ρε φίλε λες για 50-50 νίκες αν και δεν ισχύει το νούμερο είναι και μικρότερο από αυτό που λες γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο νίκες και ήττες ξες ποιος είχες περισσότερες νίκες από ήττες στην λα λίγκα ; ο σιμεονε , ο φλικ , ο αρμπελοα . πιστεύεις ότι μπορείς να φέρεις κάποιον ; σας παρακαλώ προσγειωθείτε μιλάμε για έναν προπονητή που είναι εξαιρετικό πρότζεκτ έτσι κι αλλιώς την επιτυχία κάνεις δεν μπορεί να σου την εγγυηθεί ούτε με στεφενς όπως ξέρουμε πολύ καλά . ο λισσι είναι προπονητής που καμουφλάρεται ανάλογα με την ομάδα που παίζει θα παίζει 4-3-2-1 ή 4-2-3-1 ή 4-3-3 και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς θα παίζει 3-5-2 και όχι 5-3-2 που λανθασμένα αναφέρεται στο τρανσφερμαρκτ , εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο ήθελα για την νέα εποχή έναν προπονητή που δεν θα έχει το κόλλημα του εγώ έτσι παίζω που θα τρώει το κεφάλι του για το τι να κάνει κάθε κυριακή και πέμπτη από του χρόνου μακάρι και τρίτη .Nastoff έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 23:59 Μιλάμε για προπονητή που η ομάδα του έμεινε στην Λα Λιγκα μόνο κια μόνο γιατί η Τζιρόνα αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική, και προπονητή που σε όλη του την επαγγελματική καριερα έχει 50-50 ποσοστο νικών/ηττών. Με άλλα λόγια οι ενδείξεις παρουσιάζουν έναν προπονητή που είνια κάτω από το ειδικό βάρος του ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν κάτι παραπάνω και θα κριθούν για την επιλογή τους. Πάντως για διάδοχος του Λουτσέσκου το παλμαρέ του φαίνεται φτωχό. Στα θετικά ότι είναι νέος.
Νέος προπονητής
-
Polichni1926
Re: Νέος προπονητής
ε ας φερει σοβαρο επιθετικο οπως τον Μπουντιμιρ που ειχε στην Παμπλονα και ενα πολυ καλο αριστερο εξτρεμ.Με σοβαρους επιθετικους μπροστα θα μπαινει η μπαλα.navigator11 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 23:26Να στηριχθεί από αυτούς που τον έχουν επιλέξει. Και μόνο. Τελεία, παράγραφος.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 22:47 Εγώ πάλι, όσο τον ψάχνω και μαθαίνω για αυτόν, είμαι υπερασιοδοξος.
Υπό μία προϋπόθεση όμως. Να στηριχθεί από τη διοίκηση ουσιαστικά αλλά και από τον κόσμο με υπομονή.
Οι άγραφοι νόμοι του ποδοσφαίρου "λένε" ότι το έργο ενός προπονητή και τα πλήρη αποτελέσματα της δουλειάς του φαίνονται στα δύο χρόνια. Συνήθως, την πρώτη χρονιά τα αποτελέσματα είναι ένα μείγμα της δικής του δουλειάς σε συνδυασμό με τα απομεινάρια αυτής του προηγούμενου προπονητή.
Θα πετύχει; Θα καταφέρει να ανταποκριθεί στην πίεση της Τούμπας και τις απαιτήσεις πρωταθλητισμου; Κανείς δεν ξέρει. Νομίζω όμως ότι αξίζει το όποιο ρίσκο γιατί είναι στον σωστό δρόμο η επιλογή του. Αυτόν του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Μπορεί η δουλειά του να αξίζει αλλά η μπάλα να βρίσκει δοκάρι και να τσουλαει βασανιστικά έξω. Εφόσον υπάρχουν πλέον σοβαροί άνθρωποι γύρω από το αγωνιστικό, που, ανεξαρτήτως της απειρίας τους στα πόστα που έχουν αναλάβει, από ποδόσφαιρο είναι δεδομένο ότι σκαμπάζουν πολύ, ελπίζω ότι η κρίση τους δε θα θολώνει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της νοσηρότητας, που θα επικρατεί ακόμα πιο δεδομένα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Απλα εγω δεν θελω να βλεπω να μας παιζει οπως θελει η καθε ομαδα για 20-30λεπτα επι Λουτσεσκου. Ο οφη νομιζαμε μετα το 0-1 οταν ηταν η ντορτμουντ. Η ο Βολος η η Λαρισα.
