Eγώ περίμενα ακόμη καλύτερους απο αυτούς που περιγράφεις.Michalios92 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 14:26 Πάντως εγώ όταν άκουγα το ρεπορτάζ (φανφαρες) των καναλιών μας, περίμενα παίχτες σαν αυτούς που κλείνουν οι δίπλα.
Παίχτες παιγμενοι Ευρωλίγκα έστω και από ομάδες από το 10 και κάτω.
Τουλάχιστον 1-2 μεταγραφές απο ΝΒΑ και δεν υπερβάλλω. Αυτή είναι η άποψή. Δεν μ'ενδιαφέρουν οι προσδοκίες των υπολοίπουν που διαβάζουν και λένε εεεεε μπεεεε τι λέει αυθος ρεεεεε. Συντονιστείτε σε κανενα ράδιοσταθμό μιζέριας να ικανοποιηθείτε.
Δεν δηιαμόρφωσα αυτή την άποψη επειδή διαβάζω ρεπορτάζ (υπάρχει τέτοιο πράγμα στον Πλανήτη ΠΑΟΚ γενικά, σε κάποιο άθλημα), αλλά γιατί κατανοώ το μέγεθος του Μυστακίδη, και φυσικά γιατί είδα την επιθετική είσοδο που έκανε στον ΠΑΟΚ. Proof of Funds 250εκ απο κορυφαίο Ελβετικό χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Αυτά είναι πολύ δύσκολα αγαπητοί μου συμφορουμίτες.
Επίσης έχω γράψει αρκετές φορές για τα χαρακτηριστικά και την ευεληξία του περιβάλλοντος της καλαθόσφαιρας, και τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ.katafraktos έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 14:38Το πιο σωστό που έχει γραφτεί είναι περί στελέχωσης, πέρα από τον Τρινκέρι και τον Τσιάρα, οποίος είναι εξαιρετικό στέλεχος και αυτός έκλεισε το deal με την ΔΕΚΑ, δεν υπάρχουν άλλοι. Εδώ πρέπει να γίνει δουλειά.