Ο Κλειτος, εμμέσως πλην σαφώς, είπε οτι στη παρουσα φαση δεν απασχολείst4this έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:25 Σιλντς (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ) σε 24 λεπτα αποψε στην ηττα της Μιλανο απο τη Βενετσια. Ακομα μιλαμε για αυτον ή δεν; Εχω χαθει με αυτα που γινονται στη μπαλα
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Michael Scott
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
-
Dimitrisou
Κάθησα και το είδα το ματς σημερα..
Αν μπορούμε να τον φέρουμε δεν ξέρω πόσο καλύτερο παίκτη μπορούμε να πάρουμε αυτήν την στιγμή..
Πραγματικος σκόρερ κρύο αίμα ,ξεκίνησε το ματς με 2 τρίποντα και ένα δίποντο στα 3 πρώτα λεπτά..
Αν μπορούμε να τον φέρουμε δεν ξέρω πόσο καλύτερο παίκτη μπορούμε να πάρουμε αυτήν την στιγμή..
Πραγματικος σκόρερ κρύο αίμα ,ξεκίνησε το ματς με 2 τρίποντα και ένα δίποντο στα 3 πρώτα λεπτά..
-
TsantiridisG
Άσχετο παιδιά αλλά δε βλέπω ακόμα τοπικ για Καλαθη. Θα το ανοίξει κανείς ;
Θέλω να γράψω κ τη σοφία μου ότι βλέποντας Κορυ Τζόζεφ του γαύρου στο F4, έτσι φαντάζομαι τον καλό Καλαθη
Θέλω να γράψω κ τη σοφία μου ότι βλέποντας Κορυ Τζόζεφ του γαύρου στο F4, έτσι φαντάζομαι τον καλό Καλαθη
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- TsantiridisG
- KalamarGiannis
1.O Κόνιαρης έκλεισε στο Μαρούσι όπως αναμενόταν.
2. δε σας καταλαβαίνω που κάθεστε και απαντάτε (νομιμοποιείτε ως συνομιλητή) άτομο που με 4 ποστς έχει στραφεί κατά του σημερινού ιδιοκτήτη και λέει ξεκάθαρα ότι το ταβάνι μας είναι η 4h θέση πίσω από τα απέναντι καφενεία...
συγνώμη αλλά τα λαμπουμπου-τρολ πρέπει να απομονώνονται, το τι πιστεύουν για την ομάδα τους ουδώλως με ενδιαφέρει ας τα πουν στα δικά του site...
2. δε σας καταλαβαίνω που κάθεστε και απαντάτε (νομιμοποιείτε ως συνομιλητή) άτομο που με 4 ποστς έχει στραφεί κατά του σημερινού ιδιοκτήτη και λέει ξεκάθαρα ότι το ταβάνι μας είναι η 4h θέση πίσω από τα απέναντι καφενεία...
συγνώμη αλλά τα λαμπουμπου-τρολ πρέπει να απομονώνονται, το τι πιστεύουν για την ομάδα τους ουδώλως με ενδιαφέρει ας τα πουν στα δικά του site...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- obanebane, XamenoKormi
Κατι λίγο άσχετο και όχι μεγάλης σημασίας αλλά δεν μου αρέσει που δεν γράφουν ενα αποχαιρετήριο μηνυμα από τα σοσιαλ της ΚΑΕ για τους παίχτες που φεύγουν. Ενα "Ευχαριστουμε Κονιαρη, Μπεβερλι" κλπ... Σιγά τον κόπο που θα ηταν.
Σκουλήκι είμαι ναι το βρήκες... Το επιχείρημα ότι έχω 4 ποστ το σκέφτηκες πολύ; Προφανώς θα έχω 4 ποστ μόνο, προχθές έφτιαξα λογαριασμό. Αυτό με κάνει σκουλήκι; Τι σκεπτικό είναι αυτό;KalamarGiannis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:57 1.O Κόνιαρης έκλεισε στο Μαρούσι όπως αναμενόταν.
Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
Σε 4 ποστ κατάφερες πάντως να κράξεις προπονητικό, να κράξεις διοίκηση, να πεις ψέματα για μπάτζετ 20εκ, να πεις για καλές κινήσεις των δίπλα με 0 ανακοινώσεις, να ειρωνευτείς για αλλαγή ευρωπαικού μπάσκετ.
Ε πρέπει να είναι ρεκόρ αυτό. Το οτι βλέπεις την ομάδα 4η (και βαρια στους 16 ευροκαπ ) είναι το τελευταίο και δικαίωμα του καθενός.
Ε πρέπει να είναι ρεκόρ αυτό. Το οτι βλέπεις την ομάδα 4η (και βαρια στους 16 ευροκαπ ) είναι το τελευταίο και δικαίωμα του καθενός.
- KalamarGiannis
Ανακοινώθηκε ο Νικ.
Δεν ανανεώνω το depth chart, τον είχα ήδη έτοιμο, σελ 175
Ερπετά σφιχτείτε
Δεν ανανεώνω το depth chart, τον είχα ήδη έτοιμο, σελ 175
Ερπετά σφιχτείτε
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Michalios92
Έκλεισε κι ο Νικ!!! Πάμε για 3άρι και σέντερ από το πάνω ράφι να βγάλουμε γούστα!
-
paokpantou
Ο Kyle Alexander ποτέ θα ανακοινωθεί;;
Παιχταρα Καλαθη καλώς ήρθες
Παιχταρα Καλαθη καλώς ήρθες