Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Τα πλην
-Άργησε να γίνει 1ος προπονητης
-Έσκασε η ομαδα του και εβγαλε την Σαχταρ 3η περσι
- Αλεξιπτωτιστης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλα αυτο θα ισχυε και για άλλους
Τα συν
- Βοηθός σε μεγάλο προπονητη και καλη ομαδα οπως η Φεγενορντ
- Προπονητης σχεδόν 2 χρόνια σε καλύτερη απο εμας ομαδα οπως η Σαχταρ, με 2 χρόνια συνεχόμενα σε ομίλους και λιγκ φεισ τσουλου με καλή παρουσία, με νίκη επί της Μπαρτσα, 3η θέση στον όμιλο και συνέχεια στο γιουροπα
- Στη Σαχταρ πηρε και ένα νταμπλ συν ακόμα ενα κυπελλο, αλλα εμείς νομίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν έχει δει ούτε τις κούπες του καφέ που έχει σπιτι
Αλλά έχεις παε που δεν ξερουν που παν τα 4, δεν μπορούν να πλασάρουν στον κοσμο τιποτα με τον σωστό τρόπο.Λαθος ταιμιγκ, τρελή καθυστερηση, επικοινωνία μηδεν.Δλδ ρε φιλε μετα το σοκ το κύπελλο, μετα το σοκ στην Λεωφόρο, την επόμενη τον λες γειά σου.Θα το καταλαβαινε ο κοσμος.Ενα μήνα μετα όμως τον σπας τα νευρα
Ο Νικολιτς ποσα παραπάνω παράσημα είχε δλδ από τον Πουσιτς;
Κι εγω τρελαθηκα απο τα πρωτα δεδομενα που ειδα, αλλα οκ ολος αυτός ο χαμος ειναι τρελή υπερβολή
-Άργησε να γίνει 1ος προπονητης
-Έσκασε η ομαδα του και εβγαλε την Σαχταρ 3η περσι
- Αλεξιπτωτιστης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλα αυτο θα ισχυε και για άλλους
Τα συν
- Βοηθός σε μεγάλο προπονητη και καλη ομαδα οπως η Φεγενορντ
- Προπονητης σχεδόν 2 χρόνια σε καλύτερη απο εμας ομαδα οπως η Σαχταρ, με 2 χρόνια συνεχόμενα σε ομίλους και λιγκ φεισ τσουλου με καλή παρουσία, με νίκη επί της Μπαρτσα, 3η θέση στον όμιλο και συνέχεια στο γιουροπα
- Στη Σαχταρ πηρε και ένα νταμπλ συν ακόμα ενα κυπελλο, αλλα εμείς νομίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν έχει δει ούτε τις κούπες του καφέ που έχει σπιτι
Αλλά έχεις παε που δεν ξερουν που παν τα 4, δεν μπορούν να πλασάρουν στον κοσμο τιποτα με τον σωστό τρόπο.Λαθος ταιμιγκ, τρελή καθυστερηση, επικοινωνία μηδεν.Δλδ ρε φιλε μετα το σοκ το κύπελλο, μετα το σοκ στην Λεωφόρο, την επόμενη τον λες γειά σου.Θα το καταλαβαινε ο κοσμος.Ενα μήνα μετα όμως τον σπας τα νευρα
Ο Νικολιτς ποσα παραπάνω παράσημα είχε δλδ από τον Πουσιτς;
Κι εγω τρελαθηκα απο τα πρωτα δεδομενα που ειδα, αλλα οκ ολος αυτός ο χαμος ειναι τρελή υπερβολή
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 6):
- Azrael, Ally Samagoal, Unpsofable78, paok apo epilogi, magdy, Newgen9
-
xyz_o_peponas
O Νίκολιτς? Πολλά παραπανω. Εκτός αν ρώτησες το AI πάλι.
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
- paokspren
Ο Νίκολιτς στα 31-32 ήταν ήδη πρώτος προπονητής.. πρωτάθλημα με παρτιζαν στα 37-38, βίντι πρωτάθλημα στα 39-40.. πέρασμα από Ρωσία στην Σπαρτάκ και τσσκα.. στα 47 έχει 15-16 χρόνια προπονητικής και διαχειρησης ρόστερ και η ομάδων πρωταθλητισμού..
Νίκολιτς: 2 κύπελλα Ρωσίας, 1 πρωτάθλημα Ουγγαρίας, 1 πρωτάθλημα Σερβίας, 1 κύπελλο Ουγγαρίας, 1 κύπελλο Σερβίας στα 45 α ναι και το πρωτάθλημα Ελλάδας σε περίπτωση που ξεχάσατε, το περυσινό. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ποιος τον διάλεξε, ο Ριμπαλτα ένας από τους πιο πετυχημένους στον χώρο. Απλά.
Αν μπορέσεις κάποια στιγμή κάτσε και δες κάποιο ματσάκι της Σαχτάρ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:55 .
Σε
Σε άλλα νέα, η τακτική της ΠΑΕ αποδίδει. Καθυστερεί τόσο πολύ την ανακοίνωση που στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι κι ανακουφισμένοι που ήρθε ο Πούσιτς και δεν κατέβηκε ο ΑΑ από τα γραφεία να ξεκινήσει την προετοιμασία.
Νομίζω ότι αυτό που θα δεις θα σου αρέσει.
Ξεκάθαρη φιλοσοφία και ωραίες ιδέες
Δουλεμενη ομάδα σε διαφορετικά πεδία του παιχνιδιού,από το μπιλτ απ' από πίσω μέχρι το τρανζισιον και το παιχνίδι πίσω από την μπάλα
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν βγήκε τρίτος με μια ομάδα που έκανε προπονήσεις έξω από το Κίεβο,έπαιζε τα εντός του πρωταθλήματος στο Λβιβ και τα Ευρωπαϊκά στην Γερμανία
https://footballia.eu/matches/dynamo-ky ... -2024-2025
- These users thanked the author renegade for the post:
- Unpsofable78
Χαχαχα καλό το καρφί, καλα να πάθωxyz_o_peponas έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:19 O Νίκολιτς? Πολλά παραπανω. Εκτός αν ρώτησες το AI πάλι.
Πρωταθληματα Σερβίας Ουγγαρίας, κυπελλο Ρωσία
Ε παρακάτω. Σε υψηλότερο επίπεδο επαιξε ο Πουσιτς
Αυτός ειναι ο λόγος να λες τον έναν καλή επιλογή και τον αλλον να τον βγάζεις Μπάμπη Τεννε;
Η ηλικία τι σχεση εχει, 54 ειναι όχι 70
Για το θέμα 1ος προπονητης το είπα ειναι μειον
Το θέμα ειναι θα τον στηρίξουν με μεταγραφες η θα τον αφήσουν ξεβρακωτο; Αυτό ειναι το ερωτημα
- These users thanked the author trianta76 for the post:
- Dimitris_L4
-
xyz_o_peponas
Εγώ το έγραψα όταν πρωτοβγηκε το όνομα, δεν εχω κανένα θέμα με τον Πουσιτς γιατί δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε έχω δει τις ομάδες του να παίζουν.
Το πρόβλημα μου είναι με το ποιος τον διάλεξε που κάτι πολύ σαπιο δειχνει αλλά και γενικά το όλο επικοινωνιακό της ΠΑΕ που μοιάζει να κάνει καψωνια κάθε καλοκαίρι στον κόσμο της.
Το πρόβλημα μου είναι με το ποιος τον διάλεξε που κάτι πολύ σαπιο δειχνει αλλά και γενικά το όλο επικοινωνιακό της ΠΑΕ που μοιάζει να κάνει καψωνια κάθε καλοκαίρι στον κόσμο της.
Στα στιγμιότυπα με την μπαρτσα φανερώνει ομάδα που δεν φοβάται.
Πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο. Για κάποιους αφέλεια.
Η εικόνα επίσης των στιγμών που η ομάδα γίνεται κάτοχος της μπάλας. Αυτόματα μένει με δύο παίκτες στην άμυνα, κοντά ο ένας με τον άλλον στον κεντρικό άξονα.
Όλοι ξεχύνονται και παίρνουν θέσεις και ρόλους. Αυτό φανερώνει επίσης επιθετικό προσανατολισμό όπως και σπουδαία αθλητική κατάσταση.
Παίκτες σε κατάσταση όπως τεηλορ, μπαμπά, ιβανουσετς δεν έχουν ελπίδα να βοηθήσουν την τακτική του.
Διαβάζω για παίκτες με γρήγορη σκέψη. Μόνο με την σκέψη αυτού του είδους ποδοσφαίρου δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Παράδειγμα ο χθεσινος μοντριτς απέναντι στα τρεχαντήρια και την δύναμη των Εγγλέζων.
Πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο. Για κάποιους αφέλεια.
Η εικόνα επίσης των στιγμών που η ομάδα γίνεται κάτοχος της μπάλας. Αυτόματα μένει με δύο παίκτες στην άμυνα, κοντά ο ένας με τον άλλον στον κεντρικό άξονα.
Όλοι ξεχύνονται και παίρνουν θέσεις και ρόλους. Αυτό φανερώνει επίσης επιθετικό προσανατολισμό όπως και σπουδαία αθλητική κατάσταση.
Παίκτες σε κατάσταση όπως τεηλορ, μπαμπά, ιβανουσετς δεν έχουν ελπίδα να βοηθήσουν την τακτική του.
Διαβάζω για παίκτες με γρήγορη σκέψη. Μόνο με την σκέψη αυτού του είδους ποδοσφαίρου δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Παράδειγμα ο χθεσινος μοντριτς απέναντι στα τρεχαντήρια και την δύναμη των Εγγλέζων.
- Kabamaru11
Σου αρεσει σαν επιλογη δηλαδη;Πιστευεις οτι θα ταιριαξει εδω;Μπορουν οι ΛΜ/ΑΒ να τον βοηθησουν κυριως μεσα στα αποδυτηρια;renegade έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:29Αν μπορέσεις κάποια στιγμή κάτσε και δες κάποιο ματσάκι της Σαχτάρ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:55 .
Σε
Σε άλλα νέα, η τακτική της ΠΑΕ αποδίδει. Καθυστερεί τόσο πολύ την ανακοίνωση που στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι κι ανακουφισμένοι που ήρθε ο Πούσιτς και δεν κατέβηκε ο ΑΑ από τα γραφεία να ξεκινήσει την προετοιμασία.
Νομίζω ότι αυτό που θα δεις θα σου αρέσει.
Ξεκάθαρη φιλοσοφία και ωραίες ιδέες
Δουλεμενη ομάδα σε διαφορετικά πεδία του παιχνιδιού,από το μπιλτ απ' από πίσω μέχρι το τρανζισιον και το παιχνίδι πίσω από την μπάλα
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν βγήκε τρίτος με μια ομάδα που έκανε προπονήσεις έξω από το Κίεβο,έπαιζε τα εντός του πρωταθλήματος στο Λβιβ και τα Ευρωπαϊκά στην Γερμανία
https://footballia.eu/matches/dynamo-ky ... -2024-2025
Ρωταω,δεν κατακρινω την αποψη σου,μιας που ειδες κ καποια ματς της Σαχταρ,θα ηθελα να διαβασω την σκεψη σου.
Τι εννοείς να τον βοηθήσουν στα αποδυτήρια?
- These users thanked the author Maxpaok for the post:
- anaximandros4
Πάντως παρόλο που είμαι ένας από τους ποιοςπουσιτςρε, βρήκα μερικά ενδιαφέροντα πραματάκια από την φετινή του χρονιά στην Αλ-Τζαζίρα. Δώστε λίγο χρόνο και αναλύω σε επόμενο ποστ μερικά σημεία και αν θέλετε ζητάτε κιαλλα γιατί βρήκα χρυσωρυχείο με analytics 
Να πω κι εγώ την φαντασιοπληκτια μου αφού όλοι λέμε.
Ο Ιβάν πέρσυ ήταν να κλείσει τον Νικολιτς και ο περίγυρος τον απέτρεψε. Κρατάει τον Ρασβαν.
Ο Νίκολιτς του πήρε το πρωτάθλημα από το πουθενά, και ο Ρασβαν του κάνει στο τέλος απίθανο 0/2 με την ομάδα μας πλέον να έχει Γολγοθά για να μπει Ευρώπη ενώ απλά έπρεπε να κερδίσει έναν ΟΦΗ ή έναν ζελο.
Ε τώρα μάλλον δεν άκουσε κανέναν, οπότε φτάσαμε στο σήμερα, που μπορεί να είναι και back to back λάθος ή και σωστό θα δείξει η ιστορία.
Ο Ιβάν πέρσυ ήταν να κλείσει τον Νικολιτς και ο περίγυρος τον απέτρεψε. Κρατάει τον Ρασβαν.
Ο Νίκολιτς του πήρε το πρωτάθλημα από το πουθενά, και ο Ρασβαν του κάνει στο τέλος απίθανο 0/2 με την ομάδα μας πλέον να έχει Γολγοθά για να μπει Ευρώπη ενώ απλά έπρεπε να κερδίσει έναν ΟΦΗ ή έναν ζελο.
Ε τώρα μάλλον δεν άκουσε κανέναν, οπότε φτάσαμε στο σήμερα, που μπορεί να είναι και back to back λάθος ή και σωστό θα δείξει η ιστορία.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- anaximandros4
-
MagdiTolba
Στο επιτελειο του ειναι και γυμναστής?
Πιστευω αν πεσει και ο μ.ο. ηλικιας παικτων, θα δουμε ταχυτητα και αντοχες που ελειπαν εδω και χρονια.
Πιστευω αν πεσει και ο μ.ο. ηλικιας παικτων, θα δουμε ταχυτητα και αντοχες που ελειπαν εδω και χρονια.