Kyle Alexander
- PAOK_Antarctica
- paokkerkir
Re: Kyle Alexander
Βλέποντας αρκετά βιντεο του, εχω έναν συγκρατημένο ενθουσιασμό, μου αρέσει πολύ ο παίκτης.
- BlackMagicPAOK
Τι;;
Δεν το ανέφερε κανένας;
Alexander the Great!!
Δεν το ανέφερε κανένας;
Alexander the Great!!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- Maurice_Escargot
-
Μπαρκαρούτσος
Για όσους τον ξέρουν: Είναι ένας new-age δεινόσαυρος; Ύψος βλέπω, μπλοκ βλέπω (καύλα), πόντους βλέπω.. Βαρέθηκα τα σέντερ που βγαίνουν έξω να βαράνε τρίποντα.. Θέλω αγκωνιά και αλητεία με Omoruyi και Alexander!
- paok-porter1337
Το mid range του πολύ δυνατό. Το τρίποντο δεν θα το ψάξει εκτός αν τον αφήσουν τελείως ελεύθεροΜπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:28 Για όσους τον ξέρουν: Είναι ένας new-age δεινόσαυρος; Ύψος βλέπω, μπλοκ βλέπω (καύλα), πόντους βλέπω.. Βαρέθηκα τα σέντερ που βγαίνουν έξω να βαράνε τρίποντα.. Θέλω αγκωνιά και αλητεία με Omoruyi και Alexander!
Χρήστος Τσέκος που σου χρειάζεται εσέναΜπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:28 Για όσους τον ξέρουν: Είναι ένας new-age δεινόσαυρος; Ύψος βλέπω, μπλοκ βλέπω (καύλα), πόντους βλέπω.. Βαρέθηκα τα σέντερ που βγαίνουν έξω να βαράνε τρίποντα.. Θέλω αγκωνιά και αλητεία με Omoruyi και Alexander!
- kataramenos5
Renfro απ το πιο πανω ράφι Λογικά λατρεια θα ναι κι αυτοςΜπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:28 Για όσους τον ξέρουν: Είναι ένας new-age δεινόσαυρος; Ύψος βλέπω, μπλοκ βλέπω (καύλα), πόντους βλέπω.. Βαρέθηκα τα σέντερ που βγαίνουν έξω να βαράνε τρίποντα.. Θέλω αγκωνιά και αλητεία με Omoruyi και Alexander!
Welcome