Θα βγουν αλλά δε βλέπω τις λίρες ζεστές.gika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:27Ε πες τους να τα βγάλουν, εδώ φανέλες που παραγγείλαμε πριν μερικούς μήνες ακόμα τις περιμένουμε.
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Ποια amber alerts μωρέ, ο λογαριασμός μου ενήλικας έχει γίνει, 18.5 χρόνια εδώ μέσα.
Ανυπομονώ να τελειώσουν όλα να μας πούνε τι καθυστέρησε τόσο και δεν έπεφτε μια υπογραφή εδώ και 6 μέρες.
Ανυπομονώ να τελειώσουν όλα να μας πούνε τι καθυστέρησε τόσο και δεν έπεφτε μια υπογραφή εδώ και 6 μέρες.
- These users thanked the author gika for the post (total 3):
- pagotatzis, vasgias, Montrealiotis
Ωραία ξαναρωτάω σοβαρά , λες δηλαδή ότι η ΠΑΕ δεν έχει λεφτά να αποζημιώσει τον ραζβαν (ο οποίος βέβαια δεν ζήτησε αποζημίωση) ή τους συνεργάτες του? Ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή με τα 30-40 ή όσα είναι μύρια μπάτζετ δεν είχε λεφτά να δώσει στους συνεργάτες του ραζβαν? Μάλλον μπερδεύουμε τον ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Ally Samagoal
- Unpsofable78
Ξέρεις τι εννοώ ρε gika.
Πάντως δεν σε θυμόμουν έτσι. Νομίζω ότι παλιότερα συμφωνούσα σε πολλά μαζί σου. Μπορεί να θυμάμαι λάθος. Θα το ψάξω.
Πάντως δεν σε θυμόμουν έτσι. Νομίζω ότι παλιότερα συμφωνούσα σε πολλά μαζί σου. Μπορεί να θυμάμαι λάθος. Θα το ψάξω.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- geonov29
Άλλο η κωλυσιεργία σε αποφάσεις κτλ, άλλο ακόμα κ οι λερικοπές που λένε υποτίθεται πολλοί κ άλλο να συζητάμε σοβαρά αν μια ΠΑΕ έχει λεφτά να δώσει για αποζημίωση, σόρρυ κιόλας
- These users thanked the author george188 for the post:
- Unpsofable78
- rade paprica
Ρε τους βλάκες της ραγιο παίρνουν προπονητή
- These users thanked the author rade paprica for the post (total 5):
- pagotatzis, astral, gika, Maxpaok, Kenny4
- pagotatzis
Πω ρε φίλεgika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:32 Ποια amber alerts μωρέ, ο λογαριασμός μου ενήλικας έχει γίνει, 18.5 χρόνια εδώ μέσα.
Πως πέρασαν τα χρόνια;
Ανακοινώστε τον προπονητή να τελειώνουμε
Και που οφείλεται αυτή η κωλυσιεργία; Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παπαμιμίκου γίναμε ευρωπαϊκό κλαμπ με οργάνωση, στελέχωση και άλλα ωραία τσιτάτα… Την Δευτέρα έχουμε και πρώτη προπόνηση αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια…
Πάντως σίγουρα όχι στο αν έχει λεφτά μια ΠΑΕ με μπάτζετ πάνω από 40 μύρια, είναι αστείο
Εγώ λέω ότι στο συμβόλαιο του Ραζβαν υπάρχει ρήτρα αν θες να του σπάσεις το συμβόλαιο και το ποσό δεν είναι ψίχουλα. Ειναι 2-3 εκατομμύρια. Δεν είναι χαζός ούτε μαζωχας ο Ραζβαν που δηλώνει ότι έχει συμβόλαιο και θέλει να το τιμήσει, ενώ και οι πέτρες ξέρουν ότι τον σπρώχνουν στην έξοδο. Πήγε να γίνει οι δουλειά με τους Άραβες αλλά δεν δέχτηκε ο Ραζβαν. Και δεν τον αδικώ και καθόλου, όταν άλλοι δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους και μετά ρίχνουν την ευθύνη πάνω σου λογικό και επόμενο να μουλαρώσεις. Αλλο ένα κατόρθωμα του Γιωργη να μη μπορείς να βγάλεις άκρη με προπονητή που είναι στην ομάδα 7 χρόνια και έχει πάρει τόσους τίτλους.george188 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:35 Ωραία ξαναρωτάω σοβαρά , λες δηλαδή ότι η ΠΑΕ δεν έχει λεφτά να αποζημιώσει τον ραζβαν (ο οποίος βέβαια δεν ζήτησε αποζημίωση) ή τους συνεργάτες του? Ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή με τα 30-40 ή όσα είναι μύρια μπάτζετ δεν είχε λεφτά να δώσει στους συνεργάτες του ραζβαν? Μάλλον μπερδεύουμε τον ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Ρε τους βλάκες της ραγιο
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- icue, astral, paok apo epilogi
-
DonnieMcGrath
Αγαπητέ και εγώ όπως και οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να μάθουμε τους λόγους για την συγκεκριμένη καθυστέρηση, όπως και για άλλα παράδοξα, αλλά όπως και κάθε άλλη ΑΕ δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώσει τους "πελάτες" της για τα εσωτερικά της θέματα.gika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:32 Ποια amber alerts μωρέ, ο λογαριασμός μου ενήλικας έχει γίνει, 18.5 χρόνια εδώ μέσα.
