Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Σε σύστημα 4231 μ αρέσει πολύ ένας άξονας με Σανταμαρια Ζαφείρης Κωνσταντελιας. Με τους 2 τελευταιους σε πιο ελεύθερο ρόλο
- These users thanked the author Logistis for the post (total 2):
- aivas19, Ally Samagoal
Εκτός του οτι γενικώς έχω πάρει το βάρος να παριστάνω τον κακό με τον Ντέλια, λέγοντας οτι δεν συμφωνώ με το χαμό που γίνεται
Ταυτόχρονα επιμένω πως ο παίκτης δεν είναι δεκάρι. Καθαρό τουλάχιστον. Συνεπώς γιατί θεωρούμε τόσο καταστροφή το να πάει πιο αριστερά; Δεν λεω να έχει καθαρό ρόλο εξτρέμ. Ούτως ή άλλως και τώρα δεν έχει καθαρό ρόλο δεκαριού.
Στο κάτω κάτω τόσο διαστημικός παικταράς είναι, φαντάζομαι δεν έχει μόνο ένα ρόλο. Οχι;
Ταυτόχρονα επιμένω πως ο παίκτης δεν είναι δεκάρι. Καθαρό τουλάχιστον. Συνεπώς γιατί θεωρούμε τόσο καταστροφή το να πάει πιο αριστερά; Δεν λεω να έχει καθαρό ρόλο εξτρέμ. Ούτως ή άλλως και τώρα δεν έχει καθαρό ρόλο δεκαριού.
Στο κάτω κάτω τόσο διαστημικός παικταράς είναι, φαντάζομαι δεν έχει μόνο ένα ρόλο. Οχι;
Νομίζω θα αχρηστευθεί αριστερά. Απ’οσο είδα ο Πούσιτς παίζει πολύ με τα εξτρέμ και τα μπακ παίζουν πολύ ψηλα και βγαίνουν στην πλευρά. Θα χάσεις στοιχεία του Ντέλια έτσι (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ)Equalizer έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:02 Εκτός του οτι γενικώς έχω πάρει το βάρος να παριστάνω τον κακό με τον Ντέλια, λέγοντας οτι δεν συμφωνώ με το χαμό που γίνεται
Άργος είναι και ο Μειτε.
Το θέμα είναι να είναι γρήγορος στο μυαλό.
Είναι;
Αν γνωρίζεται ότι είναι μια χαρά παίκτης είναι με υψηλές παραστάσεις.
Σωστό όμως ότι πρέπει να έρθουν και παίχτες 28-30.
Δε βγαίνει έτσι....
Αλλά λίγοι και καλοί!
Μακάρι να γινουν και άλλες τέτοιες κινήσεις.
Σίγουροι παίκτες με υψηλές παραστάσεις
σε ηλικίες που έχουν ακόμη να δώσουν πολλά.
Όπως και ο Ελουστοντο.
Αρκεί να έρθουν και να κλείνουν άμεσα και να μη είναι
απλά τα "θέλω" μας.
Μακάρι να μπει επιτέλους ποδοσφαιρική λογική.
Είναι;
Δε βγαίνει έτσι....
Αλλά λίγοι και καλοί!
Μακάρι να γινουν και άλλες τέτοιες κινήσεις.
Σίγουροι παίκτες με υψηλές παραστάσεις
σε ηλικίες που έχουν ακόμη να δώσουν πολλά.
Όπως και ο Ελουστοντο.
Αρκεί να έρθουν και να κλείνουν άμεσα και να μη είναι
απλά τα "θέλω" μας.
Μακάρι να μπει επιτέλους ποδοσφαιρική λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- paok apo epilogi
2 τριαντα+ 2 εικοσιτεσσαρηδες (Μπιανκο Ζαφειρης) να παιζουν 1+1 δίδυμα και φέρε και έναν ακόμα με Σαρρή backupΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:12 Άργος είναι και ο Μειτε.
Είναι;
Δε βγαίνει έτσι....
Αλλά λίγοι και καλοί!
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Ally Samagoal
-
dimitris7777
Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω μαζί σου αλλά από την άλλη πιστεύω ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στις μεταγραφές, αδ, τδ, νέος προπονητής (φιλοσοφία παιχνιδιού), scouting, κτλ, έχουν στο μυαλό τους ένα αγωνιστικό σχέδιο που πρέπει να υλοποιήσουν και με βάση αυτό το σχέδιο κάνουν τις ανάλογες κινήσεις. Έτσι εάν ένας παίκτης έχει μια αδυναμία, πχ ταχύτητα αλλά έχει όλα τ' άλλα στοιχεία σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύουν ότι με βάση αυτό το σχέδιο μπορούν να κρύψουν αυτήν την αδυναμία με τα χαρακτηριστικά των άλλων παιχτών, ίσως τότε είναι οκ, η επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που εμπλέκονται ξέρουν τι κάνουν και τι θα επιχειρήσουν να χτίσουν....Elkjaer έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:01 Ποιος μας λείπει περισσοτερο στο κέντρο; Κάποιος αργός αλλά πολύ καλός τεχνικά ή κάποιος πολύ γρήγορος και αθλητικός αλλά μέτριος τεχνικά;
Είναι. Δηλαδή οσο πιο πολλοι αργοί στο κορμί αλλά γρήγοροι στο μυαλό, τόσο πιο καλά;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:12 Άργος είναι και ο Μειτε.
Είναι;
Δεν το νομίζω.
-
john4serres
Καλος.Mpoz έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:09 https://www.transfermarkt.com/baptiste- ... ler/285323
Αυτόν ανέφερε μόλις ο κουλιανος
Τον σκέφτομαι ως συνδετικό κρίκο στο 433 του Μαρίνου.
Αν ειναι να έρθει κι ενας ταχύτατος στο κέντρο, κανένα πρόβλημα. Να έρθει ομως. Η πιο μεγάλη αδυναμία μας στο κέντρο ολα τα χρόνια Σαββίδη ηταν η ταχύτητα.dimitris7777 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:18Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω μαζί σου αλλά από την άλλη πιστεύω ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στις μεταγραφές, αδ, τδ, νέος προπονητής (φιλοσοφία παιχνιδιού), scouting, κτλ, έχουν στο μυαλό τους ένα αγωνιστικό σχέδιο που πρέπει να υλοποιήσουν και με βάση αυτό το σχέδιο κάνουν τις ανάλογες κινήσεις. Έτσι εάν ένας παίκτης έχει μια αδυναμία, πχ ταχύτητα αλλά έχει όλα τ' άλλα στοιχεία σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύουν ότι με βάση αυτό το σχέδιο μπορούν να κρύψουν αυτήν την αδυναμία με τα χαρακτηριστικά των άλλων παιχτών, ίσως τότε είναι οκ, η επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που εμπλέκονται ξέρουν τι κάνουν και τι θα επιχειρήσουν να χτίσουν....Elkjaer έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:01 Ποιος μας λείπει περισσοτερο στο κέντρο; Κάποιος αργός αλλά πολύ καλός τεχνικά ή κάποιος πολύ γρήγορος και αθλητικός αλλά μέτριος τεχνικά;
- Unpsofable78
Κερδισμένη κόκκινη, γκολ, ασίστ
ΥΓ γμ τα πνευματικά σας δικαιώματα
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- dimitris7777
-
xyz_o_peponas
Διώξαμε το Λουτσεσκου και φέρνουμε παίκτες ταμάμ για Λουτσεσκου εντωμεταξυ.
(Χωρίς το σχόλιο αυτή τη φορά μπας και περάσει, αν και μεταξύ μας θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος μοντ που "προσέβαλλε την ομάδα του ΠΑΟΚ" το προηγούμενο πόστ μου)
(Χωρίς το σχόλιο αυτή τη φορά μπας και περάσει, αν και μεταξύ μας θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος μοντ που "προσέβαλλε την ομάδα του ΠΑΟΚ" το προηγούμενο πόστ μου)
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
- Τρόμος
Απ' τα ονόματα που ακούγονται η ομάδα φαίνεται να ακολουθεί την ίδια πολιτική με διοίκηση Ζαγοράκη. Παίκτες σε 30+ ηλικία, από Ισπανία Γαλλία. Όπως πήραμε τότε Σορλέν Κοντρέρας, Πάμπλο κλπ. Αν χτυπήσουμε έναν Λίνο και έναν Βιερίνια δανεικούς από Πορτογαλία θα είμαστε μπόμπα.
Απ' τη μία δε μου περνούσε ποτέ απ' το μυαλό ότι επί Σαββίδη θα ακολουθούμε μεταγραφική πολιτική Ζαγοράκη. Απ' την άλλη, οι μεταγραφές τότε ήταν πιο επιτυχημένες. Με τέτοιες κινήσεις είχαμε βγει δεύτεροι, οπότε γιατί όχι και τώρα;
Απ' τη μία δε μου περνούσε ποτέ απ' το μυαλό ότι επί Σαββίδη θα ακολουθούμε μεταγραφική πολιτική Ζαγοράκη. Απ' την άλλη, οι μεταγραφές τότε ήταν πιο επιτυχημένες. Με τέτοιες κινήσεις είχαμε βγει δεύτεροι, οπότε γιατί όχι και τώρα;
Δες όλους τους παιχταραδες στο κέντρο (Βιτινια, Ροντρι,κλπ)
Δες και πως παίζουν όλες οι μεγάλες εθνικές.
Τσικι-τσικι μπολ. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.
Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία.
Πασα-πασα-πασα και ξαφνικά γκολ.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σήμερα.
Οκτακόσιες πασουλές.....
Γρήγορος όταν αρχίσει και τρέχει είναι και ο Καμαρά....
Όπως και ο Ζαφείρης.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν που να δώσουν τη μπάλα.
Ούτε ποτέ. Ούτε πόσο γρήγορα.
Η μπάλα είναι πάντα πιο γρήγορη από τον παίχτη.
Αν οργανωθεί η άμυνα, όσο κουβαλάς μπάλα δεν κάνεις τίποτε....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Kabamaru11, sakis_the_fraud
Αυτό για το 4-3-3 και τον Πουσιτς γιατί το γράφετε συνέχεια και γιατί θεωρείτε δεδομένο ότι θα παίζει με αυτήν την διάταξη εάν έρθει ?
Φέτος έπαιξε κυρίως το 4-2-3-1.
https://www.transfermarkt.com/marino-pu ... rb_id/UAE1
Φέτος έπαιξε κυρίως το 4-2-3-1.
https://www.transfermarkt.com/marino-pu ... rb_id/UAE1