Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Equ.....

Ανέβασε και το... Τρίτο στην σειρά και με φωνάζουν μπαμπά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν έχω να γράψω τίποτα πρωτότυπο. Μόνο ένα ευχαριστώ από καρδιάς. Και ευχές να καταφέρει σύντομα να ξαναβρεί τον εαυτό και τα "πατήματά" του, ζώντας ξανά χαρούμενος δίπλα στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Σίγουρα, όταν είχε πρώτο έρθει εδώ, ήμουν από αυτούς που είχα μεγάλες αμφιβολίες για το πόσο ευοίωνο θα ήταν το μέλλον του ΠΑΟΚ με τον συγκεκριμένο στον πάγκο του. Όχι απλά τρύπησε το ταβάνι των ενστάσεων και αμφιβολιών μου, του απαύτωσε τη μάνα.

Ναι, όλο αυτό το ταξίδι σημαδεύτηκε κι από άσχημες στιγμές. Θεωρώ αδικία απέναντι στην προπονητική του αξία πρώτα από όλα το ότι δεν κατέκτησε, με βαριές ευθύνες και του ίδιου, με τον ΠΑΟΚ, πέραν του προϊόντος ληστείας το '18, ακόμα 3 τίτλους.

Δεν μπορούν όμως οι στιγμές αυτές να σβήσουν και δε θα σβήσουν ποτέ τις μεγαλειώδεις βραδιές, που υπό την καθοδήγησή του η ομάδα μου χάρισε πολύ έντονα συναισθήματα, ανείπωτης χαράς και συγκίνησης.

Έχει κερδίσει για πάντα τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη μου, επειδή εμπράκτως απέδειξε ότι με σεβάστηκε και με αγάπησε κι αυτός από πλευράς του, δρώντας σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για τον ΠΑΟΚ, δίχως να το επέτασσε ούτε η θέση του ούτε η επαγγελματική του ιδιότητα, όπως θα έπραττα εγώ, ξέροντας πολύ καλά ότι θα είχε εναντίον του όλον τον βόθρο αυτού του τεράστιου μπορντέλου, που δε ντρέπεται να αυτοαποκαλείται χώρα.

Καλή συνέχεια, ΦΙΛΕ μου Ραζβάν. Πάντα να είσαι υγιής και δυνατός και εύχομαι να πετύχεις όσα όνειρα έχεις ακόμα ανεκπλήρωτα, είτε σχετίζονται με το ποδόσφαιρο είτε με οτιδήποτε άλλο. Τα σέβη μου.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 8):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, DamoN, Napoli4, GEOL, Baldur, Kourdos, nunies4
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Είχα μια κρυφή προσμονή ότι θα μείνεις. Είσαι δικός μας δεν είναι εύκολο. Εις το επανιδείν στρατηγέ, έδωσες ότι είχες , ψυχή και μυαλό και σώμα. Δεν θα σου πω ευχαριστώ, στην οικογένεια δεν λέμε τα αυτονόητα, όλοι έχουμε την ίδια υποχρέωση.
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post (total 2):
zaffodb, MikeStr4
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Με την ευχή όταν θα ξαναγυρίσεις
τα νέα στελέχη του ΠΑΟΚ να έχουν βάλει τον ΠΑΟΚ σε καθε τμήμα σε ένα επίπεδο αντάξιο του δικού σου, καθοσον τώρα ο ΠΑΟΚ είναι πολυ μικρός για εσένα.
Να ξανάρθεις λοιπόν τότε για να κάνουμε τα πραγματικά μεγαλα μας όνειρα πραγματικότητα. Τους ομίλους του champion league, την κατάκτηση νταμπλ αλλά και ευρωπαϊκού τίτλου,
τη δημιουργία μιας ομάδας που να μην έχει περάσει καλύτερη στην Ελλάδα και να αποτελεί παράδειγμα για την Ευρώπη.
Να μην ξανάρθεις αν είναι να σώσεις πάλι καταστάσεις και αυτούς που σε διώξανε δις. Δε θα κάνεις καλό στον ΠΑΟΚ μας έτσι αλλά και στον εαυτό σου.....

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,
ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!άτυχος που δε γεννήθηκες σε μια πιο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα όπως η Ιταλία π.χ. που αγαπάς
ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!
ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΕΙ....

ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ!

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Παρ 19 Ιουν 2026, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
zaffodb, Cocobill, Kourdos, Fawkes, leomatos88
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εικόνα
These users thanked the author psykoman for the post (total 4):
zaffodb, MikeStr4, vasgias, leomatos88
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να αποχαιρετήσω τον, με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο, πιο επιτυχημένο προπονητή της ομάδας.

