Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Πάντως για να τα λέμε και όλα μόνο σε εμάς είναι αρνητικό το ότι ήταν βοηθός του Σλοτ τόσα χρόνια. Αν είχε πάει πχ στον βαζελο θα ήταν το βασικό σημείο αναφοράς.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- george188, Unpsofable78, Ally Samagoal
Αυτό που λέτε τον παρακολουθούν εδώ και ένα χρόνο πως ήρθε στο προσκήνιο; Ποιος τον παρακολουθεί; Ο Καρυπίδης; Κάποιος άλλος; Με ποια κριτήρια και τι γνώσεις τον έκρινε; Γιατί αθλητικό διευθυντή δεν είχαμε μέχρι προχθές και σε όλα είχε λόγο και ο ραζβαν.
Link?van rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:28 Η απόλυση του Μαρίνο Πούσιτς από την τελευταία του ομάδα, την Αλ Τζαζίρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον Ιούνιο του 2026, χαρακτηρίστηκε από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τον μάνατζέρ του ως «εντελώς ακατανόητη» και ξαφνική, καθώς δεν βασίστηκε σε αγωνιστικά κριτήρια.
Η διοίκηση της Αλ Τζαζίρα προχώρησε στη λύση της συνεργασίας μέσω ενός απλού email, παρά το γεγονός ότι ο Πούσιτς είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν.Οι βασικές πτυχές γύρω από αυτό το «διαζύγιο» περιλαμβάνουν:
Υπέρβαση προσδοκιών: Ο Πούσιτς ανέλαβε την ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2025 και, με ένα μέτριο ρόστερ, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος και να οδηγήσει την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου (President's Cup).
Η ιδιομορφία του αραβικού ποδοσφαίρου: Όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Ρομπ Γιάνσεν, αλλά και ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής Ρενέ βαν ντερ Γκιπ, σε τέτοιου είδους ποδοσφαιρικές αγορές οι αποφάσεις των διοικήσεων συχνά στερούνται λογικής και δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση αν μια διοίκηση αποφασίσει ξαφνικά να αλλάξει κατεύθυνση, χωρίς να υπολογίζει τα θετικά αποτελέσματα.
Ο,τι απευχόμουν είτε με ρασβαν είτε χωρίς. Τραγικό να μην έχουμε μάθει μετά από τέτοια χρόνιαvan rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:31 Οι Συνεργάτες του (Τεχνικό Επιτελείο)Ο Πούσιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη φέρνοντας μαζί του τους δικούς του, απόλυτα έμπιστους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε τόσο στη Σαχτάρ όσο και στην Αλ Τζαζίρα:Μάριο Στάνιτς (Βοηθός Προπονητή): Ο παλαίμαχος Κροάτης διεθνής άσος (με σπουδαία καριέρα σε Τσέλσι και Πάρμα) αποτελεί το «δεξί χέρι» του Πούσιτς, έχοντας τον ρόλο του πρώτου βοηθού και υπεύθυνου για την τακτική προσέγγιση.Γιερούν Ρέισντικ (Βοηθός / Αναλυτής): Ο Ολλανδός τεχνικός εξειδικεύεται στην ανάλυση των αντιπάλων και στο κομμάτι του scouting, μεταφέροντας την τεχνογνωσία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.Προπονητής Φυσικής Κατάστασης & Αναλυτής Απόδοσης: Το επιτελείο θα πλαισιωθεί από δύο ακόμη Ολλανδούς γυμναστές, ενώ αναμένεται να διατηρηθούν 1-2 σταθερά μέλη από το ήδη υπάρχον ελληνικό προσωπικό του ΠΑΟΚ για την ομαλότερη προσαρμογή στα αποδυτήρια.
Τι χαρακτηρίζει έναν προπονητή κανονικό και τι κάνει τον Πουσιτς μη κανονικό?FreeWatcher έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:06 Ναμαι πάλι.
Ποσώς με ενδιαφέρει ο καημός σας για τον Σαββίδη ή τον Λουτσέσκου.
Εγώ θα ανεβάζω σφυγμούς ολόκληρα ενενηντάλεπτα κ θα γ@μ@ω την ψυχολογία μετά από κάθε στραβή.
Φέρτε ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή ή κρατήστε τον Λούτσε πριν να είναι αργά!!!
Αφήστε τον Πελεγκρίνι κ τον Ανσελότι στην ησυχία τους…
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Stratego, Ally Samagoal
112 παιχνιδια σαν προπονητης στην καριερα του στα 55. Κατι λιγοτερο απο 2 σεζον του ΠΑΟΚ ειναι ΟΛΗ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.
