Νέος προπονητής

Irishman

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Irishman »

renegade έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:09
pisakaipoupoula έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 τι ποδοσφαιρικό να πούμε ρε άνθρωπε? είναι πολύ μικρό το δείγμα της δουλειάς του ως πρώτος και πάντα σε ειδικές συνθήκες, σαν τι να κρίνουμε το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου της Ουκρανίας ή την Σ. Αραβία? Μισός χρόνος στην Τβέντε και άλλο τόσο στην Άλκμαρ είναι οι κανονικές δουλειές του
Αυτό σου λέω , ότι εσένα η όποια κρίση σου βασίζεται σε 2 λεπτά googling και βλέποντας τις ομάδες που ήταν και τις θέσεις που τερμάτισε.
Ούτε αν οι ομάδες του ήταν καλές ή κακές
Ούτε αν είχε καθαρή η οχι φιλοσοφία
Ούτε αν είχε δομή το παιχνίδι του
Ούτε το ποσό δουλεμενες ή όχι ήταν οι ομάδες του
Τίποτα.
Δεν σου λέω να μην λες ότι ήθελες κάτι καλύτερο.
Αυτό που λέω είναι να έχουμε την αυτογνωσία ότι οι γνώσεις και οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι ελάχιστες ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα
Προφανώς δε ξέρουμε τον Πούσιτς προπονητικά γιατί ήταν σε ομάδες μη εμπορικές -μόνο κανένας στοιχηματζής μπορεί να τον παρακολουθούσε. Βάσει βιογραφικού δεν είναι κάτι σπουδαίο και λογικό να μην κάνει γκελ στον κόσμο -μπορεί και να βγει, αλλά θα σου βγει και δεύτερο στοίχημα στη θέση του προπονητή; Βέβαια, δε καταλαβαίνω γιατί ξινίζει τόσο πολύ ο κόσμος. Οι περισσότεροι προπονητές επί Σαββίδη ήταν ενός μέτριου επιπέδου. Καλομάθαμε φαίνεται με Λουτσέσκου και χάσαμε επαφή με την πραγματικότητα -βέβαια, επιτυχία της διοίκησης Σαββίδη είναι και αυτό.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ να πω την αλήθεια έχω μια αδυναμία σε ολλανδογερμανους και παρόλο που το βιογραφικό του είναι περίεργο δεν μπορώ να κράξω . Δεν ενθουσιάστηκα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει κι όλας . Επίσης έχοντας ίσως τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, για μένα προπονητής από εκείνα τα μέρη είναι μονόδρομος.

Τέλος, πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ έναν λόγο που θα μ έκανε να ενθουσιαστώ με την πρόσληψη Ιβιτς .
These users thanked the author chrisg4 for the post:
Unpsofable78
adman

Δημοσίευση από adman »

Το θετικό μήνυμα είναι το εξής: Αν πέτυχε ο Πούσιτς με 3 χρόνια εμπειρία ως πρώτος προπονητής να αναλάβει τον ΠΑΟΚ στα 55 του, γιατί να μην το πετύχω και γω, που έχω και 20-25 χρόνια μπροστά μου για να προετοιμαστώ; Πλέον δεν έχω καμία δικαιολογία να μην αναλάβω τον ΠΑΟΚ μια μέρα.

Πέρα απ' την πλάκα, θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:09
Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:55 Embuji
Αυτός που αδυνατεί να διαβάσει είσαι εσύ, που έχω γράψει ήδη πόσες φορές ότι ούτε σε εμένα αρέσει η επιλογή Πουσιτς.

Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Ότι εγώ κρατάω και μια πισινή.

Και επειδή γράφεις συνεχώς με κεφαλαία για να πείσεις, εγώ δεν γράφω με αφορμή την πρόσληψη Πουσιτς, " Ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ", ούτε σταζω δηλητήριο κάθε τόσο και λιγάκι.

