Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Patron »

Να προσέχουμε μην τελειώσει το υγρό πυρ! ελα τώρα τι γράφεις κ εσυ!;!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Παρ 19 Ιουν 2026, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

jibbie έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 13:27 Αποφάσισες και καλά να οργανωθείς σωστά μετά από τόσα χρόνια στο τιμόνι, και να στηρίξεις ουσιαστικά τον προπονητή με οργανωτικες και λειτουργικές αλλαγες. Και τη στιγμή που το αποφάσισες αυτό, δεν έδωσες την ευκαιρία στον Ραζβαν να λειτουργήσει σ ένα τέτοιο πλαίσιο. Enough said.
Ρε Τζιμπι κάπου φτάνει με τον εγωισμό με τον Ρασβαν.
Βάλε λίγο νερό στο κρασί και προχώρα.

Με αγάπη.
These users thanked the author Parolos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Taseos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:15 Πόσα ακαουντ ξύπνησαν από τον λήθαργο ρε; Τελικά όντως δεν πουλά η επιτυχία. 20 χρονών λογαριασμοί, σε τόσους τίτλους τόσες πορείες ήταν άφαντοι. Βγήκαν στο προσκήνιο τώρα ξανά. Σαν το τραγούδι. Σαν ηφαίστειο που ξυπνά . lol
Δυστηχως μας καταλαβες ,εδω κ καιρο εχουμε συνενόηση τα παιλια ακαουντ ωστε να κανουμε πολεμο στην ομαδα κ στον Σαββίδη!!εκτεθηκαμε μας επιασες παλι στα πρασα γατα ! Μαλλον δεν σε εχει προβληματίσει το ποσο πολυ κοσμος βλεπει τα πράγματα να πηγαίνουν πολυ στραβα,κατσε μετρα ποτε εκανε ο καθενας λογαριασμό για να μετρήσει η γνωμη του .
These users thanked the author tenten4GT for the post (total 6):
Debor87, akis_1987, Panx Romana, thios4, xyz_o_peponas, curtis
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

renegade έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:27 Ιβάν τον νου σου
Οι σταυροφορίες διέλυσαν το βυζάντιο
Αυτή τη στιγμή το δικό μας βυζάντιο κινδυνεύει από τη δεύτερη σταυροφορία, αυτή τη φορά των Λουτσεσκιανων σταυροφόρων.
Θα καταστρέψουν και θα λεηλατήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους ανυπεράσπιστο.
Οχύρωσε όσο μπορείς καλύτερα το δικό μας βυζάντιο
:lol: :lol: :lol:
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
Maxpaok
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

jibbie έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 13:27 Αποφάσισες και καλά να οργανωθείς σωστά μετά από τόσα χρόνια στο τιμόνι, και να στηρίξεις ουσιαστικά τον προπονητή με οργανωτικες και λειτουργικές αλλαγες. Και τη στιγμή που το αποφάσισες αυτό, δεν έδωσες την ευκαιρία στον Ραζβαν να λειτουργήσει σ ένα τέτοιο πλαίσιο. Enough said.

Η οργανωση της ΠΑΕ εφταιγε που δεν μπορουσαμε να κερδισουμε τους πεθαμενους οφη και παο.

Πρεπει να αποδεχτουμε οτι μεχρι εδω μπορουσε ο Λουτσε και να προχωρησουμε μπροστα.
These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
anaximandros4, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Parolos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:33

Με αγάπη.
Θα σου απαντήσω γιατί σ εκτιμώ και ξέρω ότι σε αντίθεση με κάτι νούμερα νοιωθεις. Δεν υπάρχει εγωισμός, στα ίσα. Το κεφάλαιο Ραζβαν έκλεισε σήμερα και τυπικά και προφανώς δε θ ασχοληθώ ξανά με αυτό. Δεν παύει να είναι όμως μια μαύρη σελίδα για την ΠΑΕ η σημερινή, με βάση το δικό μου σύστημα αξιών και την δική μου οπτική και ερμηνεία των όσων γίνονται καιρό τώρα στο πολιτμπιρο. Ε, σε μια τέτοια μέρα, δεν ξέρω αν θα περίμενες να μην γράψω κάτι, ή να γράψω κάτι άλλο από αυτό που νοιωθω - δεν υπάρχει λόγος να είμαι στο φόρουμ αν κάτι από αυτά ισχύει, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
Debor87, kounavi, trouman
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Patron έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:33 Να προσέχουμε μην τελειώσει το υγρό πυρ! ελα τώρα τι γράφεις κ εσυ!;!!
Χαβαλες να γίνεται γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο αυτό μας σώζει

Υγ Α και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον κυρ κυρ και τους άλλους δύο που μας χάρισαν άλλη μια καταπληκτική ποδοσφαιρική χρονιά
Ευχαριστώ μεγάλε Κυρ Κυρ
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
jibbie, Patron
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μέσος οπαδός Λουτσέσκου σήμερα. :mrgreen:

Εικόνα
These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
george188, anpanman, astral, Unpsofable78, anaximandros4, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

jibbie έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:44
Parolos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:33

Με αγάπη.
Θα σου απαντήσω γιατί σ εκτιμώ και ξέρω ότι σε αντίθεση με κάτι νούμερα νοιωθεις. Δεν υπάρχει εγωισμός, στα ίσα. Το κεφάλαιο Ραζβαν έκλεισε σήμερα και τυπικά και προφανώς δε θ ασχοληθώ ξανά με αυτό. Δεν παύει να είναι όμως μια μαύρη σελίδα για την ΠΑΕ η σημερινή, με βάση το δικό μου σύστημα αξιών και την δική μου οπτική και ερμηνεία των όσων γίνονται καιρό τώρα στο πολιτμπιρο. Ε, σε μια τέτοια μέρα, δεν ξέρω αν θα περίμενες να μην γράψω κάτι, ή να γράψω κάτι άλλο από αυτό που νοιωθω - δεν υπάρχει λόγος να είμαι στο φόρουμ αν κάτι από αυτά ισχύει, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Όχι ρε συ εννοείται.

