Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εντωμεταξύ οι "ρώσικες" συνήθειες που περιγράφει (πού δεν ξέρω από που προκύπτουν) είναι πιο ελληνικές κι από την Ακρόπολη.
- These users thanked the author astral for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- abc_o_ karpouzas
Τι διαβάζουμε ρε....
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Τι βλακείες γράφεις ρε
- These users thanked the author Tolaros for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
@TsantiridisG προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ πως σε μέσες άκρες το ποστ σου είναι καλοπροαίρετο και έχει και σωστά πράγματα μέσα, ενώ το κεντρικό του νόημα ειναι ορθό
Βασίζεις όμως μεγάλο κομμάτι του, σε μια παραδοχή που ουσιαστικά είναι ΚΑΙ ρατσιστική ΚΑΙ ψευδής
Και έχουμε πει πως κανένα από αυτά τα δυο στοιχεία δεν γίνεται δεκτό στο φόρουμ
Εξ ου λοιπόν και διαγράφηκε
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι και εσύ
Βασίζεις όμως μεγάλο κομμάτι του, σε μια παραδοχή που ουσιαστικά είναι ΚΑΙ ρατσιστική ΚΑΙ ψευδής
Και έχουμε πει πως κανένα από αυτά τα δυο στοιχεία δεν γίνεται δεκτό στο φόρουμ
Εξ ου λοιπόν και διαγράφηκε
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι και εσύ
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Θεωρώ πως οχι καθότι είμαστε Έλληνες και δεν νομίζω πως μπορεί να είμαστε αυτο-ρατσιστές. Οι πιθανότητες λένε πως μάλλον αυτά που λέγονται είναι αυτοκριτική και αποτελούν απάντηση στην προσπάθεια μείωσης - υποτίμησης άλλων εθνικοτήτων. Έχει διαφορά.
Τώρα τι να σου πω δεν είμαι επιστήμονας, μπορεί και να υπάρει αυτορατσισμός. Ε δεν θα φτάσουμε και ως εκεινο το σημείο ανάλυσης όμως.
Τώρα τι να σου πω δεν είμαι επιστήμονας, μπορεί και να υπάρει αυτορατσισμός. Ε δεν θα φτάσουμε και ως εκεινο το σημείο ανάλυσης όμως.
Δεν θεωρώ ότι είπε κάτι ρατσιστικό ο φίλος στο σχόλιο του, και καλοπροαίρετο μου φάνηκε.
Η σίγαση/διαγραφή ποσταρίσματος δεν είναι σωστή τακτική. Δεν ήταν κάποιο χυδαίο ή επιθετικό ποστάρισμα.
Μπορεί κάποιος από κάτω να απαντούσε με επιχειρήματα και μέσω συζήτησης να ανταλλάσσονταν και διαφορετικές απόψεις επί του θέματος.
Η σίγαση/διαγραφή ποσταρίσματος δεν είναι σωστή τακτική. Δεν ήταν κάποιο χυδαίο ή επιθετικό ποστάρισμα.
Μπορεί κάποιος από κάτω να απαντούσε με επιχειρήματα και μέσω συζήτησης να ανταλλάσσονταν και διαφορετικές απόψεις επί του θέματος.
Αυτοκριτική και τα χαμουτζήδες γραικοί κ χώρα της πουστιάς; Καλά λες καλύτερα να μην το αναλύσουμε.
-
TsantiridisG
Τεσπα, ας κρατήσουμε , ότι εγώ κ η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δε νοείται να «παλέψουμε» ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον. Ο σύλλογος κ μόνο πρέπει να μας ενδιαφέρει.
Κ προσωπικά πιστεύω ότι θα μένει αυτός ο «πόλεμος» μόνο σε social και μιντιακα. Και ναι, πιστεύω ότι μια χαρά πληρώνονται τρολ κ αρδ κ από τη μια κ από την άλλη πλευρά. Προσωπικά , πιστεύω ότι αδικείται πολύ ο Ιβαν κ μου δείχνει αυτό ότι ο Τελης δίνει πιο καλό μπαξίσι πλέον σε πολλούς γύρω γύρω. Δεν έχω αποδείξεις αλλά βλέποντας την στροφή μετροσπορτ κ διαφόρων σελίδων , είναι απροκάλυπτο . Αυτοί είναι που με εκνευρίζουν περισσότερο κ σιχαίνομαι.
