Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ο Μιχαηλιδης ειναι 1,88.
Με αυτον θα παιζει μαζι.
Το ποσο ψηλος ειναι θα το δουμε στο γηπεδο.
Εδω γραφουν τον Κοταρσκι 1.90 και τον Λοβρεν 1.88!!!
Επισης ο Αντελινο ειναι λεει 1,73. Ειμαι 1,79 με το ζορι.
Οταν περασε απο μπροστα μου του εριχνα ενα κεφαλι!

Τελος σημασια δεν εχει μονο το ποσο ψηλος εισαι, αλλα το πως χρησιμοποιεις αυτο το προσον.
Ο Πασχαλακης ηταν δυο μετρα θηριο, αλλα εξοδο εκανε μονο στην επετειο
του Μεσολογγιου.
Σημασια εχουν οι τοποθετησεις στην αμυνα,
το ποτε θα πηδηξεις, το να πηδηξεις και οχι να κοιταζεις, κ.α.
Εξαλλου σε μια στημενη φαση αρκει να πηδηξεις στα σοβαρα
και στα ισα μαζι με τον αντιπαλο,
τοσο οσο να του κοψεις την ανεση στην κεφαλια.
Ακομα και αν σε περναει μισο κεφαλι......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και ο Πουγιόλ 1,78 ήταν, αλλά μια χαρά στόπερ ήταν. Βέβαια είχε πολύ καλό άλμα, αλλά δεν ήταν αυτό το κύριο προσόν του.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δεν ξέρω αν έρθει αλλά να θυμίσω κα ιένα άλλο με μπαστουνάκι που πριν απο χρόνια υποτίθεται ήρθε για τα τελευταία ένσημα... Βέβαι θα μου πεις είδαμε και τον Λόβρεν, το Μπαμπαγίοκο, τον Κατζάιβα...Ζαρία μόνο λόγω ηλικίας αλλα αξίζει εαν σου βγει...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δειτε και εσεις τα highlights και θα καταλαβετε οτι δεν εχει καμια σχεση
με τους παικτες που εχουμε.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Για να κάνει καριέρα στην la liga κάποιος με ύψος 1.80 στην θέση του στόπερ, μόνο τυχαίος δεν μπορεί να είναι.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
anaximandros4, giaxxo, sakis_the_fraud
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

falconakis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 08:01 Δεν ξέρω αν έρθει αλλά να θυμίσω κα ιένα άλλο με μπαστουνάκι που πριν απο χρόνια υποτίθεται ήρθε για τα τελευταία ένσημα... Βέβαι θα μου πεις είδαμε και τον Λόβρεν, το Μπαμπαγίοκο, τον Κατζάιβα...Ζαρία μόνο λόγω ηλικίας αλλα αξίζει εαν σου βγει...
Ειναι 32. Ειναι κεντρικος αμυντικος. Δεν ειναι ψηλος.
ΕΠΑΙΖΕ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΒΑΣΙΚΟΣ.
Ειχε τρεις-τεσσερις τραυματισμους σε δεκα χρονια(κανενας σοβαρος)
Για τα Ελληνικα δεδομενα δεν ειναι ουτε 29......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Πέμ 18 Ιουν 2026, 08:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
anaximandros4, geobila
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 06:51
Metagrafakias έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 23:04 32χρονο Ισπανο στοπερ με καμια 300αρα συμμετοχες στη LaLiga διαβασα και λεω οκ,πολυ αξιολογη κινηση,κινεισαι safe στα στοπερ,θελεις και εμπειρια,Σοσιεδαδ καλη ομαδα κλπ κλπ...
Μπαινω λιγο να ψαξω πληροφοριες και πεφτω πανω στην τελευταια του δηλωση...
"το σωμα μου λεει να συνεχισω"
Μεσα στο κινητρο ο παικτης τι να σας πω...Γεματη αισιοδοξια η δηλωση του..
Δλδ καποιοι τον ειπαν τελιωμενο,δεν τον ανανεωσαν μετα απο 10+ χρονια που ηταν στην ομαδα,αλλα ο ιδιος εχει αλλη αποψη γιατι το σωμα του λεει οτι αντεχει ακομα...Και πρεπει να το υποστει ο ΠΑΟΚ ολο αυτο δλδ???
Τι να πω γαμω την τρελα μου,τι να πω,να θελεις να αγιασεις και να μην σε αφηνουνε....,.
Καλό θα είναι να ερμηνεύουμε σωστά μία δήλωση ολοκληρωμενα.

Ο παίκτης είναι δεμένος συναισθηματικά με την Σοσιεδαδ τόσα χρόνια και θεωρούσε δεδομένο ότι θα κλείσει την καριέρα του εκεί.

Εάν διαβάσετε ολόκληρη την δήλωση που είναι γεμάτη από συναίσθημα, νομίζω θα καταλάβετε για ποιόν λόγο λέει "το σώμα μου λέει να συνεχίσω".

Με απλά λόγια, νομίζω ότι εννοεί "όσο και να ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ, έχω ακόμη να δώσω."

