Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Την λυση Γκαρσια γιατι δεν την σκεφτομαστε αν ειναι να παμε σε επιλογη Πουσιτς?
- These users thanked the author OIKODOMOS for the post:
- Amsterdamer_87
-
xrisitsapa
Τετοιος χρειαζεται και σε εμας.
Αυτο με τον Καλαμπρια, μαλλον τον Κονσεισαο δικαιωνει.
Εδω δεν εκανε τη διαφορα στον βαζελο, θα επαιζε στη Μιλαν;
Φτανει πια με τα κακομαθημενα, καλοπληρωμενα παιχτακια.
Αυτο με τον Καλαμπρια, μαλλον τον Κονσεισαο δικαιωνει.
Εδω δεν εκανε τη διαφορα στον βαζελο, θα επαιζε στη Μιλαν;
Φτανει πια με τα κακομαθημενα, καλοπληρωμενα παιχτακια.
Μαγκες τι συζηταμε τωρα για τον ΠΑΟΚ μιλαμε. Ανταρτη τρελο θελω. Οχι κανα χλυαρο. Εναν θολωμενο να νιωθω οτι αυτος παει πολεμο. +Οτι μιλαμε για μεγαλο statement σαν προπονητης και οραμα της επομενης μερας.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Amsterdamer_87
- Dimitris_L4
Οτι ειναι..ολα τα τρωμε..παμε καλα παντως..@blackzone44 εχεις ενημερωση?embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:08Δε τον κοβω για γαριδα τον Κονσεϊσαο. Για σπαλομπριζολα και ελασσονιτικο με μπολικη τυροκαυτερη ισως.Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:06Σου υποσχομαι οτι θα καταβαλλω τεραστιες προσπαθειες να ερθει ο κολλητος σουembuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:01
Εγω θα κανω τετραπλο αξελ και διπλο τουλιπ και θα ξεφτιλιστω δημοσια μεσα στο φορουμ γιατι ημουν απιστος. Το αγοραζω ξεσκιστε με αρκει να γινει., αλλα θα με παρετε μαζι σας στο γευμα με τις γαριδες σαν ανταμοιβη
![]()
Παλι ελπιδα με δωσατε ρε μαλακες και το ξερω μεσα μου οτι θα καταληξουμε στον πουσιτσ και θα ξενερωσω ξανα.
Ο προπονητής από μόνος του δεν λέει κάτι αν δε στηριχτεί όπως πρέπει για να παίξει αυτό που θέλει και υπόσχεται. Με Μαρίες αυγά δε βάφονται !Equalizer έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:01 ΟΠΟΙΟΣ προπονητής και αν έρθει, έχει θετικά ΚΑΙ αρνητικά
Άλλος έχει βιογραφικό αλλά κωλοχαρακτήρα ή συνταξιούχος
Άλλος είναι άγνωστος με διάθεση αλλά δεν έχουμε πίστη
Άλλος πέρασε από κακή ομάδα
Άλλος θέλει να πειραματιστεί, άλλος δεν έχει πειθαρχία, κλπ κλπ
Είναι τόσα πολλά τα δεδομένα που παίζουν ρόλο ώστε είναι εντελώς ανόητο να κρίνουμε εκ των προτέρων την επιτυχία ή την αποτυχία οποιουδήποτε προπονητή.
Εγώ αυτά που διαβάζω ως θεωρία του Πούσιτς δεν μου φαίνονται ΠΑΡΑ πολύ μακριά από το Λουτσέσκου (πιο επιθετικογενής) ούτε άσχετα με το άθλημα. Με βασικά δομικά στοιχεία που βοηθάν μια ομάδα να μπει σε μια στράτα
- These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
- Maxpaok, Magdi Tolba 4
- Dimitris_L4
Δε φταιμε εμεις..ο παληκαρος ο Αντρε φταιει που προσπαθει..embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 09:13 Παλι ελπιδα με δωσατε ρε μαλακες και το ξερω μεσα μου οτι θα καταληξουμε στον πουσιτσ και θα ξενερωσω ξανα.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- embuji, margas
Φοβήθηκε τον Πανάκα ο Σαββίδης και φέρνει τον Σέρτζιο.
Εγώ το είπα, αλλά δεν ακούει κανείς. Ζούμε σε simulation και οι από πάνω έχουν βάλει cheat.
Εγώ το είπα, αλλά δεν ακούει κανείς. Ζούμε σε simulation και οι από πάνω έχουν βάλει cheat.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- embuji, Dimitris_L4, pagotatzis, margas, navigator11
Τυχαίο ότι την μέρα που συνέχισε το σερί με τις μέρες ο @embuji για τον Κονσεϊσάο και όχι τον Πούσιτς, άκουστηκε ξανά ο Κονσεϊσάο? Τί μας κρύβουν!? 
