Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ πάλι να σου είναι ειλικρινης δεν τον θέλω τον πουσιτς απλά είναι βλαμμένος και θα πάω πάλι να στηθώ μέσα Ιουλίου στην κάψα να δω ματς έστω και με πούσιτς. Γενικά εμένα με ενδιαφέρουν το τιμ του προπονητή. Οχι τόσο ο προπονητής. Απεδείχθη ότι αν οι γύρω γύρω δεν, ότι και να κάνει ή δεν κάνει ο προπονητής πάει άπατο. Θες γυμναστές πρωταθλητισμου( όπως ο ολυμπιακός που έτρεχαν ως το τέλος ακούραστοι) θες ιατρικό τιμ να μη λέει μη ανησυχητικός τραυματισμός και τελικά να είναι 2 μήνες, θες φυσιοθεραπευτές. Θες ένα τιμ σκληρά επαγγελματικό πρωταθλητικο
These users thanked the author Taseos for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω ρε Taseos.Δε θελεις Ραζαβαν αποδεκτο,μισοι μισοι ειναι ο κοσμος.Για Πουσιτς αλλος δε θελει ν ακουει,αλλος (εγω πχ) λεει να τον δουμε πρωτα. Οκ αν τον επιλεξεις.Βασικα οποιον επιλεξεις .Κατανοητο ,επιλογη σου.
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολα αυτα δε γιναν 1 μηνα εστω 15 μερες πριν.? Γιατι ν αφησεις τα σεναρια και τη (δεδομενη ) γκρινια του ΠΑΟΚτση να φουντωσουν και να γμηθει το κλιμα τοσο πολυ.Γιατι να το φτασεις στο αμην λιγες μερες πριν την προετοιμασια?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

kataramenos5 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:54 Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω ρε Taseos.Δε θελεις Ραζαβαν αποδεκτο,μισοι μισοι ειναι ο κοσμος.Για Πουσιτς αλλος δε θελει ν ακουει,αλλος (εγω πχ) λεει να τον δουμε πρωτα. Οκ αν τον επιλεξεις.Βασικα οποιον επιλεξεις .Κατανοητο ,επιλογη σου.
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολα αυτα δε γιναν 1 μηνα εστω 15 μερες πριν.? Γιατι ν αφησεις τα σεναρια και τη (δεδομενη ) γκρινια του ΠΑΟΚτση να φουντωσουν και να γμηθει το κλιμα τοσο πολυ.Γιατι να το φτασεις στο αμην λιγες μερες πριν την προετοιμασια?
Κοίταξε εγώ διαφωνώ με την επικοινωνία του σαββιδη χρόνια τώρα. Είμαι και από αυτούς που πιστεύουν ας πούμε ότι θέμα ντελια δεν υπήρξε ποτέ. Για κάποιον λόγο χαζό θεωρούν ότι αν όλα είναι στραβά και το πάρει πάνω του ο πρόεδρος θα εντυπωσιάσει. Ίσως να ίσχυε μια φορά αυτό. Φέτος είναι η μόνη φορά που τους δίνω δίκαιο. Θεωρώ ότι ο τελικός με ΟΦΗ και βαζελο ήταν σοκαριστικά ματς. Δεν τα συγχωρείς ως οπαδός πόσο μάλλον ως ιδιοκτήτης που τους πληρώνει. Οχι για να λένε Μάιο ότι δεν παίζουν γιατί έχουν ψυχολογικά από την Ρουμανία και το δυστύχημα. Νομίζω ότι μερικές αλλαγές θα γίνονταν αλλά όχι τόσο ολικές. Δηλαδή νομίζω ότι αλλάζουν όλοι στο αγωνιστικό τιμ. Δε θα μείνει σχεδόν τίποτα από συνεργάτες προπονητές γυμναστές κλπ. Ταυτόχρονα κάνει αλλαγές και στην εταιρία. Αυτά θέλουν χρόνο. Ίσως γίνονται και λίγο βίαια. Θα μπορούσαν να γίνουν σταδιακά. Αλλά μάλλον αυτός τα πήρε άσχημα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kataramenos5 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 20:54 Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω ρε Taseos.Δε θελεις Ραζαβαν αποδεκτο,μισοι μισοι ειναι ο κοσμος.Για Πουσιτς αλλος δε θελει ν ακουει,αλλος (εγω πχ) λεει να τον δουμε πρωτα. Οκ αν τον επιλεξεις.Βασικα οποιον επιλεξεις .Κατανοητο ,επιλογη σου.
Αφού το είπαν, δεν είχαν κάνει καμία προεργασία γιατί περίμεναν να συνεχίσουν με Λούτσε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”