Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από barlow4 »

ο ιδιοκτητης της παε εχει και το μαχαιρι εχει και το καρπουζι. Αυριο με μια του συνεντευξη, με μια του επισκεψη σε ΠΑΟΚτσηδες, με οποιονδηποτε τροπο θα επιλεγοταν θα μπορουσε να τον εξαφανισει τον αλλο. Για καποιον λογο πιστευει οτι αυτο ειναι ισως αδυναμια, η οτι ειναι προσωπικο του θεμα. και δεν ειναι. Προσωπικο μας θεμα αυτο που γινεται, ειναι. Δικο του προσωπικο δεν ειναι.
These users thanked the author barlow4 for the post (total 2):
Nassos, paokkerkir
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

barlow4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 23:53 Νασσο την στηριξη την εχει. αλλα στηριξη ανευ ορων δεν υπαρχει. η κριτικη δεν ειναι μη στηριξη. το αντιθετο ειναι. η τακτικη του εδω κ μερικα χρονια συρρικνωνει και την ομαδα και την στηριξη.στραβα αρμενιζει κ αν η φαση του συνεχισει ετσι δε θα παει καλα το πραμα για κανενα. κ αν το αγωνιστικο συρρικνωθει , προσωπικα χεστηκα. αν δεν καταφερει να κανει ουτε γηπεδο προσωπικα χεστηκα. αλλα ηταν τα χαρακτηριστικα που εκαναν τον ΠΑΟΚ να τον τρεμει η χωρα. ακομα και οταν δεν ειχε μαντηλι να κλαψει. εμενα αυτο μου λειπει. ουτε οι τιτλοι μου λειπουν , ουτε τα κυριλε γηπεδα. κ με το χερι στην καρδια (πιστευω δεν εισαι πιτσιρικας για να μην τα εχεις ζησει). τι σχεση εχει ο σημερινος ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ του 90 του 2000?
Η λογικη , α εβαλε τοσα εκατομμυρια αρα για μια ζωη οτι και να κανει, οτι κ να γινει θα τον στηριζω δεν υπαρχει στη νοοτροπια μου. Κανενας δεν υποτιμα οσα εκανε.Αλλα αν σταματησει, η αν τρελαθει και αρχισει να υποτιμα το μεγεθος του ΠΑΟΚ κ τη σημασια που εχει ο λαος του ΠΑΟΚ , ε δε θα εχει τη στηριξη μου. κ εσχατως μας γραφει στα @@ του.
Στο κομμάτι της κριτικής συμφωνώ 100% μαζι σου, όπως και στην αλλαγή του ΠΑΟΚ( αλλά φταίει ο Ιβάν γι αυτό?). Προφανώς έχουμε διαφορετικές ανοχές και αντοχές ο κάθε άνθρωπος. Ίσως αυτός ο οχετος(τσετσενε, πράκτορα, πουλο κτλ) απέναντι στον άνθρωπο που μας έφερε τόσες χαρές, που πήρε την ομάδα κ έφυγε, που μπήκε μέσα στο γήπεδο για να μας υπερασπιστεί και τον συρανε στα δικαστήρια,
με έχει κάνει πιο ευαίσθητο ακόμα και στην αθώα κριτική. Ασφαλώς και μπορεί και πρέπει να αλλάξει επικοινωνιακά αλλά ώρες ώρες νιώθω οτι βρίζουν τον αδερφό μου μπροστά μου, και αντί να τον υπερασπιστώ θα του παραπονεθω γιατί δε με παίζει όσο θέλω.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
Apil44, Parolos, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Για ότι έδαφος έχασε ο Σαββίδης αυτός ευθύνεται αποκλειστικά. Έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι επιλέγει να είναι απόμακρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα με κόσμο, δεν μπορεί ο ηγέτης να είναι απόμακρος.
Θα βγουν να πουν οι γνωστοί γούστο και μαγκιά του. Ναι μαγκιά του είναι, αλλά μην κλαίγονται μετά αν ο κακός κόσμος ξενερώνει και γυρνάει και αυτός την πλάτη και χάνεται η εμπιστοσύνη. Ο άλλος είδε κάποιο φως για να μπήκε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αυτοι που λενε ρατσιστικα η προσβλητικα για εναν ανθρωπο που ηρθε και προσφερε στο υπαρχον πλαισιο στην ομαδα ειναι καταπτυστοι. Εγω καλως η κακως δεν μπορω να νιωσω ταυτιση για οποιονδηποτε δισεκατομμυριουχο, πως να το πω, μου φαινεται φαιδρο.Αλλα αυτο μπορει να ειναι δικο μου κουσουρι.δεν το λεω ως μομφη για κανεναν.Επισης μου φαινεται αφελες και στεναχωρο να πιστευει καποιος οτι ενας δισεκατομμυριουχος που υφισταται επιθεση απο αλλον δισεκατομμυριουχο , παιζει αμυνα με τον Σταυρο στο χερι.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το γιατί είναι απόμακρος ή δεν εκτίθεται επικοινωνιακά είναι ένα καλό ερώτημα.