-
makispaspartou
Αν λέω αν έρθει ο Σέρτζιο αντί του Πούσιτς, δεν είναι τόσο η προπονητική του αξία όσο το όραμα που θα δώσει αυτή η κίνηση.
Παίρνω τον Κονσεισάο θα σημαίνει ότι όντως πάω για πρωτάθλημα, έχοντας τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή και λογικά ανεβάζοντας το μπάτζετ.
Παίρνω τον Κονσεισάο θα σημαίνει ότι όντως πάω για πρωτάθλημα, έχοντας τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή και λογικά ανεβάζοντας το μπάτζετ.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 5):
- Dimitris_L4, embuji, blackzi, paokspren, Logistis
Ακόμα διαπραγματεύσεις κάνουν με τον Πούσιτς που υποτίθεται ότι θα είναι ο νέος προπονητής; Δηλαδή δεν είχαν συμφωνήσει πριν υπογράψει ο Λουτσέσκου την λύση του συμβολαίου; Τέτοιος ερασιτεχνισμός ούτε στα σωματεία της Α΄ Θεσσαλονίκης.
Αν ακόμα διαπραγματεύονται το θέμα αποδοχών και την διάρκεια του συμβολαίου, απαράδεκτο είναι το να ζητήσει μισθολογικές αποδοχές Λουτσέσκου και διετές συμβόλαιο. Κάτω από 1,5 εκατομμύριο και συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.
Για Κονσεϊσάο, δεν είμαι αιθεροβάμων για να περιμένω τέτοια κίνηση με όλα αυτά που βλέπω.
Αν ακόμα διαπραγματεύονται το θέμα αποδοχών και την διάρκεια του συμβολαίου, απαράδεκτο είναι το να ζητήσει μισθολογικές αποδοχές Λουτσέσκου και διετές συμβόλαιο. Κάτω από 1,5 εκατομμύριο και συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.
Για Κονσεϊσάο, δεν είμαι αιθεροβάμων για να περιμένω τέτοια κίνηση με όλα αυτά που βλέπω.
Σε περίπτωση Κονσεισαο (λέμε τώρα), θα έχουμε εκρηκτικό μίγμα με πολλούς δυνατούς χαρακτήρες. Αν όλα πάνε καλά, θα βγάλουμε γούστα, αλλά αν στραβώσει η δουλειά τότε δεν ξέρω ποιος θα κάνει πίσω.
Πάντως και για τον Κονσεισαο θα είναι δουλειά που θα πρέπει να πετύχει για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.
Πάντως και για τον Κονσεισαο θα είναι δουλειά που θα πρέπει να πετύχει για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- Unpsofable78, embuji
δεν τον έχω για τόσο χαζό τον Σέρτζιο να μπλέξει. Απ όσα έχει δείξει μέχρι τώρα πχ θέλει φουλ έλεγχο στις μεταγραφές και φουλ στήριξη από διοίκηση, πέρα απ το ποσό που θα ζητήσει για συμβόλαιο. Μακάρι αλλά ζούμε σε εποχές παπαμιμικος ball οπότε δύσκολα θα πω εγώ.
- Unpsofable78
Εμένα πάλι θα με φάει η περιέργεια για την ομάδα που θα έφτιαχνε (θα φτιάξει) ο Πουσιτς.
Αν και είχα πει πολλές φορές ότι δεν μου άρεσε η επιλογή του, ψιλό ψήθηκα με τις αναλύσεις κάποιων παιδιών, ενώ μου άρεσαν πολύ αυτά που διάβασα σε συνέντευξη του για την φιλοσοφία του αναφορικά με το ποδόσφαιρο.
Αν και είχα πει πολλές φορές ότι δεν μου άρεσε η επιλογή του, ψιλό ψήθηκα με τις αναλύσεις κάποιων παιδιών, ενώ μου άρεσαν πολύ αυτά που διάβασα σε συνέντευξη του για την φιλοσοφία του αναφορικά με το ποδόσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 19 Ιουν 2026, 09:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- paok apo epilogi
Για την ομάδα που θα φτιάξει ο Πουσιτς
Αυτός θα έρθει, δεν πρόκειται να έρθει ο Σερτζιο
Αυτός θα έρθει, δεν πρόκειται να έρθει ο Σερτζιο
- These users thanked the author GianD for the post:
- Unpsofable78