Νέος προπονητής

Maklaz

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Maklaz »

george188 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:59
Maklaz έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:59 Πρέπει να δοθούν τιμητικές πλακέτες σε εσάς που ακούτε όλους αυτούς.
Εχουμε "αρρωστήσει" φιλε με το τι θα γινει
Το καταλαβαίνω φίλε, αλλά τα χέζω - παίζω όλων αυτών δημιουργούν αντίθετα αποτελέσματα.
These users thanked the author Maklaz for the post:
george188
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ανέλυσε το στο "προπαγάνδα"
These users thanked the author Patron for the post (total 3):
embuji, george188, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πως μπορείτε να ξέρετε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου χωρίς να τον έχετε συναντήσει ποτέ...
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Μας διαβάζουν τον καφέ Ολλανδε
These users thanked the author geobila for the post:
Maklaz
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Αυτος που εχει δημοσιο λογο, κρινεται και για αυτον.

Απο εκει και περα αυτο που θα γινει ειναι οτι θα κλεισει ο πουσιτσ. Εγω αυτο πιστευω πλεον.
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitris_L4
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

van rooy έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 10:02 Πως μπορείτε να ξέρετε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου χωρίς να τον έχετε συναντήσει ποτέ...
Ναι καλά!
Εικόνα
icue

Δημοσίευση από icue »

george188 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:59 Οτι μαζι με τις αλλαγες στην ΠΑΕ τα σπασανε κ καποιοι δημοσιογραφοι μεταξυ τους (καποιοι φαν με τη νεα κατασταση άλλοι οχι που αλλαξε η φαση), φαινεται κ στο ποιοι δεν γραφουν πλεον στη forza κ πως δινει το ρεπορταζ ο καθενας. Σορρυ για τα οφ τοπικ αλλα πραγματικα επειδη ειναι τεραστια η αλλαγη του δεν αντεξα, μπορουμε να τα γραψουμε σε αντιστοιχο τοπικ
Να δουμε αν μετα τους Ματος, Βιερινια ανακοινωσουν και τον προπονητη Σαββατο βραδυ. :D
These users thanked the author icue for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τα παιδία παίζει

Χαμηλου επιπέδου πάρα πολλοί από αυτούς, μαλώσανε τα χρυσούλια μου και βάζουν τους "δικούς τους" να κάνουν μουτράκια

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Ακατάλληλοι
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
george188, paok apo epilogi, navigator11
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι παίζει αλλιώς δεν εξηγείται η καθυστέρηση
Και δεν μπορεί να παίζει κάτι με την αποζημίωση ή το διαζύγιο του Λουτσέσκου αυτό θα ήταν κάτι τυπικό νομίζω!
Ίδωμεν
These users thanked the author pagotatzis for the post:
Dimitris_L4
george188

Δημοσίευση από george188 »

icue έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 10:09
george188 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:59 Οτι μαζι με τις αλλαγες στην ΠΑΕ τα σπασανε κ καποιοι δημοσιογραφοι μεταξυ τους (καποιοι φαν με τη νεα κατασταση άλλοι οχι που αλλαξε η φαση), φαινεται κ στο ποιοι δεν γραφουν πλεον στη forza κ πως δινει το ρεπορταζ ο καθενας. Σορρυ για τα οφ τοπικ αλλα πραγματικα επειδη ειναι τεραστια η αλλαγη του δεν αντεξα, μπορουμε να τα γραψουμε σε αντιστοιχο τοπικ
Να δουμε αν μετα τους Ματος, Βιερινια ανακοινωσουν και τον προπονητη Σαββατο βραδυ. :D
Αν το ζησουμε ΚΑΙ αυτο θα μιλαμε για κοσμο-ιστορικές αλλαγες στη λειτουργεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ :lol: :lol:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:29 Αυτό το κομμάτι της συνέντευξης του Πούσιτς έχει ενδιαφέρον, έρθει δεν έρθει, κι όχι γιατί αποδεικνύει κάτι - στην θεωρία ο Μπιέλσα είναι ο σπουδαιότερος προπονητής έβερ, όπως θα μας έλεγαν όλοι οι κορυφαίοι προπονητές - αλλά γιατί εξηγεί αυτό που συχνά συζητάμε εδώ μέσα, ότι οι διατάξεις δεν ταυτίζονται με τις τακτικές, κι ότι η αρχική τοποθέτηση των παικτών σε έναν σχηματισμό αφορά κυρίως στην συλλογή συγκεκριμένων στοιχείων τα οποία θα συνδυάζονται διαφορετικά ανάλογα με την φάση του αγώνα. Ίσως μας μπέρδεψε το πολύ πιο στατικό παιχνίδι του Λουτσέσκου, αλλά οι τακτικές είναι άκρως δυναμικές πλέον:
Για τον αγαπημένο του σχηματισμό…

Για μένα οι σχηματισμοί είναι κάπως «τηλεφωνικοί αριθμοί», δεν μου λένε τίποτα. Βλέπω το ποδόσφαιρο ως ένα παιχνίδι χώρου και χρόνου και αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Όσοι κατακτούν τον χώρο και τον χρόνο θα έχουν πάντα ένα πλεονέκτημα έναντι της άλλης ομάδας ή μια μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσουν.

