Νέος προπονητής

embuji

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από embuji »

Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:51
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:20
Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:14 Για να τελειώνουμε, αυτός που πρότεινε και αυτός που ενέκρινε τον Πουσιτς είναι για τα καλαμπόκια. Ο τύπος απλά δεν έχει βιογραφικό. Το καταλαβαίνουμε όλοι; Ο τύπος ειναι για Ατρομητο, ΑΕΛ και Πανσεραικό Αντε και Κουλα. Μεχρι εκει.

Μην ακουσω οτι μπορει να βγει λαχειο και μαλακιες γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της. Φέρτε έναν προπονητη με παραστασεις, ΠΛΗΡΩΣΤΕ μια φορα επιτελους ή κρατήστε το Ρατσβάν.

Φιλικά και με αγάπη εκεί στην ΠΑΕ.
Τόσα χρόνια όλοι έρχονται τζάμπα δηλαδή;
Μωρέ μπράβο τον Ιβάν..
Εσένα φίλε μου σε βλέπω να πέφτεις από πολύ ψηλό σύννεφο.
Φιλε αυτοι που ερχονται τζαμπα, συμβολαια εχουν; Πριμ υπογραφης; Η εντελως κουτρα ειναι.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Για να δούμε τι δικαιολογία θα σκαρφιστουν σήμερα που δεν είδαμε ούτε την λύση συνεργασίας ούτε την ανακοίνωση του νεου
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Γίνονται ζυμώσεις, οι επόμενες 72 ώρες θα είναι κρίσιμες.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Α ενας βγηκε στον ραγκατση και ειπε οτι ειναι επειδη αλλαξαν γνωμη και ξαναδιαπραγματευοντε με τον Κονσεϊσαο. Ανοιξε το τριτο μου ματι οταν το ακουσα ασε.
These users thanked the author embuji for the post:
pagotatzis
Franky

Δημοσίευση από Franky »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:06Κονσεϊσαο.
Θα καει το αεροδρομιο. Φετος το καλοκαιρι, θα κατεβαινουν οι τουριστες Καβαλα.
These users thanked the author Franky for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Azrael έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:24
Βρωμοπούσι: Η κρυφή παραλία της Αττικής όπου θα νιώσεις σαν να είσαι διακοπές

Μας κοροιδεψαν αδερφια!Εχει καταγωγη απο περιοχη του ΠΟΚ :mrgreen:
Καλοπήγαδο το λένε, σε ξεγελάσανε οι αρβανίτικες κακοήθειες.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Λετε να εχει και αλλη προταση και να τη μελεταει ο Πούσιτς? Δεν ειναι παραξενο, ειδικα μετα τη θητεια στην Αραβια θα εχει προτασεις απο κει με περισσοτερα λεφτα.

Τοσες μερες διαβασμα, τακτικες, αναλυσεις θα στενοχωρηθω αν δεν τον κλεισουμε
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:06 Α ενας βγηκε στον ραγκατση και ειπε οτι ειναι επειδη αλλαξαν γνωμη και ξαναδιαπραγματευοντε με τον Κονσεϊσαο. Ανοιξε το τριτο μου ματι οταν το ακουσα ασε.
Παίρνω την πάσα για να μεταφέρω τι άκουσα εγώ σήμερα από σοβαρή πηγή, δεν το δένω όμως κ κόμπο απλά με αυτά που άκουσα συνδέει όλα τα γεγονότα…

Ο βιερινια είχε κλεισμένο Κονσεισαο (δεν είναι ψέματα ήταν στην Θεσσαλονίκη κ όχι για τουρισμό) κ μάλιστα ο Κονσεισαο δεν είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις τύπου έρχομαι κ θα τα βρούμε, αλλά ζήτησε 3 παίκτες (δεν γνωρίζω έξτρα πληροφορίες πάνω σε αυτό) προφανώς θα χρειαζόταν οικονομική υπέρβαση κ εκεί χάλασε η δουλειά κ τρελάθηκε ο βιερινια κ ίσως δήλωσε παραίτηση…
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
MagdiTolba
embuji

