Νέος προπονητής

Απάντηση
dimitris7777

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από dimitris7777 »

vasilis1976 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:58 Αν οχι , κάντε ....ησυχία.
....κάντε ησυχία....μαμιέται ο σούπερ τρια..... :D :D :D
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
vasilis1976
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:36
nunies4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:30 Καλά μην το ονομάσουμε και ιδανική λειτουργία αν φύγουμε για Ολλανδία με 2 στόπερ, 1 αριστερό μπακ κανένα αριστερό εξτρέμ (γιατί ακόμα ο Τάισον δεν έχει απαντήσει).
Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι καθυστετησαμε

Και ποια είναι αυτή η ομαδα που φεύγει σχεδόν έτοιμη για προετοιμασία;
Καμία βρε. Αλλά από το έτοιμος μέχρι δεν θα έχω στόπερ η έστω έναν παίκτη ανά θέση (αριστερό εξτρέμ) υπάρχει μια απόσταση.
Τεσπά απλή διαπίστωση έκανα.
These users thanked the author nunies4 for the post:
abc_o_ karpouzas
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ θεωρώ κρίσιμο το αν η ΠΑΕ επιτέλους θα αποφασίσει η ίδια για το τιμ των γυμναστών φυσιοθεραπευτών και θα προσλάβει επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία από Ισπανία Γερμανία δεν ξέρω από πού τέλος πάντων, ή θα πάει στο αποτυχημένο μοντέλο για μένα όποιος προπονητής έρχεται να κουβαλάει έναν γνωστό του. Για μένα το τιμ που αφορά την εκγύμναση και την αποθεραπεία των παικτων( περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ) δεν μπορεί να αφήνεται στα θέλω του προπονητή. Να φέρει έναν δυο βοηθούς του, δεκτον. Αλλά όχι το επιστημονικό προσωπικό της ΠΑΕ, το οποίο θα πρέπει να εργάζεται στην ΠΑΕ ανεξαρτήτως προπονητή
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
Amsterdamer_87, prist64, Newgen9, Sera4
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 14:38
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:36
nunies4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:30 Καλά μην το ονομάσουμε και ιδανική λειτουργία αν φύγουμε για Ολλανδία με 2 στόπερ, 1 αριστερό μπακ κανένα αριστερό εξτρέμ (γιατί ακόμα ο Τάισον δεν έχει απαντήσει).
Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι καθυστετησαμε

Και ποια είναι αυτή η ομαδα που φεύγει σχεδόν έτοιμη για προετοιμασία;
Καμία βρε. Αλλά από το έτοιμος μέχρι δεν θα έχω στόπερ η έστω έναν παίκτη ανά θέση (αριστερό εξτρέμ) υπάρχει μια απόσταση.
Τεσπά απλή διαπίστωση έκανα.
η αληθεια ειναι οτι για να παιξουμε διπλό
πρεπει να φερουνε πισω καποιους απο την κατασκήνωση
These users thanked the author prist64 for the post:
vasgias
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλά σε 10 μέρες πάμε Ολλανδία
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Στο τέλος η ομάδα θα πηγαίνει για προετοιμασία με τον Ούτσιο και τις κάμερες και θα έχουμε τους "80%+ ετοιμη ομαδα στην προετοιμασια" να πλακώνονται με τους "ποια ομαδα είναι πλήρης στην προετοιμασια" και θα μας φαινονται ολα φυσιολογικα.