Καλημέρα είπαμε; :D

Κομμάτι της δήλωσης :
«Την ημέρα που μου το είπαν, πόνεσα . Όταν πετυχαίνεις ορόσημα, όπως το ντεμπούτο σου ή οτιδήποτε άλλο, συνειδητοποιείς ότι είναι ένα όνειρο. Με την πάροδο του χρόνου, βλέπεις ότι ένας από τους στόχους σου είναι να είσαι «ο άνθρωπος της μια ομάδας». Αυτός ήταν ο απώτερος στόχος μου. Δεν ήταν γραφτό να γίνει και πρέπει να αποδέχεσαι τις αποφάσεις του συλλόγου.
Δεν ξερω πως αυτη η ολοκληρωμενη δηλωση του,που εγραψες, κανει καλυτερα τα πραγματα...
Δλδ ενας παικτης που ειναι απο τις ακαδημιες εκει,μεχρι τα 32 του,ηταν αρχηγος και θεωρουσαν ολοι δεδομενο οτι θα κλεισει την καριερα του εκει,απο ενδειξη σεβασμου και μονο....
Ξαφνικα στα 32 του δεν τον ανανεωνουν και του λενε να φυγει....
Παρομοιες περιπτωσεις μπορω να βρω σε εμας ας πουμε τον Σβαμπ...
Πιστευε οτι θα κλεισει την καριερα του εδω,ο ΠΑΟΚ θεωρησε οτι τελειωσε δεν εχει κατι αλλο να δωσει,ειδικα σωματικα και δεν τον ανανεωσε..
Ιδια δηλωδη εκανε μετα,οτι το σωμα μου λεει οτι μπορω να παιξω 2 χρονια ακομα,αν το θυμαστε...
Βεβαια αυτος ειναι 32,δεν ειναι μια ηλικια απαγορευτικη ειδικα για κεντρικο αμυντικο...
Αλλα οπως και να το δεις η δηλωση αυτη σε προβληματιζει,αν ο παικτης ερχεται με κινητρο για κατακτηση τιτλων εδω, η για τα τελευταια ενσημα...
Αν τελος ερχεται για 3-4ος και εγω θεωρω οκ μεταγραφη ,θα φανει στο γηπεδο...
Αν τον φερνουν γαι βασικο τα ερωτηματικα ειναι ακομα περισσοτερα!!!!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Οκ ότι καταλαβαίνει ο καθένας!!!!! Πολλά τα ερωτηματικά όντως...
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
giaxxo
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παικτης που δεν εχει κερδισει ποτε πρωταθλημα δε γινεται να μην εχει ορεξη εφοσον ερχεται σε μια ομαδα πρωταθλητισμου. 32 ειναι οχι 36 στα τελειωματα. Αν ηθελε μονο ενσημα και να κανει "ζωαρα" θα ελεγε τον μανατζερ του βρες μου κατι απο Αραβια να κοψω χρημα και να παιζω μπαλα της πλακας.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Dimitris_L4, margas, george188
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αυτός δλδ είναι σίγουρος; Έρχεται;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 08:28 Παικτης που δεν εχει κερδισει ποτε πρωταθλημα δε γινεται να μην εχει ορεξη εφοσον ερχεται σε μια ομαδα πρωταθλητισμου. 32 ειναι οχι 36 στα τελειωματα. Αν ηθελε μονο ενσημα και να κανει "ζωαρα" θα ελεγε τον μανατζερ του βρες μου κατι απο Αραβια να κοψω χρημα και να παιζω μπαλα της πλακας.
Παικτης που μπαινει στην Τουμπα και μπολιαζεται, και να μην εχει ορεξη την αποκτα. Μονο ο μεγιστος Τσαλοφ παρεμεινε ανιωθος, πιο ψυχρος και απο παγωτο πυραυλο σε ψυγειο ΕΒΓΑ
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
rockcity4, Equalizer, Maxpaok, giaxxo, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

nunies4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:02
embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 08:28 Παικτης που δεν εχει κερδισει ποτε πρωταθλημα δε γινεται να μην εχει ορεξη εφοσον ερχεται σε μια ομαδα πρωταθλητισμου. 32 ειναι οχι 36 στα τελειωματα. Αν ηθελε μονο ενσημα και να κανει "ζωαρα" θα ελεγε τον μανατζερ του βρες μου κατι απο Αραβια να κοψω χρημα και να παιζω μπαλα της πλακας.
Παικτης που μπαινει στην Τουμπα και μπολιαζεται, και να μην εχει ορεξη την αποκτα. Μονο ο μεγιστος Τσαλοφ παρεμεινε ανιωθος, πιο ψυχρος και απο παγωτο πυραυλο σε ψυγειο ΕΒΓΑ
Αν ηταν γευση ο τσαλοφ θα ηταν χλιαρο νερο στην ερημο. Και χαρηκαμε κιολας οταν εκλεισε η ρωσικη αρκουδα. Μας βγηκε ρωσικο κουναβι.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ελουστοντο Κενυ Αντρίγια νανι νανι καληνύχτα!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάντως ασχέτως της ποιότητας των συγκεκριμένων παικτών ή το αν ταιριάζουν ή όχι στην τακτική του προπονητή που νομοτελειακά θα φέρουμε πριν την 31η Μαϊου 2027, το ότι η πιο γηρασμένη ομάδα του περσινού Γιουρόπα Λιγκ ξεκινάει προσπαθώντας να φέρει τον 31χρονο Γιαννούλη και τον 32χρονο Ελουστόντο δείχνει πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να μπει επικεφαλής ένας άνθρωπος που βλέπει που πάνε οι εξελίξεις στο άθλημα το 2026.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
Metagrafakias, Kevin, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:30 Πάντως ασχέτως της ποιότητας των συγκεκριμένων παικτών ή το αν ταιριάζουν ή όχι στην τακτική του προπονητή που νομοτελειακά θα φέρουμε πριν την 31η Μαϊου 2027, το ότι η πιο γηρασμένη ομάδα του περσινού Γιουρόπα Λιγκ ξεκινάει προσπαθώντας να φέρει τον 31χρονο Γιαννούλη και τον 32χρονο Ελουστόντο δείχνει πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να μπει επικεφαλής ένας άνθρωπος που βλέπει που πάνε οι εξελίξεις στο άθλημα το 2026.
Όχι έναν αλλά δυο ...μάτος και βιερίνια.
These users thanked the author van rooy for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”