Όσο για τα επιχειρήματα σου. Τα προσόντα των Ιβιτς και Γκαρσία ποια ήταν; Είχαν θητεία κάπου ως προπονητές;

Ο Μπενιτεθ είχε αποτυχημένα περάσματα σε ποιο επίπεδο; Ώστε να τον θεωρούσες χειρότερη επιλογή από τον Πουσιτς (πάντα αν δεν είχε προηγηθεί το πέρασμα του από βαζελο).

Άρα και εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι ο Αμοριμ με αποτυχημένο πέρασμα από την Γιουναιτεντ, θα ήταν πολύ κακή επιλογή και θα ούρλιαζα περισσότερο απ ότι για τον Πουσιτς. Δεν θα βίαζα την λογική. Θα ήταν η άποψη μου.

Αλήθεια τέτοιον διάλογο θέλετε κάποιοι;
Μια κακη δουλεια δε σε κανει κακο προπονητη οπως τον αμοριμ πχ. +Οτι ειναι νεος οποτε βρηκε και την επομενη ομαδα μπαμ μπαμ, την μιλαν. Ο Ιβαν θα τελειωσει στα ματια μου απο τον ΠΑΟΚ αν παει σε αυτη την γελοια επιλογη πουσιτσ. Δικαιωμα μου. Ιβιτσ και Γκαρσια προπονουσαν τις μικροτερες ομαδες με τον δευτερο να εχει αφησει και τρομερες εντυπωσεις στην β ομαδα. Και οι 2 πηραν την ευκαιρια. Ο ενας πετυχε και το εδειξε και η μετεπειτα καριερα του σαν πολυ καλος προπονητης. Ο μπενιτεθ ειναι καπου 66 δηλαδη προς το τελος της καριερας του και, σε 6 μηνες τον διωξανε απο την εβερτον, περιπου 2(!) χρονια μετα σε 8 μηνες η θελτα και τωρα η ζελα. Ειναι στην δυση της καριερας του και εχει ΜΟΝΟ αποτυχημενες δουλειες εδω και καιρο. Να τον θελω στον ΠΑΟΚ γιατι; Ποια ειναι η προοπτικη του φτασμενου και παρωχημενου μπενιτεθ;

τωρα θα μου πεις την προοπτικη του πουσιτσ και γιατι ειναι μια επιλογη που δεν αξιζει κραξιμο; Οχι στηριξη μην φτασουμε εκει, πες μου γιατι εγω πρεπει να πω κατσε να τον δω. Τι εχει δειξει για να το πω αυτο στην μικρη καριερα του.
Ε ούτε δύο κακιες δουλειές σε κάνουν κακό προπονητή αν συγκρίνουμε Αμοριμ με Μπενιτεθ.

Ο Μπενιτεθ μάλιστα έχει τεράστια καριέρα σε τεράστιους συλλόγους. Αλλά ναι, αν δεν είχε περάσει από τον βαζελο, επειδή κόβει το μάτι σου, θα ουρλιαζες περισσότερο απ ότι για τον Πουσιτς.

Σε ρωτάω τι προσόντα και θητεία είχαν Ιβιτς και Γκαρσία πριν αναλάβουν τον ΠΑΟΚ και μου αναφέρεις επιτυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ Β που ουδεμία σχέση έχει με επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και τονίζεις την μετέπειτα επιτυχημένη καριέρα του Ιβιτς.

Αν δεν είχε δώσει ευκαιρία ο ΠΑΟΚ στον Ιβιτς που θα ήταν τώρα άραγε;

Για τον Πουσιτς αυτό που σου λέω τσακαλακο για ακόμη μια φορά, είναι ότι και μένα δεν μου άρεσε αλλά κρατάω πισινή για όλα αυτά που σου ανέφερα στο αρχικό ποστ.
Εσύ αν θες μην κρατάς.

Δικαίωμα σου είναι να λες ότι " ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ". Ο καθένας κρίνεται για αυτά που γράφει και με ποια κριτήρια.

