Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Πιστεύω ότι στον εορτασμό των 200 ετών του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ θα είναι μέσα στα 10 σημαντικότερα πρόσωπα στου συλλόγου. Μαζί με Γιάννη Κωνσταντέλια από την εποχή μας. Ελπίζω να μην είναι βέβαια, υπό την έννοια ότι θα αναδειχθούν σημαντικότερα πρόσωπα τα επόμενα 100 χρόνια.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ρασβαν Λουτσεσκου ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Κυρίως που μαζί με τον Ιβάν δεν είμαι το παοκάκι που του χτυπαν την πλάτη αλλά ο ΠΑΟΚ που του βλέπουν την πλάτη και πλέον δεν τον ακουμπάν πια. Με έμαθες να έχω υπομονή, επιμονή, να μην κρίνω χωρίς να δω μας αυξησες τον οπαδικο όγκο και μπορώ πλέον μαζί με την οικογένειά μου να περπατώ με το κεφάλι ψηλά και όταν με ρωτάνε τι ομάδα είσαι;ΠΑΟΚ να τους λέω και νά σκύβουν αυτοί τα κεφάλια. Υγεία να έχεις και να μήν σε δω σε άλλη ομάδα εντός της χώρας.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 4):
- Taseos, paok apo epilogi, margas, tzakis82
Χαίρονται οι εχθροί του ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες .
Ζελεδες γαβριελες χανουμια σκουλήκια παρτυ κάνουν που έφυγε απο τον ΠΑΟΚ ο άνθρωπος που τους ενωσε και τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες.
Μεγάλε στρατηγέ ΡΑΖΒΑΝ ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ εισαι ιστορια τους ΠΑΟΚ γραμμένη με χρυσά γράμματα.
Ζελεδες γαβριελες χανουμια σκουλήκια παρτυ κάνουν που έφυγε απο τον ΠΑΟΚ ο άνθρωπος που τους ενωσε και τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες.
Μεγάλε στρατηγέ ΡΑΖΒΑΝ ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ εισαι ιστορια τους ΠΑΟΚ γραμμένη με χρυσά γράμματα.