει (τουλάχιστον) το μπακ απ της δεξιάς πλευράς μέχρι τον τερματισμό της καριέρας του.
Δυστυχώς έχασε όλη την χρονιά τότε και δεν επανήλθε ποτέ.
Είναι κλασικός παίκτης ρυθμού και συνεχόμενων αγώνων.
Μια ολόκληρη χρονιά χαμένη ήταν πολύ γερό χτύπημα για τέτοιου τύπου παίκτη. Πιθανότατα έχασε λίγο αυτοπεποίθηση και έπαιζε με το ζιζάνιο του φόβου.
Δε θα ξεχάσω την απογοήτευση που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του όταν στον επαναληπτικό με την Καλαμάτα , μπήκε αλλαγή να παίξει πρώτη φορά μετά τον δεύτερο τραυματισμό και στην πρώτη κεφαλιά που πήδηξε να πάρει, τρώει ένα γερό χτύπημα στο ζυγωματικό και ξανά έξω.. για τρίτη φορά...
Για την Μπενφίκα μιλάμε, να μην ζητήσει κάνα 10αρι;Metagrafakias έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:04To αρθρο που διαβασα ελεγε για δανεισμο..embuji έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:53 Παιδια με τι καθεστος παμε να παρουμε τον Γκουσταβο; ΑΝ παμε οντως
Ποσο κοστιζει δλδ???
Για λέγε !rockcity4 έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 10:59 Κάτι είδα για Pablo MartinezΚαι ας το έβγαλε το μέτροσπορ (sic) εγώ θα πω όχι απλά φέρε, ΚΑΡΑΦΕΡΕ! Κομβικός μέχρι να τραυματιστεί στην Λεβάντε για έναν μήνα φετος ο αρχηγός της! Τον έχω ψάξει πολύ και μπορεί να παίξει 8 10 και αριστερό εξτρέμ. Αν κλείσει θα πω περισσότερα, για μένα είναι λαβράκι!
![]()
Ελεύθερος μένει. Αν χωθούμε, σε συνδυασμό ότι όντως τον θέλει ο προπονητής και μιλήσει μαζί του, τότε , γιατί όχι;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- marsantos, navigator11
-
john4serres
Λογικά ο Σάντσεζ είναι καλύτερος.Equalizer έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:03 Ρε ποιος Βαρέλα και ποιος Μαρτινεθ
Ρε σεις
ΡΕ!
Γυρνάει ο Λύρατζης ρε!
-
panpangr77
Θέλω μικρό Βαρέλα δανεικό και θα γίνει αγύριστος .Είναι πολύ καλός παίκτης .Η αμαρτία μου είναι ότι θέλω και Τζίμα δανεικό . Και είμαι υπερβολικός θέλω και 4ο σέντερ φορ ,έναν Βραζιλιάνο ντριμπλερ . Μύθου,Βαρέλα ,Τζίμας πάμε παρακατω . Καλός ο αρχηγός της Λεβάντε για μια τριετία θα είναι πολύ καλός . Φέρτε σέντερμπακια . Γιαννούλη αργείς.
Μη με σκας, γυρνάει ο Λύρατζης?Equalizer έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 11:03 Ρε ποιος Βαρέλα και ποιος Μαρτινεθ
Ρε σεις
ΡΕ!
Γυρνάει ο Λύρατζης ρε!