Όπως έχω ξανά πει δεν υπάρχει λόγος να υποκρινομαστε.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:14 Εγω θα ημουν χαρουμενος κ με ενα προτζεκτ - προπονητη.....Σαν αυτον του βαζελου...Που εκανε κ πρωταθλητισμο και επαιξε κ τσου λου...Διαβασμενη επιλογη απο τον αμπαλο Αλαφουζο..ή του Νικολιτς που εφερε ο αλλος αμπαλος το παρατραγουδο...Σας ικετευω μην αρχισετε παλι τα γνωστα περι ζηλειας για τους αλλους κλπ κλπ...Τη λογικη θελω να καταδειξω...Εμεις παμε σε προπονητη που κοουτσαρει 2,5 χρονια...Τι να πεις...
Προφανως ολοι θελουμε να βγει...κανενας μας δε θελει να αποτυχει...
Συμφωνώ απολύτως. Κι εγώ αυτό ήθελα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Πουσιτς ειναι μυρωδιάς και λίγος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εννοείται η ηλικία παίζει ρόλο. Καλά που ζείτε μερικοί; Οσοι είστε 50αρηδες με πτυχία, σας προκαλώ να κάνετε και 1 μαστερ και να πάτε δίχως εμπειρία στην αγορά εργασίας της Βρετανιας, ΗΠΑ, και των προηγμενων χωρών της Ευρώπης, και προσπαθήστε να βρείτε δουλειά καριέρας στον τομέα των σπουδών σας. Αν βρείτε πείτε το...

Η περίπτωση Ιβιτς είναι μακράν καλύτερη. Από τα στοιχήματα προτιμώ μέχρι και τον Παπαδόπουλο. Πόσο δύσκολο είναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ να προσεγγίσει πάντως ένα καλό όνομα με νορμαλ βιογραφικό; Αν θέλουν μεγάλη ηλικία, υπάρχει ο Σαντος με τεράστια εμπειρία. Ο Λετο επίσης έδειξε πολύ ωραία πράγματα. Η καθυστέρηση θα είχε λογική αν ακούγαμε ένα όνομα που θα έκανε κάποιο κλικ.

Το ότι παρακαλάω εδώ και μέρες να παραμείνει ο Λουτσεσκου, κάτι λέει...
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
Dimitris_L4, embuji
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Κάτι περισσότερο από 72 ώρες από την διαρροή για το διαζύγιο με Ραζβάν.
Στο μεταξύ μόνοι μας εδώ έχουμε φτάσει τις 114 σελίδες, άρα 1699 δημοσιεύσεις.
Σύνολο περίπου 3600 λεπτά σπαταλημένα από τα μέλη του ΠΑΟΚμανια για την σύνταξη των ποστ εδώ και ακόμα ανακοίνωση δεν είδαμε :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

adman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:25 Το θετικό μήνυμα είναι το εξής: Αν πέτυχε ο Πούσιτς με 3 χρόνια εμπειρία ως πρώτος προπονητής να αναλάβει τον ΠΑΟΚ στα 55 του, γιατί να μην το πετύχω και γω, που έχω και 20-25 χρόνια μπροστά μου για να προετοιμαστώ; Πλέον δεν έχω καμία δικαιολογία να μην αναλάβω τον ΠΑΟΚ μια μέρα.

Πέρα απ' την πλάκα, θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε.
FM παιζεις;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Wishful thinking ο Ισπανός Ρουμάνος: https://www.transfermarkt.gr/imanol-alg ... iner/33333
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχει παρεξηγηθεί σε μεγάλο βαθμό το τι ήταν ο Λουτσέσκου και αυτό παραμορφώνει το πρίσμα για οποιονδήποτε άλλο προπονητη

Όπως έχω γράψει πολλάκις, κατά τη γνώμη μου πάντα, αυτό το οποίο έκανε πολύ πετυχημένο τον Λουτσέσκου ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, είναι πως εγγυόνταν με την παρουσία του οτι θα έχεις κάποιον που θα δουλεύει σκληρά, που ΘΕΛΕΙ να είναι εδώ, και που θα έχει ένα μίνιμουμ επίπεδο ομάδας.

