Δεν ενόχλησε μόνο εσένα, αλλά και πολλούς άλλους και είναι και πολύ λογικό...curtis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 16:22 Ρασβαν σε ευχαριστουμε για ολα.Δεν ειμαι αρνητικος στην αλλαγη προπονητη ποτε δεν το εκρυψα.Αξιζεις ομως καλυτερης συμπεριφορας.Ο τροπος της διοικησης εμενα προσωπικα με ενοχλησε παρα πολυ.Καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις και δεν ξερεις μπορει να ξαναβρεθουν οι δρομοι μας.
Razvan Lucescu VI
-
Developer4
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- curtis
Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις τι εννοείς όταν μιλάς για τη συμπεριφορά της και τον τρόπο της διοίκησης που σε ενόχλησε; παράθεσε μας σε παρακαλώ τι ειπώθηκε, τι διαπραγματεύσεις και συζητήσεις έγιναν μεταξύ των δύο ως τη λύση του συμβολαίου. Όχι τίποτα άλλο θα ήθελα να μάθω και εγώ για τον άσχημο τρόπο και τη συμπεριφορά που αναφέρειςcurtis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 16:22 Ρασβαν σε ευχαριστουμε για ολα.Δεν ειμαι αρνητικος στην αλλαγη προπονητη ποτε δεν το εκρυψα.Αξιζεις ομως καλυτερης συμπεριφορας.Ο τροπος της διοικησης εμενα προσωπικα με ενοχλησε παρα πολυ.Καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις και δεν ξερεις μπορει να ξαναβρεθουν οι δρομοι μας.
- paokkerkir
Δηλαδή εσένα σου άρεσε ο τρόπος που βγήκε προς τα έξω το διαζύγιο από όποια "ενημέρωση" έχουμε;
-
Developer4
Ότι κατάλαβες, κατάλαβες αγαπητέ και αντίστοιχα ότι καταλάβαμε καταλάβαμε... Ούτε θα σε πείσουμε, ούτε θα μας πείσεις...
Ο καθένας, βλέπει, ακούει, σταθμίζει ---> κρίνει...
Πάμε για τον Πούσιτς τώρα και όλα καλά στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ.
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- curtis
- paokkerkir
Με τον προπονητή να δηλώνει εβδομάδες ότι εγώ σχεδιάζω τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν ΕΚΤΟΣ αν η διοίκηση θέλει κάτι άλλο, με το να έχει τραβήξει μια βδομάδα αυτό το γαιτανάκι ήδη και ανακοινώσεις να μην έχουμε δει, με το να υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε πως πιέστηκε να δεχτεί προτάση στο Κατάρ/ΗΑΕ/όπου στο καλό είναι, με με με.
Με ξύλινους λόγους παπαμιμίκου για μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας.
Με συνεχή non-paper άλλα τίποτα επίσημο.
Θες και άλλα;
Θες και άλλα;
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 3):
- Developer4, curtis, st4this
Δηλαδή τι περιμένατε να μείνει ο Ρασβαν μετά το καταστροφικό 4μηνο που έκανε; Πως έπρεπε να γίνει η αποδέσμευση;
Εδώ τον ΙΒαν που έχει βάλει 200+ εκατομυρια και αρκετοί με το μυρίστηκαν τα φράγκα του Τέλη ήθελαν να τον πετάξουν στα σκουπίδια με φρασεολογία δρόμο τσετσενο/ρωσε ή και χειρότερα.
Τον προπονητή του έχασε κύπελλο από τον ΟΦΗ και έκανε τουρισμό στο παιχνίδι-τελικο για Τσούλου πως ακριβώς έπρεπε να τον αποδέσμευση η ομάδα;
Ας έμενε για γενικός αρχηγός αλλά δεν νομίζω να έχει όνειρο να σταματήσει την προπονητική ακόμα, άσχετα αν πετούσε ατάκες περί ξεκουράσεις όταν πήγαινε καλά η ομάδα, όταν φλοκαραμε και έπιανε limit down θυμόταν ότι θέλει να αγωνιστεί.
