Νέος προπονητής

Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

nunies4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:17 Ένα μπράβο και στους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ για ακόμα ένα σκληρό μεροκάματο.
Συναντηθείτε με το ρεπορτάζ ΜΙΑ φορά ρε πουστηδες!!!
ΜΙΑ έτσι για την τιμή των όπλων. Χαμπάρι δεν πήρατε πάλι
Ρε συ, αν ισχύει το ότι ήθελαν να διαρρεύσει του Πούσιτς, τότε προφανώς ζήτησαν κι από τους ρεπόρτερ να βάλουν πλάτη. Αφού με αλισβερίσια λειτουργούν αυτά.

Εμένα η φάτσα του μου θυμίζει μέσο ζοχαδιασμένο Άγγλο που σου φωνάζει ένα "Oi, ' the fuck you lookin at?"
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Maklaz έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:59
gika έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:57 Λογικό να πάρεις Λισι αν η πρώτη επιλογή ζητούσε πιο πολλά από Ραζβαν. Στο μόνο που κέρδισε το δίδυμο ήταν ότι η πρόταση τους ήταν μικρότερου κόστους.

Οτι είναι είναι. Κάρτα αλλαγής να έχει κι όλα οκ.

Το είχαμε πει ότι ο επόμενος είναι ήδη καμμενος. Μακάρι ο μεθεπόμενος να είναι καλύτερος. Ή να τον λένε Λουτσεσκου.
Πως ξέρουμε ότι ζητούσε περισσότερα;
Βασικά πως ξέρουμε καν τι ζητούσε;

Τελευταίο σχόλιο από εμένα γιατί αν ο προπονητής έχει κλείσει δεν έχει νόημα να συνεχιστεί ο αρνητισμος όσο κι αν ήθελα κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο.

Δύο σενάρια και μπορείς να διαλέξεις.

Σενάριο Α:
Βιεϊρίνια με Ματος κάνουν zoom με τον Ιβαν. Του λένε ότι ο Θωμαρεης τους έδωσε λίστα από προπονητές που έχει ερευνήσει το σκαουτινγκ και η λίστα έχει ένα όνομα, τον αντικαταστάτη που ήθελε ο Γιώργης πέρσι για τον Ραζβαν: τον Πουσιτς. Του ξεκαθαρίζουν ότι δεν τους αρέσει και τον θεωρούν λάθος επιλογή. Του παρουσιάζουν όμως το πλάνο. Θα δίνουμε στοιχεία στους δημοσιογράφους και θα τους λέμε ο προπονητής θα κλείσει μέχρι αύριο. Κάθε μέρα που δεν κλείνει θα τους δίνουμε κι άλλα. Κάποια στιγμή θα δώσουμε το όνομα του. Κάποια στιγμή όταν ο κόσμος κλωτσήσει θα πούμε ότι θα παίρνει πιο πολλά από τον Λουτσεσκου. Θα το τραβήξουμε όσο πάει. Ετσι θα κερδίσουμε χρόνο για να μπορέσουμε να πείσουμε τον καλύτερο προπονητή που μπορούμε να έρθει στην ομάδα. Το σκέφτηκε ο Ιβάν, λεει σατανικο, πάμε. Ετσι ξεκίνησε το ψηστήρι στον Λισι, τα μπόλιασμα του Πουσιτς στους δημοσιογράφους. Οταν ο Λισι ψήθηκε και αποφάσισε ότι μετά από έναν υποβιβασμό, μια αποτυχία ανόδου και έναν παρολίγον υποβιβασμό, επόμενος σταθμός είναι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη, είπαν σε όλους χα χα σας κοροϊδέψαμε, άλλη λύση βρήκαμε τελικά, τον Λισι.

Σενάριο Β:
Ο Γιώργης έφτασε στο αμήν με τον Ραζβαν και πείθει τον μπαμπά του να τον διώξει. Ο Θωμαρεης του λέει, Γιωργη, μπορούμε να φέρουμε τον Πουσιτς που πάντα ονειρευόμασταν. Ο Γιώργης λέει μέσα. Το λένε στην Μαρία να ετοιμάσει τα χαρτιά. Η Μαρία λέει στον Βιεϊρίνια, μπάι δε γουει να ξες αυτόν είπαν να κλείσουμε. Ο Βιεϊρίνια τα παίρνει κρανίο και λέει τιναφτορε. Ο Ιβάν του λέει υπομονή, τώρα μαθαίνεις, θα διαλέξεις τον επόμενο όταν έρθει η ώρα. Παίρνει τηλεφωνο η Μαρία τον Πουσιτς και της λέει αυτός κάτι για καράβια που σέρνει και θέλει λούσα και λεφτά. Κάτι για 2.5 τον χρόνο με το σκόντο. Η Μαρία έπεσε στο πάτωμα, από το ακουστικό στο βάθος ακουγόταν ένα του του. Την βρήκε ο Βιεϊρίνια τυχαία καθώς σκούπιζε και της είπε Μαρία σήκω, σου βρήκα την Λισι.