Δεν συμφωνώ με απόψεις που λένε οτι ο ΠΑΟΚ έπαιξε κάποιου είδους καταπληκτικό ποδόσφαιρο με Λουτσέσκου. Ήταν μια ομάδα που κατα κύριο λόγο στηριζόταν στην ομοψυχία, στα καλά αποδυτήρια, στη εμμονή του προπονητή με την επιτυχία. Τακτικά δεν είδα ποτέ τίποτα ιδιαίτερο, ούτε κάποια καινοτομία ούτε κάποια προσαρμοστικότητα. Ούτε ως θέαμα είδαμε κάτι συγκλονιστικό. Έπαιρνε αποτελέσματα όμως. Χαρακτηριστικά πάντα θυμάμαι το 4-0 με το βάζελο στην Τούμπα το 2018. Μιλάμε για σκορ - μαγική εικόνα. Πολύ μέτριος ΠΑΟΚ. Και αντίστοιχα σε πολλά άλλα ματς. Όμως η πίστη, η συνοχή και ο στόχος μαζί με τη σωστή στήριξη, έκαναν μια ομάδα που δεν "δίδασκε" ακριβώς ποδόσφαιρο, να είναι ανίκητη επί μακρόν.

Αυτό δεν σημαίνει ούτε μηδενισμός, ούτε οτι ήμασταν άχρηστοι ούτε αυτός άμπαλος. Είχε μια προσέγγιση κυρίως ρεαλιστική, την οποία όμως χάλασε αρκετά στο δεύτερο πέρασμα του όπου, όπως επίσης πολλές φορές έχω τονίσει (μήνες και χρόνια πριν) εγκατέλειψε εντελώς το διπτυχο 'νοοτροπία, ισορροπία' και υπήρξαν μεγάλες περίοδοι που δεν έπαιζε με ισορροπία ούτε καν την ανέφερε.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προπονητής κι αν έρθει, είναι επιβεβλημένο να έχει:

Α. Τη στήριξη του ομαδικού περίγυρου (όπως είχε ο Λουτσέσκου με 2-4 άτομα που επί μακρόν τον στήριζαν τρομερά σε κάθε εσωτερική κρίση, γεγονός που τον κράτησε στη θέση του πολλάκις - και όταν οι περισσότεροι αποχώρησαν βλέπουμε και να αποτυγχάνει αυτός αλλά και να φεύγει)

Β. Την πίστη, διάθεση και επιμονή να ΔΟΥΛΕΨΕΙ ο ίδιος για τον ΠΑΟΚ και να βρίσκει λύσεις.

Εγγύηση επιτυχίας δεν έχει κανένας, αν όμως πρώτα ο ίδιος ο προπονητής δεν σκυλιάζει για τη νίκη και την επιτυχία, τότε και ο Θεός της μπάλας να είναι, πάλι θα αποτύχει. Ομοίως, αν δεν τον στηρίζει η ομάδα, τότε ο,τι κι αν γίνει πάλι θα αποτύχει

Την ίδια ακριβώς πίστη, ομοψυχία και θέληση προμοτάρω και ως τη σωστή νοοτροπία του κοινού. Για αυτό και αντιδρώ στο μαζικό μηδενισμό όποιας πράξης κι αν κάνει η ομάδα.

Αν επιδιώκουμε να βλέπουμε παντού σκατά, ε με βόθρος θα μοιάζει η κατάσταση. Αν οχι, κάτι μπορεί να βγει.

Ο ΠΑΟΚ διαχρονικά είναι μάχη και θυσία. Οχι εξ αποστάσεως πεσιμισμός. Αυτό αφορά και τους εμπλεκόμενους και εμάς.

Με πίστη και δουλειά παντού και πάντα πολλά πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ' οτι φαινόταν "στη θεωρία".