Δημοσίευση από embuji »

MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:15
embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:06 Α ενας βγηκε στον ραγκατση και ειπε οτι ειναι επειδη αλλαξαν γνωμη και ξαναδιαπραγματευοντε με τον Κονσεϊσαο. Ανοιξε το τριτο μου ματι οταν το ακουσα ασε.
Παίρνω την πάσα για να μεταφέρω τι άκουσα εγώ σήμερα από σοβαρή πηγή, δεν το δένω όμως κ κόμπο απλά με αυτά που άκουσα συνδέει όλα τα γεγονότα…

Ο βιερινια είχε κλεισμένο Κονσεισαο (δεν είναι ψέματα ήταν στην Θεσσαλονίκη κ όχι για τουρισμό) κ μάλιστα ο Κονσεισαο δεν είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις τύπου έρχομαι κ θα τα βρούμε, αλλά ζήτησε 3 παίκτες (δεν γνωρίζω έξτρα πληροφορίες πάνω σε αυτό) προφανώς θα χρειαζόταν οικονομική υπέρβαση κ εκεί χάλασε η δουλειά κ τρελάθηκε ο βιερινια κ ίσως δήλωσε παραίτηση…
Βαλτοι ειστε ρε με τα νευρα μου παιζετε;
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
icue, aivas19, geobila
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Nαι αλλα ας ξεκαθαρισει ποιος απο ολους βολιδοσκοπει και μιλαει με προπονητες? Και ο Βιειρινια και ο Ματος και αλλοι? Δεν θα πρεπε.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:17
MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:15

Βαλτοι ειστε ρε με τα νευρα μου παιζετε;
Αυτό όμως έγινε πριν βγει το όνομα του Πουσιτς, προφανώς εφόσον χάλασε η δουλειά πήγαν σε επιλογή Γιωργακη - τηλεκάρτα που την είχαν από πέρσι στο συρτάρι….φυσικα αν ισχύουν όλα αυτά έτσι.
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
DIKEFALOS29
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δε μπορω να πιστεψω οτι ειχε στα χερια του ναι απο τον Κονσεϊσαο να ερθει να προπονησει την ομαδα και δεν εκανε απευθειας all in. Δε γινεται απλα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μήπως ζήτησε Κανιας, Σακχοφ?
These users thanked the author astral for the post (total 11):
paokkerkir, paok apo epilogi, icue, Parolos, magdy, Logistis, Maklaz, Maxpaok, Ally Samagoal, aivas19 and one more user
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:45 Κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν ο Πούσιτς θα πετύχει στον ΠΑΟΚ ή αν θα φύγει πριν την παρέλαση, εγώ δεν βρήκα χρόνο να παρακολουθήσω κάποιον αγώνα για να δω πώς παίζει και ποιές είναι οι αρχές του (όχι ότι άμα έβλεπα θα είχα και το μάτι για να κρίνω) αλλά στο αστείο (όπως χαρακτηρίζεται) βιογραφικό του βλέπω ότι:

- Η ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ανύπαρκτη (άρα κανένας δεν του χαρίστηκε και δεν του έδωσε κάποια δουλειά λόγω του ονόματος του)
- Ξεκίνησε ως προπονητής σε ομάδες φούτσαλ
- Στα πρώτα χρόνια επέλεξε να φύγει από την φούσκα της Ολλανδίας για να πάει βοηθός στο Αζερμπαϊτζάν
- Επέστρεψε στην Ολλανδία και ανέβασε την Τβέντε ως πρωταθλήτρια
- Επέλεξε να φύγει από το επιτελείο του Σλοτ για να πάει πρώτος προπονητής στην εμπόλεμη Ουκρανία όπου πήρε Νταμπλ την πρώτη χρονιά και κύπελλο την δεύτερη
- Έρχεται στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι διαδέχεται τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου

Αυτά μου δείχνουν ότι δεν φαίνεται και τόσο ...Πούσιτς αλλά...ΠούΤσιτς

Προφανώς και δεν είναι κάποιος που σκορπάει ενθουσιασμό αλλά φαίνεται κάποιος που στην καριέρα του ήταν underdog και δεν φοβήθηκε τις δύσκολες αποστολές (αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές) προσωπικά αυτά με καθησυχάζουν περισσότερο από κάποιον με μοντέρνα τακτική προσέγγιση σε ομάδες με την πίεση της Βιζέλα, της Τοντέλα και της Πορτιμονένσε.

Ας του ευχηθούμε καλή τύχη και να μας οδηγήσει σε κωλοτούμπες (στις οποίες έτσι κι αλλιώς είμαστε καθηγητές). Στην χειρότερη δεν θα μας βγει και θα ψάξουμε τον επόμενο σε λίγους μήνες, όλες οι ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα περνάνε από τέτοιες φάσεις.
Σουριναμέζε συμφωνώ αν είναι κατι ενθαρρυντικό στον άνθρωπο αυτόν είναι οτι δεν φοβήθηκε τις προκλήσεις ή μάλλον καλύτερα τις επιδίωξε στην καριέρα του.
Τώρα αν αυτο ειναι ενθαρρυντικό και για τον ΠΑΟΚ θα κριθεί, οχι στο άμεσο αποτέλεσμα <η ορθολογική προσεγγιση φέτος ειναι δημιουργία οχι κατάκτηση> αλλά στη στήριξη εμπρακτα με σωστές επιλογές μεταγραφών της διοίκησης και στη στάση της απέναντί του στα δύσκολα αποτελέσματα.
Το τι και το πως έπαιζε στις αλλες ομάδες θα απασχολούσαν σοβαρά, αν είχε το εύρος καριέρας για περαιτέρω συγκρίσεις, μεταξυ σεζον, στην ίδια ή διαφορετικές ομάδες που ανέλαβε.
Το οτι δεν φοβήθηκε βέβαια τις προκλήσεις ή μάλλον καλύτερα τις επιδίωξε στην καριέρα του, απο την άλλη θα έλεγε κάποιος, οτι ειναι το κύριο στοιχείο ή ο ορισμός του ρίσκου. Σε αυτο ομως ταιριάζει και με την επιλογή της ομαδας μας να επενδύσει πάνω του σε αυτον τον νεο κύκλο της νεας εποχης που υποστηρίζει οτι θέλει να ανοίξει.
ΠΑΟΚ είσαι όμως <να θυμηθούμε και λίγο τα παλιά> μια ζωή στο ρίσκο.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Σουριναμέζος
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:46
Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:24
Maxpaok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:50 Τι εννοείς να τον βοηθήσουν στα αποδυτήρια?
Ευκολα καταλαβαινεις τι εννοω.Εννοω πως αν υπαρχουν παικτες που μπορει να στραβωσουν με τον νεο προπονητη,ο Αντελινο να μπει μπροστα για υποστηριξη.Ειναι ισως απο τα πιο σημαντικα πραγματα μεσα σε μια ομαδα,τα καλα αποδυτηρια,το καλο κλιμα.
Αυτο μπορει να το κανει μια φορα, αντε δυο. Μετα ειναι δουλεια του προπονητη να εχει τα αποδυτηρια δικα του. Αν πρεπει να επεμβαινει ο βιερινια παραπανω εχουμε προβλημα.

κατι σχολια πιο πανω διαβασα την λεξη "πουσιτσμπολ" και μου ηρθε σκοτοδινη.
Εγώ ήμουνα :mrgreen: Σχώραμε φίλε εμπούτζι!
These users thanked the author rockcity4 for the post:
embuji
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”