Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
-
gervasio artigas
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
το πιο ανησυχητικο δεν ειναι η πώληση Γκιτερσου
Ειναι οτι καποιες μπαλαδοφατσες βρίσκουν κατι "ιδιαιτερο" στον παικτη αυτον που μας ....φευγει "τζαμπα" και τον αποκτα και καποιος "ανταγωνιστης"
Ειναι οτι καποιες μπαλαδοφατσες βρίσκουν κατι "ιδιαιτερο" στον παικτη αυτον που μας ....φευγει "τζαμπα" και τον αποκτα και καποιος "ανταγωνιστης"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Τετ 17 Ιουν 2026, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο το ακουω. Ειναι αλλη κουβεντα.Franky έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:52 Όταν είσαι σε διαδικασία αλλαγής προπονητή και μάλιστα αλλαγής τρόπου παιχνιδιού, δεν θα πρέπει να τους αξιολογήσει ο νέος Προπονητής πριν φύγουν?
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αν τόσα εισπραξουμε, αυτά τελικώς αξίζει και κανενα λάθος δεν κάνουμε.Γερασίμου έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:00 Deal του φεύγει ο Γκιτέρσος χωρίς να εισπράξουμε πάλι σεντ, αλλά ένα ποσοστό τυχόν μεταπώλησης που λογικά δεν θα είναι πάνω από 50-100 χιλιάδες.
Ε δεν είμαστε selling club, charring foundation είμαστε.
Υπάρχει, όμως και ορος για ματσαρισμα προσφοράς, αν τελικώς εξελιχθεί σε παιχτη που αξίζει να παιζει στον ΠΑΟΚ.
Θα περίμενα να δίνεις παράδειγμα λογικής και ψυχραιμίας.
Σημ. Αν εγραφα αυτό που μουρχεται να γραψω, θα ετρωγα μονιμο μπαν.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
- gervasio artigas, Maxpaok, Ally Samagoal
Γιατρέ? Για να πάρεις χρήματα πρέπει κάποιος να στα δώσει.
Μια χαρά είναι αυτή η τακτική μιας που δεν έχεις άλλη εναλλακτική.
Ένα άλλο θέμα είναι η ακόμη καλύτερη "εκμετάλλευση" αυτών των παιδιών κι αφορά την αγωνιστική προσφορά τους.
Διότι επαναλαμβάνω.
Μου είναι αδιανόητο να παραδεχόμαστε ότι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες και μια πενταετία τώρα να μην έχει στελεχωθεί το ρόστερ με παίκτες στις ακραίες αμυντικές γραμμές, με αμυντικό χάφ, τερματοφύλακα.
Ένα άλλο θέμα είναι η ακόμη καλύτερη "εκμετάλλευση" αυτών των παιδιών κι αφορά την αγωνιστική προσφορά τους.
Διότι επαναλαμβάνω.
Μου είναι αδιανόητο να παραδεχόμαστε ότι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες και μια πενταετία τώρα να μην έχει στελεχωθεί το ρόστερ με παίκτες στις ακραίες αμυντικές γραμμές, με αμυντικό χάφ, τερματοφύλακα.
-
gervasio artigas
Ρε παλληκαρι να σε ρωτησω κατι;;Γερασίμου έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:00 Deal του φεύγει ο Γκιτέρσος χωρίς να εισπράξουμε πάλι σεντ, αλλά ένα ποσοστό τυχόν μεταπώλησης που λογικά δεν θα είναι πάνω από 50-100 χιλιάδες.
Ε δεν είμαστε selling club, charring foundation είμαστε.
αν οπως λες ο ΠΑΟΚ θα παρει ποσοστο μεταπωλησης μόλις 50.000 , ποιος θα τον ...αγοραζε και θα εδινε ζεστο χρημα για εναν τετοιο παικτη;;;;
οταν μαλιστα πηγε στα 19 του στην Γερμανια και ξαναγυρισε πισω
Τοσο μαλακες ηταν στην Γερμανια λές;;
και δεν ειδαν "κατι";;;;;;;;
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Η λογική μου φίλε είναι το δίνω κάποιον και εισπράττω ένα αντίτιμο, αν θέλεις έστω και τυπικό. Στην ζωή όλα έτσι είναι, δούναι και λαβείν. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό. Το ανέφερα και παραπάνω, χαρίζω π.χ. το αυτοκίνητό μου, αλλά αν δω ότι είναι καλό πληρώνω για να το πάρω πίσω. Όταν είναι να δώσουμε είμαστε Βέγγος του πάρτε κόσμε, αλλά όταν είναι να πάρουμε γίνεται παζάρι και για 50 ή 100 χιλιάδες.