Αρα λοιπόν παρά το μετριότατο βιογραφικό του Πούσιτς ως Α προπονητής, θεωρώ πως μπορεί να τα πάει καλά, αν τηρηθούν όμως κάποιοι "όροι". Στον αυτόματο πιλότο και με πειράματα, δεν γίνεται δουλειά ούτε για αστείο.
These users thanked the author Equalizer for the post:
vasgias
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Γιατι ποιος υποκρινεται και το λες και το ξαναλες; Τι οτι δεν εμπιστευομαι τον Σαββιδη πλεον; Και προσπαθω να το πω πλαγιως; Ξερεις ποσες φορες το εχω γραψει και στο δικο του thread? Νομιζεις μασαω τα λογια μου; Και τσακαλακους να λες τους φιλους σου οχι εμενα.

2 κακες δε σε κανουν κακο προπονητη για πες εσυ που ξερεις ΠΟΤΕ ηταν η τελευταια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ δουλεια του μπενιτεθ; Εφοσον δεν ειχε παρει την κατω βολτα εδω και πολλα χρονια, στα κοντα σιγουρα εκανε χαμο. Υπαρχει το κακη δουλεια υπαρχει και το συνεχης φθηνουσα πορεια.

Μπραβο σου για την πισινη σου. Με αφηνει παγερα αδιαφορο το τι κρατας. Θα επρεπε να το εχεις καταλαβει εδω και ωρα γιατι δε το σχολιαζω. Πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αδιαφορο με αφηνει το αν κρατας πισινη η οχι. Το οτι αποφασισες να κανεις εσυ σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι πρεπει να το κανω εγω. Δε με νοιαζει να κρατησω πισινη. Με νοιαζει να δω κατι το οποιο θα με πεισει.

Ειδανε εντος του κλαμπ 2 νεους προπονητες οι οποιοι και οι 2 πηραν την ευκαιρια τους μετα απο απολυση/πωληση προπονητη για ενα μικρο διαστημα. Ο ενας απεδειξε οτι το εχει και κρατησε την δουλεια, ο αλλος οχι. Ουτε αυτο καλυπτει ομως φανταζομαι.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

pisakaipoupoula έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 τι ποδοσφαιρικό να πούμε ρε άνθρωπε? είναι πολύ μικρό το δείγμα της δουλειάς του ως πρώτος και πάντα σε ειδικές συνθήκες, σαν τι να κρίνουμε το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου της Ουκρανίας ή την Σ. Αραβία? Μισός χρόνος στην Τβέντε και άλλο τόσο στην Άλκμαρ είναι οι κανονικές δουλειές του
Αυτό σου λέω , ότι εσένα η όποια κρίση σου βασίζεται σε 2 λεπτά googling και βλέποντας τις ομάδες που ήταν και τις θέσεις που τερμάτισε.
Τίποτα.
Αυτό που λέω είναι να έχουμε την αυτογνωσία ότι οι γνώσεις και οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι ελάχιστες ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα
Κοίτα, έχει μια αξία να δούμε ότι η πορεία του στην Σαχτάρ ήταν φθίνουσα όμως. Αναλαμβάνει μέσα Οκτωβρίου, όπου οι περισσότεροι προπονητές θα πάνε με την πεπατημένη για να μην αναστατώσουν κι άλλο την ομάδα, και την επόμενη σεζόν η απόδοση πέφτει.

Πάντως αν σας λένε γενικά κάτι τα advanced stats, βλέπω εδώ ότι την χρονιά που βγαίνει 3ος με Σαχτάρ, έχει τα περισσότερα xG (συγκριτικά ο ΠΑΟΚ της 5ετίας Λουτσέσκου κάθε χρόνο ήταν 3ος ή 4ος) και είναι 4ος ισοβαθμώντας με τον 5ο στα xGA (συγκριτικά ο ΠΑΟΚ συνήθως ήταν 3ος). Συνολικά είχε το καλύτερο xGD (xG-xGA) στην κατηγορία, 42% μεγαλύτερο της Ντινάμο Κιέβου που πήρε το πρωτάθλημα, και δυόμιση φορές μεγαλύτερο της Ολεξαντρία που τελικά τον προσπέρασε. Δεν είναι ο μόνος δείκτης να κρίνουμε μια ομάδα, αλλά επειδή τα στατιστικά "ομαλοποιούνται" όσα περισσότερα ματς παίζεις, βλέπουμε ότι η Σαχτάρ ήταν για δεύτερη αλλά κλάταρε λόγω της άμυνάς της, ότι είχε με πολύ σημαντική διαφορά την καλύτερη επίθεση. Η Ντιναμό είχε ελάχιστα καλύτερο conversion rate, δηλαδή μετατροπή των xG σε κανονικά γκολ.

