Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Όλη η Ευρώπη μαθητευόμενους ψάχνει . Οι φτασμένοι είναι σε τοπ ομάδες δεν πλησιάζονται .
Εκτός αν θέλετε τελειωμένους τύπου Μπενιτεθ .
Δεν ξέρω αν θα μας βγει ή όχι, αλλά με την λογική πίσω από την απόφαση συμφωνώ 100% .
Δεν ξέρω αν θα μας βγει ή όχι, αλλά με την λογική πίσω από την απόφαση συμφωνώ 100% .
- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 16):
- embuji, george188, Mica, blackzi, paok apo epilogi, OIKODOMOS, Ilka4, dionisisbasi, paokkerkir, nothu and 6 more users
-
john4serres
H Bayern πήρε έναν 38χρονο μαθητευόμενο μάγο που έριξε την Burnley κατηγορία.Athens έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:18 Ολόκληρος ΠςΟΚ.εφερε.εναν μαθητευόμενο να παίξει πρώτη φορά σε.ευρωπη και να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ζωή του..
Και τι έιναι ο ΠΑΟΚ.ρε παλικάρια ίδρυμα στήριξης ανερχόμενων και εκπαιδευομένων προπονητών;
Δεν πάτε καλά.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 14):
- Mica, pagotatzis, blackzi, aivas19, giaxxo, Fireman 4, paokkerkir, Ally Samagoal, Unpsofable78, astral and 4 more users
-
MagdiTolba
-
dimitris7777
Γι' αυτόν "χάσαμε" τα ίχνη του εκεί στη Ρωσία που είναι. Τον θυμόμαστε από το Γιούρο του '24 όταν τον είδαμε και πρωτοενδιαφερθήκαμε, που τότε όντως είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο Γιούρο αλλά τελικά δε δώσαμε τα 4εκ που ήθελε η τότε ομάδα του και προτίμησε τη Ζενίτ που τα έδωσε......πως λέει ένα ρητό "το φθηνό είναι τελικά ακριβό"....πλήρωσες Κόλεϋ, Λόβρεν, Βολιάκους, κτλ.....και δουλειά δεν έκανες και τώρα.....paliotomaros έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:47 Αναβάθμιση στα στόπερ θεωρείται ο Vania από Αγία Πετρούπολη. Δεν τα δώσαμε το Χειμώνα και είδαμε τι έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris7777 την Σάβ 20 Ιουν 2026, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dimitris7777
Κάποτε ένας δικηγόρος (φτασμένος) μου είχε πει....."στην αρχή της καριέρας σου κάνεις δουλειά για 100 ευρώ και πληρώνεσαι 10, όταν γίνεις φτασμένος, κάνεις δουλειά για 10 ευρώ και πληρώνεσαι 100".....ακριβώς σε αυτό ποντάρουμε ότι θα σκιστεί και θα κάνει δουλειά γιατί έχει ανάγκη (φιλοδοξία) ν' αναδειχτεί.....το πρόβλημα ή το στοίχημα δεν είναι για εμένα τόσο ο προπονητής όσο να πετύχουν σωστά στη διαμόρφωση του ρόστερ δλδ μεταγραφές, ανανεώσεις, ποιούς νέους θ' ανεβάσουν, κτλ.... το στοίχημα είναι περισσότερο να δουλέψει το καινούργιο μοντέλο για το αγωνιστικό που έχει αποφασίσει και έβαλε σε λειτουργία ο Ιβάν και όλος ο οργανισμός!!chrisg4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:51 Όλη η Ευρώπη μαθητευόμενους ψάχνει . Οι φτασμένοι είναι σε τοπ ομάδες δεν πλησιάζονται .
- sakis_the_fraud
Ψάχνουμε δεξί στόπερ κολόνα για να κάνει δίδυμο με τον Μιχαηλίδη. Αν είναι και αυτός μπαλατος, ποιος θα σκουπίζει στον αέρα;
Ο Χατζιδιακος μόνο σαν μπακαπ λύση για τον Μιχα μου κάνει, αλλά με τέτοιο κασέ, λίγο δύσκολο. Δεν βρίσκω λογική για να τον κοιτάμε ακόμα...
Ο Χατζιδιακος μόνο σαν μπακαπ λύση για τον Μιχα μου κάνει, αλλά με τέτοιο κασέ, λίγο δύσκολο. Δεν βρίσκω λογική για να τον κοιτάμε ακόμα...
- These users thanked the author sakis_the_fraud for the post (total 3):
- FreeWatcher, Maklaz, Kevin
Θες να μου αναφέρεις τους προπονητές του γαύρου τα τελευταία 10 χρόνια; Ενός οργανισμού συνωνυμου με τον πρωταθλητισμό και με πάγκο 100 φορές πιο ηλεκτρικό από τον δικό μας;Athens έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:18 Ολόκληρος ΠςΟΚ.εφερε.εναν μαθητευόμενο να παίξει πρώτη φορά σε.ευρωπη και να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ζωή του..
