Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
trianta76

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από trianta76 »

Στους πρώτους μήνες του Λουτσεσκου που μετα το 2-2 με τον Πανιωνιο ειχαν πεσει ολοι να τον φανε, θυμαμαι τον Ματος να βγαίνει δημόσια και να τον υποστηρίζει και να λεει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης.Κανενας αλλος δεν ειπε καλο λογο.Τουλαχιστον δεν θυμαμαι εγω καποιον αλλον
Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του, οπως επίσης και στου Αντρέ που ξέρει απο ΠΑΟΚ οσο κανενας εκει μεσα
These users thanked the author trianta76 for the post (total 3):
Dimitris_L4, paokkerkir, paoki19
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Alessio Lisci is a 40-year-old Italian manager currently in charge of La Liga side Osasuna. Known for his tactical flexibility and controlled "chaos", he has built a reputation for maximizing the output of veteran forwards like Ante Budimir and stabilizing mid-table sides.

Tactical Identity

Lisci approaches games with a distinct set of tactical principles:

Preferred Formation: He favors a defensive and structured 5-3-2, which provides a solid baseline for defensive transitions.
Controlled Chaos: He is known for purposefully inducing frenzy or speeding up play during crucial moments to catch opponents off-guard, but he balances this by also slowing down the tempo to wrench back control when necessary.
Transition Play: His sides prioritize quick, vertical transitions and are particularly effective at exploiting self-inflicted spells of chaotic momentum in the opponent's half.

Key Player Utilization

A major hallmark of Lisci’s managerial style is his ability to get the best out of his established core:

Ante Budimir: Lisci relies heavily on the classic center-forward model, utilizing him as a decisive target man whose positioning and hold-up play are central to breaking defensive lines.
Rubén García: He deploys García as a 32-year-old creative playmaker, allowing him to pull the strings and dictate the tempo of attacking phases.

Career Overview

Lisci has developed a deep understanding of Spanish football, having spent time in Levante’s youth set-up before taking over the first team in La Liga. He later managed Mirandés in the Segunda División before making the jump to Osasuna.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Τα βασικά όμως δεν είπαμε

@barlow4 Λισι δέρνουμε;
These users thanked the author paokkerkir for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Η βία δεν είναι ποτε....Λισι.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
Kevin, Apil44
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

trianta76 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 18:20 Στους πρώτους μήνες του Λουτσεσκου που μετα το 2-2 με τον Πανιωνιο ειχαν πεσει ολοι να τον φανε, θυμαμαι τον Ματος να βγαίνει δημόσια και να τον υποστηρίζει και να λεει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης.Κανενας αλλος δεν ειπε καλο λογο.Τουλαχιστον δεν θυμαμαι εγω καποιον αλλον
Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του, οπως επίσης και στου Αντρέ που ξέρει απο ΠΑΟΚ οσο κανενας εκει μεσα
Δε θυμάσαι γιατί πολύ απλά κανένας άλλος δεν είχε πει καλό λόγο. Μάλιστα ο Μάτος ήταν αυτός που ίσως τον έσωσε αφού ισοφάρισε στο 94!! Άλλο η ισοπαλία και άλλο να φύγεις με ήττα αλλιώς βαραίνει το κλίμα με ήττα.....ίσως αυτό το γκολ έσωσε την καριέρα του Λούτσε στον ΠΑΟΚ!!
These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τώρα λέμε μπράβο στον Παπαμιμίκο;; :mrgreen: :mrgreen:
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
xpek20, Maklaz, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εμενα προσωπικα με ψηνει τρελα η επιλογη του Ιταλιανου κοουτς..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
dim72
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ας αφήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες κι ας ασχοληθούμε με αυτό που είναι η πραγματική δουλειά ενός οπαδού. Στιχάκια και τραγουδάκια με ομοιοκαταληξία!!!!!
Λύση, βρύση, αφήσει, κλείσει, φύση, χύσει και χασίσι και θα εύχεστε να είχε μετρήσει.
These users thanked the author nkoss for the post (total 4):
navigator11, trouman, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 18:00 Πενήντα και πλέον χρόνια ΠΑΟΚ και με αυτή την αγαπημένη μου ομάδα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω ησυχάσει και δεν έχω πλήξει ποτέ.
Άλλοι ξοδεύουν εκατομμύρια για κάτι τέτοιο.