Για πάρτη του έκανα ίσως τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα, κυρίως γιατί μου είχε φανεί αντιπαθής λόγω συμπεριφοράς ως αντίπαλος όταν προπονούσε την Ξάνθη.

Νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε στην ομάδα που αγαπώ παθολογικά από παιδί. Για το πάθος, το strong mentality και το agressivity. Για τις πιο χαρούμενες στιγμές που μας χάρισε, για τα δύο πιο μάγκικα πρωταθλήματα που έχει πάρει ομάδα στην Ελλάδα, κόντρα σε όλους και όλα.

Για αυτό λοιπόν δε θα πω αντίο, αλλά στο επανιδείν. Ελπίζω μόνο να μην σε δούμε ως αντίπαλο. Μέχρι τότε καλή υγεία και επιτυχίες!
These users thanked the author zaffodb for the post:
Fawkes
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Ευχαριστούμε για όλα κοουτς. Ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας μας.
These users thanked the author don PAOK for the post (total 2):
GEOL, MikeStr4
Άβαταρ μέλους
Jamaican

Δημοσίευση από Jamaican »

Εις το επανιδείν ΤΕΡΑΣΤΙΕ Λουτσι!
Για πάντα στις καρδιές μας, για πάντα ένας από μας!
:pano:
These users thanked the author Jamaican for the post:
MikeStr4
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βγήκε και το βιντεάκι από την κακια παε
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Αντίο φίλε. 7 χρόνια μπαλάρα, σκόρπισες στους πεντε ανεμους απο τους πρωτους μήνες αθήνα και περαία. Ποτέ δεν είχες ολοκληρωμένη ομάδα και πάντα, αν πέρναγες, σου πέρναν κατι ψιλά. Κάλυπτες τα πάντα ακόμη και τα κενά που αφήναν καθε χρονιά στην ομάδα.
These users thanked the author psychologos for the post:
MikeStr4
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ας αφήσουμε κι αυτό εδώ να υπάρχει:
These users thanked the author wickerman for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν έχω λόγια Τεράστιε Ραζβάν
Δεν έπρεπε να είναι έτσι το τέλος

Έχω πάρει μεγάλες χαρές.και το 2019 σίγουρα από τις μέγιστες
Αλλά αυτό που μας πρόσφερες το 2024 ήταν η μέγιστη για μένα

ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΙΝ
These users thanked the author Doomlord4 for the post (total 4):
Cocobill, MikeStr4, Kourdos, Apil44
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πρόσφερε στην ομάδα όλα όσα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όταν το καλοκαίρι του 2017 ερχόταν στην ομάδα. Καλή συνέχεια στην καριέρα του.
These users thanked the author Ettien26 for the post (total 5):
Cocobill, MikeStr4, Doomlord4, Kourdos, Apil44
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Αν ήσουν και εσύ "συστημικός" θα μπορούσαν να σου προτείνουν τη θέση της Εθνικής, πριν ο μ@@@@@ς κάψει τελείως αυτήν την πολύ αξιόλογη γενιά ποδοσφαιριστών. Δεν είσαι όμως, οπότε το ξεχνάμε, εσύ άλλωστε υπήρξες πάντοτε ένας μαχητικός πολέμιος του συστήματος. Δεν μπορώ να πω ένα τυπικό ευχαριστώ, το βιβλίο που έγραψε όλος ο ΠΑΟΚ μαζί σου δεν μπορεί να κλείσει με 'ευχαριστίες'. Ραζβάν, θα είσαι ένας από εμάς ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
These users thanked the author GEOL for the post (total 7):
Doomlord4, navigator11, Kourdos, don PAOK, leomatos88, margas, Montrealiotis
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ποτέ στην ιστορία της μεγάλης ΠΑΟΚΆΡΑΣ δεν βρέθηκε άνθρωπος, να έχει μοιραστεί τόσο πόνο στο ποκ!
Έγινε εμμονή στους σιχαμένους σε τόσο έντονο βαθμό, που βραχυκυκλωσε το σύστημα! Οι αλλόθρησκοι έβλεπαν τον ΠΑΟΚ που έδινε θεαματικές παραστάσεις στα γήπεδα τους, και οι δικοί μας θέλανε να διώξει η ομάδα το Λουτσέσκου. Αν δεν ξαναβρεθούμε στο μέλλον, τουλάχιστον μην γκρεμίσει το μύθο του σε πάγκο αντιπάλων.
These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 5):
MikeStr4, Doomlord4, Kourdos, don PAOK, Fawkes
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”