Νέος προπονητής
-
MagdiTolba
Re: Νέος προπονητής
Αποφασίζουν το βράδυ Πούσιτς ή Κονσεϊσάο, προφανώς.
Μα αφού έχει ο Ιβάν 2 διαφορετικές εισηγήσεις. Και του Αντρέ δεν απορρίπτεται έτσι εύκολα, λέει η λογική.
Τον Ιβάν τώρα θα τον μάθετε? Είχε φέρει τον Πασιεντζα στο Μ. Παλλάς κ τον πέρασε συνέντευξη κ τον έδιωξε. Στο Πόρτο καρρας συνάντησε τον Κονσεισαο. Εγώ πιστεύω έφερε κ τον Πουσιτς για να μιλήσει απο κοντά.
Τσεκάρει προσωπικότητες
Μα αφού έχει ο Ιβάν 2 διαφορετικές εισηγήσεις. Και του Αντρέ δεν απορρίπτεται έτσι εύκολα, λέει η λογική.
Τον Ιβάν τώρα θα τον μάθετε? Είχε φέρει τον Πασιεντζα στο Μ. Παλλάς κ τον πέρασε συνέντευξη κ τον έδιωξε. Στο Πόρτο καρρας συνάντησε τον Κονσεισαο. Εγώ πιστεύω έφερε κ τον Πουσιτς για να μιλήσει απο κοντά.
Τσεκάρει προσωπικότητες
Αν, αν λέω, έρθει ο Πορτογάλος, φίμωτρο και τον Βιεϊρίνια από δίπλα, ούτε τουαλέτα να μην τον αφήνει μόνο του, και πάλι παίζεται αν καταφέρουμε τίποτα.
Να κάνω τον Κουβεντίδη για γούρι;
«Στα σενάρια για Κονσεισάο θα απαντήσω ας είμαστε ρεαλιστές»
@embuji
«Στα σενάρια για Κονσεισάο θα απαντήσω ας είμαστε ρεαλιστές»
@embuji
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
- Kabamaru11, embuji, nunies4, rockcity4, john4serres
Καλημέρα.μπηκα να διαβάσω πρωί πρωί ανα ανακοινώθηκε ο πουσιτς και δεν παίζει σε κάνα σάιτ το όνομα του. Έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Άλλαξε κάτι ;
Ποιος ειναι ο Πουσιτς;
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- Anwnimos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, john4serres
Δεν άλλαξε τίποτα αδερφέ! Η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί με τον τροπο που (δεν) λειτουργούσε πάντα!Taseos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 05:43 Καλημέρα.μπηκα να διαβάσω πρωί πρωί ανα ανακοινώθηκε ο πουσιτς και δεν παίζει σε κάνα σάιτ το όνομα του. Έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Άλλαξε κάτι ;
- These users thanked the author GI4NNEN4 for the post:
- psychologos
- Unpsofable78
Καλημέρα, εάν ισχύουν τα περί Κονσεισαο, εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει μόνο με την εκρηκτική του προσωπικότητα. Δεν ξέρω εάν σαν προπονητής είναι πιο ώριμος πλέον, αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι προκλήσεις από φιλάθλους, δημοσιογράφους, sm είναι πολλές, θα δοκιμαστεί πολλές φορές η ψυχραιμία του.
Ο Ραζβάν είχε μάθει να τους παίζει κομπολόι. Ενώ και η διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι εύκολη υπόθεση σε περιόδους κρίσεων.
Όλα αυτά, αν κι εφόσον ισχύουν οι φήμες που διαδίδουν κάποιοι.
Ο Ραζβάν είχε μάθει να τους παίζει κομπολόι. Ενώ και η διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι εύκολη υπόθεση σε περιόδους κρίσεων.
εγω παντως να δω κονσεισαο να λεει "some times maybe good some times maybe shit" πληρωνω οσο οσο να το δω ενω φοραει staff φανελα με τον δικεφαλο.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Michalios92, Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
psychologos
Όλα δείχνουν παραμονή Λούτσε με την γνωστή στήριξη Ιβάν. ΛΟΎΤΣΕ (φτωχός πιτσιτικάς): Πεινάω κύριε... ΙΒΑΝ ( βιομήχανος): Να τρώς παιδί μου..
μας χαριζουν γαιδαρο και τον κοιταζουμε στα δοντια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καταλληλοτερος προπονητης απο τον Λουτσεσκου για τον ΠΑΟΚ. Εφοσον αυτος εφυγε, μονο ο Κονσεισαο μπορει να δημιουργησει συσπηρωση, που ειναι πολυ σημαντικο αυτην την περιοδο.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 06:53 Καλημέρα, εάν ισχύουν τα περί Κονσεισαο, εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει μόνο με την εκρηκτική του προσωπικότητα. Δεν ξέρω εάν σαν προπονητής είναι πιο ώριμος πλέον, αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι προκλήσεις από φιλάθλους, δημοσιογράφους, sm είναι πολλές, θα δοκιμαστεί πολλές φορές η ψυχραιμία του.
- Unpsofable78
Αν πούμε ότι κάπως έχει βάση για κονσεισαο, γεγονός είναι ότι ξέρει από Ελλάδα. Και σίγουρα αν έρθει δεν θα έρθει απλά γιατί ξέμεινε. Οπότε από μένα είναι ναιΖ και ας απαντάει και στην κερκίδα . LolUnpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 06:53 Καλημέρα, εάν ισχύουν τα περί Κονσεισαο, εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει μόνο με την εκρηκτική του προσωπικότητα. Δεν ξέρω εάν σαν προπονητής είναι πιο ώριμος πλέον, αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι προκλήσεις από φιλάθλους, δημοσιογράφους, sm είναι πολλές, θα δοκιμαστεί πολλές φορές η ψυχραιμία του.
Μπα. Η ομάδα πλέον θα έχει λεο ματος βιερινια μάλλον σαντος ceo ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι πολύ μεγάλες προσωπικότητες για να σκεπαστούν. Καλά βαδίζουμε.!απλά πρέπει να ανακοινώσουμε προπονητή. Την Δευτέρα δηλαδή που ξεκινάει η προετοιμασία να υπάρχει κάποιοςGI4NNEN4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 06:25Δεν άλλαξε τίποτα αδερφέ! Η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί με τον τροπο που (δεν) λειτουργούσε πάντα!Taseos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 05:43 Καλημέρα.μπηκα να διαβάσω πρωί πρωί ανα ανακοινώθηκε ο πουσιτς και δεν παίζει σε κάνα σάιτ το όνομα του. Έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Άλλαξε κάτι ;
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- Unpsofable78, paok apo epilogi, Psaras, ΚΩΣΤΑΣ2019, SCIFO