Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Мир »

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. να δούμε πως θα κλείσει το ρόστερ μας. Λογικά με δυνατό 3αρ, Ταίρι επίσημα συν κάποιον γηγενή βοηθητικό ακόμα στο 3/4.

ΥΓ ο Τζόρνταν κάνει διακοπές Ελλάδα, ας πάει να τον προσεγγίσει κανένας να μας ανοιξει κανα με τα ντραφτ.
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Εγω παντως θεωρω δεδομενο πως αν τελικα παμε σε 7 ξενους στο πρωταθλημα, οπως πιεζουν ολες σχεδον οι ομαδες, περα απο το 3 που θα παρουμε, θα ερθει και ενα γλυκο γυρω στον Σεπτεμβριο με τα κοψιματα του ΝΒΑ

Ειναι πολυ νωρις να βγαζουμε συμπερασματα για τα ροστερ
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Мир έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:51 Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. να δούμε πως θα κλείσει το ρόστερ μας. Λογικά με δυνατό 3αρ, Ταίρι επίσημα συν κάποιον γηγενή βοηθητικό ακόμα στο 3/4.

ΥΓ ο Τζόρνταν κάνει διακοπές Ελλάδα, ας πάει να τον προσεγγίσει κανένας να μας ανοιξει κανα με τα ντραφτ.
Αν εννοείς τον Μάικλ , τότε αρχίζω κ αμφισβητώ αν είσαι από μας ή κανας επισκέπτης … :lol:

Ρε ψηλέ , μακριά κ αγαπημένοι . Ο MJ έχει κάνει τα χειρότερα drafts και trades όλων των εποχών.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Michalios92 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:31
paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:16 Χαλαρώστε λίγο με τον Μοργκαν άμυνα με τα μάτια παίζει. Μην ψαρώνετε τώρα απλά πουλάει ο Ρούλης, πριν δύο μήνες πουλούσαμε εμείς. Από αύριο θα πουλάει ο βαζελος

Χαλαρώστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πήραν ένα παίχτη σκόρερ που έπαιζε σε μια ομάδα χωρίς μέλλον. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Επίσης δεν μου λένε τίποτα οι συγκρίσεις. Την ομάδα μας ας δούμε πως θα την βοηθήσουμε να φτάσει τους στόχους της.

1.88 ο Μοργκαν και άλλο τόσο περίπου ο Ντιμιτριεβιτς. Τι έγινε τώρα εμείς είμαστε κοντοί στην περιφέρεια και ο Ρούλης όχι; Ε;
Στο κομμάτι της άμυνας συμφωνούμε.
Αλλά σε απλή σύγκριση ο μοργκαν με τον Φόστερ που είναι το δικό μας βασικό 2ρι , εε νομίζω είναι ένα σκαλί πιο πάνω ο μοργκαν.

Είναι πολύ έπιδραστικος και φοβερός σκόρερ στο ακόμα και στο επιπεδο της Ευρωλίγκας
Λιγότερο από 1εκ ο Μόργκαν στα λήκια όσα και ο Φόστερ.

Δεν είναι θεμα μπάτζετ είναι θέμα απόφασης του προπονητή και σχεδιασμού. Να δούμε ποιος θα δικιαωθεί τον Μάιο.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:16 Χαλαρώστε λίγο με τον Μοργκαν άμυνα με τα μάτια παίζει. Μην ψαρώνετε τώρα απλά πουλάει ο Ρούλης, πριν δύο μήνες πουλούσαμε εμείς. Από αύριο θα πουλάει ο βαζελος

Χαλαρώστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πήραν ένα παίχτη σκόρερ που έπαιζε σε μια ομάδα χωρίς μέλλον. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Επίσης δεν μου λένε τίποτα οι συγκρίσεις. Την ομάδα μας ας δούμε πως θα την βοηθήσουμε να φτάσει τους στόχους της.

1.88 ο Μοργκαν και άλλο τόσο περίπου ο Ντιμιτριεβιτς. Τι έγινε τώρα εμείς είμαστε κοντοί στην περιφέρεια και ο Ρούλης όχι; Ε;
Αλλά σε απλή σύγκριση ο μοργκαν με τον Φόστερ που είναι το δικό μας βασικό 2ρι , εε νομίζω είναι ένα σκαλί πιο πάνω ο μοργκαν.