Ελπιζω να δω ομαδα agressive επιθετικη και με σωστη λειτουργια πισω.
Γενικα τις αργοκαρουτες δεν τις μπορω να μπαινουμε να πιεζουμε.
[/quote]
ρε φίλε λες για 50-50 νίκες αν και δεν ισχύει το νούμερο είναι και μικρότερο από αυτό που λες γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο νίκες και ήττες ξες ποιος είχεςπερισσότερες νίκες από ήττες στην λα λίγκα ; ο σιμεονε , ο φλικ , ο αρμπελοα . πιστεύεις ότι μπορείς να φέρεις κάποιον ; σας παρακαλώ προσγειωθείτε μιλάμε για έναν προπονητή που είναι εξαιρετικό πρότζεκτ έτσι κι αλλιώς την επιτυχία κάνεις δεν μπορεί να σου την εγγυηθεί ούτε με στεφενς όπως ξέρουμε πολύ καλά . ο λισσι είναι προπονητής που καμουφλάρεται ανάλογα με την ομάδα που παίζει θα παίζει 4-3-2-1 ή 4-2-3-1 ή 4-3-3 και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς θα παίζει 3-5-2 και όχι 5-3-2 που λανθασμένα αναφέρεται στο τρανσφερμαρκτ , εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο ήθελα για την νέα εποχή έναν προπονητή που δεν θα έχει το κόλλημα του εγώ έτσι παίζω που θα τρώει το κεφάλι του για το τι να κάνει κάθε κυριακή και πέμπτη από του χρόνου μακάρι και τρίτη .
[/quote]
Δεν διαφωνώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να στηριχθει έμπρακτα απλο την διοίκηση, τόσο στον χρόνο προσαρμογής που θα πάρει όσο και με τους παικτες που θα έρθουν. Αποτελεσματικό 3-5-2 με φουλ μπακ και συνεχές πρέσινγκ που έπαιζε στην Οσασούνα δεν μπορεί να παιχτεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με το υπάρχον ρόστερ.Μακάρι να έρθει και να πετύχει, προφανώς αυτοί που θέλουν να τον φέρουν τον παρακολουθούν.
ρε φίλε λες για 50-50 νίκες αν και δεν ισχύει το νούμερο είναι και μικρότερο από αυτό που λες γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο νίκες και ήττες ξες ποιος είχεςπερισσότερες νίκες από ήττες στην λα λίγκα ; ο σιμεονε , ο φλικ , ο αρμπελοα . πιστεύεις ότι μπορείς να φέρεις κάποιον ; σας παρακαλώ προσγειωθείτε μιλάμε για έναν προπονητή που είναι εξαιρετικό πρότζεκτ έτσι κι αλλιώς την επιτυχία κάνεις δεν μπορεί να σου την εγγυηθεί ούτε με στεφενς όπως ξέρουμε πολύ καλά . ο λισσι είναι προπονητής που καμουφλάρεται ανάλογα με την ομάδα που παίζει θα παίζει 4-3-2-1 ή 4-2-3-1 ή 4-3-3 και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς θα παίζει 3-5-2 και όχι 5-3-2 που λανθασμένα αναφέρεται στο τρανσφερμαρκτ , εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο ήθελα για την νέα εποχή έναν προπονητή που δεν θα έχει το κόλλημα του εγώ έτσι παίζω που θα τρώει το κεφάλι του για το τι να κάνει κάθε κυριακή και πέμπτη από του χρόνου μακάρι και τρίτη .
[/quote]
Δεν διαφωνώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να στηριχθει έμπρακτα απλο την διοίκηση, τόσο στον χρόνο προσαρμογής που θα πάρει όσο και με τους παικτες που θα έρθουν. Αποτελεσματικό 3-5-2 με φουλ μπακ και συνεχές πρέσινγκ που έπαιζε στην Οσασούνα δεν μπορεί να παιχτεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με το υπάρχον ρόστερ.Μακάρι να έρθει και να πετύχει, προφανώς αυτοί που θέλουν να τον φέρουν τον παρακολουθούν.
-
psychologos
" Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθούσα να δίνω το 100% ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ. Είναι κάτι που κουβαλάω μαζί μου από τότε που ξεκίνησα ως προπονητής φυσικής κατάστασης στη Λάτσιο και το διατηρώ έκτοτε”, θυμάται.
Άρα ειναι ο πιό κατάλληλος για μας.
Άρα ειναι ο πιό κατάλληλος για μας.
Ρε οι ομάδες του έτρεχαν?