Οι εύκολες απαντήσεις με φαίνονται μάλλον άστοχες.

Πριν που ήταν πιο επικοινωνιακός, πιο παρών , ήταν λυμένα αυτά όλα που επικαλείστε ως πρόβλημα της όποιας απουσίας;

Επίσης όταν κάποιος ταυτίζεται με έναν άλλον άνθρωπο, ας το πω έτσι, οποίος έχει πολλές ιδιότητες και πράγματα που τον χαρακτηρίζουν, επιλέγει κάτι από αυτά για να τον εκτιμήσει , για να συνδεθεί.

Κάποιος τον βλέπει μόνο ή κυρίως ως εκατομμυριούχο, άλλος ως έναν που έκανε τον ΠΑΟΚ ξανά ή για πρώτη φορά στην ιστορία του, ισότιμο , για πολλά χρόνια με τους κάτω. Άλλος μπορεί να ταυτίζεται με έναν ισχυρό ΠΑΟΚ τση που ανέτρεψε ένα κατεστημένο και δε φρόντισε να γίνει σαν τα μούτρα τους, πάρα επιδίωξε κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες και συνθήκες που θα ξεβρωμίσουν κάπως το ελληνικό ποδόσφαιρο ( βάρ, ξένοι διαιτητές κλπ).

Λεφτά είχαν πολλοί που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Δεν είχαν όλοι το ίδιο αποτύπωμα.

Τώρα γιατί ο καθένας διαλέγει κάτι από όλα όσα μπορεί να χαρακτηρίζουν , να είναι ο Σαββίδης αυτό έχει να κάνει με τον ίδιο.
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
paok apo epilogi, Apil44, Parolos
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Tolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:16 Για ότι έδαφος έχασε ο Σαββίδης αυτός ευθύνεται αποκλειστικά. Έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι επιλέγει να είναι απόμακρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα με κόσμο, δεν μπορεί ο ηγέτης να είναι απόμακρος.
Θα βγουν να πουν οι γνωστοί γούστο και μαγκιά του. Ναι μαγκιά του είναι, αλλά μην κλαίγονται μετά αν ο κακός κόσμος ξενερώνει και γυρνάει και αυτός την πλάτη και χάνεται η εμπιστοσύνη. Ο άλλος είδε κάποιο φως για να μπήκε.
σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Apil44, aivas19
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ο άλλος δεν είδε φώς και μπήκε, είδε μεταξύ άλλων δολοφονίες, δυο σειρές κάγκελα μέχρι την Αγια Βαρβάρα, γκόβ γόλετ, παρακολουθήσεις σ εμένα ακόμα κι εσένα, ένα καυτατζόγλειο κοτέτσι, και την νδ να λύνει και να δένει γενικότερα ακόμη και στον επαγγεμλατικό αθλητισμό..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

trouman έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:29 Το γιατί είναι απόμακρος ή δεν εκτίθεται επικοινωνιακά είναι ένα καλό ερώτημα.