Οτι και να λέμε από Κονσεισαο και Ποστεκογλου μέχρι Αλγουαλιθ και Ριερα υπάρχουν χιλιάδες προπονητές και οι Πουσιτς και Λισι δεν είναι πουθενά ανάμεσα.

Μακάρι να τον στηρίξουν με καλούς παίκτες και ο άνθρωπος να κάνει το θαύμα. Μακαρι. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του.

Αλλά δυστυχώς όταν αυτή είναι η επιλογή για προπονητή ή λογική λέει πως οι μεταγραφές δεν θα είναι αμάν αμάν.

Στόχος οι 16 του κονφερενς και η 4αδα στο πρωτάθλημα, μεταβατική χρονιά και να χαμε να λέγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 19 Ιουν 2026, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παλι περιμενα κατι πολυ καλύτερο. Ωστοσο δεν με ξενερώνει η επιλογή αυτη ισα ισα μου δινει ελπίδα σε σχεση με τον γρηγοριου της Ουκρανίας που θέλαμε.
Τωρα πρεπει να τρέξουν λιγο όμως να ενισχυθεί η ομαδα κ να εχει ενα 80% έτοιμο στη προετοιμασια
embuji

Δημοσίευση από embuji »

rockcity4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:19
john4serres έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:15 FYI ό νεος εξτρέμ της Λίβερπουλ έβγαλε μάτια στην Οσασουνα του Λίσι!
40 εκατομμυριακια κόστισε
Σιγά τον Μουνιόζ μωρέ :D Εγώ τον κύριο εδώ θέλω και ας είναι 35
Εικόνα
17 goal στην λαλιγκα. Σφιχτοι ειμαστε.
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Εικόνα
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 2):
Unpsofable78, margas
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

icue έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:14 Εντωμεταξυ κατι μου θυμιζει (οχι τον Γκαγκατση) αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω.
Podence θυμίζει στην φώτο πάνω. Και μουρτζουκου που είπε ένας φίλος(η γκιουλερ)
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:21 17 goal στην λαλιγκα. Σφιχτοι ειμαστε.
Διαχρονικός μπόμπερ και το συμβόλαιο λήγει του χρόνου, μην με κάνεις να αρχίσω και εγώ κανά "ξύπνησα χωρίς Μπούντιμιρ, περιμένω να κοιμηθώ με Μπούντιμιρ"!
These users thanked the author rockcity4 for the post:
Mica
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

Ποτε επιασε Ιταλος προπονητης στην Ελλαδα

και τον τεραστιο Μπερετα ο Βρυζας τον ειχε φερει και λεγαμε τοτες στο φορουμ in Zisi we trust

για εμενα πανερισια Lici
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:08 Εγώ απορώ πως δεν την ψιλιάστηκε ούτε ένας αρδ.ειχαν βολευτεί με το βαιμπερ. Ανέλαβαν μετος βιερινια και δεν πήραν μυρουδια οι ρεπορτερς . Μιλάμε για ολική αλλαγή!
Λογικά τους έπαιξε κομπολόι η ΠΑΕ για συμμόρφωση
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
embuji

Δημοσίευση από embuji »

rockcity4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:23
embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:21 17 goal στην λαλιγκα. Σφιχτοι ειμαστε.
Διαχρονικός μπόμπερ και το συμβόλαιο λήγει του χρόνου, μην με κάνεις να αρχίσω και εγώ κανά "ξύπνησα χωρίς Μπούντιμιρ, περιμένω να κοιμηθώ με Μπούντιμιρ"!
Εισαι ελευθερος να δοκιμασεις. Αλλα για την δουλεια εχω πνευματικα δικαιωματα βρες κατι αλλο.
These users thanked the author embuji for the post:
rockcity4
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γερεμέγιεφ τράβα κουπί Μέχρι να ξεκουραστεί ο μουντιαλικος Μπουντιμιρ :opaokara:
These users thanked the author john4serres for the post:
rockcity4
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

@gika το σενάριο Α που περιγράφεις πιο πολυ παπαμιμίκο μυρίζει παρά ΛΜ/ΑΒ (ως προς διαχείριση των ΑΡΔ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xpek20 την Παρ 19 Ιουν 2026, 16:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:14 Εντωμεταξυ κατι μου θυμιζει (οχι τον Γκαγκατση) αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω.
Τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον τραγουδιστή
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

tutuyo έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:23 Ποτε επιασε Ιταλος προπονητης στην Ελλαδα

και τον τεραστιο Μπερετα ο Βρυζας τον ειχε φερει και λεγαμε τοτες στο φορουμ in Zisi we trust

για εμενα πανερισια Lici
Για τον Πουσιτς Λιση
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
tutuyo
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

«ούτε 15αυγουστο δεν βγάζει ο Πούσιτς»
Τα λέγαμε μέρες τώρα
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post (total 2):
BigBlackMp4, Maxpaok