Νέος προπονητής
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέος προπονητής
Τώρα θέλω Pusic. Μόνο Pusic.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 9):
- navigator11, george188, Logistis, PAOKevolution, paoki19, john4serres, Ally Samagoal, Unpsofable78, GianD
- paokkerkir
ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:07
Ο προπονητής που γεννήθηκε στο Μόσταρ της Βοσνίας, θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ, με στόχο να τον οδηγήσει σε επιτυχίες, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 4):
- Patron, Ally Samagoal, vasgias, Maxpaok
Εγω θέλω να φέρουν αυτόν που είχε η Μπριζ οταν μας απέκλεισε ή αυτόν που είχε η Εστερσουντ.
Προπονητάρες και οι δύο.
Προπονητάρες και οι δύο.
- navigator11
Εγώ τα σκοτεινά αντικείμενα του πόθου του Αποστόλη πάντως τα εμπιστεύομαι διαχρονικά με κλειστά τα μάτια.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- ΑποστόληςΑ, Maxpaok
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κι εγώ αυτόν που είχε η Έστερσουντ θέλω, ανέλαβε και την Τσέλσι μετά.obanebane έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:12 Εγω θέλω να φέρουν αυτόν που είχε η Μπριζ οταν μας απέκλεισε ή αυτόν που είχε η Εστερσουντ.
Προπονητάρες και οι δύο.
- Dimitris_L4
κ τωρα ειναι στο Μουντιαλ με τη Σουηδια...
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ...Κυριακη μαζευεται η ομαδα και θα γελασει ο καθε πικραμενος..
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ...Κυριακη μαζευεται η ομαδα και θα γελασει ο καθε πικραμενος..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Maxpaok
Την προηγούμενη βδομάδα πάντως ο Τσάρλυ εδωσε την πληροφορία ότι με τον Καρσέδο τα είχαν βρει αλλά δεν προχώρησε γιατί υπήρχε το εμπόδιο της ρήτρας των 400χλ.trianta76 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:09Ε αφού έχει και ψηλό κασε και κάνα 2,5 εκατ ρητρα να σπασεις
Υπάρχει μήπως ενημέρωση απο πιο αξιόπιστη πηγή για το ποσό της ρήτρας; Ξέρει κανείς;
- keep_paokizein
Όσο διαβάζω την πάνδημη σχεδόν απαξίωση του Πουσιτς, με μόνο κριτήριο των επικριτών του το ότι τους είναι άγνωστος, τόσο πειθομαι να τον στηρίξω απόλυτα χωρίς μεν και αλλά, εφόσον επιλεγεί.
- These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 6):
- paokkerkir, paok apo epilogi, navigator11, Ally Samagoal, trouman, Unpsofable78
Αστείο μου φαίνεται αυτοLogistis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:16Την προηγούμενη βδομάδα πάντως ο Τσάρλυ εδωσε την πληροφορία ότι με τον Καρσέδο τα είχαν βρει αλλά δεν προχώρησε γιατί υπήρχε το εμπόδιο της ρήτρας των 400χλ.trianta76 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:09Ε αφού έχει και ψηλό κασε και κάνα 2,5 εκατ ρητρα να σπασεις
Υπάρχει μήπως ενημέρωση απο πιο αξιόπιστη πηγή για το ποσό της ρήτρας; Ξέρει κανείς;