Οι εύκολες απαντήσεις με φαίνονται μάλλον άστοχες.

Πριν που ήταν πιο επικοινωνιακός, πιο παρών , ήταν λυμένα αυτά όλα που επικαλείστε ως πρόβλημα της όποιας απουσίας;

Επίσης όταν κάποιος ταυτίζεται με έναν άλλον άνθρωπο, ας το πω έτσι, οποίος έχει πολλές ιδιότητες και πράγματα που τον χαρακτηρίζουν, επιλέγει κάτι από αυτά για να τον εκτιμήσει , για να συνδεθεί.

Κάποιος τον βλέπει μόνο ή κυρίως ως εκατομμυριούχο, άλλος ως έναν που έκανε τον ΠΑΟΚ ξανά ή για πρώτη φορά στην ιστορία του, ισότιμο , για πολλά χρόνια με τους κάτω. Άλλος μπορεί να ταυτίζεται με έναν ισχυρό ΠΑΟΚ τση που ανέτρεψε ένα κατεστημένο και δε φρόντισε να γίνει σαν τα μούτρα τους, πάρα επιδίωξε κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες και συνθήκες που θα ξεβρωμίσουν κάπως το ελληνικό ποδόσφαιρο ( βάρ, ξένοι διαιτητές κλπ).

Λεφτά είχαν πολλοί που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Δεν είχαν όλοι το ίδιο αποτύπωμα.

Τώρα γιατί ο καθένας διαλέγει κάτι από όλα όσα μπορεί να χαρακτηρίζουν , να είναι ο Σαββίδης αυτό έχει να κάνει με τον ίδιο.
τι εννοεις ισοτιμο? τι ηταν μια ζωη ?μικροτερο μεγεθος? οι τιτλοι σε καθιστουν ισοτιμο? οι μεταγραφες? τι?
κ το οτι δεν ειναι απλα απομακρος αλλα ουσιαστικα απων, δεν ειναι ερωτημα. ειναι η πηγη ολων των κακων.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Τα αποτελέσματα. Το να αγχώνονται στη Αθήνα όταν κατεβαίνεις να παίξεις μαζί τους.
These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
Apil44, margas
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

βρακι στον κωλο μας δεν ειχαμε να βαλουμε κ εδω ερχονταν με πομπη του ΝΑΤΟ για να παρουν ισοπαλια.
κ τα σημαιακια του κορνερ εστηναν κ αποτελεσμα δεν επαιρναν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για ποιο πράγμα ακριβώς τον κατηγορούμε?
Η συγκεκριμένη συνάντηση που ζητάτε έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Δεν βλέπω να άλλαξαν και πολλά.
Αυτό που έχει καταφέρει ο Σαββίδης όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης του με τον ΠΑΟΚ είναι να μπορεί να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό, να έχει τις καλύτερες διαιτησίες που είχε στην ιστορία της χωρίς καν αυτός να βρίσκεται και να πατάει το πόδι του στην ελλάδα.
Λάθη εκατοντάδες μπορεί να έχει κάνει.
Το 99% όμως όσων γράφονται ως " κριτική" είναι εκτός τοπου και χρόνο και δεν αντικατοπτρίζουν καθόλου την πραγματικότητα... είτε γιατί γίνονται απο στημένους ειτε γιατί γίνονται από χρήσιμους ηλίθιους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 21 Ιουν 2026, 14:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
Montrealiotis, Apil44, Parolos, aivas19, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

barlow δεν είσαι δίκαιος..ξεχνάς πως δεν σταυρώναμε νίκη στο καταραμένο ΟΑΚΑ και πολλά άλλα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Επειδή όντως σηκώνει ερμηνεία ο όρος και για να μη θεωρηθεί ότι υποτιμώ ή απαξιώνω κάτι, να το θέσω κάπως αλλιώς.

Και για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, με έναν τρόπο μεταφυσικό.