Ταυτόχρονα η Σαχτάρ κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο στο 40% των αγώνων έναντι 47% της Ντινάμο και 50% της Ολεξαντρία. Το 40% δεν ήταν καν το τρίτο καλύτερο ποσοστό, όπως και με τα xGA ήταν 4ο σε ισοβαθμία με το 5ο. Είχε μόλις 50% κατοχή, που παραπέμπει σε άμεσο ποδόσφαιρο αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν πάντα το φαβορί και πως σκόραρε ασταμάτητα. Επίσης βλέπω πολλές ανατροπές σε ματς που δεν κέρδισε, ήτοι μια αδυναμία να κρατήσει το προβάδισμά της.

Την φετινή χρονιά που άλλαξε προπονητή, η Σαχτάρ βελτίωσε σε τρομακτικό βαθμό τα στατιστικά της, τα οποία έτσι κι αλλιώς με Πούσιτς ήταν πεσμένα και σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Γενικά δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά όσα βλέπω, αλλά από την άλλη τα ίδια έλεγα βάσει των advanced stats για τον Λουτσέσκου κι εδώ οι πιο πολλοί τον είχαν κάτι σαν Γκουαρντιόλα, οπότε υπομονή.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
Equalizer, Logistis
Gregk19262000

Δημοσίευση από Gregk19262000 »

Για να καταλάβω τώρα,έχουν βγει τόσες γνωστές ΠΑΟΚικες σελίδες (looper,paokweb,trelogiatros,Πανάκας) που και σε χειρότερες σεζόν ήταν ασπίδα του σαββιδη(και καλά κάνανε μαγκιά τους και εγώ μαζί τους ήμουν) και κράζουν λοιπόν ότι ο πουσιτς είναι ρίσκο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το έχει δείξει η καριέρα του άλλωστε και θέλουν από τον δισεκατομμυριούχο ιβαν κάποιον νορμαλ.
Και εδώ μέσα θα μας βγάλουν κάποιοι τρελούς και βάλτους ότι θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ ή είμαστε εχθροί, βαλτοί και οτιδήποτε άλλο θες. Αν όντως αυτά που γράφω είναι τόσο εχθρικά και ανακριβή και συκοφαντίες θα δεχτώ με χαρά το μπαν ειλικρινά,αν όχι τότε υπάρχει πρόβλημα και όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ όπως ο ΠΑΟΚ θες να είναι πρώτο όχι μέτριο και μίζερο!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με το που κλέβει μπάλα, η αμυντική διάταξη της ομάδας είναι με ένα δίδυμο κεντρικών αμυντικών.
Αυτό σημαίνει εξαιρετική αθλητική κατάσταση της ομάδας.
Και που? Με Μπαρτσελόνα!!!!
Οι θα τρώμε πέντε ή θα χώνουμε πέντε.
Θέλουμε ένα παραπάνω ή ένα λιγότερο
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τίποτα.
Σωστά όσα λες, αλλά πιστεύεις ότι όντως αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση για να αντικαταστήσεις τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας σου; (Σ αρέσει- δεν σ αρεσει, είναι :P )
Δεν είναι αναμενόμενες οι αντιδράσεις του κόσμου; Σε αυτήν την δύσκολη γενικά συγκυρία, δεν θα έπρεπε να αποφευχθούν οι ρισκαδοροκες κινήσεις αυτού του μεγέθους;
Και τι δεδομένα είχαμε που θέλαμε από πέρσι ακόμα, ένα προπονητή με 3 χρόνια εμπειρίας;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”