Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από barlow4 »

Καλοχωνευτη
These users thanked the author barlow4 for the post (total 2):
gk.box16, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Η απογοήτευση για την αποχώρηση του Λουτσεσκου από τόσο μεγάλη μερίδα οπαδών (πρώτη φορά στα χρονικά του ΠΑΟΚ συμβαίνει αυτό το γεγονός) οφείλεται:
1 Στον ίδιο τον Λουτσεσκου και το έργο του
2 Στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς την διοίκηση, και στην αδυναμία της να δώσει ένα οράμα στον κόσμο.
Είναι κάτι που συμβαίνει τελευταία χρόνια και μάλιστα με αυξητικές τάσεις. Αυτό είναι ένα γεγονός που αν συνεχιστεί θα μας επηρεάσει αρνητικά τα επόμενα χρόνια.
These users thanked the author gk.box16 for the post (total 2):
Kostas_FI, Apil44
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

E όταν φεύγει ο πιο πετυχημενος προπονητης της ιστορίας σου, που με ένα διάλειμμα τον έχει συνηθίσει εδω και κοντά μια δεκαετία, δεν το παιρνεις και εύκολα.

Περισσότερα χρόνια ειμαστε με τον λουτσεσκου παρα παντρεμενοι με τις γυναίκες μας
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 6):
ToMousiTouCrespo, st4this, thios4, margas, elvetos giatros, Ally Samagoal
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gk.box16 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 17:11 Η απογοήτευση για την αποχώρηση του Λουτσεσκου από τόσο μεγάλη μερίδα οπαδών (πρώτη φορά στα χρονικά του ΠΑΟΚ συμβαίνει αυτό το γεγονός) οφείλεται:
2 Στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς την διοίκηση, και στην αδυναμία της να δώσει ένα οράμα στον κόσμο.
Είναι κάτι που συμβαίνει τελευταία χρόνια και μάλιστα με αυξητικές τάσεις. Αυτό είναι ένα γεγονός που αν συνεχιστεί θα μας επηρεάσει αρνητικά τα επόμενα χρόνια.
Τι ψάχνεις ρε φίλε...
Ήταν ο πατερούλης που κρατούσε τον Ρουμάνο απατεώνα που δεν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα (τα τρία* πρωταθλήματα δεν μετράνε). Και μάλιστα τον ήθελε για επικοινωνιακή ασπίδα, να καλύπτει τις μαλακίες της διοίκησης.

Τώρα είναι ο απατεώνας που έδιωξε τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας.

* Λογομάχησα με ΠΑΟΚτσήδες που επέμεναν ότι πήραμε δύο πρωταθλήματα με Razvan και όχι τρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 19 Ιουν 2026, 21:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 7):
theo-drama, george188, Nassos, paok apo epilogi, barlow4, Apil44, Ally Samagoal
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πες τα ρε Μπάρκα,παλληκάρι μου ,πες τα..

Πάντως μου αρέσει ως προοπτική ο Λιτσι...
Συνομιληκος με Μάτος κ Βιερίνια,πρέπει ναι σειρά.

ΥΓ.
Άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά Ιβάν με την υπογειοποιηση,να ναι έτοιμο το 2032 και να έχουμε υγεία έως τότε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εγώ στις τελευταίες σελίδες μπερδεύτηκα διαβάζοντας άτομα που δεν προσπερνάω ποτέ τα λεγόμενά τους... Είναι και η κούραση της ημέρας ίσως.

Και ανησύχησα με όσα λέει ο Jibbie .

Ο Σαββίδης ένας από τους λόγους που είναι ξεχωριστός (σχετικά) , είναι οι αρχές και οι αξίες που πρόβαλε, υπερασπίστηκε, εδραίωσε(?) , κατά το δυνατόν το 2000 κάτι , σε μια χώρα σαν την Ελλάδα.

Έτσι θέλω να πιστεύω για να μπορώ να υπάρχω ως οπαδός του ΠΑΟΚ. Όταν αφήνονται υπονοούμενα, νιώθω σαν κάποιος να με προδίδει..
These users thanked the author trouman for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ολα αυτα που γινανε θα μπορουσαν να γινουν πολυ πιο ομαλα,πολυ πιο έγκαιρα
χωρις να σηκωθει τοση σκονη,χωρις να χυθει τοσο μελανι.
Καλως κακως γινανε.
Αφηστε το χθες,παμε παρακάτω .Ο ΠΑΟΚ μετραει πανω απ ολα
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
paok apo epilogi, TylerDurden, ΚΩΣΤΑΣ2019
Miles

Δημοσίευση από Miles »

theo-drama έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:50 Πες τα ρε Μπάρκα,παλληκάρι μου ,πες τα..