Γιατί μόλις φυσήξει αλλιώς ο άνεμος θα πηγαίνουν κ αυτοί αλλού.
Κατά τα άλλα, Σαββιδης δεν έχει πουλήσει ούτε το OPEN , ούτε το λιμάνι , όσο κ να χτυπιούνται. Είναι sui generis περίπτωση αλλά ποτέ δεν κτλβ πώς μπορεί να πουλήσει κάποιος αν δε θέλει
Εξ ου κ το ροκάνισμα μεσω «διαμορφωτών κοινής γνώμης « , ΑΣ (που του γύρισε μπούμερανγκ ), κτλ
Μακάρι, οι χειρότεροι φόβοι να μη βγουν αληθινοί κ να μείνει στο μπάσκετ κ απλά να προσφέρει κ να τα βρουν . Αλλα ειδικά το δεύτερο, δεν το βλέπω
@equalizer: όλα καλά. Δεν το εννοούσα έτσι πως το λες αλλά δεν έχω καλή άποψη για κάθε ολιγάρχη κ ναι , ειδικά στη Ρωσία . Όπως κ στην Ελλάδα. Να θεωρούν τσιφλίκι τους το καθετί επειδή έχουν φράγκα κ να φτιαχνουν ιδιωτικουσ στρατούς. Αλλά οκ, δεκτον κ πάμε παρακάτω. Το ανωτέρω όμως ποστ το πιστεύω πολύ
Κ προσωπικά πιστεύω ότι θα μένει αυτός ο «πόλεμος» μόνο σε social και μιντιακα. Και ναι, πιστεύω ότι μια χαρά πληρώνονται τρολ κ αρδ κ από τη μια κ από την άλλη πλευρά. Προσωπικά , πιστεύω ότι αδικείται πολύ ο Ιβαν κ μου δείχνει αυτό ότι ο Τελης δίνει πιο καλό μπαξίσι πλέον σε πολλούς γύρω γύρω. Δεν έχω αποδείξεις αλλά βλέποντας την στροφή μετροσπορτ κ διαφόρων σελίδων , είναι απροκάλυπτο . Αυτοί είναι που με εκνευρίζουν περισσότερο κ σιχαίνομαι.
Γιατί μόλις φυσήξει αλλιώς ο άνεμος θα πηγαίνουν κ αυτοί αλλού.
Κατά τα άλλα, Σαββιδης δεν έχει πουλήσει ούτε το OPEN , ούτε το λιμάνι , όσο κ να χτυπιούνται. Είναι sui generis περίπτωση αλλά ποτέ δεν κτλβ πώς μπορεί να πουλήσει κάποιος αν δε θέλει
Εξ ου κ το ροκάνισμα μεσω «διαμορφωτών κοινής γνώμης « , ΑΣ (που του γύρισε μπούμερανγκ ), κτλ
Μακάρι, οι χειρότεροι φόβοι να μη βγουν αληθινοί κ να μείνει στο μπάσκετ κ απλά να προσφέρει κ να τα βρουν . Αλλα ειδικά το δεύτερο, δεν το βλέπω
@equalizer: όλα καλά. Δεν το εννοούσα έτσι πως το λες αλλά δεν έχω καλή άποψη για κάθε ολιγάρχη κ ναι , ειδικά στη Ρωσία . Όπως κ στην Ελλάδα. Να θεωρούν τσιφλίκι τους το καθετί επειδή έχουν φράγκα κ να φτιαχνουν ιδιωτικουσ στρατούς. Αλλά οκ, δεκτον κ πάμε παρακάτω. Το ανωτέρω όμως ποστ το πιστεύω πολύ
- These users thanked the author TsantiridisG for the post:
- Equalizer
Φίλε Πατρον τον πανάρχαιο διχασμό ανάμεσα στις ελληνικές φυλές δεν θα τον βαφτίσω ρατσισμό για να βολέψουμε την κουβέντα
Το να λες οτι ο Χ παράγοντας έφερε "συνήθειες" από τη χώρα του (κάτι που δεν προκύπτει κιόλας από πουθενά αφού όλα τα στραβά προϋπήρχαν ή τα ζητούσαμε κιόλας ως κοινωνία) και μας χάλασε την καλή κι αγαθή ζωή της Θεσσαλονίκης, ναι θα το πω.