Αν όμως έρθει ένας παρατηρητής τρίτος ή οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα αναγνωρίσουν ότι με Σαββίδη κάτι άλλαξε και σίγουρα έκανε τον ΠΑΟΚ πιο " μεγάλο".

Και για εμένα , το συναίσθημα μου για τον ΠΑΟΚ δεν άλλαξε. Αλλά ήθελα να τονίσω κάτι άλλο εγώ.

Πρώτον η "απουσία" του Σαββίδη , δεν έχει εύκολη απάντηση. Για εμένα τουλάχιστον και δε δέχομαι απλοϊκές ερμηνείες του στυλ μας γράφει κλπ.

Και το άλλο ότι επειδή λες δεν μπορώ να ταυτιστώ με έναν δισεκατομμυριούχο, θέλω να πω ότι όλοι όταν ακούμε Σαββίδης , φέρνουμε στο μυαλό μας κάτι διαφορετικό. Άλλος έναν ακόμα πλούσιο, άλλος έναν που είχε τη δυνατότητα και τα αρχιδι@ να χτυπήσει μπουνιά σε μαχαίρι, άλλος έναν που μπήκε στον ΠΑΟΚ για να κάνει μπίζνες. Αυτό όλο το σκεπτικό έχει νόημα , γιατί βοηθήσει λίγο να συνεννοηθούμε καλύτερα.

Και να σε πω και τι άλλο για να σε πειράξω. Απλοϊκό αλλά να το πω. Ένας μπορεί να είναι πιο μ@λ@κ@ς και να έχει λίγα λεφτά , λιγότερα από έναν πολύ πλούσιο που στέκεται πιο ντόμπρος.

Τέλος πάντων, δεν έχει ηθικό κριτήριο για έναν ο πλούτος ή ο μη πλούτος. Το ηθικό κομμάτι, όπως και να το ερμηνεύουμε , εμένα με νοιάζει πολύ. Κι ας είναι μια ψευδαίσθηση σε έναν βαθμό.

Γιατί ο ΠΑΟΚ , όπως εννόησες κι εσύ , δεν είναι τίτλοι, νίκες , μαγικές , κλανιές κλπ. Έχει κι ένα αξιακό υπόβαθρο και με αυτό ταυτιζόμαστε πολλοί νομίζω, πάνω από πολλά άλλα.
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
Apil44, paok apo epilogi
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

barlow4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:42 βρακι στον κωλο μας δεν ειχαμε να βαλουμε κ εδω ερχονταν με πομπη του ΝΑΤΟ για να παρουν ισοπαλια.
κ τα σημαιακια του κορνερ εστηναν κ αποτελεσμα δεν επαιρναν.
Βεβαίως. Αλλά τώρα γίνεται το ίδιο σε όλα τα γήπεδα όχι μονο στην Τούμπα.
These users thanked the author Nassos for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

eorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:30
Tolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:16 Για ότι έδαφος έχασε ο Σαββίδης αυτός ευθύνεται αποκλειστικά. Έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι επιλέγει να είναι απόμακρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα με κόσμο, δεν μπορεί ο ηγέτης να είναι απόμακρος.
σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο
Καμιά αγωνιστική αποτυχία δεν επηρέασε τον κόσμο. Είναι ακόμα χειρότερο , ο κόσμος οδεύει προς την απάθεια για το αγωνιστικό. Αν καιγόταν για τις αγωνιστικές επιτυχίες θα έπρεπε να είχαμε ντου και ανελέητο κράξιμο για αυτά που έγιναν φέτος. Αντί αυτού βλέπεις στον κόσμο μια στωικότητα, μια αδιαφορία. Είχαμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό βατερλώ της ιστορίας μας στα 100 χρόνια και δεν άνοιξε μύτη. Χέστηκε ο κόσμος για το αγωνιστικό, δεν το νιώθει πια τόσο κοντά του και για αυτό φταίει ο Ιβάν με την επικοινωνιακή του πολιτική όσα λεφτά κι βάζει.
Κανείς δε θέλει έναν απόμακρο ηγέτη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”