Ξέρω, πολλοί θα αντιδράσουν με την χρήση του όρου "πελάτες" αλλά στην εποχή μας η σχέση ομάδας-φιλαθλων περισσότερο πελατειακή ειναι
Εγώ λέω ότι ο ραζβαν δεν θα πάρει ούτε μισό ευρώ κ αποζημίωση θα πάρουν οι συνεργάτες του. Το τι έγινε τι όχι μόνο οι ίδιοι ξέρουν. 1.8 παίρνει αυτός συν το τιμ του οπότε πρακτικά για απόλυση δεν μπορεί να είναι τέτοιο το ποσό.τεσπα το θέμα είναι ο νέος, ο ραζβαν μας τελείωσεgika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:46Εγώ λέω ότι στο συμβόλαιο του Ραζβαν υπάρχει ρήτρα αν θες να του σπάσεις το συμβόλαιο και το ποσό δεν είναι ψίχουλα. Ειναι 2-3 εκατομμύρια. Δεν είναι χαζός ούτε μαζωχας ο Ραζβαν που δηλώνει ότι έχει συμβόλαιο και θέλει να το τιμήσει, ενώ και οι πέτρες ξέρουν ότι τον σπρώχνουν στην έξοδο. Πήγε να γίνει οι δουλειά με τους Άραβες αλλά δεν δέχτηκε ο Ραζβαν. Και δεν τον αδικώ και καθόλου, όταν άλλοι δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους και μετά ρίχνουν την ευθύνη πάνω σου λογικό και επόμενο να μουλαρώσεις. Αλλο ένα κατόρθωμα του Γιωργη να μη μπορείς να βγάλεις άκρη με προπονητή που είναι στην ομάδα 7 χρόνια και έχει πάρει τόσους τίτλους.george188 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:35 Ωραία ξαναρωτάω σοβαρά , λες δηλαδή ότι η ΠΑΕ δεν έχει λεφτά να αποζημιώσει τον ραζβαν (ο οποίος βέβαια δεν ζήτησε αποζημίωση) ή τους συνεργάτες του? Ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή με τα 30-40 ή όσα είναι μύρια μπάτζετ δεν είχε λεφτά να δώσει στους συνεργάτες του ραζβαν? Μάλλον μπερδεύουμε τον ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα
- Dimitris_L4
Παμε Μακεδονια να τν υποδεχθουμε...να σου τν γνωρισω..embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:09 Τωρα αδερφια.. Οσο μαλωσαμε μαλωσαμε οσο κραξαμε κραξαμε οσο "προσπαθησαμε" να αλλαξουμε την γνωμη των διοικουντων σε αλλαγη προπονητη καναμε.
Πουσιτσ εχει το προγραμμα.
Οποτε ας καλωσορισουμε τον κολλητο του Δημητρη τον Πουσιτσ. Σιδεροκεφαλος, υπομονη επιμονη και να φερεις χαρες στην τουμπα.
Ρε τους βλακεςΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:47Ρε τους βλάκες της ραγιο