Συμφωνώ οτι γενικά η διαγραφή ποστ δεν είναι η τέλεια πρακτική.
Για κάποια πράγματα όμως που είτε είναι πολύ προσβλητικά ή πολύ εμπρηστικά, έχουν μπει κόκκινες γραμμές στο φορουμ εδώ και χρόνια.
Το να λες οτι ο Χ παράγοντας έφερε "συνήθειες" από τη χώρα του (κάτι που δεν προκύπτει κιόλας από πουθενά αφού όλα τα στραβά προϋπήρχαν ή τα ζητούσαμε κιόλας ως κοινωνία) και μας χάλασε την καλή κι αγαθή ζωή της Θεσσαλονίκης, ναι θα το πω.
Συμφωνώ οτι γενικά η διαγραφή ποστ δεν είναι η τέλεια πρακτική.
Για κάποια πράγματα όμως που είτε είναι πολύ προσβλητικά ή πολύ εμπρηστικά, έχουν μπει κόκκινες γραμμές στο φορουμ εδώ και χρόνια.
Δεν μιλάμε ακριβώς για το ίδιο πράγμα, αλλά δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να το εξαντλήσουμε.
Έχω την εντύπωση ότι έχει καιρό που χάνει επιρροή στο οπαδικό .
Αν το αγωνιστικό συνεχίσει αυτή την κατρακύλα βλέπω να δέχεται πιέσεις για πώληση.
Απέλυσε τη μία ασπίδα του, υποβάθμισε την άλλη, του φύγαν τα προηγούμενα χρόνια και δύο άλλες.
Πολύ φοβάμαι πως θα εξελιχθεί όλο αυτό που ξεκινησε πέρισυ το καλοκαίρι. μακαρι να είναι για καλό.
Αν το αγωνιστικό συνεχίσει αυτή την κατρακύλα βλέπω να δέχεται πιέσεις για πώληση.
Απέλυσε τη μία ασπίδα του, υποβάθμισε την άλλη, του φύγαν τα προηγούμενα χρόνια και δύο άλλες.
Πολύ φοβάμαι πως θα εξελιχθεί όλο αυτό που ξεκινησε πέρισυ το καλοκαίρι. μακαρι να είναι για καλό.
-
Psagmenos4
Κι όμως οι τελευταίοι που τον στηρίζουν αυτή τη στιγμή είναι οι οπαδοί, γιατί έχουν πάρει διαβεβαιώση ότι Δεκεμβρίο ξεκινάει το προπονητικο και καλοκαίρι θα είναι τα πάντα έτοιμα για την κατεδάφιση της νέας Τούμπας.pavlos06 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:56 Έχω την εντύπωση ότι έχει καιρό που χάνει επιρροή στο οπαδικό .
Γι αυτό το λόγο δεν υπαρχει κάποια αντίδραση από μεριάς του γιατί καταλαβαίνουν ότι οι υποδομές προέχουν του αγωνιστικού.
Πρόβλημα θα υπάρξει, αν δεν προχωρήσουν μέχρι το καλοκαίρι τα project.
Aυτα ξέρω εγώ από παιδιά που πέρυσι πήγαν στην άλλη πλευρά και πλέον δίνουν χρόνο και στήριξη στον Ιβάν
Να υποθέσω ότι όταν φτάνουμε στη συζήτηση του στηρίζω ή προσωρινά στηρίζω τον Σαββίδη, τα εμπλεκόμενα μέρη, και οι μεν και οι δε, γνωρίζουν με σιγουριά ότι υπάρχει έτοιμη διάδοχη κατάσταση και θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ίσως τελικά να σφάζονται οι δισ/χοι για το ποιος θα πρωτοχώσει στον ΠΑΟΚ και δεν γνωρίζω τίποτα εγώ