Έτσι, δεν εστιάζω μόνο στους σχηματισμούς, επειδή μπορείς να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο και να είσαι κυρίαρχος με οποιονδήποτε σχηματισμό. Πάντα μιλάω για αυτά τα δύο στοιχεία. Μου αρέσει να παίζω με τέσσερις παίκτες πίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα τέσσερις, μερικές φορές είναι τρεις ή δύο, και ίσως μόνο ένας, εξαρτάται από το πώς εξελίσσεται ο αγώνας.

Κατά τη γνώμη μου, το ποδόσφαιρο είναι ένα ρευστό παιχνίδι: όλα συμβαίνουν, οι σχηματισμοί αλλάζουν συνεχώς, ο ελεύθερος χώρος πρέπει πάντα να είναι κατειλημμένος και υπάρχει μια συγκεκριμένη δυναμική στο παιχνίδι. Νομίζω ότι με τη δυναμική γίνεσαι λιγότερο προβλέψιμος για τον αντίπαλο και προσπαθώ να το φέρω στην ομάδα μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για τους σχηματισμούς, δεν μου αρέσει να τους αναφέρω. Ναι, έχω έναν βασικό γιατί τότε η τοποθέτηση των παικτών στο γήπεδο είναι καλή για μένα και αυτός είναι το 4-3-3.

Μου αρέσει όμως να αλλάζω τον σχηματισμό συνέχεια. Εξαρτάται από την περίσταση αλλά και με το τι κάνει ο αντίπαλος εκείνη τη στιγμή και πώς προσαρμόζεσαι σε αυτό, πώς προβλέπεις τις κινήσεις του, πού πρέπει να είναι οι γραμμές, πώς φέρνεις τους καλύτερους παίκτες και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι σε καλές θέσεις για να το κάνουν αυτό. Αυτό είναι που σκέφτομαι πολύ, όχι τους αριθμούς».
Όλα οσα γινονται στο ποδοσφαιρο σημερα τα εχει αναλύσει και τα εχει κάνει πράξη μέσα στο γηπεδο ολα ο μεγάλος Γιοχαν Κροιφ . Δεν ειναι τόσο καινουργια.
These users thanked the author panpangr77 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

pagotatzis έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 10:17 Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι παίζει αλλιώς δεν εξηγείται η καθυστέρηση
Και δεν μπορεί να παίζει κάτι με την αποζημίωση ή το διαζύγιο του Λουτσέσκου αυτό θα ήταν κάτι τυπικό νομίζω!
Ίδωμεν
Συμφωνώ, και αυτός είναι ο λόγος που τα αρδακια κωλοχτυπιουνται, γιατί αν μπορούσαν να αντλήσουν πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ θα ξέραμε όλοι τον λόγο καθυστερήσης. Αυτοί απλά μαντεύουν και γράφουν ελπίζοντας να πέσουν μέσα.

Εγώ πιστεύω προσπαθούν να κάνουν κάποια κίνηση μέχρι Δευτέρα, αν δεν τους βγει εφόσον η πλειοψηφία ενέκρινε παραμονή λουτσεσκου θα πάνε έτσι. Ο τρόπος τους είναι ερασιτεχνικος πάντως, φαίνεται ότι βρίσκονται σε τρικυμία.

Υγ. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας ανθρωπος ενώ απολύεται και συζητάει τρόπους διακοπής μιας συνεργασίας να βρίσκεται εκτός χώρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mpoz την Παρ 19 Ιουν 2026, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Mpoz for the post:
pagotatzis
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τι λετε, θα γινει η ανακοινωση προπονητη πριν ή μετα τις 200 σελιδες εδω;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

embuji στην ποση μερα φτασαμε που φευγει ο Λουτσεσκου που δε φευγει και δεν ερχεται ο Πουσιτς που ερχεται
These users thanked the author tasso85 for the post:
embuji
embuji

Δημοσίευση από embuji »

tasso85 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 10:40 embuji στην ποση μερα φτασαμε που φευγει ο Λουτσεσκου που δε φευγει και δεν ερχεται ο Πουσιτς που ερχεται
εχει χασει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.
These users thanked the author embuji for the post:
Polichni1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”