Επισης αφου τον απελησαν απο την τβεντε εκανε 3 χρονια να βρει ομαδα μεχρι που πηγε στην Σαχταρ που ηταν ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ η χωρα οποτε δεν νομιζω να ηταν και ο πιο ελκυστικος προορισμος για καποιον που δεν ηταν απελπισμενος να βρει μια δουλεια μπας και κανει κατι στην καριερα του. Και τον διωξανε και απο εκει.
Μεγαλο κελεπουρι μαγκες μου.
Επισης αφου τον απελησαν απο την τβεντε εκανε 3 χρονια να βρει ομαδα μεχρι που πηγε στην Σαχταρ που ηταν ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ η χωρα οποτε δεν νομιζω να ηταν και ο πιο ελκυστικος προορισμος για καποιον που δεν ηταν απελπισμενος να βρει μια δουλεια μπας και κανει κατι στην καριερα του. Και τον διωξανε και απο εκει.
Μεγαλο κελεπουρι μαγκες μου.
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- Gregk19262000, Montrealiotis, Dimitris_L4, Kevin
Αν διαβασετε περσι τι σουρνανε στον Νικολιτς κυριως στην ομαδα του και τι λενε τωρα μαλλον θα καταλαβουμε οτι βιαζομαστε να κρινουμε...
ψυχραιμια
ψυχραιμια
- These users thanked the author nathlas for the post (total 6):
- Unpsofable78, Maxpaok, Stratego, Aigle_Noir, Ally Samagoal, Newgen9
renegade έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:37Τι χαρακτηρίζει έναν προπονητή κανονικό και τι κάνει τον Πουσιτς μη κανονικό?FreeWatcher έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:06 Ναμαι πάλι.
Ποσώς με ενδιαφέρει ο καημός σας για τον Σαββίδη ή τον Λουτσέσκου.
Εγώ θα ανεβάζω σφυγμούς ολόκληρα ενενηντάλεπτα κ θα γ@μ@ω την ψυχολογία μετά από κάθε στραβή.
Φέρτε ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή ή κρατήστε τον Λούτσε πριν να είναι αργά!!!
Αφήστε τον Πελεγκρίνι κ τον Ανσελότι στην ησυχία τους…
FreeWatcher έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:32 Γιατί απ’ότι συνειδητοποιώ επικρατεί μια αδυναμία κατανόησης του τι είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής. Μέχρι κ κατεβατά ολόκληρα διάβασα, χωρίς να μπείτε κάποιοι καν στον κόπο να σκεφτείτε πρώτα.
Λοιπόν ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής ουδεμία σχέση έχει με το εάν είστε Σαββιδικοί, Λουτσεσκικοί ή Μυστακιδικοί.
Κοιτάς απλά το βιογραφικό του παληκάρια, όπως σε όλες τις δουλειές. Δεν μιλάω για επιτυχίες αποκλειστικά.
Ένας 55ρης άνθρωπος με 3 χρονιές σαν προπονητής όλες κ όλες στη ζωή του, πολύ απλά ΔΕΝ είναι κανονικός προπονητής. Είναι ένα 55χρονο ταλέντο με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Michael Scott
O Κύβος ερρίφθη. O pus(s)ic γαλέρες σέρνει.
https://ibb.co/zhBmRS6c
υγ. πειτε μου το φελέκι μου ότι υπάρχει τρόπος να την ανεβάσω κατευθειαν...
https://ibb.co/zhBmRS6c
υγ. πειτε μου το φελέκι μου ότι υπάρχει τρόπος να την ανεβάσω κατευθειαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Michael Scott την Τετ 17 Ιουν 2026, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- Maxpaok
-
Gregk19262000
Γιατί όπου και να πήγε έφυγε αποτυχημένος, σε κάλυψα;van rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:05 Όποιος δεν συμφωνεί με την προσληψη του πουσιτς θα ήθελα παρακαλώ να μας λέει και τον λόγο![]()
![]()
![]()
![]()
-
Michael Scott
Εγώ του είπα να βάλει κάποιον ναυαγόDimitrisS έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:49 Ποιος ειναι ετσι στημενος στα τεσσερα με το κεφαλι στην αμμο;
Ντροπη.
Δεν μου αρέσει ούτε εμένα σαν όνομα αλλά δε χρειάζεται να γράφουμε κσι ανακρίβειες για να τον μειώσουμε κ αλλο. 149 παιχνίδια σαν πρώτος και ενδιάμεσα σε τβεντε και σαχταρ τον έπαιρνε μαζί του ο σλοτ( Αλκμααρ κ φεγενορτ) δεν ηταν άνεργος.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
- george188, Ally Samagoal
Οκ, ίσως να μην είναι κανονικός προπονητής.
Ψάχνω να βρω κάτι ενθαρρυντικό, αισιόδοξο.