Οταν καταλαβουμε πως το 95% των καλοκαιρινων αποτυχιών ειναι η αργοπορία θα είμαστε λίγο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Taseos έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 15:16 Εγώ θεωρώ κρίσιμο το αν η ΠΑΕ επιτέλους θα αποφασίσει η ίδια για το τιμ των γυμναστών φυσιοθεραπευτών και θα προσλάβει επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία από Ισπανία Γερμανία δεν ξέρω από πού τέλος πάντων, ή θα πάει στο αποτυχημένο μοντέλο για μένα όποιος προπονητής έρχεται να κουβαλάει έναν γνωστό του. Για μένα το τιμ που αφορά την εκγύμναση και την αποθεραπεία των παικτων( περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ) δεν μπορεί να αφήνεται στα θέλω του προπονητή. Να φέρει έναν δυο βοηθούς του, δεκτον. Αλλά όχι το επιστημονικό προσωπικό της ΠΑΕ, το οποίο θα πρέπει να εργάζεται στην ΠΑΕ ανεξαρτήτως προπονητή
Δεν θυμάμαι αν το ξαναείπες εσύ ή κάποιος άλλος, αλλά γίνεται κάπου αυτό; Γιατί ακόμα και στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου ο εκάστοτε προπονητής φέρνει το τιμ του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για μενα δεν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα Λισι, Ραζβαν .
Καθενας με τα κουσουρια και τα πλεονεκτηματα του.
Μπορει μ αυτον να δουμε παικτες εξαφανισμενους(πχ Καμαρα) να κανουν αλλη πορεια
Το ιδιο κι οι πιτσιρικαδες.
Δεν ηταν κατι τρομερό ο Λουτσι οταν ηρθε.
Το ιδιο κι ο Λισι,το ιδιο κι ο Μεντιλιμπαρ.
Απλα με Λουτσε κολλησαμε ,δεσαμε και καταφεραμε μεγαλα πραγματα.
Σαν αφετηρια δεν εχουν μεγαλη διαφορα .
Μεχρι Νοεμβρη θα χουμε ενα καλο δειγμα.
Αλλωστε κι οι ομαδες του Ραζβαν μεχρι Νοεμβρη σερνοταν και
το μπινελικι πηγαινε συννεφο εδω.
Υπομονη 5 μηνακια.Θα του τα δωσω.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ πάω αεροδρόμιο...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Taseos έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 15:16 Εγώ θεωρώ κρίσιμο το αν η ΠΑΕ επιτέλους θα αποφασίσει η ίδια για το τιμ των γυμναστών φυσιοθεραπευτών και θα προσλάβει επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία από Ισπανία Γερμανία δεν ξέρω από πού τέλος πάντων, ή θα πάει στο αποτυχημένο μοντέλο για μένα όποιος προπονητής έρχεται να κουβαλάει έναν γνωστό του. Για μένα το τιμ που αφορά την εκγύμναση και την αποθεραπεία των παικτων( περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ) δεν μπορεί να αφήνεται στα θέλω του προπονητή. Να φέρει έναν δυο βοηθούς του, δεκτον. Αλλά όχι το επιστημονικό προσωπικό της ΠΑΕ, το οποίο θα πρέπει να εργάζεται στην ΠΑΕ ανεξαρτήτως προπονητή
δεν είναι τόσο απλό αυτό για αρκετούς λόγους αλλά δεν είναι και πανάκεια. Πρέπει το υλικό να μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες του προπονητή γι αυτό που θέλει και υπόσχεται να παίξει, το οποίο είναι θέμα recruiting στο οποίο είμαστε λίγο περίπλοκοι ως οργανισμός. Θέλει και μια σοβαρότητα γενικότερη στην κουλτούρα της καθημερινότητας της ομάδας, να μην επεκταθώ σε σχέση με τα φετινά. Ας ελπίσουμε ότι ο Sebo K της προπονητικής θα φέρει καμία γραμμή απ τα υπόγεια της βερολινέζικης ηλεκτρονικής σκηνής για να μαστε κομπλέ εφετο
black death

Δημοσίευση από black death »

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 16:35 Μπορει μ αυτον να δουμε παικτες εξαφανισμενους(πχ Καμαρα) να κανουν αλλη πορεια
Καποιους μπορει να τους δουμε να εξαφανιζονται μια και καλη και να μην προσπαθεί κανείς να τους εμφανισει με το ζορι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα κρατήσει Γκιτέρσο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

«Έλαμψε» η Κ13 του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία - Κέρδισε Μίλαν, Άγιαξ και σήκωσε την κούπα!
Έφυγε ο Ηρώδης και έλαμψαν τα αετόπουλα.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Το μυαλό μου λέει να είμαι επιφυλακτικός

Η καρδιά μου λέει να αισιοδοξώ

Μπερδεύτηκα...

Θ΄ακολουθήσω την καρδιά
These users thanked the author rade paprica for the post (total 3):
jibbie, Maklaz, Maxpaok
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

paokkerkir έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 15:54
Δεν θυμάμαι αν το ξαναείπες εσύ ή κάποιος άλλος, αλλά γίνεται κάπου αυτό; Γιατί ακόμα και στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου ο εκάστοτε προπονητής φέρνει το τιμ του.
Ναι, στη Μπαγερν ο Κομπανι μόνο 2-3 βοηθούς επέλεξε, γιατρούς, γυμναστές, αναλυτές, προπονητές τερματοφυλακων τους βρηκε εκεί.

Και για μένα ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να επενδύσει σοβαρά σε αυτό το κομμάτι, είναι από τα πιο βασικά που χαρίζουν τίτλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”