Στα του προπονητή ομολογώ ότι έχω περισσότερες επιφύλαξεις απ' ότι είχα με τον πουσιτς... για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον
These users thanked the author renegade for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

paokkerkir έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 18:27 Τα βασικά όμως δεν είπαμε

@barlow4 Λισι δέρνουμε;
αφου ξερεις
These users thanked the author barlow4 for the post (total 2):
paokkerkir, Patron
trouman

Δημοσίευση από trouman »

«Προσαρμόζομαι στους παίκτες, αν είναι καλοί», μία δήλωση πολλές απαντήσεις. Έχει χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, όμως δείχνει εύκολη προσαρμογή στα δεδομένα του κάθε ρόστερ, καθώς έχει κινηθεί και με το 3-5-2 αλλά και το 4-3-3 ανά περιπτώσεις. «Είμαι πολύ ευμετάβλητος, στην πραγματικότητα. Πέρασα από μια άμυνα τεσσάρων ατόμων σε μια άμυνα τριών ατόμων, όπως τώρα, και βασικά προσπαθώ να είμαι ευέλικτος».
Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Μέσο της πατρίδας του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν έρχεται ένας νέος παίκτης, προσπαθώ πάντα να έχω μαζί του μια μεγάλη συζήτηση. Να μάθω από πού έρχεται, πώς του αρέσει να παίζει, τι έχει περάσει στην καριέρα του, στην οικογένεια και στη ζωή του», ιδίως αν πρόκειται για «μικρούς».
«Το κλειδί είναι να είσαι έτοιμος όταν εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία» και ο Αλέσιο Λίσι άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά. Δεμένος πολύ με τους συνεργάτες του αλλά και εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες του ποδοσφαίρου. «Η τεχνολογία είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο για εμένα και το προσωπικό μου. Αναλύουμε εκτενώς τόσο τα ατομικά όσο και τα ομαδικά δεδομένα, δίνοντάς τους μεγάλη αξία. Σαφώς, κάθε είδους δεδομένα πρέπει στη συνέχεια να συγκρίνονται με αυτά που βλέπουμε «στο γήπεδο. Με λίγα λόγια, τα δεδομένα είναι σημαντικά, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους» .

Σδνα
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

αντικειμενικά στοίχημα είναι, και μάλιστα μεγάλο
Θα παίξει μεγάλο ρόλο η στήριξη, όχι μόνο με πάικτες,
αλλά και με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ (γυμναστές κλπ.)

Τα θετικά (στο βαθμό που ισχύουν)
1. Φαίνεται, τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω εδώ, όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση
(θα ήθελα να δω αυτά τα chaotic moments με Ντέλια και Ζαφείρη)
2. Τον επέλεξαν οι Μάτος και Βιερίνια

Ότι και νά΄ναι ας κλείσει, να τελειώνουμε,
δε θα αντέξω και άλλη ανατροπή

ΥΓ: Εννοείτεαι ο barlow δέρνει.
Είπαμε στήριξη σε όλα τα επίπεδα
Stathis_P

Δημοσίευση από Stathis_P »

Τελικά αυτά τα περί Κονσεϊσάο ίσχυαν καθόλου; Το πρωί μόνο για αυτό άκουγα και στο τέλος έσκασε άλλος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xpek20 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:59 Ιταλός στη μπάλα, Ιταλός και στο μπάσκετ, ας βάλει καμιά καρμπονάρα στο μενού ο γιώτης
Καλύτερα πάντως από τους Τούρκους του βάζελου.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
makedonas1926
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

JohnDag έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 17:48
john4serres έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 17:26 Εικόνα
εντάξει είμαστε;
Εικόνα

Κι αυτό μπορεί να παίξει πολύ.
Δεξί στόπερ θα παίζει ο Aritz Elustondo.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”