Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Δεν ξέρω που θα βγει αλλά μετά το άδειασμα τον Μάιο σαν να σκορπίζει κάτι μέσα μου να πάω γήπεδο με όρεξη να δω κάτι νέο. Μακάρι και αλλαγή όλο το κέντροmargas έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:14 Ηδη άρχιζαν να κράζουν την επιλογή. Παραπάνω ήττες από νίκες ο ένας, δεν έχει παίξει ποτέ πέμπτη-Κυριακή ο άλλος… ΠΑΟΚ είσαι, και ο Ζιντάν να ρθει θα βγουν οι γνωστοί άγνωστοι να πουν ότι δεν έχει παίξει ποτέ Γιουρόπα και ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί μικρό μπατζετ.![]()
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- GEOL, Unpsofable78
-
john4serres
FYI ό νεος εξτρέμ της Λίβερπουλ έβγαλε μάτια στην Οσασουνα του Λίσι!
40 εκατομμυριακια κόστισε
- These users thanked the author john4serres for the post (total 5):
- Dimitris_L4, xpek20, rockcity4, Unpsofable78, Kourdos
Δεν είναι έτσι. Κόλκας μέχρι σήμερα έλεγε δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.Taseos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:08 Εγώ απορώ πως δεν την ψιλιάστηκε ούτε ένας αρδ.ειχαν βολευτεί με το βαιμπερ. Ανέλαβαν μετος βιερινια και δεν πήραν μυρουδια οι ρεπορτερς . Μιλάμε για ολική αλλαγή!
Ανευ σημασίας πάντως αν οι αρδ παίρνουν χαμπάρι. Το θέμα είναι να γίνεται δουλειά.
Ελπίζω τα ίδια και με παίκτες.
Μου ηρθε ποιον μου θυμιζει. Τον Τζαρεντ τον Λετο. Μηπως για αυτο λεγαν για Λετο καποιοι; 
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- MagdiTolba, aivas19
-
Aggeloskylo4
Ωραια ηλικια(ορεξη,ονειρα,συγχρονο,)με χαλαει η εθνικοτητα γιατι τα τελευαταια χρονια ιταλικη σχολη και ιταλικο ποδοσφαιρο δεν πανε καλα...θα προτιμουσα ισπανο,βελγο,ολλανδο η γερμανο αλλα εμεις δεν παμε σε τετοιες σχολες!!ιδωμεν καλη επιτυχια στο παιδι λοιπον μακαρι οξυδερκης 3-5-2 για Ελλαδα δεν παει!!!μακαρι να δουλευει ολους τους σχηματισμους!!καλως ηρθε μακαρονα λοιπον!!!
Κατι με τηλεοπτικες αδειες μου θυμιζει αυτο...GEOL έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:15 Τελικά ο Πούσιτς την πού@@@@σε!! Μεγάλος λαγός, για άλλον έτρεξε!!
Γιατί ενύχτωσε κι ο Πούσιτς δεν ήλθε.
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως Πούσιτς πια δεν υπάρχει.
Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς Πούσιτς
Ο άνθρωπος αυτός ήσαν μια κάποια Λίσι....
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως Πούσιτς πια δεν υπάρχει.
Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς Πούσιτς
Ο άνθρωπος αυτός ήσαν μια κάποια Λίσι....
Ένα μπράβο και στους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ για ακόμα ένα σκληρό μεροκάματο.
Συναντηθείτε με το ρεπορτάζ ΜΙΑ φορά ρε πουστηδες!!!
ΜΙΑ έτσι για την τιμή των όπλων. Χαμπάρι δεν πήρατε πάλι
Συναντηθείτε με το ρεπορτάζ ΜΙΑ φορά ρε πουστηδες!!!
ΜΙΑ έτσι για την τιμή των όπλων. Χαμπάρι δεν πήρατε πάλι
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
- Maklaz, GEOL, Ally Samagoal, Woodman73, Dimitris_L4, geonov29, Taseos, Montrealiotis
-
Psagmenos4
O ένας είναι φέρελπις στα 40 του με ομάδες laliga να προπονεί, ενώ ο άλλος στο 55 έχει προπονήσει μια ομάδα Β,εθνικής Ολλανδίας, μια χρονιά στην Σαχταρ και μετα απο εκεί Καταρramboutla έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:09 Για να γινω ο γκρινιαρης, καθως διακρινω μια ευφορια. Ποιες οι διαφορες του Λισι απο τον Πουσιτς εκτος απο το ηλικιακο.?Μικρη εμπειρια και οχι καποια ιδιαιτερα επιτυχημενη χρονια
Βιειρινια lookicue έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:14 Εντωμεταξυ κατι μου θυμιζει (οχι τον Γκαγκατση) αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω.
Αυτό τι είναι πάλι ;margas έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:14 Ηδη άρχιζαν να κράζουν την επιλογή. Παραπάνω ήττες από νίκες ο ένας, δεν έχει παίξει ποτέ πέμπτη-Κυριακή ο άλλος… ΠΑΟΚ είσαι, και ο Ζιντάν να ρθει θα βγουν οι γνωστοί άγνωστοι να πουν ότι δεν έχει παίξει ποτέ Γιουρόπα και ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί μικρό μπατζετ.![]()
Σιγά τον Μουνιόζ μωρέjohn4serres έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 16:15 FYI ό νεος εξτρέμ της Λίβερπουλ έβγαλε μάτια στην Οσασουνα του Λίσι!

- These users thanked the author rockcity4 for the post (total 2):
- Gregk19262000, Ally Samagoal
Καλύτερα που δεν παίρνουν οι ΑΡΔ χαμπάρι και απλά ανακοινώνεται η επιλογή. Δηλαδή προτιμάτε να έχουμε 3 φαμπριτσιο Ρομανο πάνω απ το κεφάλι μας και να μαθαίνουμε κάθε όνομα που εξετάζεται και τελικά να κλείνει ένα από αυτά 2 μήνες μετά; Εγώ προτιμώ να γίνεται απευθείας η ανακοίνωση όπως παλιά.