Και τι έιναι ο ΠΑΟΚ.ρε παλικάρια ίδρυμα στήριξης ανερχόμενων και εκπαιδευομένων προπονητών;
Βρες έστω έναν τα τελευταία 10 χρόνια που είχε εμπειρία πρωταθλητισμού
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- eorptol1, Maklaz, paokkerkir, Ally Samagoal, Unpsofable78
Τάκης Λεμονήςnunies4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 20:28Θες να μου αναφέρεις τους προπονητές του γαύρου τα τελευταία 10 χρόνια; Ενός οργανισμού συνωνυμου με τον πρωταθλητισμό και με πάγκο 100 φορές πιο ηλεκτρικό από τον δικό μας;Athens έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:18 Ολόκληρος ΠςΟΚ.εφερε.εναν μαθητευόμενο να παίξει πρώτη φορά σε.ευρωπη και να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ζωή του..
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 8):
- paokkerkir, nunies4, icue, aivas19, geobila, Ally Samagoal, Aigle_Noir, margas
- paokkerkir
Δε σου περασε το οτι θα τον εφερνε ο Μπεος και δοκιμαζουμε αλλιως;Athens έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:18 Ολόκληρος ΠςΟΚ.εφερε.εναν μαθητευόμενο να παίξει πρώτη φορά σε.ευρωπη και να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ζωή του..
Αύριο τι θα πεις;
Sir Takis. Θα τα λες σωστά σύντροφε.Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 20:36Τάκης Λεμονήςnunies4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 20:28Θες να μου αναφέρεις τους προπονητές του γαύρου τα τελευταία 10 χρόνια; Ενός οργανισμού συνωνυμου με τον πρωταθλητισμό και με πάγκο 100 φορές πιο ηλεκτρικό από τον δικό μας;Athens έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:18 Ολόκληρος ΠςΟΚ.εφερε.εναν μαθητευόμενο να παίξει πρώτη φορά σε.ευρωπη και να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ζωή του..
- These users thanked the author geobila for the post (total 3):
- Maklaz, Ally Samagoal, Taseos
δευτερα 29 του μηνα η ομαδα πεταει για ολλανδια για το βασικο σταδιο της προετοιμασιας της ομαδας για την νεα χρονια αλλα και για τον στοχο των 3 προκρισεων μεσα στο κατακαλοκαιρο,στο ελλιπες ροστερ για μενα μινιμουν στο αεροπλανο πρεπει να βρισκονται 3-4 νεοι παιχτες και 1-2 να ενσωματωθουν μεχρι το τελος της 1ης βδομαδας της προετοιμασιας.
αν τοσο πολυ πιστευουμε και θελουμε να στηριξουμε την νεα προσπαθεια τα παραπανω οχι απλα πρεπει να γινουν αλλα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να γινουν.
πλεον μοιαζει ολο και πιο ξεκαθαρο οτι δεν θα γινουν ανανεωσεις σε παιχτες που ληγουν συμβολαια η ηταν δανεικοι την φετινη χρονια ισως θα πω αντε να γινει 1 ,και οτι αυτο που εγινε με την οψιον του κεντζιορα εγω δεν το αποκλειω να γινει και με μειτε,μπαμπα αλλα θεωρω ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες.
αν τοσο πολυ πιστευουμε και θελουμε να στηριξουμε την νεα προσπαθεια τα παραπανω οχι απλα πρεπει να γινουν αλλα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να γινουν.
πλεον μοιαζει ολο και πιο ξεκαθαρο οτι δεν θα γινουν ανανεωσεις σε παιχτες που ληγουν συμβολαια η ηταν δανεικοι την φετινη χρονια ισως θα πω αντε να γινει 1 ,και οτι αυτο που εγινε με την οψιον του κεντζιορα εγω δεν το αποκλειω να γινει και με μειτε,μπαμπα αλλα θεωρω ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες.
Μα καλά ολόκληρος ΠΑΟΚ έφερε προπονητή με όνομα που έχει μόνο 5 γράμματα; έλεοςpaokkerkir έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 20:37Δε σου περασε το οτι θα τον εφερνε ο Μπεος και δοκιμαζουμε αλλιως;Athens έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 18:18 Ολόκληρος ΠςΟΚ.εφερε.εναν μαθητευόμενο να παίξει πρώτη φορά σε.ευρωπη και να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ζωή του..
Αύριο τι θα πεις;
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, anaximandros4, margas
Δεν θα ξαναγίνει. I promise!geobila έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 21:05Sir Takis. Θα τα λες σωστά σύντροφε.Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 20:36Τάκης Λεμονήςnunies4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 20:28
Θες να μου αναφέρεις τους προπονητές του γαύρου τα τελευταία 10 χρόνια; Ενός οργανισμού συνωνυμου με τον πρωταθλητισμό και με πάγκο 100 φορές πιο ηλεκτρικό από τον δικό μας;
- WestBlock4
Στο Χ γραφει ενας οτι ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τη περίπτωση του Kwasi Sibo γκανεζος μέσος.