Στο θέμα ψυχραιμίας με τον ΠΑΟΚ, την έχασα από τα βράδια της 25/4 και της 17/5. Μην πω πως άρχισα κι από τον Ιανουάριο με την αδράνεια της διοίκησης, αλλά την ξαναβρήκα με τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη.
Στο θέμα ψυχραιμίας με τον ΠΑΟΚ, την έχασα από τα βράδια της 25/4 και της 17/5. Μην πω πως άρχισα κι από τον Ιανουάριο με την αδράνεια της διοίκησης, αλλά την ξαναβρήκα με τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη.
Στις τρεις τελευταίες παραγράφους συμφωνώ απόλυτα και υπερθεματίζω.Maxpaok έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:03 Γιατρέ? Για να πάρεις χρήματα πρέπει κάποιος να στα δώσει.
Διότι επαναλαμβάνω.
Σε ότι αφορά την πρώτη, γιατί δεν ζητάμε; Αν δεν ζητήσουμε και χαρίζουμε πως θα ξέρουμε ότι δεν έχει ο άλλος; Μήπως τους καλομαθαίνουμε και βρήκαν ανοικτές πόρτες; Για ρώτα στο λεκανοπέδιο, ο χοντρός δίνει δωρεάν όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες των ακαδημιών του; Σε βεβαιώνω πως όχι. Κάποιοι σίγουρα φεύγουν με ελεύθερη, αλλά από 3-4-5 δεν χαρίζεται.
Το δεν είχε 200-300 χιλιάδες κατ' ελάχιστον ο Σπανός για τον Τσιγγάρα, δεν μπορώ να το δεχτώ.
Τέλος πάντων για το κλείσουμε, στο θέμα των δωρεάν παραχωρήσεων συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Δεν διαφωνούμε, απλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι χαρίζονται? Δεν ζητάμε χρήματα εάν δεν υπάρχει προσφορά?
Ελασσώνος σημασίας το ζήτημα γιατρέ μου.
Εγώ ωστόσο σε εμπιστεύομαι όσο δεν μου χορηγεις φάρμακα....
Ελασσώνος σημασίας το ζήτημα γιατρέ μου.
Εγώ ωστόσο σε εμπιστεύομαι όσο δεν μου χορηγεις φάρμακα....
Συγνώμη αλλά και λάθος είσαι και τελείως ανενημέρωτος για το τι συμβαίνει στην αγορά γενικότερα. Καταρχάς ένας ποδοσφαιριστής δεν ούτε αυτοκινήτων ούτε κάποιο άλλο οικιακού αντικείμενο. Είναι ένας παραγωγικός συντελεστης ο οποίος έχει κάποιο κόστος για την εταιρεία. Σε περίπτωση που αυτό το κόστος ξεπερνά την όποια ωφέλεια τότε καθίσταται ασύμφορος... πόσο δε μάλιστα να μην προσφέρει καμία ωφέλεια.Γερασίμου έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 14:09 Η λογική μου φίλε είναι το δίνω κάποιον και εισπράττω ένα αντίτιμο, αν θέλεις έστω και τυπικό. Στην ζωή όλα έτσι είναι, δούναι και λαβείν. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό. Το ανέφερα και παραπάνω, χαρίζω π.χ. το αυτοκίνητό μου, αλλά αν δω ότι είναι καλό πληρώνω για να το πάρω πίσω. Όταν είναι να δώσουμε είμαστε Βέγγος του πάρτε κόσμε, αλλά όταν είναι να πάρουμε γίνεται παζάρι και για 50 ή 100 χιλιάδες.
Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές είναι δύο
Είτε τον πουλάς (αλλά αυτό προϋποθέτει να υπάρχει αγοράσεις που θα πληρώσει ένα σημαντικό ποσό )κάτι που τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει ως λύση
είτε προσπαθείς να βρεις win win συνεργασίες με άλλους συλλόγους ( εδώ να πούμε ότι στο παραπάνω έχει παίξει σημαντικό ρόλο ο τελευταίος Νομός περι δανεικών) , δίνοντας τους δωρεάν τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία να τα εκμεταλλευτούν και αν μελλοντικά υπάρχει κάποια αναβάθμιση να έχουν και οι δύο ώφελος
Για παιδιά ο Χ Γκούμας το να μείνει στο ρόστερ και να έχει τον ρόλο ενός νέου θυμιανη δεν εξυπηρετεί κανέναν,ούτε τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε και τον παίκτη. Πάει λοιπόν αυτός ο παίκτης σε ένα αρκετά υψηλότερο επίπεδο από τον ΠΑΟΚ Β , παίρνει παιχνίδια και αν εξελιχθεί,η ομάδα μπορεί είτε να τον επαναγοράσει είτε να κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό από κάποια μελλοντική του πώληση.
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19