ε;;FreeWatcher έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:08Πάει αυτός, μας τελείωσε…gika έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:04 Σημασία δεν έχει πόσα παίρνει ο Πουσιτς, σημασία έχει πόση θα είναι η αποζημίωση που θα πρέπει να δώσουμε για να φύγει.
Στα ράδια το γυρνάνε το μπιφτέκι!
![]()
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
γενικα προσπαθω να αποφυγω τον σχολιασμο ολωνων τους γιατι ανεκαθεν μου εβγαζε οτι τα λενε αναλογα με ποιος ειναι φιλος τους μεσα στην ΠΑΕ. Οποτε προσπαθω να ακουω οταν ακουω μονο το νεο ως καθαυτο πχ εκλεισε ο Χ και μετα τα "opinions" τους οχι ευχαριστω. Πιο ευκολα θα δεχτω την αποψη του φρουρου η του πανακα. Οπαδοι ναι δεν εχουν τα inside αλλα ξερω οτι εχω να κανω με ανθρωπο ατοφιο οχι μια περσονα που αναλογα τι συμφερει την εποχη και τον πληροφοριοδοτη κανουμε τριπλο αξελ.navigator11 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 13:51Ο συγκεκριμένος δεν ακούγεται. Φοβάμαι ειλικρινά για αυτούς, που, ζώντας τη ζωή τους στα άκρα, μπορεί και να κάθονται να τον βλέπουν σε τίποτα παρακμιακά γιοτουμπόστεκα.
- These users thanked the author embuji for the post:
- navigator11
Να πηγαίνεις σε γιατρό να μάθεις τι έχεις και να σου λέει ο Θεός γνωρίζει....!!!!Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 13:25 @alexgarcia6 Γνωριζει κανεις ποτε ειναι η πρωτη προπονηση και ποτε φευγει η ομαδα για προετοιμασια;
Από όσα μαθαίνουμε από δεξιά κι αριστερά η πρώτη συγκέντρωση και τα εργομετρικά ξεκινούν από την Κυριακή, σε 48 ώρες. Πρώτη προπόνηση την Δευτέρα 22/6 πιστεύω. Τώρα με ποιον προπονητή και ποιο προπονητικό γκρουπ, ο Θεός το γνωρίζει.
-
YagosDrakos
Σαντος μαζί με Γκαρσια θα θέλατε
?
- These users thanked the author YagosDrakos for the post:
- geobila
- Amsterdamer_87
Γιατι οχι ασουμε..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 2):
- geobila, Dimitrisou
Εγώ πάντως θα κοίταγα και τον Λουτσέσκου που είναι ελεύθερος!
- These users thanked the author riegel for the post (total 9):
- Patron, Michalios92, lnlnx, Dimitrisou, anpanman, margas, Montrealiotis, Kourdos, Kevin
Τι εγινε παλι;FreeWatcher έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:08Πάει αυτός, μας τελείωσε…gika έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:04 Σημασία δεν έχει πόσα παίρνει ο Πουσιτς, σημασία έχει πόση θα είναι η αποζημίωση που θα πρέπει να δώσουμε για να φύγει.
Στα ράδια το γυρνάνε το μπιφτέκι!
![]()
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βλέπω πάντως τον Κόλκα ( που έχουμε πει πολλές φορές τι "ρεπορτάζ" κάνει) να εμφανίζεται πολύ μαζεμένος με Πουσιτς.
Λέει μεν πως είναι φαβορί κλπ αλλά αναφέρει ταυτόχρονα πως δεν έχει κλείσει και δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά
Προφανώς και κάτι άλλο παίζει ταυτόχρονα και ίσως είναι standby εδώ και μέρες που ακούγεται.
Έβαλα την φυτίλια μου και πάω για μπανάκι, αφήνω τον @embuji για τα υπόλοιπα
Λέει μεν πως είναι φαβορί κλπ αλλά αναφέρει ταυτόχρονα πως δεν έχει κλείσει και δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά
Προφανώς και κάτι άλλο παίζει ταυτόχρονα και ίσως είναι standby εδώ και μέρες που ακούγεται.
Έβαλα την φυτίλια μου και πάω για μπανάκι, αφήνω τον @embuji για τα υπόλοιπα
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 4):
- Azrael, embuji, paokkerkir, vasgias
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτή η Στάνιτς αυτό το Πούσιτς βγάζει.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 21):
- panpangr77, aivas19, DimitrisS, Kostas_FI, paokkerkir, rockcity4, Logistis, john4serres, kotorla4, Maxpaok and 11 more users
Κλασική προσέγγιση Κόλκα. Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει. Καβατζώνεται για να μην εκτεθεί.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
- Polichni1926, Anwnimos, astral
Με δουλευετε ολοι μαζι ε... Καλα με κανετε μου αξιζει. ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ. Γαμω την Πουσιτσιαδα μου γαμω.
- navigator11
Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, το ότι γίνονται αρκετές, καθώς φαίνεται, αλλαγές στο καθαρά αγωνιστικό, προσδίδει μια άλλη νότα ενδιαφέροντος στο φετινό καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι νομοτελειακά η ομάδα θα έχει προβλήματα για κάποιο εύλογο διάστημα να ξεφύγει από τη σκιά του Ραζβάν, με απρόβλεπτες συνέπειες.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- Azrael, paokkerkir, Unpsofable78, Dimitrisou, Kourdos, PAOKevolution
"ρεπόρτερ (τρώω από τον) ΠΑΟΚ"Blackgr4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:30 Κλασική προσέγγιση Κόλκα. Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει. Καβατζώνεται για να μην εκτεθεί.