Η κατάρρευση που έκανε πέρσυ ήταν επειδή η ομάδα τα έφτυσε από το τρέξιμο μέσα στη χρονιά?
Αυτά μας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Θέλει λίγο και τύχη η ομάδα όπως κάθε χρόνο να μη γίνει η στραβή με τα ευρωπαϊκά, που φέτος έχουμε το πιο δύσκολο έργο για να μπούμε, και αν η φυσική κατάσταση που θα φτιάξει (γιατί είναι και προπονητής φυσικής κατάστασης) όλα θα πάνε καλά. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα , τώρα συστήματα κτλ πως θα παίξει ο Ζιφκοβιτς ο Ντελιας και ο Κεννυ το καινούριο 4-2-3-1? Κλαιν μαιν.
Πολλές φορές θέλει και τύχη και μομεντουμ.
Ο Νίκολιτς πώς νομίζετε το πήρε φέτος? Μέχρι το Δεκέμβριο με άπειρη κωλοφαρδια ψοφια 1-0 τα πήρε ενώ έχασε από εμάς και το γαύρο για πλάκα.
Η κατάρρευση που έκανε πέρσυ ήταν επειδή η ομάδα τα έφτυσε από το τρέξιμο μέσα στη χρονιά?
Αυτά μας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Θέλει λίγο και τύχη η ομάδα όπως κάθε χρόνο να μη γίνει η στραβή με τα ευρωπαϊκά, που φέτος έχουμε το πιο δύσκολο έργο για να μπούμε, και αν η φυσική κατάσταση που θα φτιάξει (γιατί είναι και προπονητής φυσικής κατάστασης) όλα θα πάνε καλά. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα , τώρα συστήματα κτλ πως θα παίξει ο Ζιφκοβιτς ο Ντελιας και ο Κεννυ το καινούριο 4-2-3-1? Κλαιν μαιν.
Πολλές φορές θέλει και τύχη και μομεντουμ.
Ο Νίκολιτς πώς νομίζετε το πήρε φέτος? Μέχρι το Δεκέμβριο με άπειρη κωλοφαρδια ψοφια 1-0 τα πήρε ενώ έχασε από εμάς και το γαύρο για πλάκα.
Αυτοί ρε φίλες έχουν περισσότερες ήττες γιατί είναι πόσα χρόνια στη Λα λίγκα, αλλά εδώ μιλάς με απόλυτους αριθμούς.Polichni1926 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 02:17ρε φίλε λες για 50-50 νίκες αν και δεν ισχύει το νούμερο είναι και μικρότερο από αυτό που λες γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο νίκες και ήττες ξες ποιος είχες περισσότερες νίκες από ήττες στην λα λίγκα ; ο σιμεονε , ο φλικ , ο αρμπελοα . πιστεύεις ότι μπορείς να φέρεις κάποιον ; σας παρακαλώ προσγειωθείτε μιλάμε για έναν προπονητή που είναι εξαιρετικό πρότζεκτ έτσι κι αλλιώς την επιτυχία κάνεις δεν μπορεί να σου την εγγυηθεί ούτε με στεφενς όπως ξέρουμε πολύ καλά . ο λισσι είναι προπονητής που καμουφλάρεται ανάλογα με την ομάδα που παίζει θα παίζει 4-3-2-1 ή 4-2-3-1 ή 4-3-3 και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς θα παίζει 3-5-2 και όχι 5-3-2 που λανθασμένα αναφέρεται στο τρανσφερμαρκτ , εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο ήθελα για την νέα εποχή έναν προπονητή που δεν θα έχει το κόλλημα του εγώ έτσι παίζω που θα τρώει το κεφάλι του για το τι να κάνει κάθε κυριακή και πέμπτη από του χρόνου μακάρι και τρίτη .Nastoff έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 23:59 Μιλάμε για προπονητή που η ομάδα του έμεινε στην Λα Λιγκα μόνο κια μόνο γιατί η Τζιρόνα αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική, και προπονητή που σε όλη του την επαγγελματική καριερα έχει 50-50 ποσοστο νικών/ηττών. Με άλλα λόγια οι ενδείξεις παρουσιάζουν έναν προπονητή που είνια κάτω από το ειδικό βάρος του ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν κάτι παραπάνω και θα κριθούν για την επιλογή τους. Πάντως για διάδοχος του Λουτσέσκου το παλμαρέ του φαίνεται φτωχό. Στα θετικά ότι είναι νέος.