Νταξει για την "αλλαγή" σου την απότομη εννοώ εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό εννοώ όχι για σήμερα προφανώς.

Κι εγώ είχα θολώσει έτσι όταν έδιωξαν Πάμπλο.
Been there done that. Και μάλιστα έλεγα ότι και με Λουτσεσκου πάλι -20 θα τερματίσουμε, ε και τερματίσαμε όντως -20. Ο ΠΑΟΚ όμως δε σταματάει και τα καλύτερα ήρθαν και τότε, αλλά πιστεύω και τώρα είναι μπροστά μας ξανά.

ΥΓ: Περίμενα τις καρτέλες Πουσιτς, ετοίμαζε πορτογαλικές καρτέλες τώρα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Φίλε η αλλαγή μου είναι άσχετη με το θέμα προπονητή. Απλά έμαθα κάποια πράγματα για το πολιτμπιρο μας που με έκαναν έξαλλο και προφανώς δε θέλω να μοιραστώ για να μην ρίξω λάδι στη φωτιά. Μακάρι να πίναμε καμιά γραπα γουατεβερ να στα πω. Τεσπα, έχει βγει η κίτρινη κάρτα, προχωράμε.

Οσο για καρτέλες , ετοιμάζω σάιτ ολάκερο 😉
These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
Patron, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Aντι να επιτιθεστε σε εμενα γραψτε σε τι διαφωνειτε με αυτο που λεω. Πιο γονιμο ειναι. Θεωριες συνωμοσιας οτι γουσταρω τον ελβετικο χαλβα ή οτι ξυπνησα ξαφνικα επειδη ποιος ξερει τι σκοτεινα κεντρα κρυβονται απο πισω μου λες κ ειμαι κανενας αγνωστος ,χαρακτηριζουν οσους τα μεταχειριζονται.
Ολος ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ετοιμος να στηριξει οποιονδηποτε αρκει να τον κανει να νιωθει μερος της ουσιας της ομαδας. Αυτο το εκανε καποτε ο ιδιοκτητης της παε. Εχει κοψει ομως εδω κ χρονια κ εδωσε απειρο χωρο σε ερμηνειες, παρερμηνειες σε ολα τα θεματα που σχετιζονται με την ομαδα κ ανεξελεγκτες διασπασεις.
Καποια στιγμη αποφασισε ολη η επικοινωνια του με τον κοσμο να ειναι με τελεσιδικα ανακοινωθεντα λες κ προκειται για καποιο καθεστως. Αν επικοινωνουσε με τον κοσμο και συσπειρωση θα ειχε γυρω του απο την μεγιστη πλειοψηφια του κοσμου κ ηρεμια θα υπηρχε γυρω απο την ομαδα κ δε θα μπορουσε κανενας ενδιαφερομενος βλαχολεφτας να προκαλεσει τοσο μεγαλο χαος στα 100 χρονια της ομαδας με τοσο μεγαλη ευκολια.
Κ για να τελειωνω με κατι αυτοματους σαν τον κωστα2019 με τις θλιβερες θεωριες του ,τον ιδιοκτητη της καε τον θεωρω φλωρο. Αν εισαι τοσο γιγαντας οικονομικα που πεταγεσαι να χτισεις γηπεδο χωρις να εχεις καν την παε ,δε θα σου ειναι δυσκολο να κανεις μια προταση για την παε που δε θα μπορει να αρνηθει αυτος που την εχει. Αυτα τα φλωρικα με επιρροες σε προσωπα, ΑΣ, αρδ κλπ μου προκαλουν εμετο.οπως κ ο ιδιος του.Ελπιζω κωστα να σου λυθηκε η απορια κ να μπορεσεις να φας την τσουσκα σου με την ησυχια σου τωρα.
Υγ.Οποιος γουσταρει να νιωθει υπηκοος της εκαστοτε διοικησης με γεια του κ χαρα του.Καποιοι μαθαμε τον ΠΑΟΚ φτωχο κ μεγαλβσαμε νιωθοντας ευθυνη για την υπαρξη του.Μας εμεινε κουσουρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 19 Ιουν 2026, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author barlow4 for the post (total 17):
jibbie, astral, Patron, kounavi, tenten4GT, gk.box16, Debor87, akis_1987, flash4, paokkerkir and 7 more users
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε γενικά, Μπάρλοου είσαι

Ευτυχώς γλιτώσαμε το ξύλο εμείς δλδ :D

Χαβαλέ κάνω, ηρεμήστε ρε! Μέρα χαράς! Γλιτώσαμε το Πουσόκλαμα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »