curtis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:52
Maxpaok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:46
Δεν σε χαλάει ωστόσο που έφυγε.
Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Δεν το εκρυψα ποτε.η συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη.
Γιατί πρέπει να παίρνουμε πάντα ως δεδομένο ότι ο Ρουμάνος δεν φταίει ποτέ, είναι άψογος στη συμπεριφορά, τέλειος επαγγελματίας κοκ και βγαίνει συνεχώς θύμα μιας κακιάς, άχρηστης και αχάριστης διοίκησης, που του φέρεται σκάρτα σε όλα μια ζωή; Δεν ακούς/διαβάζεις τίποτε άλλο τελευταία.
Δηλαδή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην είναι τρελοί οι Σαββίδηδες και να τα έχουν πάρει μαζί του, γιατί αυτός πρώτος δεν ήταν κάπου εντάξει απέναντί τους ή απέναντι στον ΠΑΟΚ;
Βλέπουμε κάτι που δείχνει ρήξη και όχι απλώς σε διώχνω γιατί απέτυχες αγωνιστικά. Και το μόνο ανάθεμα πάει στη διοίκηση. Ξέρει κανείς το λόγο της ρήξης; Όχι! Άρα είναι απλώς θέμα εμπιστοσύνης και εδώ κερδίζει ο Λουτσέσκου κατά κράτος τον Σαββίδη! Εγώ δεν το συμμερίζομαι αυτό, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τι να πω άμα δεν ξέρω;
Απορώ όμως ειλικρινά πώς και δεν έφυγε μόνος του με όλα όσα περιγράφονται πως τράβηξε τόσα χρόνια με αυτούς τους "κακούς" και υπέμεινε τόσα και τόσα στωικά. Ακόμη και τώρα που δεν έχει απολυθεί μεν, αλλά διασύρεται καθημερινά δε, με όλα τα ονόματα προπονητών που ακούγονται για τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι το θεωρούν και φυσιολογικό να εμφανιστεί την Δευτέρα, αφού δεν ανακοινώθηκε η απόλυσή του, άσχετα με όσα γίνονται. Μα ούτε ένας προπονητάκος της σειράς δεν θα δεχόταν να κάνει τέτοιο πράγμα κατά της αξιοπρέπειάς του.
Μαζόχα είναι; Πιο ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη είναι; Και πότε έγινε τόσο ΠΑΟΚτσής, μετά την επιστροφή του; Γιατί το 19 θυμάμαι έφυγε σφαίρα για Αραβία, μόλις δεν τον άκουσαν.
Θυμάμαι και τον Παβλένκα να μην κατεβαίνει με εντολή στο κόρνερ με τον βάζελο και σπάω το κεφάλι μου για μιαν απάντηση, αλλά δεν βρίσκω.
Αλλά είμαι εγώ ο κακός που το θυμάμαι και όχι αυτός που έδωσε την εντολή και δεν ρωτήθηκε ποτέ γιατί από τους αρδ... Να έχουμε έστω μιαν απάντηση ρε γαμώ να θυμόμαστε ως κερασάκι
ΥΓ Γεια σου φίλε Marsantos. Χαίρομαι που θα τα λέμε ξανά. Μη θυμάσαι όμως μόνο για τον Καμαρά που δικαιώθηκες σε όλα.