Τρεις Ολλανδοί γυμναστές!!!!
Αυτοί σε τρέχουν......
Ελπίζω να είναι κανονικοί τούτοι.
Ο ένας αφορά την αποκατάσταση.!!!! Ζήτω!!!
Άλλος το σκάουτινγκ. Τι σκατά, κάτι διαφορετικό θα βλέπουν.
Κάτι περισσότερο θα βλέπουν οι συνεργάτες του εν ώρα αγώνα. Κι όχι να συνομιλούν για ένα τέταρτο μέχρι να αποφασίσουν να αλλάξουν τον ιβανουσετς ή τον τσαλοφ στο 75.
Αμά, με σκάσατε, να βγάλω κι εγώ τα σκασμενα μου
Ψάχνω να βρω κάτι ενθαρρυντικό, αισιόδοξο.
Τρεις Ολλανδοί γυμναστές!!!!
Αυτοί σε τρέχουν......
Ελπίζω να είναι κανονικοί τούτοι.
Ο ένας αφορά την αποκατάσταση.!!!! Ζήτω!!!
Άλλος το σκάουτινγκ. Τι σκατά, κάτι διαφορετικό θα βλέπουν.
Κάτι περισσότερο θα βλέπουν οι συνεργάτες του εν ώρα αγώνα. Κι όχι να συνομιλούν για ένα τέταρτο μέχρι να αποφασίσουν να αλλάξουν τον ιβανουσετς ή τον τσαλοφ στο 75.
Αμά, με σκάσατε, να βγάλω κι εγώ τα σκασμενα μου
- Unpsofable78
Καλό θα είναι το transfermarkt να το έχετε ως σημείο αναφοράς με τα σωστά κριτήρια και εξηγούμαι.Metagrafakias έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:35Aυτες ειναι δηλωσεις του ατζεντη του...van rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:28 Η απόλυση του Μαρίνο Πούσιτς από την τελευταία του ομάδα, την Αλ Τζαζίρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον Ιούνιο του 2026, χαρακτηρίστηκε από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τον μάνατζέρ του ως «εντελώς ακατανόητη» και ξαφνική, καθώς δεν βασίστηκε σε αγωνιστικά κριτήρια.
Η διοίκηση της Αλ Τζαζίρα προχώρησε στη λύση της συνεργασίας μέσω ενός απλού email, παρά το γεγονός ότι ο Πούσιτς είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν.Οι βασικές πτυχές γύρω από αυτό το «διαζύγιο» περιλαμβάνουν:
Υπέρβαση προσδοκιών: Ο Πούσιτς ανέλαβε την ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2025 και, με ένα μέτριο ρόστερ, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος και να οδηγήσει την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου (President's Cup).
Η ιδιομορφία του αραβικού ποδοσφαίρου: Όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Ρομπ Γιάνσεν, αλλά και ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής Ρενέ βαν ντερ Γκιπ, σε τέτοιου είδους ποδοσφαιρικές αγορές οι αποφάσεις των διοικήσεων συχνά στερούνται λογικής και δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση αν μια διοίκηση αποφασίσει ξαφνικά να αλλάξει κατεύθυνση, χωρίς να υπολογίζει τα θετικά αποτελέσματα.
Υπηρχε δλδ περιπτωση να μη στηριξει τον πελατη του??
ο κοσμος μας νοιαζει τι λεει και οι δημοσιογραφοι της καθε ομαδας...
Εγω βλεπω βαση transfermkt οτι ειχε το πιο ακριβο μπατζετ και τερματισε 4ος με αντιπαλους με 10-15εκ λιγοτερα χρηματηστηριακης αξιας...
Ο ατζεντης του θεωρει μετριο το ροστερ της Αλ Τζαζιρα,θελω να δω αν το θεωρουσε μετριο και ο ιδιοκτητης,μαλλον οχι,για αυτο και απολυθηκε....
Η χρηματιστηριακη αξία που ορίζει το transfermarkt είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το μπάτζετ.
Εάν λοιπόν ακριβώς την προηγούμενη χρονιά πήρε πρωτάθλημα με παίκτες μο ηλικίας 23.5 περίπου έτη όπως γράφτηκε (δεν το έχω ψάξει ακόμη) και αγωνίστηκε στο Τσαμπιονς λιγκ, λογικό είναι όλες οι χρηματηστιριακες αξίες των νεαρών παικτών να ανέβουν. Κατά συνέπεια και όλης της ομάδας σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Αυτό όμως ΔΕΝ είναι μπάτζετ. Είναι χρηματηστιριακη αξία και πάλι κατά προσέγγιση.
Για να μην γράφονται για ακόμη μια φορά ανακρίβειες.