Που το ακουσες αδερφε?Woodman73 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:18 Τωρα ακούω, οτι σήμερα υπέγραψε την λυση συνεργασίας ο Λούτσε, και οτι αυριο θα ανακοινωθει, και Μεθάυριο, ο νεος προπονητης...
Καθόμαστε και τρωγώμαστε![]()
![]()
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
- Σουριναμέζος
Κάποιος έκανε κακό translate σε κάποιο άρθρο για την ανακοίνωση του Μάτος που θα ανέφερε και την θητεία του στην Vasco da Gama και έβγαλε τον Vasco Matosrockcity4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:29 Σύμφωνα με την Record (Πορτογαλία):
https://www.transfermarkt.com/vasco-mat ... iner/60896Greek football is on the horizon of Vasco Matos and PAOK Thessaloniki may be the fate of the 45-year-old Portuguese coach, according to Record. After two and a half seasons at the helm of Santa Clara, the coach is one of the candidates with the strongest chances to start a new stage in his career.
Ξέρω ταράσσω τα νερά αλλά έπεσε στα μάτια μου, οπότε είπα να το στείλω.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- dionisisbasi, obanebane
- Unpsofable78
rockcity4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:29 Σύμφωνα με την Record (Πορτογαλία):
https://www.transfermarkt.com/vasco-mat ... iner/60896Greek football is on the horizon of Vasco Matos and PAOK Thessaloniki may be the fate of the 45-year-old Portuguese coach, according to Record. After two and a half seasons at the helm of Santa Clara, the coach is one of the candidates with the strongest chances to start a new stage in his career.
Λινκ;
https://www.record.pt/internacional/det ... _Destaques
Όλο το άρθρο εδώ, δεν νομίζω η Record να λέει εντελώς μπαρούφες πάντως. Μαζί με την a bola είναι θεωρητικά οι πιο αξιόπιστες στα πορτουγκάλ.
Όλο το άρθρο εδώ, δεν νομίζω η Record να λέει εντελώς μπαρούφες πάντως. Μαζί με την a bola είναι θεωρητικά οι πιο αξιόπιστες στα πορτουγκάλ.
Sfina TVpagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:22Πού το ακούς;Woodman73 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:18 Τωρα ακούω, οτι σήμερα υπέγραψε την λυση συνεργασίας ο Λούτσε, και οτι αυριο θα ανακοινωθει, και Μεθάυριο, ο νεος προπονητης...
![]()
νεος στο κουρμπετι απο την σπορτινγκ βγηκε βλεπω καλο αυτο σαν σχολη, εκανε μια πολυ δυνατη σεζον με την σαντα κλαρα την εβγαλε ευρωπη αλλα φετος δεν. Δε ξερω βεβαια αν η ομαδα πουλησε τα ασημικα της την χρονια που βγηκανε 5οι και μετα ειχε πτωση. Το 3-4-3 δε ξερω αν δουλευει στο ροστερ μας ομως..rockcity4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:29 Σύμφωνα με την Record (Πορτογαλία):
edit: σαν παικτης ηταν σπορτινγκ οχι σαν προπονητης. Ναι οκ, εχει καποια στοιχεια... Μετρια πραγματα ομως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τετ 17 Ιουν 2026, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελεια, Ραζβαν Λουτσεσκου welcome backWoodman73 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:36Sfina TVpagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:22Πού το ακούς;Woodman73 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:18 Τωρα ακούω, οτι σήμερα υπέγραψε την λυση συνεργασίας ο Λούτσε, και οτι αυριο θα ανακοινωθει, και Μεθάυριο, ο νεος προπονητης...
![]()
- These users thanked the author st4this for the post:
- Ορτζονικίδης
- Σουριναμέζος
Με αυτό ξεκινάμε ρε φίλε
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 6):
- embuji, george188, Woodman73, Kenny4, pagotatzis, GianD
- Unpsofable78
Εγώ κάτι τέτοιο εννοούσα όταν έλεγα μέρες πριν, προτιμώ νέο ανερχόμενο προπονητή με φρέσκιες ιδέες.rockcity4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:35 https://www.record.pt/internacional/det ... _Destaques
Τώρα κάτι Peixoto και Oliveira είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά παρόμοιες .
Ο συγκεκριμένος περίεργο που δεν πήγε σε μεγαλύτερο σύλλογο πέρσι. Απ ότι βλέπω το 23-24 ανέβασε την Σάντα Κλάρα και την αμέσως επόμενη χρονιά την έβγαλε 5η πίσω από την γνωστή τετράδα.
Not bad. Η τριάδα στην άμυνα είναι όμως θέμα.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
- rockcity4, Ριαν_Καπαγιαννιδης, GianD
-
Michael Scott
Με φώναξε κανεις;aivas19 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:21Θυμιζει Michael Scott στο The Office οταν έκαναν merge το Utica & Scranton branch, που στο τελος ενώθηκαν οι υπάλληλοι γιατί τον μισούσανΣουριναμέζος έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:06Προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι όποια απόφαση και να πάρουν θα το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να φάνε τα πουστλούκια από σύσσωμο τον κόσμο.aivas19 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:00
ΑΑΑΑ ΟΧΙ
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΕ FC ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ
Βάζουν τέλος στην διχόνοια. El pueblo unido jamás será vencido
Εγω απλα θελω να με αγαπάνε οι εργαζόμενοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Michael Scott την Τετ 17 Ιουν 2026, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
MagdiTolba
Για τον Πούσιτς έχει άποψη ο Μάτος γιατί έπαιζε στη Ντνιπρο. Και το έψαξε πολύ, ρωτώντας εκεί στην Ουκρανία
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- Unpsofable78
εχω κανει 4 διαφορετικα συστηματα στο κεφαλι μου με 3αδα και ολο καποιον καιω. θα ειναι ο ντελιας θα ειναι εξτρεμ καποιο απο τα ατου της ομαδας καιγεται.
Δε μπορει το ροστερ να υποστηριξει 3αδα στην αμυνα χωρις να καψει ενα ατου της.
Δε μπορει το ροστερ να υποστηριξει 3αδα στην αμυνα χωρις να καψει ενα ατου της.
Michael Scott έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:47Με φώναξε κανεις;aivas19 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:21Θυμιζει Michael Scott στο The Office οταν έκαναν merge το Utica & Scranton branch, που στο τελος ενώθηκαν οι υπάλληλοι γιατί τον μισούσανΣουριναμέζος έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:06
Προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι όποια απόφαση και να πάρουν θα το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να φάνε τα πουστλούκια από σύσσωμο τον κόσμο.
Βάζουν τέλος στην διχόνοια. El pueblo unido jamás será vencido
Εγω απλα θελω να με αγαπάνε οι εργαζόμενοι...
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Michael Scott