Δηλαδή θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα του κατέρρευσε στο τελευταίο διάστημα του πρωταθλήματος...john4serres έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 00:14Μέσα στη Λεβάντε έγινε αυτό φιλε, το ειχα δει ολο το ματς. Έγκλημα Ερέρα, από εναν τερματοφύλακα πολύ ικανό αλλά η κίνηση του ήταν ύποπτη. .Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 23:26 PablitoV2
Στο 0 στα 5 λοιπόν των τελευταίων αγωνιστικών, ήταν και δύο ήττες από Μπαρτσα και Ατλετικο Μαδρίτης.
Για την ακρίβεια 34η αγωνιστική έχασαν 1-2 από την Μπαρτσα.
Παρα την ήττα, ήταν ακόμη από τους διεκδικητές ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Την 35/38 αγωνιστική προηγήθηκαν με 0-2 μέσα στην Οβιεδο που καιγόταν για βαθμους. Αποβλήθηκε με κόκκινη ο τερματοφυλακας τους, με αποτέλεσμα να γυρίσει το ματς η Οβιεδο.
Η Οσασούνα κρατούσε με νύχια και με δόντια. Στο 90 μιλησε το αριθμητικο πλεονεκτημα, οι γηπεδουχοι γεμισαν την αντιπαλη περιοχή.
Προπονητης ο Πορτογάλος Λουις Κάστρο.
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει....
-
dimitris7777
Αν αληθεύει αυτό που γράφει η Forza σήμερα σαν ρεπορτάζ δεν ξέρω αλλά είναι ανησυχητικό. Μερίδα στελεχών είχε αμφιβολίες για τον Πούσιτς κυρίως για τα πόσα χρόνια είναι πρώτος προπονητής σε σχέση με την ηλικία του.....όταν μάλιστα προέκυψαν και δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις με τον Πούσιτς σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του (και όχι μόνο) τότε αποφασίστηκε (την Πέμπτη) να στραφούν στην εναλλακτική επιλογή που ήταν ο Λίσι.....
Δεν ξέρουμε για να κρίνουμε ποιές άλλες δυσκολίες υπήρχαν στις διαπραγματεύσεις. Εάν πχ ήταν μόνο προσωπικά τα ζητήματα στις οικονομικές του εξασφαλίσεις, πχ το ζήτημα της διάρκειας, εάν θα είναι κλειστό, ανοιχτό, η αμοιβή του κτλ, οκ δε μας πολυνοιάζει. Εάν όμως υπήρχαν διαφωνίες γιατί ζητούσε συγκεκριμένο μπάτζετ, συγκεκριμένες μεταγραφές κτλ, αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Δηλαδή μετά πήγαμε στην εναλλακτική που πετάει τη σκούφια του γιατί ο ΠΑΟΚ του δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για step up στην καριέρα του, άρα θα είναι και πολύ βολικός και χωρίς απαιτήσεις για μεγάλες και ακριβές μεταγραφές....αυτό είναι αρνητικό εάν έγινε έτσι!!
Τέλος πάντων ας ελπίσουμε να ισχύσει το ρητό "πάσα εμπόδιο σε καλό" και να μας βγει η επιλογή, που επαναλαμβάνω είναι όχι απλά μεγάλου αλλά τεράστιου ρίσκου!!
Δεν ξέρουμε για να κρίνουμε ποιές άλλες δυσκολίες υπήρχαν στις διαπραγματεύσεις. Εάν πχ ήταν μόνο προσωπικά τα ζητήματα στις οικονομικές του εξασφαλίσεις, πχ το ζήτημα της διάρκειας, εάν θα είναι κλειστό, ανοιχτό, η αμοιβή του κτλ, οκ δε μας πολυνοιάζει. Εάν όμως υπήρχαν διαφωνίες γιατί ζητούσε συγκεκριμένο μπάτζετ, συγκεκριμένες μεταγραφές κτλ, αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Δηλαδή μετά πήγαμε στην εναλλακτική που πετάει τη σκούφια του γιατί ο ΠΑΟΚ του δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για step up στην καριέρα του, άρα θα είναι και πολύ βολικός και χωρίς απαιτήσεις για μεγάλες και ακριβές μεταγραφές....αυτό είναι αρνητικό εάν έγινε έτσι!!
Τέλος πάντων ας ελπίσουμε να ισχύσει το ρητό "πάσα εμπόδιο σε καλό" και να μας βγει η επιλογή, που επαναλαμβάνω είναι όχι απλά μεγάλου αλλά τεράστιου ρίσκου!!