Δεν εχεις μεγαλη φαντασια, για αυτο.Maxpaok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:00 Την Δευτέρα συγκεντρώνεται η ομάδα.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα παραβρίσκεται ο νέος κοουτς!!!!
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Τωρα αδερφια.. Οσο μαλωσαμε μαλωσαμε οσο κραξαμε κραξαμε οσο "προσπαθησαμε" να αλλαξουμε την γνωμη των διοικουντων σε αλλαγη προπονητη καναμε.
Πουσιτσ εχει το προγραμμα.
Οποτε ας καλωσορισουμε τον κολλητο του Δημητρη τον Πουσιτσ. Σιδεροκεφαλος, υπομονη επιμονη και να φερεις χαρες στην τουμπα.
Πουσιτσ εχει το προγραμμα.
Οποτε ας καλωσορισουμε τον κολλητο του Δημητρη τον Πουσιτσ. Σιδεροκεφαλος, υπομονη επιμονη και να φερεις χαρες στην τουμπα.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Stratego, Dimitris_L4
Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι αρδ πεταν άδεια να πιάσουν γεμάτα. Ο άλλος το πρωί λέει υπέγραψε ανακοινώνεται το διαζύγιο, ο άλλος λέει χθες υπέγραψε αλλά δεν ανακοινώθηκε γιατί ήταν αργά(αυτό ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω) και να δείτε ούτε σήμερα θα βγει. Αύριο να δούμε τι θα σκεφτούν να πουν
Υπομονη, μαλλον εχει κλεισει ο Προπονητης.
Ισως εχουμε εκπληξεις!
Αυτη η σιωπη και η ηρεμια δεν ειναι φυσιολογικη.

Ισως εχουμε εκπληξεις!
- These users thanked the author Franky for the post (total 2):
- pagotatzis, embuji
εμεις θα τον στηριξουμε τον πουσιτς στο γηπεδο
οι διοικουντες θα τον στηριξουν με μεταγραφες?
για να δουμε
οι διοικουντες θα τον στηριξουν με μεταγραφες?
για να δουμε
Εγω εχω παραδοθει στην ιδεα πουσιτσ πλεον. Αν εχουμε εκπληξεις μακαρι. Αλλα προς το παρον, δηλωνω πουσιτσικος και εγω.Franky έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:11 Υπομονη, μαλλον εχει κλεισει ο Προπονητης.
Ισως εχουμε εκπληξεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ισχυει αυτο gika εκτος αν κανεις χαβαλε. ΠΑΕ με τοσα εσοδα και εξοδα δηλαδη δεν εχει τι? 300-400 χιλιαρικα για την αποδεσμευση των συνεργατων του ραζβαν, σε καμια περιπτωσηgika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:14 Εδώ βρε δεν βρίσκουμε λεφτά να φύγει ο Λουτσέσκου, θέλετε κι εκπλήξεις και μεταγραφές.![]()
Περιμένουμε μήπως πάρεις διαρκείας και έρθει το συνάλλαγμα να πληρώσουμε, αλλά μπα..gika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:14 Εδώ βρε δεν βρίσκουμε λεφτά να φύγει ο Λουτσέσκου, θέλετε κι εκπλήξεις και μεταγραφές.![]()
Ε πες τους να τα βγάλουν, εδώ φανέλες που παραγγείλαμε πριν μερικούς μήνες ακόμα τις περιμένουμε.
- These users thanked the author gika for the post (total 3):
- paokkerkir, embuji, Kevin
- Unpsofable78
Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά, μία πρόταση κάναμε για Γιαννούλη, οταν ήταν κλεισμένος κατά 99% από γαβρο, και εξαφανίστηκε πολύς κοσμάκης.george188 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:23Δεν ισχυει αυτο gika εκτος αν κανεις χαβαλε. ΠΑΕ με τοσα εσοδα και εξοδα δηλαδη δεν εχει τι? 300-400 χιλιαρικα για την αποδεσμευση των συνεργατων του ραζβαν, σε καμια περιπτωσηgika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:14 Εδώ βρε δεν βρίσκουμε λεφτά να φύγει ο Λουτσέσκου, θέλετε κι εκπλήξεις και μεταγραφές.![]()
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε πάλι amber alerts