ΥΓ.
Άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά Ιβάν με την υπογειοποιηση,να ναι έτοιμο το 2032 και να έχουμε υγεία έως τότε.
Άσε βρε, πες ότι ξερογλειφόσουνα με τον βοηθό του Σλοτ. Κράμα Μάντσεστερ-Λίβερπουλ θα μας έκανε...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:34
gk.box16 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 17:11 Η απογοήτευση για την αποχώρηση του Λουτσεσκου από τόσο μεγάλη μερίδα οπαδών (πρώτη φορά στα χρονικά του ΠΑΟΚ συμβαίνει αυτό το γεγονός) οφείλεται:
Τι ψάχνεις ρε φίλε...
Ήταν ο πατερούλης που κρατούσε τον Ρουμάνο απατεώνα που δεν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα (τα τρία* πρωταθλήματα δεν μετράνε). Και μάλιστα τον ήθελε για επικοινωνιακή ασπίδα, να καλύπτει τις μαλακίες της διοίκησης.

Τώρα είναι ο απατεώνας που έδιωξε τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας.

* Λογομάχησα με ΠΑΟΚτσήδες που επέμεναν ότι πήραμε δύο πρωταθλήματα με Razvan και όχι τρία.

Μη μου χρεώνεις λέξεις (απατεώνας) που δεν έγραψα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις
Είναι πολύ φτηνό...
These users thanked the author gk.box16 for the post:
τσιριγωτης
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Miles έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 00:33
theo-drama έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:50 Πες τα ρε Μπάρκα,παλληκάρι μου ,πες τα..

ΥΓ.
Άσε βρε, πες ότι ξερογλειφόσουνα με τον βοηθό του Σλοτ. Κράμα Μάντσεστερ-Λίβερπουλ θα μας έκανε...

:lol: :D

Κι εγώ τελικώς έκανα λάθος που πανηγύρισα την 1η του χρόνια,που τελικά πηγαίναμε με τον αυτόματο του Κλοπ(εδώ έκανα μεγάλο λάθος που τον πίστευα,το παραδέχομαι).
Κ για αυτό την 2η χρόνια την κατέστρεψε και ήταν ο λόγος που ούτε έβλεπα αγώνες.
Έβλεπα πιο πολύ Μ.Γιουν.......

Κι επειδή είμαι οφ

Ιβάν καλά το πας σε μοντέλο προώθησης των μικρών στην 1η ομάδα(όσοι το αξίζουν) ,με την κίνηση του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 20 Ιουν 2026, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Κάθε φορά που ακουγόταν ότι μπορεί να φύγει ο Ράζβαν το θεωρούσα λάθος.
Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ήταν η πρώτη φορά όπου είχα αμφιβολίες για το αν είναι σωστότερο το να μείνει ή να φύγει. Ο χρόνος θα δείξει.

Αυτό που μου φαίνεται σωστό, είναι ότι η φυγή του Στρατηγού συνδυάζεται με γενικότερες αλλαγές. Ο Ιβάν επί της ουσίας λέει στα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του "είτε είστε ικανοί είτε όχι, αποτύχατε σε βαθμό που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό". Βέβαια, αυτό δεν αρκεί, χρειάζονται σωστές επιλογές για την επόμενη μέρα. Και πάλι, ο χρόνος θα δείξει.
These users thanked the author Stelios Bagios for the post (total 5):
paokkerkir, george188, margas, Ιάσονας, ΚΩΣΤΑΣ2019
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Στήριξε τον , Ιβάν
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

συν αθηνα και χειρα κινει
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Την χείρα του την κινει πολλά χρόνια τώρα, η Αθηνά κάνει την κουνελα όμως. Τώρα βρήκε και νέο Πάρη και το παίζει ακόμα πιο ζόρικη, αλκσ η ύβρις στην αρχαία Ελλάδα πάντα τιμωρουνταν.

Και για να το κάνω πιο λιανά, ο Ιβάν μια χαρα συνεχίζει να βάζει τα λεφτουδακια του ολα αυτά τα χρόνια, εμείς πάλι μονο στις γιορτές μαζί. Που να σου πω και κάτι, ακόμα και να μην τα εβαζε, γιατί πτωχευσε ρε αδερφέ, ε αξίζει παραπάνω στήριξη για όλα αυτά που μας έδωσε αυτά τα χρόνια.
These users thanked the author Nassos for the post (total 4):
DamoN, paok apo epilogi, margas, ΚΩΣΤΑΣ2019
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”