Εδώ τον ΙΒαν που έχει βάλει 200+ εκατομυρια και αρκετοί με το μυρίστηκαν τα φράγκα του Τέλη ήθελαν να τον πετάξουν στα σκουπίδια με φρασεολογία δρόμο τσετσενο/ρωσε ή και χειρότερα.
Τον προπονητή του έχασε κύπελλο από τον ΟΦΗ και έκανε τουρισμό στο παιχνίδι-τελικο για Τσούλου πως ακριβώς έπρεπε να τον αποδέσμευση η ομάδα;
Ας έμενε για γενικός αρχηγός αλλά δεν νομίζω να έχει όνειρο να σταματήσει την προπονητική ακόμα, άσχετα αν πετούσε ατάκες περί ξεκουράσεις όταν πήγαινε καλά η ομάδα, όταν φλοκαραμε και έπιανε limit down θυμόταν ότι θέλει να αγωνιστεί.
- These users thanked the author Мир for the post (total 6):
- Taseos, anaximandros4, Equalizer, Parolos, Ally Samagoal, Amsterdamer_87
Δεν μιλούσα με σένα, σε άλλο μέλος ρώτησα κάτιDeveloper4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:19Ότι κατάλαβες, κατάλαβες αγαπητέ και αντίστοιχα ότι καταλάβαμε καταλάβαμε... Ούτε θα σε πείσουμε, ούτε θα μας πείσεις...
Ο καθένας, βλέπει, ακούει, σταθμίζει ---> κρίνει...
Πάμε για τον Πούσιτς τώρα και όλα καλά στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ.
- paokkerkir
Πως έπρεπε να γίνει η αποδέσμευση;
Εντός εβδομάδας από το ματς με τον ΠΑΟ.
Χωρίς πολλά πολλά, με τα απαραίτητα ευχαριστώ για τον πλέον πολυνίκη προπονητή της ιστορίας μας.
Όχι για μια ακόμα φορά σύρσιμο υποθέσεων και προσπάθεια απαξίωσης. Γενικά δεν φερόμαστε καλά ιστορικά σε άτομα που προσφέρουν, και προσωπικά δεν μου αρέσει.
Εντός εβδομάδας από το ματς με τον ΠΑΟ.
Χωρίς πολλά πολλά, με τα απαραίτητα ευχαριστώ για τον πλέον πολυνίκη προπονητή της ιστορίας μας.
Όχι για μια ακόμα φορά σύρσιμο υποθέσεων και προσπάθεια απαξίωσης. Γενικά δεν φερόμαστε καλά ιστορικά σε άτομα που προσφέρουν, και προσωπικά δεν μου αρέσει.
-
anaximandros4
Επειδή δήλωσε ο Ραζβάν ότι σχεδιάζει τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, τι σημαίνει αυτό δηλαδή; ότι πρέπει η ομάδα να τον κρατήσει οπωσδήποτε; όσο για τις ανακοινώσεις, ποιος σου είπε ότι είναι υποχρεωτικό να βγαίνουν ανακοινώσεις κάθε μέρα ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου; επίσης, ξέρεις εσύ τι ειπώθηκε, σε τι κλίμα έγιναν οι συζητήσεις;paokkerkir έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:19 Με τον προπονητή να δηλώνει εβδομάδες ότι εγώ σχεδιάζω τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν ΕΚΤΟΣ αν η διοίκηση θέλει κάτι άλλο, με το να έχει τραβήξει μια βδομάδα αυτό το γαιτανάκι ήδη και ανακοινώσεις να μην έχουμε δει, με το να υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε πως πιέστηκε να δεχτεί προτάση στο Κατάρ/ΗΑΕ/όπου στο καλό είναι, με με με.
Θες και άλλα;
Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι δέχτηκε πιέσεις να δεχτεί πρόταση από Κατάρ / ΗΑΕ κλπ; σοβαρα; Κατάρ ή ΗΑΕ; Αν είναι σοβαρά δημοσιεύματα και έχουν δόση αλήθειας θα έπρεπε να ξέρουν αυτοί που γράφουν. Και παρεμπιπτόντως, τώρα δεν είναι ΑΡΔ; είναι σοβαρά ρεπορτάζ επειδή μας βολεύει;
ΤΟ κερασάκι, οι ξύλινο λόγοι Παπαμιμίκου. Αυτό ποιος το κρίνει; εσύ; μάλλον έχεις άποψη και για το πως μιλάει κάποιος. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και να βηξει ένα μέλος της διοίκησης σας πειράζει. Και δώστου η λάσπη και η δημιουργία κλίματος
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έπρεπε να μην μπει καν στο αεροπλάνο μετά την λεωφόρο. Να του κοινοποιηθεί η απόλυση. Αλλά βλέπεις ο Σαββιδης είναι συναισθηματικός. Παλεύει με τα συναισθήματα του. Δεν έχει μόνο επιτυχίες ο κορυφαίος όντως προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχει και αποτυχίες. Και φυσικά έχει ένα 4μηνο που όποτε έχανε μιλούσε για τα παιδιά στην Ρουμανία. Και τη μαύρη σκιά πάνω από τον σύλλογο. Δεν πόνεσε ο μειτε περισσότερο από μας που τρέχαμε στα ίδια τσιμέντα με τα παιδιά αυτά. Κανένας επαγγελματίας δεν πόνεσε αυτά τα παιδιά και τις μάνες τους. Είχε γίνει καραμέλα όμως. Δεν έχασε μόνο ο ρασβαν τον πατέρα του. Χιλιάδες κόσμου τον έχουν χάσει.αμα δεν αισθανόταν καλά να ζητούσε αδεια ως το καλοκαίρι. Οχι όμως να κατεβάζει τουριστική εκδρομή την ομάδα σε βόλο και λεωφόρο.και ο ιβαν έχασε τον αδερφό του; Τι έπρεπε να πει; Σταματώ να σας πληρώνω λόγω πένθους; Ένα μαύρο σύννεφο είναι πάνω από το κεφάλι μου;
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- paokkerkir, Ally Samagoal, Equalizer, Amsterdamer_87
- paokkerkir
Όχι, επειδή το δήλωσε δεν έπρεπε η ομάδα να τον κρατήσει, αλίμονο. Αλλά έπρεπε να είχε λυθεί το θέμα από πριν, και όχι να υπάρχει καν αυτή η επιλογή να γίνονται τέτοιες δηλώσεις.
Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι είναι σοβαρά ρεπορτάζ αδερφέ. Άλλα βγήκε από παντού συντονισμένα, εσένα μπορεί να μη σου λέει κάτι, εμένα μου λέει.
ΓΙα Παπαμιμίκο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εγώ το κρίνω γιατί εγώ γράφω. Επίσης, άσε με να έχω την δικιά μου άποψη για τον Παπαμιμίκο, διότι έχει τύχει και τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν προσπαθώ να επιβάλλω καμία άποψη, είναι η γνώμη και η κρίση μου και ο καθένας έχει την δικιά του, όχι;
Επίσης, αν ανατρέξεις στο ιστορικό των ποστ μου, θα δεις ότι έχω στηρίξει την διοίκηση πάρα πολύ ειδικά σε κάτι περίεργους που γράφουν ανα καιρούς. Επειδή όμως δεν σου αρέσει αυτό που λέω σήμερα, δεν σημαίνει ότι ρίχνω λάσπη και δημιουργώ κλίμα.
Στην τελική, αν συμφωνείς με τον χειρισμό του διαζυγίου, ωραία. Η ομάδα μαζεύεται την Δευτέρα και στα χαρτιά ακόμα προπονητής είναι ο Ραζβαν.
Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι είναι σοβαρά ρεπορτάζ αδερφέ. Άλλα βγήκε από παντού συντονισμένα, εσένα μπορεί να μη σου λέει κάτι, εμένα μου λέει.
ΓΙα Παπαμιμίκο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εγώ το κρίνω γιατί εγώ γράφω. Επίσης, άσε με να έχω την δικιά μου άποψη για τον Παπαμιμίκο, διότι έχει τύχει και τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν προσπαθώ να επιβάλλω καμία άποψη, είναι η γνώμη και η κρίση μου και ο καθένας έχει την δικιά του, όχι;
Επίσης, αν ανατρέξεις στο ιστορικό των ποστ μου, θα δεις ότι έχω στηρίξει την διοίκηση πάρα πολύ ειδικά σε κάτι περίεργους που γράφουν ανα καιρούς. Επειδή όμως δεν σου αρέσει αυτό που λέω σήμερα, δεν σημαίνει ότι ρίχνω λάσπη και δημιουργώ κλίμα.
Στην τελική, αν συμφωνείς με τον χειρισμό του διαζυγίου, ωραία. Η ομάδα μαζεύεται την Δευτέρα και στα χαρτιά ακόμα προπονητής είναι ο Ραζβαν.
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- Developer4
-
Developer4
Δε συνηθίζω να σχολιάζω άλλους, αλλά μπορείτε να δείτε πόσο κομψά τελείωσε η ζέλα τον Τούρκο στο μπάσκετ, μιας και είναι κοντινό χρονικό-τοπικά παράδειγμα, μπας και καταλάβετε τι μπορεί να εννοούμε...
Ο οποίος Αταμάν και λιγότερο καιρό ήταν στην ομάδα και λιγότερα πρόσφερε και αναλογικά τα έκανα πολύ πιο μαντάρα από τον Ραζβάν φέτος...
Τον οποίο Αταμάν μάλιστα φρόντισε μεσούσης της χρονιάς να τον σώσει πολλάκις και πληρώνοντας αδρά για ενίσχυση...
ΔΕΝ άνοιξε μύτη, ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη...
Βέβαια πολλά πράγματα στη ζωή είναι και πως τα βλέπει κάποιος, εσάς πχ μπορεί να σας άρεσε να ήσασταν σε μια εταιρία 7-8 έτη, σε πολλές περιπτώσεις να είχατε δώσει το είναι σας και επειδή σε μια φάση ή περισσότερες να τα κάνατε ταναπού, να σας άδειαζαν κατ' αυτόν τον τρόπο, αφού είχαν αφήσει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα το θέμα σας πόσο καιρό...
Εμένα προσωπικά και σε άλλους (ίσως είμαστε ρομαντικοί τι να πω) δε θα μας άρεσε και σε κάθε περίπτωση περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση, απέναντι σε έναν από τους πλέον σημαντικούς προπονητές της ιστορίας μας...
Ο οποίος Αταμάν και λιγότερο καιρό ήταν στην ομάδα και λιγότερα πρόσφερε και αναλογικά τα έκανα πολύ πιο μαντάρα από τον Ραζβάν φέτος...
Τον οποίο Αταμάν μάλιστα φρόντισε μεσούσης της χρονιάς να τον σώσει πολλάκις και πληρώνοντας αδρά για ενίσχυση...
ΔΕΝ άνοιξε μύτη, ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη...
Βέβαια πολλά πράγματα στη ζωή είναι και πως τα βλέπει κάποιος, εσάς πχ μπορεί να σας άρεσε να ήσασταν σε μια εταιρία 7-8 έτη, σε πολλές περιπτώσεις να είχατε δώσει το είναι σας και επειδή σε μια φάση ή περισσότερες να τα κάνατε ταναπού, να σας άδειαζαν κατ' αυτόν τον τρόπο, αφού είχαν αφήσει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα το θέμα σας πόσο καιρό...
Εμένα προσωπικά και σε άλλους (ίσως είμαστε ρομαντικοί τι να πω) δε θα μας άρεσε και σε κάθε περίπτωση περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση, απέναντι σε έναν από τους πλέον σημαντικούς προπονητές της ιστορίας μας...
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
- Apil44, curtis, st4this