Είναι πολύ έπιδραστικος και φοβερός σκόρερ στο ακόμα και στο επιπεδο της Ευρωλίγκας
Εγώ θα σου πως η άποψη μου είναι ότι ο Φοστερ είναι ανώτερος και ότι ο Ταιρι είναι στο ίδιο level με τον Μοργκαν. Νωρίς ακόμα και θα δούμε μέσα στη σεζόν. Προς το παρόν εμείς έχουμε καλύτερες επιλογές και στον πάγκο και εκεί θα είναι η διαφορα
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

GianD έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:55 Εγω παντως θεωρω δεδομενο πως αν τελικα παμε σε 7 ξενους στο πρωταθλημα, οπως πιεζουν ολες σχεδον οι ομαδες, περα απο το 3 που θα παρουμε, θα ερθει και ενα γλυκο γυρω στον Σεπτεμβριο με τα κοψιματα του ΝΒΑ

Ειναι πολυ νωρις να βγαζουμε συμπερασματα για τα ροστερ
Δεν θέλει η ΕΟΚ 7 ξένους, δεν νομίζω να γίνει
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Δέχεται πολλές πιέσεις από όλους. Στο τέλος λένε θα δεχτεί
Franky

Δημοσίευση από Franky »

H αποψη να μη μας ενδιαφερει καθολου τι κανουν οι ανταγωνιστες ειναι προβληματικη. Στον ομαδικο αθλητισμο οι προπονητες και ολες οι ομαδες λαμβανουν.υποψη και τον ανταγωνισμο.

Εκτος αν ο ΠΑΟΚ θα ειναι καποιου ειδους ομαδα επιδειξης, σαν τους Χαρλεμ, οποτε οκ, ο στοχος ειναι "να παξουμε καλο.μπασκετακι", δεν μας νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, στοχοι δεν υπαρχουν. Οποτε ολα καλα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπισει την Παπαναστασιου και στις 3 διοργανωσεις που θα συμμετασχει.

Αν δεν υπαρχουν στοχοι, προφσνως δεν θα υπαρξει περιπτωση αποτυχιας. Οποτε ολα καλα.

Τελος, διαβαζα για την διαφορα απο τους γαυροβαζελους που μικραινει. Το πρασινο.πληντυριο, φερνει Ομπραντοβιτς και διαρρεει για αυξηση του.μπατζετ τους κατα 10εκ. Οποτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Κυρ 21 Ιουν 2026, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Μικραινει η διαφορα γιατι μεχρι περυσι ηταν χαοτικη, σημερα ειναι απλα μεγαλη. Δεν γιναμε ιδια μεγεθη με Ολυμπιακο κ Παο, μιλαμε για 2 απο τις πιο ακριβες ομαδες της Ευρωπης. Αυτο οσο πιο νωρις το καταλαβουμε ολοι τοσο πιο ομαλα θα κυλησει η χρονια. Ουτε επειδη φετος βαλαμε λεφτα θα παμε τελικους Α1 γιατι ετσι. Παλι 2-0 μπορει να αποκλειστουμε. Ο βαζελος ειδικα εχει πολυ χρημα να καψει και ακομα και αν φτασουμε κοντα θα βαλει κιαλλα, πηγαινοντας και τα εισιτηρια αντιστοιχα πολυ ψηλα. Συμφωνω πως πρεπει να μας νοιαζει τι κανει ο ανταγωνισμος ειδικα ο ρουλης που φετος ειναι ο βασικος αντιπαλος. Διαφωνω στο οτι θα αγωνιστουμε και στις 3 διοργανωσεις, σε μια θα εχουν χασει ηδη :opaokara:
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

η διαφορα ηταν χαοτικη και εχει γινει απλα μεγαλη οταν θα παιξουμε στην ιδια διοργανωση θα μιλαμε απο την ιδια αφετηρια

δυστηχως στο μπασκετ λιγο παραπανω η διοργανωση η οποια αγωνιζεσαι οριζει και το οικονομικο στατους
renegade

Δημοσίευση από renegade »

paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 19:24

Εγώ θα σου πως η άποψη μου είναι ότι ο Φοστερ είναι ανώτερος και ότι ο Ταιρι είναι στο ίδιο level με τον Μοργκαν. Νωρίς ακόμα και θα δούμε μέσα στη σεζόν. Προς το παρόν εμείς έχουμε καλύτερες επιλογές και στον πάγκο και εκεί θα είναι η διαφορα
Κάτι τέτοια έγγραφαν κάποτε οι χάρτινοι ότι ο μπακάκης είναι καλύτερος από τον Μάτος και γελούσαμε.
Σήμερα που μιλάμε ο Μόργκαν είναι πάνω και από Ταιρι και από Φόστερ. Αν αύριο κάνει κανένα μπαμ ο Ταίρι και είναι τόσο μεγάλο το upgrade του και τον ξεπεράσει... μακάρι
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Dimitris_L4, Franky
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

TsantiridisG έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 18:49
Мир έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:51 Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. να δούμε πως θα κλείσει το ρόστερ μας. Λογικά με δυνατό 3αρ, Ταίρι επίσημα συν κάποιον γηγενή βοηθητικό ακόμα στο 3/4.

Αν εννοείς τον Μάικλ , τότε αρχίζω κ αμφισβητώ αν είσαι από μας ή κανας επισκέπτης … :lol:

Ρε ψηλέ , μακριά κ αγαπημένοι . Ο MJ έχει κάνει τα χειρότερα drafts και trades όλων των εποχών.
Εννοείται οτι στο τοπικ των μεταγραφών του ΠΑΟΚ θα βρίσκαμε χώρο να τα χωσουμε ακομα και στον Τζόρνταν
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
jibbie, Hayate
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

renegade έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 21:30
paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 19:24

Κάτι τέτοια έγγραφαν κάποτε οι χάρτινοι ότι ο μπακάκης είναι καλύτερος από τον Μάτος και γελούσαμε.
Σήμερα που μιλάμε ο Μόργκαν είναι πάνω και από Ταιρι και από Φόστερ. Αν αύριο κάνει κανένα μπαμ ο Ταίρι και είναι τόσο μεγάλο το upgrade του και τον ξεπεράσει... μακάρι
Εγώ πάντως από τι λίγα που γνωρίζω από μπάσκετ νομίζω ότι οι Φόστερ και Μόργκαν είναι δύο διαφορετικοί παικτες. Ο Φόστερ είναι ταυρι, ο Μόργκαν ντελικάτος. Ίσως ο καθένας ταιριάζει περισσότερο σ αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής τους. Δεν είναι απαραίτητο να τους συγκρίνουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και ο περσίδης με τον Οσμαν διαφορετική παίκτες είναι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πεις ότι ο τούρκος είναι καλύτερος.
Τώρα αν συζητάμε για το εάν την νέα σεζόν ο Φοστερ μπορεί προσφέρει περισσότερα αυτό είναι άλλο... και ναι μπορεί να συμβεί.
Αλλά εάν μας έλεγαν πριν ένα μήνα εμάς τους οπαδους να διαλέξουμε ποιον από τους δύο θέλουμε...Ε δεν πιστεύω να ήτανε πολύ μεγάλο το ποσοστό που θα επέλεγε Φόστερ
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Η μεγαλυτερη μεταγραφη και η πιο δυσκολη που εχει γινει μεχρι στιγμης στην Ελλαδα ειναι ο Νικ Καλαθης...
Θεωρειται οτι πηρε την εκταση που επρεπε??Μια παρουσιαση της ΚΑΕ που επαιξε καποιες ωρες και τελος,μεγαλυτερο θεμα ο Λιντελ και ο Μπιρτς....
Ο Νικ εβρισκε συμβολαιο σε οποια ομαδα της Γιουρολιγκ ηθελε,πραγματικα ομως οπου ηθελε..
Μπορουσε να πει στον μανατζερ του,θελω να παω στη Ρεαλ με ενα λογικο συμβολαιο,η Ρεαλ θα τον επαιρνε,το ιδιο και η Φενερ και φυσικα οι 2 απαταιωνιοι...Εχει τετοια κληρονομια το ονομα του...
Ξερετε γιατι??Γιατι ειναι ενας θρυλος του Ευρωπαικου μπασκετ!!Τον εχουν ολοι σε τρομερη εκτιμηση..
Οπως ο Μαικ Τζειμς και πριν ο Σπανουλης ηταν οι 1οι σκορερς στην ιστορια της Γιουρολιγκ,αυτος ειναι 1ος σε 2 κατηγοριες ασιστ και κλεψιματα...
Η Παρτιζαν τον ηθελε σαν τρελη...Ηθελε να χτισει ομαδα πανω σε αυτον,σαν ηγετη...
Ποιος Μοργκαν και ποιος Μοκοκα, μεχρι χθες δεν τους ηξερε κανεις και φυσικα ουτε τα σκουληκια ασχετα τι λενε..Αγνωστοι τους ηταν και οι 2...
Για τους μη Μπασκετικους για να καταλαβουν τι επιπεδου μεταγραφη ειναι ο Καλαθης ,ειναι σαν να παιρνει μια Ελληνικη ομαδα στο ποδοσφαιρο τον Ντε Μπροινε η τον Μοντριτς...
Και οσοι πειτε ειναι 37..Ναι στα 27 ηταν ο Τοπ στην Ευρωπη και αν ειχε και σταθερο τριποντο ακομα ΝΒΑ θα ηταν....
Αλλα ξερω ο Τολιοπουλος μεγαλυτερο θεμα θα γινει..
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
katafraktos, KalamarGiannis, Hayate
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”